Nisan Ayı Hamişleri

Bnm bi arkadas kontrole gittiginde 4 cm acilmasi oldugunu ogrenio. Bence super bisi kiza suni sanci verdilrr 2 saatte dogurdu. Valla benim 1 cm olmus acilma kizlar, doktor nstye soktu eger duzgun cikarsa yatisi yarin yapcak

merhaba benimde 3 cm acıklıgım olmus ama nstde hic sancım cıkmadı
nisanda geldi dun daha bende tık yok
son gunlerde beklemek ne zormus
bu kadar bekledik sezeryan olmaz ins die dua ediyorum
Allah kolay dogumlar nasip etsin hepimize insalaah

Bubulka inşallah dediğin gibi olur benimkide pazartesi gittiğimde sancısız 5 cm açılma olmuş deseler 2 saat sonrada doğursam
sanada Allah kolay sorunsuz doğum nasip etsin

daisybeti seninle aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun hepimizin

hem doğurmuş olanlara hem de benim gibi bekleyenlere soruyorum: göbek düşmesi denilen olayı yaşadınız mı? doğumdan/sancıdan/nişandan kaç gün önce yaşadınız? beni görenler hala göbeğin düşmemiş senin falan diyorlar.
yarın kontrolüm var yine, kız oldu 4 kilo, nasıl çıkarıcam ben bunuuu:)))

KIZLAR BENDE ANNE OLDUM =) doğum hikayemi de yazdım merak ederseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/585537-oglusumuza-kavusmamiz.html#post28119272

canım benim karnım hiç inmedi ama doğdu oğluşum =)
herkesin farklı oluyor bana da daha var diyorlardı ama işte vakti gelince inse de inmese de doğuyorlar

merhaba arkadaşlar,
beklenen doğum tarihim 31 aralık iken 25 aralıkta gittiğim dr kontrolümde 3 cm açıklık görüldü. o gecenin sabahında suyum gelmeye başladı, doktorumu aradık, hastaneye gittik. henüz sancım yok gibiydi kasılmalar vardı ama dayanılmaz doğum sancısı dalgaları fazla yoklamıyordu, saat 8 de yatışım yapıldı, bir süre sonra az doz suni sancı da verildi, saat 12.30 da 9 cm açılmam olmuştıu, 13.30 da bebeğim dünyaya geldi.

bende durum budur, konudaki herkes de sorunsuz bir şekilde bebeklerini kucaklarına alır umarım:)

valla billa geçicek.
Elif Şafak - Siyah Süt ü oku bu arada istersen.

:) canım ya teşekkür ederim sana güveniyorum :)

Siyah Süt için de bu melankolik halin geçsin öyle oku dediler :S

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün

ayyy ne güzel normal doğuuuuum :) tebrik ederim.

Allah analı babalı büyütsün. maşallah

Kızlar bana bi akıl verin,normal doğuma bi engelim yok ama ağrı korkusu gibi bi çok sebepten dolayı sezeryan yapmayı düşünmeye başladım sizce yanlış mı yapıyorum, yarın doktoru aramayı düşünüyorum, pazaetesi sezeryana alır gibime geliyo, bugün tam 40 haftam doldu, hafif adet ağrısı gibi sancılarım da var, hem çok istiyoru normal doğumu hem de hiç istemiyorum, bana akıl verin

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım

kızlar hayırlısı dıyelım öyle olsun normal ya da sezeryan allah hepımızı bı avazda kurtarsın allah bebelerımıze kavustrsun sagılcakla.doktora gdıyorum bende belkı dogurup gelırım hehehe :)

kızlar persembe gunku kontrolde nst de bebegımın kalp atısları cok yuksek cıktı sancım 20lerde yanı sancım yoktu.bebek sıkıntıya grmıs.hemen almammz lazım dedı doktor.apar topar sezeryana alındım.persembe saat 19,15te bebegım spınal sezeryanla dunyaya getrdım.2 gece hastanede yattım.hala saka gıbı gelıyo hersey.dogurdum yanı.normal dogum ıcın o kadar hevselenıyodum kı..rabbım bana böylesını nasıp ettı.hayrlısyla bebegıme kavustum ya gerısı muhım degıl.dogurmayan arkdslarm dogurablıyosanız normal dogurun.kontrollerınızı sakın aksatmayın son gunler cok onemlı bebekler sıkntya grebılıyo hıcbır belırtı vermeden.detayları sonra gene anlatrm hepınzı öpüyorum allah kurtarsın...

Ahh kizlarrr ahhh oğluşum 2 gündür huysuzdu sürekli memede durmak istiyordu gece gram uyumadi gaz ilaci verdim iyi geceler çayı verdim banamısın demiyor..

Doktora gittik bu sabah ve sütüm yetmiyormuş yada içeriği beslemiyormuş oğlum 1 haftadir hic kilo almamiş açlıktan ağlıyormuş yavrum.. Ek olarak mamaya başlıyoruz malesef

