kızlar bende geçen hafta gitmiştim 1 cm açılmam vardı, 3 gün önce gittim 2 cm olmuştu bugünde 3 cm olmuş yatış yapalım dedi ebe ben hiç sancım yok eve gitmek istiyorum dedim ama ebenin niyeti yoktu göndermeye dr um sağolsun pazartesiye kadar mühlet verdi oğluma gelmezse pazartesi sabah ne olursa olsun yatış yaparız günü geçmiş oluyo dedi. açılmazsa suni fln vercekler heralde ama ben korkuyorum yaaa(( sezeeryanı hiç istemiyor olmama rağmen normal doğum çok ürkütüyo beni....
3 cm açılmaYla hiç acı çekmemem normalmi nst de sancı çıkmadı ......
kızlar bende geçen hafta gitmiştim 1 cm açılmam vardı, 3 gün önce gittim 2 cm olmuştu bugünde 3 cm olmuş yatış yapalım dedi ebe ben hiç sancım yok eve gitmek istiyorum dedim ama ebenin niyeti yoktu göndermeye dr um sağolsun pazartesiye kadar mühlet verdi oğluma gelmezse pazartesi sabah ne olursa olsun yatış yaparız günü geçmiş oluyo dedi. açılmazsa suni fln vercekler heralde ama ben korkuyorum yaaa(( sezeeryanı hiç istemiyor olmama rağmen normal doğum çok ürkütüyo beni....
3 cm açılmaYla hiç acı çekmemem normalmi nst de sancı çıkmadı ......
hem doğurmuş olanlara hem de benim gibi bekleyenlere soruyorum: göbek düşmesi denilen olayı yaşadınız mı? doğumdan/sancıdan/nişandan kaç gün önce yaşadınız? beni görenler hala göbeğin düşmemiş senin falan diyorlar.
yarın kontrolüm var yine, kız oldu 4 kilo, nasıl çıkarıcam ben bunuuu:)))
valla billa geçicek.
Elif Şafak - Siyah Süt ü oku bu arada istersen.
KIZLAR BENDE ANNE OLDUM =)doğum hikayemi de yazdım merak ederseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/585537-oglusumuza-kavusmamiz.html#post28119272
canım benim karnım hiç inmedi ama doğdu oğluşum =)
herkesin farklı oluyor bana da daha var diyorlardı ama işte vakti gelince inse de inmese de doğuyorlar
merhaba arkadaşlar,
beklenen doğum tarihim 31 aralık iken 25 aralıkta gittiğim dr kontrolümde 3 cm açıklık görüldü. o gecenin sabahında suyum gelmeye başladı, doktorumu aradık, hastaneye gittik. henüz sancım yok gibiydi kasılmalar vardı ama dayanılmaz doğum sancısı dalgaları fazla yoklamıyordu, saat 8 de yatışım yapıldı, bir süre sonra az doz suni sancı da verildi, saat 12.30 da 9 cm açılmam olmuştıu, 13.30 da bebeğim dünyaya geldi.
bende durum budur, konudaki herkes de sorunsuz bir şekilde bebeklerini kucaklarına alır umarım:)
merhaba arkadaşlar,
beklenen doğum tarihim 31 aralık iken 25 aralıkta gittiğim dr kontrolümde 3 cm açıklık görüldü. o gecenin sabahında suyum gelmeye başladı, doktorumu aradık, hastaneye gittik. henüz sancım yok gibiydi kasılmalar vardı ama dayanılmaz doğum sancısı dalgaları fazla yoklamıyordu, saat 8 de yatışım yapıldı, bir süre sonra az doz suni sancı da verildi, saat 12.30 da 9 cm açılmam olmuştıu, 13.30 da bebeğim dünyaya geldi.
