Nisan Ayı Hamişleri

hayırlı huzurlu bir yıl diliyorum herkese bu arada galiba hayırlsıyla bu çrşamba 3 bebek gelecek hadi bakalım allah yardımcımız olsun hepimizin

usg de kordon dolanması falan görünür canım.. hakkında hayrlısı nyse o olsun..sezeryan yada normal farketmez..

2012 yılının büyük bi kısmını birlikte tüm kalbimizi hiç çekinmeden birbirimize açarak geçirdik.en yakınlarımızdan daha yakın olduk kimi zaman.en güzel süreci birlikte paylaştık.bunun için hepinize teşekkür ederim.yeni yılımız yuvalarımızın melekleriyle hiç sorunsuz sağlıklı ve huzurlu geçsin.2013 bebeşlerimizle ilgili fikir paylaşımlarıyla geçirelim.tüm dünyaya güzellikler diliyorum.

Ben de bebişlerinizle çok güzel bir yıl diliyorum size. Benim gibi doğum yapamamış arkadaşlara da kolay doğum diliyorum.

Kızlar merhaba,herkese iyi yıllar,uzun süredir bir şey yazamıyordum, nisan bebişleri pek mi tatlı oluyor ne, maşallah hepsi birbirinden güzel.

Sezeryan randevusu alanlara ben de katıldım. 4 Ocak sabahı olacak kısmetse. Çatı muayenesi oldum, ağrılı bir muayene bebişim de rahatsız oldu ama benim canım kıymetli olmasına rağmen katlanılmaz bir şey değil diyebilirim, o günü paytak paytak yürüyerek geçirdiğimi saymazsak tabi:) Çatım darmış basık bebek kafasını geçiremez mümkün değil dedi doktor, bir de çok yukardaymış hala, bu haftada ultrasonda yüzünü görmememiz gerekiyor baksana boncuk boncuk bakıyor dedi. Ben de riske atmak istemedim zaten zor bulduk. Böyle işte inşallah o zamana kadar kendisi gelmeye kalkmaz odamızı fotoğrafçımızı herşeyimizi hazırladık:)

Ah kizlar ah.. Bugün tam 9 günlük olduk ama zaman nasil gecti anlamadim :) cok yorucu gercekten.. Uyku ev düzeni diye birşey kalmadı.. Annem yanimda şimdilik ama bu hafta oda geri dönüyor istanbula şimdiden bir korku sardı beni nasil başa çıkıcam hem ev işleri hem bebek

Olmadı bütün gün oğluma bakıcam akşam kocam gelince yapicam işleri..

Şaka felan 9 ayı birlikte geçirdik kızlar heyecanlarimiz üzüntülerimiz.. Herseyi paylaştık hakkinizi helal edin..

doguran arkadaslari tebrik ediyorum.....artik bende dogurmakkk istiyoooruuummmm aglayacam resmen ya aslina bakarsan daha gunumde gelmedi ne bu acelecilik bendeki anlamda veremiyorum ama slklldlm galiba ya ....
doguran arkadaslar dogumda bize yardimci olacak taktikler verebilirler mi neler yasadilar paylasirlarsa sevinirim.. bende artik dogum korkusu heyecani kalmadi dogum sancisini merak ediyorum bide kucuk prensesimi merak ediyorum .... revindellcim helal olsun canim hakkimiz varsa ....

Canim sancilar benim 2 gün önceden başladı bel agrisiydi sonra regl agrisi olarak kasiklara yayildi sıklaştı sancilar en son 5 dk bir gelmeye basladi ve ciddi anlamda rahatsiz edici sancilardi..

revindel canım bebişine saglıklı günler. sanada sabırlar... canını sıkma canım ya oldugu kadar. ev işi yap yap bitmez. hep bişey çıkar. iyice toparlan ayak uydurursun. kendini harap etme. buldugun vakıtte dinlen. en azından logusalıgın çıkana kadar. sayende bir araya geldik.

moll saglıkla kavuşasın bebegin.

biz bugun başka bir doktora daha fikir alalım diye gittik. gün dolunca 5 6 gün beklenebilir falan dedi.tam kanala girmemiş dedi kendi doktorum gibi. sonra kendi doktorumla birdaha görüştük. cumaya kadar falan beklesek belki sancımız falan gelir diye. çok çok beklersek bebek kilo alırsa ki iri biraz suni sancıyla normal olma ihtimali düşer dedi. yarın birdaha nst bakalım sorun yoksa isterseniz 2 gün bekleriz dedi. şimdilik cumayı beklemeyi düşünüyoruz. 4 kilo falan ancak olur herhalde sorun olmaz. kolayca dogurum inşallah. sancıdan sonra sezeryan olmak zorunda kalmayız. bu arada dogum yapmış kadar kötüyüm. 2 gündür kaç kilometre yürüdüm hesabı yok. baldırlarım et kesmesi oldu. adım atamıyorum. doktor yürü duş al. yola girsin dedi. eşimde dalga geçiyor hastaneye yürüyerek gitcez araba derdmiz olmuycak diyor. yan duruyormuş. hakkımda hayırlısı olsun artık.

