benim de çarşamba 11,30 da sezeryan olacak.:)
nil çok güzel bence .
çınar olacak bizim de:)
meraba kızlar,
bende de tık yok hala. ama geceleri uyanmıyorum. sabah bir kere tuvalete kalkıyorum. bacaklarım, ayaklarım ağrıyor.
geçen salı günü oldum çatı muayenesini. normal dedi herşey. 3200 civarında kilosu var. minyon bi kadın değilim zaten. rahat çıkar diye umuyorum:)
çok hareketli bazen canımı yakıyor. Deniz koyduk bu arada kızımızın adını. Nil ismine de bayılırım. Çınar da çok güzel bence.
bugün yarın doğurmazsam, çarşamba günü kontrolüm var.
sezeryanları elli olan arkdaşlara kolaylıklar diliyorum, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
kardeş gibi olduk burda di mi:) öpüyorum hepinizi.
derhal sevinmege başla kısskızlar bende bugun ögrendim 3.5 haftalik hamileymisim.. nedense mutlu olamiyorum su an kendimi cok tuhaf hissediyorum tuhaf bir heyecan var kalbim deli gibi carpiyor ama ayni zamanda kötü birsey olucakmis gibi hissediyorum.. yasim 23 ve 1,5 senelik evliyim neden böyleyim yaa
BENDE DOĞURDUMMMMM Ve doğumla bir öyle yoğun bir tempoya girdim ki bi türlü size yazamadım.
27/12/12 de gece saat 02.30 da ve benim doğumgünmde dünyaya geldi oğluşum.. epiduralli normal doğum yaptım.. zor bi doğum değildi.. maşallah 3300 doğdu oğlum.. cok da güzel bi kuzu maşallah..
BENDE DOĞURDUMMMMM Ve doğumla bir öyle yoğun bir tempoya girdim ki bi türlü size yazamadım.
27/12/12 de gece saat 02.30 da ve benim doğumgünmde dünyaya geldi oğluşum.. epiduralli normal doğum yaptım.. zor bi doğum değildi.. maşallah 3300 doğdu oğlum.. cok da güzel bi kuzu maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?