Doguran arkadaslari tebrik ediyorum revindell canim bol bol emzir mama icin cok erken yaa hani cok tu sutun bizim kizda gece uyusa gunduz huysuz gunduz uyusa gece huysuz gazini guzel cikartiyor ama hala kendini skiyo kipkirmizi oluyor ikiniyo gibi sesler cikariyor korkuyorum artik yaa niye boyle yapiyo diye

aman da aman bebişleri doğmuş da huysuzluk yapmış dertleşmeler başlamış.kıskandırın bakalım bizi :) maşallah size kızlar doğdu mu dertler bitmiyoki hatta artıyo ama biz sizi 1 adım geriden takip edeceğiz.siz yazın tavsiyelerinizi.revindelciğim süt arttırıcı şeyler içmiyo musun çaylar falan bulgur pilavını da çok iyi diyorlar

canım imkanın olursa normal dogum yap. ben okadar ugraştım istedim kısmet olmadı. cuma 10dan 2 ye kadar suni sancı aldım doktor suyumu falan patladı ama açıklık 2 cm geçmedi. zaten aman aman sancı hisetmedim. aşagı gelmedi. aklımda hala doktor yeterınce sancı vermedi igne vurmadı gibi sorular var ama neyse allaha havale ettim. epidural sezeryan oldum. kolundan kordon dolaşmış dedi. normal olmazdı diyor inandım gitti. kısacası 3900 53 cmdogdu ogluşum. tabi sütüm gelmedi. okadar ugraştım verdim. gögsüm yara oldu sarılık falan olmasında korktuk mama verildi. birde uyuşmazlık oldu ondan dolayı sarılık olursa kan degişimi falan gerekirmiş. korktuk bizde kaşıkla mama veriyoruz. banyodan sonra inşallah sütüm gelir. şuan evdeyiz çok şükür. sezeryan olduktan sonra ilk gün çok işkenceydi.allahım ne yapcam dedim. eşim kaldırdı yatırdı canımdan can gitti. agrı falan oluyor kısacası zor oldu. allahtan biraz agrı kesicilerin sayesinde gezince moral buldum. birde bebegi emzirmekte zorlandım egilip dogrulmak sıkıntı . allaha şükür bugün daha iyiyim. derdim emzirmek. daha da iyi olur inşallah. karnım kaldı 5 aylık gibi. çok kanama olmadı. pet bile batmıyor. allah şükür saglıkla kavuştuk bebişimize (Ahmet Faruk) normal yapma imkanı olanlar daha iyi olur herhalde. tabi onunda zor yanları vardır. sezeryan sonuçta ameliyat... hakkında hayırlısı olsun. belkide çok kolay normal dogum yapcan....

Canim sütüm boldu yani düşün göğüslerimden damlıyordu sürekli oğlumun ağzı gôzü süt içinde kalıyordu meğersem yetmiyormuş sütüm.. Milupa süt arttirici çay iciyorum meyvemi yiyorum su iciyorum ama stres yaptim sanirim cok fazla giden gelen var 15 gündür uyumadım hiç gelenlerde saat 1 gibi geliyor akşam 5 e kadar bildiğin güne gelmiş gibi yani..

Gaz içinde sab simplex kullanmaya başladık iyi geldi valla

Valla ben dana gibi yiyorum sut olsun diye revindell senin oglan nekadarlokti benim kizimda ilk 10 gun falan kilo almadi doktorlar extra kalori verdiler sagdigim sutun icine gunde bi yada iki kere sonra almaya basladi seninkide alir belki iki uc hafta sonra alirmis bazi bebisler benim sutumde aman aman yok ama ben emZiriyorum surekli emdikce artar diyirlar ins ilk 6 ay bari anne sutu verelim bebislerimize bende bi damla gibi bisey kullaniyorim gaz icin sanki daha iyi benim kizim masallah gazini falan iyi cikardiyor ama cok ikiniyor kipkirimizi oluyor 17 sinde doktor randevumuz var yilbasi gunu vardi ama doktorumiz hastalanmis taa 17 sine attilar

canım tebrik ederim...Allah analı babalı büyütsün.

hep dua ettik hepberaber hakkımızda hayırlısı olsun bebeklerimize sağ salim kavuşalım gerisi boş dedik. ben de hep şüphede kalmıştım doktorum sezaryenin yolunu yapmaya çalışıyordu ve adı sezaryenci ye çıkmış bir doktordu. ama bebeğimi almak için ameliyata giren ebe sahiden de hiç suyumun olmadığını iyi ki sezaryen olduğumu söylemişti. eminim senin durumunda da doktorun senin ve bebeğin için en iyi olanı tercih etmiştir. elhamdülillah bebeğini sağ salim kucağına aldın. inşallah dikişlerin en kısa zamanda iyileşir canım. geçmiş olsun.

canım mama vermek elbette sıkıntılı ama sen üzülme... bence sende aşırı yorgunluk var benim de artık misafirler burama kadar geldi iyi niyetliler ama yanlarında dursan bir türlü durmasan bir türlü... daha benim taraftan da neredeyse hiç kimse gelmedi düşün :S

süt kuvvetlenir mi bilmem ama bir komşumuz bir avuç dut kurusunu bir su bardağı tatlı suyun içinde kaynat suyundan bir çay kaşığı bebeğe ver gerisini sen iç dutları da ye gaz olmaz sütün artar dedi. gaz problemini sahiden de azalttığını söyleyebilirim... sütüm ile ilgili ise o kadar çok şeyi aynı anda yiyip içiyorum ki (süt, su, komposto, buğday, pekmez, rezeneli çay) hangisinin faydası daha fazla bilemiyorum.

canım en son gelişen sistem sindirim sistemi kızarmaları ıkınmaları ve biraz bağırmaları çok normal üzülme :)

canım benim ilk bir hafta resmen yarım insan gibiydim hele tuvalete çıkmak ne fena birşeydi. hala mesane çok dolarsa çok canım acıyor bir de acaba maydanoz falan mı yesen ödem söktürür ya da adaçayı mı içsen kanamanın biraz artması lazım sanki... karnını da hiç düşünme daha çok yeni bebiş emdikçe rahmin küçülecek karnın da gidecek en kısa zamanda. ben dün kızımı hastaneye götürürken hamile kalmadan önce birazcık bol olan 28 beden bol kesim bir kotum vardı onu giydim valla çok sevindim. gerçi yanlardan simit çıktı ama olsun onlar da gider değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…