Nisan Ayı Hamişleri

allah gönlüne ferahlık versın canım. allah yardımcın olsun. bende de oluyor aynı kaygılar. zaman kötü çevre etkisi çok. allaha sıgınırsak yapabiliriz . gönlümüzdekini en iyi bilen allah yardımcımız olur.

canım dualarına amin diyeyim çok teşekkür ederim. bir ferah bir kaygılı abuk sabuk bir haldeyim. yavrularımız Allah'a emanet düşün düşün perişan oldum çünkü

link için çok teşekkürler...

epeyce faydası oldu gerçekten ve en büyük keder kaynağım da ben bu günlerin bu anların tadını çıkartamayacak kadar beceriksiz miyim yuh olsun bana diyorum

valla ben dogumun basından berı ya sancım tutmazsa dıe korkuodum ondan mı oldu acaba? bakalım bugun asagıda brz sancı gb vardı belkı yarın nst de sancı cıkar da gel dogurtalm der. inş normal ısteyen herkese Allah normal dogum nasip eder.

epeyce faydası oldu gerçekten ve en büyük keder kaynağım da ben bu günlerin bu anların tadını çıkartamayacak kadar beceriksiz miyim yuh olsun bana diyorum

öyle deme canım, çok sık görülen bişey bu. geçici. geçici olduğunu bilirsen daha kolay atlatırsın.

Ah canım lütfen kendine böyle haksızlık etme, düşünceli olman yavrunun geleceği için endişelenmen mi suçun, ben daha doğurmadan çok sulu gözüm böyle zamanlarımda 'bu duygular geçici, hep böyle olmicak, geçecek' diye telkinlerde bulunuyorum kendime

Kızlar 40 haftayı dolduranlar ne yapmayı düşünüyorsunuz,benim son 3 gün, ne kadar bekletiyo doktorlarınız benimki 41 e kadar bekleriz gelmezse suni sancı dedi ama benim suniye cesaretim yok, şu andan sonra içerde kalmasında riskler de var kordon dolanması kakasını yemesi gibi dedi, böyle demesi de beni çok düşündürdü sezeryan mı olsam demeye başladım

benimde uc gunum kaldi ebem 42. haftaya kadar bebkleriz bi problem olmazsa dedi.. ama simdi biraz biraz agri hissediyorum belimden giren nefesimi kesiyo geldiginde nefesimi tutunca geciyor inan evin icinde hopluyorum oley oley diiye insallah yalanci sancilar degildir diye ben slklldlm artik gelsin istiyorum butun akrabalar elinde telefon bekliyorlar

Hepercim bana epidurali taktıklarında 3 cm acklıgım vardı. epidural takılınca benim suyumu patlattı doktor ve doğumum cok hızlandı.. yaklaşık 1.5 saat içerisinde 9 cm acıldım..
Ama ben epidurale rağmen sancıları çektim cünkü tam uyuşamadım.. tabi bu da bünye meselesi. epidural takıp da sıfır ağrıyla doğuran da var. Bide doğum anınd hiç bi zorluk yok.. Sancıları atlatıktan sonra gerisi kolay ..

canım ben aslında dün yatış yapalım dedi doktorda biz herşeyı normalse 2 gun daha beklesek dedi. suyu falan güzel oldugundan yarın sabah yatcam suniyi deniycez. bizde korkuyoruz o durumları yaşamaktan. 4 gün falan geçmiş olcak 40 haftayı. bebekte 3900 falan oldugu için durdukça kilo alıyor dedi. geçen 15 günde 300 gram almış. kilo alımı dursaydı belki pazartesiye beklerdik. büyüdükçe suniyle dogma şansımızı azaltırız dedi doktor. bizde güvenmek istiyoruz inşallah suniyle normal olur. okadar sancıdan sonra korkuyorum sezeryana gitmekten. bakalım kısmette ne var. saglıkla kavuşalımda gerisini akışına bıraktım. sancıyı bu kadar bekliycegimi düşünmezdim ya... yürüyüşe devam. 2 saatte bir duşdayım. elimde hurma düşmüyor. artık elimden geleni yaptım diyorum inşallah sorunsuz kavuşuruz artık.... hepimize kolay saglıklı dogumlar....

kızlar hayırlısı dıyelım öyle olsun normal ya da sezeryan allah hepımızı bı avazda kurtarsın allah bebelerımıze kavustrsun sagılcakla.doktora gdıyorum bende belkı dogurup gelırım hehehe :)

öyle deme canım, çok sık görülen bişey bu. geçici. geçici olduğunu bilirsen daha kolay atlatırsın.

geçicek değil mi yaa

Canım son adet tarihime göre 40+1 im Bugun ama tıbbi ölçüme göre yarın 40i dolduruyorsun dedi doktor, pazar nstye gir ptesi kontrole gel çatı muayenesi yapalım
Dedi. Bnm doktor tam normal dogumcu cocuk ii durunda kilosu ii suyu Tmm, bileyelim
Brz daha dedi, Eger rahmim müsait olursa suni sancıyı denicez, olmazsa denemicek bile samem
Direkt sezeryan, ins o zmna kadar dogururm da gerek kalmaz
Bu arada kızlar kayinvalidemlerle basım dertte. Bugun komşunun cocuklarına baktim2.5 yasında. Yaramazlık yaptığında yapma fln diorm; yapmio bırak bisi soleme diolar. Elin çocuğunu böle kayiran kendi torunu için neler demez. Ben diniden uyariorum
Ama BI kulaktan girio öbüründen cikio. Cocuğa 11 aya kadr hicbisi demicekmisim diolar daha şimdiden. Ben lafımı esirgemem gerekeni söluorum ama Cok zorlancam

Kizlar nisanim geldi. Sancim da var, kocayi ise yolladim; evdekilrr henuz uyuo. Sabah olsunn bi doktora soracam
Ona gore cikicam burdan :) panige gerek yok

Kizlar nisanim geldi. Sancim da var, kocayi ise yolladim; evdekilrr henuz uyuo. Sabah olsunn bi doktora soracam
Ona gore cikicam burdan :) panige gerek yok
Hadi bakalım canım bi avazda:) benim de çok hafif bir bel ağrım var, hevesleniyorum ama bakalım me olucak.

benim 42 ye kadar beklemeye cesaretim yok galiba, ben de biraz ağrı olsa sevinir oldum

İnşallah canım, kendi kendine gelsin sancılarımız, sunilere kalmayalım

kızlar bende geçen hafta gitmiştim 1 cm açılmam vardı, 3 gün önce gittim 2 cm olmuştu bugünde 3 cm olmuş yatış yapalım dedi ebe ben hiç sancım yok eve gitmek istiyorum dedim ama ebenin niyeti yoktu göndermeye dr um sağolsun pazartesiye kadar mühlet verdi oğluma gelmezse pazartesi sabah ne olursa olsun yatış yaparız günü geçmiş oluyo dedi. açılmazsa suni fln vercekler heralde ama ben korkuyorum yaaa (( sezeeryanı hiç istemiyor olmama rağmen normal doğum çok ürkütüyo beni....

3 cm açılmaYla hiç acı çekmemem normalmi nst de sancı çıkmadı ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…