herkese saglıklı mutlu huzurlu yıllar.
yagmursuyu dedigin gibi sıranı zamanında savdın. allah bebişine saglıklı ömürler versin... darısı başımıza.
bende bugun muayne oldum. 1 cm açıklık varmış. ama tam olarak kanala girmemiş. bol bol yürü dedi. ayaklarıma kara sular indi. çarşamba yatış yapalım suniyle deneyelim dedi. olmazsa sezeryan dedi. herhangi bir sıkıntısı yok bebişin. kordon dolanması falan ultrosonda görünürmü. bakalım hakkımızda hayırlısı. buara kilosu 3900 olmuş. başı falan normalmış . inşallah suniyle açılma olur. bende bol bol hurma yiyorum. inşallah sezeryana dönmez durum... stres oldum...
doguran arkadaslari tebrik ediyorum.....artik bende dogurmakkk istiyoooruuummmm aglayacam resmen ya aslina bakarsan daha gunumde gelmedi ne bu acelecilik bendeki anlamda veremiyorum ama slklldlm galiba ya ....
doguran arkadaslar dogumda bize yardimci olacak taktikler verebilirler mi neler yasadilar paylasirlarsa sevinirim.. bende artik dogum korkusu heyecani kalmadi dogum sancisini merak ediyorum bide kucuk prensesimi merak ediyorum .... revindellcim helal olsun canim hakkimiz varsa ....
BENDE DOĞURDUMMMMM Ve doğumla bir öyle yoğun bir tempoya girdim ki bi türlü size yazamadım.
27/12/12 de gece saat 02.30 da ve benim doğumgünmde dünyaya geldi oğluşum.. epiduralli normal doğum yaptım.. zor bi doğum değildi.. maşallah 3300 doğdu oğlum.. cok da güzel bi kuzu maşallah..
ahh bubulka senin minik okul çağında çıkacak ordan.ne kadar iyi bakıyosun ki çıkmak bilmiyo bıcır :)) şaka bi yana 40 haftayı beklemek zor fazlasını beklemek daha zor sanırım ama olabiliyo bazen eninde sonunda doğacak kasma kendini
Ay kızlar bu bebeği ben doğuramıcam galiba, baksanıza kadınlar kulubu bıle benden umıdı kestı de takvımımı sildikasıklarım bazen tuhaflaşıyor ama artık gunum de doldu bugun. Yarın kontrol var, belkı nstde sancı cıkar dıe umut edıyorum ya, bakalım. yarın ak koyun kara koyun belli olacak
Ben de gittim bugün doktora. nst ye almadı. 3800 olmuş kızım ama doğurursun sen bu kiloyu dedi. Cumartesi sabah tekrar gidicem. SAbırsızlığım yok da, sezeryana kalmadan kendi doğsun istiyorum. Bana yürü falan demedi. Yine de ben bugün çıkıp yürüdüm biraz. Cumartesi 39+6 olucam. Gel bugün sezeryan yapalım desin istemiyorummm. Cumartesi neşeli gündür, cumartesi kendiliğinden gelse ya kızım:))
:) hadi hayırlısı olsun cumartesileri ben de çok severim...
bu arada kızlar lohusalık depresyonu ben de tam gaz devam ediyor bir çaresi yok mu ya felaket sulu göz oldum. iştahım sıfır lokmalar ağzımda büyüyorben bu bebeği iyi güzel sağlıklı ahlaklı vatana millete faydası olan biri olarak yetiştirebilecek miyim acaba
revindel ben 5. gün ayaklandım yapabiliyormuşum diye çok şeyler üstüme kALDI SAKIN ÖYLE YAPMA ÇOK YIPRANIRSIN...
Ben de gittim bugün doktora. nst ye almadı. 3800 olmuş kızım ama doğurursun sen bu kiloyu dedi. Cumartesi sabah tekrar gidicem. SAbırsızlığım yok da, sezeryana kalmadan kendi doğsun istiyorum. Bana yürü falan demedi. Yine de ben bugün çıkıp yürüdüm biraz. Cumartesi 39+6 olucam. Gel bugün sezeryan yapalım desin istemiyorummm. Cumartesi neşeli gündür, cumartesi kendiliğinden gelse ya kızım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?