gunaydın kızlar:)
dogurmadım hala ben de..mıllet bugun doguma gıdıyo oh ne guzel allah saglıcakla kucaklarına versın bebıslerını.

sıbel benımkının kanala gırısı 37.haftada bellı olmustu.doktor tee o zaman 1hafta 10gun ıcınde gelebılır demıstı.ama hala yerınden cıkmaya nıyetı yok.ne agrı ne sancı var bende.gününü beklıyo sanırım.yarın kontrol var bakalım dr ne dıyecek.

revındel amaan salla ev ısını ya.lohusasın sen.bebegınle ılgılen ev ısını k.valıden falan yapar arada.

tosun yasmın ben de cok sıkıldım bebısım gel artık geeeeel :)

Ay kızlar bu bebeği ben doğuramıcam galiba, baksanıza kadınlar kulubu bıle benden umıdı kestı de takvımımı sildi kasıklarım bazen tuhaflaşıyor ama artık gunum de doldu bugun. Yarın kontrol var, belkı nstde sancı cıkar dıe umut edıyorum ya, bakalım. yarın ak koyun kara koyun belli olacak

ahh bubulka senin minik okul çağında çıkacak ordan.ne kadar iyi bakıyosun ki çıkmak bilmiyo bıcır :)) şaka bi yana 40 haftayı beklemek zor fazlasını beklemek daha zor sanırım ama olabiliyo bazen eninde sonunda doğacak kasma kendini

En güzel hediyeyi almışsın canım, Allah hayırlı, güzel bi ömür versin oğluna

Fırsat bulursan epidural normalle ilgili bilgi verirmisin ben de düşünüyorum, keç cm. açılmadan sonra yapıyolar anesteziyi

valla benım esım de cocuk yürüyüp cıkcak ordan diyo :)

bekle bekle hepımız makaraya sarar olduk :)

dün doktor diyo bilinç altında korku vs varsa sen tutuyor olabilrsin dedi bana. belki biz çok bütünleştik ayrılmak istemiyoruz. artık cuma son bende. bugun yine nst temiz çıktı. maşşallah kalp atışımız falan güzel çıkıyor. tam olarak kafası kanala oturamamış. otursa zaten sancı olurmuş. yürümekten resmen dogum yapmış gibiyim. belimden aşagısını hissetmiyorum. baldırlarım et kesmesi oldu. oturduktan sonra kalkamıyorum. dogum yapmış gibi yürüyorum. doktor dayanabildigin kadar yürü bebek yola girsin dedi. durdukça kilo alır suniyle normal dogum şansı azalır dedi. cuma inşallah çıkar....

Ben de gittim bugün doktora. nst ye almadı. 3800 olmuş kızım ama doğurursun sen bu kiloyu dedi. Cumartesi sabah tekrar gidicem. SAbırsızlığım yok da, sezeryana kalmadan kendi doğsun istiyorum. Bana yürü falan demedi. Yine de ben bugün çıkıp yürüdüm biraz. Cumartesi 39+6 olucam. Gel bugün sezeryan yapalım desin istemiyorummm. Cumartesi neşeli gündür, cumartesi kendiliğinden gelse ya kızım:))

:) hadi hayırlısı olsun cumartesileri ben de çok severim...

bu arada kızlar lohusalık depresyonu ben de tam gaz devam ediyor bir çaresi yok mu ya felaket sulu göz oldum. iştahım sıfır lokmalar ağzımda büyüyor ben bu bebeği iyi güzel sağlıklı ahlaklı vatana millete faydası olan biri olarak yetiştirebilecek miyim acaba

revindel ben 5. gün ayaklandım yapabiliyormuşum diye çok şeyler üstüme kALDI SAKIN ÖYLE YAPMA ÇOK YIPRANIRSIN...

canım bebeği öyle güzel yetiştirmeyi düşünüyorsan yetiştirirsin zaten, hiç kafanı takma şimdiden. kadın doğumcuna kontrole gittiğinde sor bence. kolay atlatmanı sağlayacak bişeyler biliyorlardır. doğum olunca bitmiyor iş işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

http://www.kitubi.com/2008/01/03/lohusa-depresyonu-silkelen-ve-kendine-gel/

Son düzenleme:

canım belki seninki tam olarak yola girmiştir. benimki biraz yan duruyormuş. kafasını tam girecegi yere sokamamış. biraz iri olunca hareketi kısıtlanınca zor olur diyor. sancı falan hiç yok bende. inşallah gönlüne göre olur canım. allah hepimize kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…