Nisan Ayı Hamişleri

nannen hayırlı olsun canım hadı bı bebek daha gelıyo bızde hala tık yok persembeye kontrol var hayırlısı bakalım catıma bakcak dr.

nil çok güzel bence .

çınar olacak bizim de:)

kalp kallbe karsiymis bende size isimleri ne yaptiniz diye yazacaktim biz daha karar veremedik isime . aklimizda daha dogrusu aklimda babasi kiz olunca isimle pek ilgilenmedi de.. hz omerin kizi ilk hafiz kadin hafsa ismi var bide meyra ismi var ben meyrayi begeniyorum ama hafsa gibi cokta anlamli degil parildayan isik demekmis ama kulaga hos geliyor sizce hangisi ? baska alternatiflere de bakmiyorum daha guzell isim bilen olursa fikirlerini bekliyorum..

meraba kızlar,
bende de tık yok hala. ama geceleri uyanmıyorum. sabah bir kere tuvalete kalkıyorum. bacaklarım, ayaklarım ağrıyor.
geçen salı günü oldum çatı muayenesini. normal dedi herşey. 3200 civarında kilosu var. minyon bi kadın değilim zaten. rahat çıkar diye umuyorum:)
çok hareketli bazen canımı yakıyor. Deniz koyduk bu arada kızımızın adını. Nil ismine de bayılırım. Çınar da çok güzel bence.
bugün yarın doğurmazsam, çarşamba günü kontrolüm var.
sezeryanları elli olan arkdaşlara kolaylıklar diliyorum, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
kardeş gibi olduk burda di mi:) öpüyorum hepinizi.

teşekkür ederiz...çarşamba kontrolde kolaylıklar sana da Deniz de bir arkadasım koydu.çok güzel bir isim

sezeryan gunu alanların gozu aydın; valla özenıyorum, benım bebiş de gelse artık bende sıkıldım o da ıcımde sıkıldı :)
biz Burak isminde karar kıldık. umarım ismiyle güzel yaşar.

derhal sevinmege başla kıss :76:bebek geliyor daha ne istiyorsunkii

BENDE DOĞURDUMMMMM Ve doğumla bir öyle yoğun bir tempoya girdim ki bi türlü size yazamadım.
27/12/12 de gece saat 02.30 da ve benim doğumgünmde dünyaya geldi oğluşum.. epiduralli normal doğum yaptım.. zor bi doğum değildi.. maşallah 3300 doğdu oğlum.. cok da güzel bi kuzu maşallah..

Kizlarrr farkettiyseniz ammada cok sezeryan var yaaa :) ama onemlo olan bebislerin iyi olmasi benim bebegimde suanda yaninda misil misil uyuyor artik toparlaniyoruz kiloda aliyoruz bugun kontrol vardi cocuk doktorunda ama doktorumiz hastalanmis 17 sine ertelendi ilk yilbasi gecesi bebegimle okadar guzelki bakmaya kiyamiyoru cok emince sanki benim karnim doymus gibi mutlu oluyorum biraz gaz skintimiz var bu siralar ama ilk uc ay normal diyor herkez

Allah analı babalı büyütsün canım:)) tebrik ederim:))

ben de seni merak ediyordum canım bi kaç gündür yazmayınca. hayırlı uğurlu olsun bebişin, Allahım hayırlı, sağlıklı uzun ömür versin minişe:) fotoğraf bekliyorum:)

yaaa ne guzel yenı yıla bebıslerınızle gırıyosunuz kızlar kıskandım bak simdi :)))

yagmursuyu tebrık ederım canım.allah analı babalı buyutsun.yası uzun ömrü guzel saglıklı olsn ıns..darısı basımıza..

bende de tık yok hala.haftasını tamamlayack heralde.bekletıyo bızı nazlı bu kız nazlı.adını da ELİF koycaz allahın ıznıyle.

herkese saglıklı mutlu huzurlu yıllar.

yagmursuyu dedigin gibi sıranı zamanında savdın. allah bebişine saglıklı ömürler versin... darısı başımıza.

bende bugun muayne oldum. 1 cm açıklık varmış. ama tam olarak kanala girmemiş. bol bol yürü dedi. ayaklarıma kara sular indi. çarşamba yatış yapalım suniyle deneyelim dedi. olmazsa sezeryan dedi. herhangi bir sıkıntısı yok bebişin. kordon dolanması falan ultrosonda görünürmü. bakalım hakkımızda hayırlısı. buara kilosu 3900 olmuş. başı falan normalmış . inşallah suniyle açılma olur. bende bol bol hurma yiyorum. inşallah sezeryana dönmez durum... stres oldum...

Kizlar yeni yilini kutlu olsun bütün vaktimi oğlusum aliyor pek giremiyorum artik :) doguranlari tebrik ediyorum hayirli olsun bebisler güle güle büyütün :)

Bizde bugün saglik ocagina gittik bir haftalik olduk topuk kani alindi oglumun testislerinden birisi hidroseli olmuş gözlemlicez 1 yasina kadar gecmezse müdahale edilecek..

Evlat cok baskaymis kizlar sacinin teline dünyaları yakarim..

Öpüyorum hepinizi..

yorumlarınız için teşekkür ederim demekki kontrol için erken telaşa gerek yok o zaman sevindim şimdi :)

yağmursuyu senin adına da çok sevindim.doğumunun kolay olması da ayrıca sevindirici. bir bebiş daha oldu ne güzel

hayırlı ugurlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…