bende durum budur, konudaki herkes de sorunsuz bir şekilde bebeklerini kucaklarına alır umarım:)
KIZLAR BENDE ANNE OLDUM =)doğum hikayemi de yazdım merak ederseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/585537-oglusumuza-kavusmamiz.html#post28119272
canım benim karnım hiç inmedi ama doğdu oğluşum =)
herkesin farklı oluyor bana da daha var diyorlardı ama işte vakti gelince inse de inmese de doğuyorlar
kızlar hayırlısı dıyelım öyle olsun normal ya da sezeryan allah hepımızı bı avazda kurtarsın allah bebelerımıze kavustrsun sagılcakla.doktora gdıyorum bende belkı dogurup gelırım hehehe :)
Kızlar bana bi akıl verin,normal doğuma bi engelim yok ama ağrı korkusu gibi bi çok sebepten dolayı sezeryan yapmayı düşünmeye başladım sizce yanlış mı yapıyorum, yarın doktoru aramayı düşünüyorum, pazaetesi sezeryana alır gibime geliyo, bugün tam 40 haftam doldu, hafif adet ağrısı gibi sancılarım da var, hem çok istiyoru normal doğumu hem de hiç istemiyorum, bana akıl verin
kızlar persembe gunku kontrolde nst de bebegımın kalp atısları cok yuksek cıktı sancım 20lerde yanı sancım yoktu.bebek sıkıntıya grmıs.hemen almammz lazım dedı doktor.apar topar sezeryana alındım.persembe saat 19,15te bebegım spınal sezeryanla dunyaya getrdım.2 gece hastanede yattım.hala saka gıbı gelıyo hersey.dogurdum yanı.normal dogum ıcın o kadar hevselenıyodum kı..rabbım bana böylesını nasıp ettı.hayrlısyla bebegıme kavustum ya gerısı muhım degıl.dogurmayan arkdslarm dogurablıyosanız normal dogurun.kontrollerınızı sakın aksatmayın son gunler cok onemlı bebekler sıkntya grebılıyo hıcbır belırtı vermeden.detayları sonra gene anlatrm hepınzı öpüyorum allah kurtarsın...
Ahh kizlarrr ahhh oğluşum 2 gündür huysuzdu sürekli memede durmak istiyordu gece gram uyumadi gaz ilaci verdim iyi geceler çayı verdim banamısın demiyor..
Doktora gittik bu sabah ve sütüm yetmiyormuş yada içeriği beslemiyormuş oğlum 1 haftadir hic kilo almamiş açlıktan ağlıyormuş yavrum.. Ek olarak mamaya başlıyoruz malesef
Canim sütüm boldu yani düşün göğüslerimden damlıyordu sürekli oğlumun ağzı gôzü süt içinde kalıyordu meğersem yetmiyormuş sütüm.. Milupa süt arttirici çay iciyorum meyvemi yiyorum su iciyorum ama stres yaptim sanirim cok fazla giden gelen var 15 gündür uyumadım hiçgelenlerde saat 1 gibi geliyor akşam 5 e kadar bildiğin güne gelmiş gibi yani..
Gaz içinde sab simplex kullanmaya başladık iyi geldi valla
Doguran arkadaslari tebrik ediyorum revindell canim bol bol emzir mama icin cok erken yaa hani cok tu sutun bizim kizda gece uyusa gunduz huysuz gunduz uyusa gece huysuz gazini guzel cikartiyor ama hala kendini skiyo kipkirmizi oluyor ikiniyo gibi sesler cikariyor korkuyorum artik yaa niye boyle yapiyo diye
canım imkanın olursa normal dogum yap. ben okadar ugraştım istedim kısmet olmadı. cuma 10dan 2 ye kadar suni sancı aldım doktor suyumu falan patladı ama açıklık 2 cm geçmedi. zaten aman aman sancı hisetmedim. aşagı gelmedi. aklımda hala doktor yeterınce sancı vermedi igne vurmadı gibi sorular var ama neyse allaha havale ettim. epidural sezeryan oldum. kolundan kordon dolaşmış dedi. normal olmazdı diyor inandım gitti. kısacası 3900 53 cmdogdu ogluşum. tabi sütüm gelmedi. okadar ugraştım verdim. gögsüm yara oldu sarılık falan olmasında korktuk mama verildi. birde uyuşmazlık oldu ondan dolayı sarılık olursa kan degişimi falan gerekirmiş. korktuk bizde kaşıkla mama veriyoruz. banyodan sonra inşallah sütüm gelir. şuan evdeyiz çok şükür. sezeryan olduktan sonra ilk gün çok işkenceydi.allahım ne yapcam dedim. eşim kaldırdı yatırdı canımdan can gitti. agrı falan oluyor kısacası zor oldu. allahtan biraz agrı kesicilerin sayesinde gezince moral buldum. birde bebegi emzirmekte zorlandım egilip dogrulmak sıkıntı . allaha şükür bugün daha iyiyim. derdim emzirmek. daha da iyi olur inşallah. karnım kaldı 5 aylık gibi. çok kanama olmadı. pet bile batmıyor. allah şükür saglıkla kavuştuk bebişimize (Ahmet Faruk) normal yapma imkanı olanlar daha iyi olur herhalde. tabi onunda zor yanları vardır. sezeryan sonuçta ameliyat... hakkında hayırlısı olsun. belkide çok kolay normal dogum yapcan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?