canım imkanın olursa normal dogum yap. ben okadar ugraştım istedim kısmet olmadı. cuma 10dan 2 ye kadar suni sancı aldım doktor suyumu falan patladı ama açıklık 2 cm geçmedi. zaten aman aman sancı hisetmedim. aşagı gelmedi. aklımda hala doktor yeterınce sancı vermedi igne vurmadı gibi sorular var ama neyse allaha havale ettim. epidural sezeryan oldum. kolundan kordon dolaşmış dedi. normal olmazdı diyor inandım gitti. kısacası 3900 53 cmdogdu ogluşum. tabi sütüm gelmedi. okadar ugraştım verdim. gögsüm yara oldu sarılık falan olmasında korktuk mama verildi. birde uyuşmazlık oldu ondan dolayı sarılık olursa kan degişimi falan gerekirmiş. korktuk bizde kaşıkla mama veriyoruz. banyodan sonra inşallah sütüm gelir. şuan evdeyiz çok şükür. sezeryan olduktan sonra ilk gün çok işkenceydi.allahım ne yapcam dedim. eşim kaldırdı yatırdı canımdan can gitti. agrı falan oluyor kısacası zor oldu. allahtan biraz agrı kesicilerin sayesinde gezince moral buldum. birde bebegi emzirmekte zorlandım egilip dogrulmak sıkıntı . allaha şükür bugün daha iyiyim. derdim emzirmek. daha da iyi olur inşallah. karnım kaldı 5 aylık gibi. çok kanama olmadı. pet bile batmıyor. allah şükür saglıkla kavuştuk bebişimize (Ahmet Faruk) normal yapma imkanı olanlar daha iyi olur herhalde. tabi onunda zor yanları vardır. sezeryan sonuçta ameliyat... hakkında hayırlısı olsun. belkide çok kolay normal dogum yapcan....
(null)
Hayirli olsun canim güle güle büyüt bebeğini..
Dogurmayan kaldimı ya :)
sonunda bende tamda beklenen doğum tarihimiz 5 ocakta yani dün doğurdum ama nası bi doğurma! ebenin çatın çok geniş çok rahat doğurursun demesiyle normal doğuma karar vermiştim suyum aniden gelince hastaneye gittim 2 cm açılmayla, 8 cm e kadar suni sancı çektim 8 cmde tıkandık, rahim ağzı zırh gibi sertleşti bi türlü yumuşatamadılar ve son sancılar dayanılmazdı, bebek zorlanmaktan başında ödem oluşmuş artık acil sezeryana aldılar, önce spinal yapıldı belden aşağı uyuştu , bebeğimde doğdu benim dikişler yapılırken kalbim ağrıyor galiba ölcem dedim sonra beni tamamen uyutmuşlar... bir doğumda 3 farklı doğumu yaşadım
sezeryan sonrası kalkmak yürümek hareket etmekte tam bir işkenceymiş ben sezeryanı böle bilmezdim herşeyi sonradan çekiyosun!
birde bebeğim ememiyor zaten sütümde yok mama vermek zorunda kaldık, yılmadan memeyi tutması için uğraşıyorum ama çok ümitsizliğe kapıldım galiba lohusa depresyonu yolundayım acayippp stresli ve gerginim((
ama anne olmak öle güzel bişeyki bebeğimin gözüne baktığım zaman onu kokladığım an dünyalar benim oluyor, bebeğimi içine yatırdıkları küçük beşiği yatağımın yanından ayırmıyorum kenarları cam olduğu için her an izleyebilmek istiyorum, çünkü görmediğim her saniye onu özlüyorum. dün okadar yorgunluğun üzerine 1 saat bile uyumadım bebeğimi izlemekten kendimi alamadığım için...
evet doğum ve annelik gerçekten zor bir süreç ama Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.......
kızlar cumartesi ben de doğurdum. normal yapamadım. başının duruşu ve kilosu sebebiyle doktor risk almak istemedi. bugün eve çıktık. sezeryan zor. ağrılarım var. ama kızım sağlıklı ve çok güzel. mutluyum. ayrıntılı yazarım sonra. öpüyorum hepinizi.
sonunda bende tamda beklenen doğum tarihimiz 5 ocakta yani dün doğurdum ama nası bi doğurma! ebenin çatın çok geniş çok rahat doğurursun demesiyle normal doğuma karar vermiştim suyum aniden gelince hastaneye gittim 2 cm açılmayla, 8 cm e kadar suni sancı çektim 8 cmde tıkandık, rahim ağzı zırh gibi sertleşti bi türlü yumuşatamadılar ve son sancılar dayanılmazdı, bebek zorlanmaktan başında ödem oluşmuş artık acil sezeryana aldılar, önce spinal yapıldı belden aşağı uyuştu , bebeğimde doğdu benim dikişler yapılırken kalbim ağrıyor galiba ölcem dedim sonra beni tamamen uyutmuşlar... bir doğumda 3 farklı doğumu yaşadım
sezeryan sonrası kalkmak yürümek hareket etmekte tam bir işkenceymiş ben sezeryanı böle bilmezdim herşeyi sonradan çekiyosun!
birde bebeğim ememiyor zaten sütümde yok mama vermek zorunda kaldık, yılmadan memeyi tutması için uğraşıyorum ama çok ümitsizliğe kapıldım galiba lohusa depresyonu yolundayım acayippp stresli ve gerginim((
ama anne olmak öle güzel bişeyki bebeğimin gözüne baktığım zaman onu kokladığım an dünyalar benim oluyor, bebeğimi içine yatırdıkları küçük beşiği yatağımın yanından ayırmıyorum kenarları cam olduğu için her an izleyebilmek istiyorum, çünkü görmediğim her saniye onu özlüyorum. dün okadar yorgunluğun üzerine 1 saat bile uyumadım bebeğimi izlemekten kendimi alamadığım için...
evet doğum ve annelik gerçekten zor bir süreç ama Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.......
kızlar cumartesi ben de doğurdum. normal yapamadım. başının duruşu ve kilosu sebebiyle doktor risk almak istemedi. bugün eve çıktık. sezeryan zor. ağrılarım var. ama kızım sağlıklı ve çok güzel. mutluyum. ayrıntılı yazarım sonra. öpüyorum hepinizi.
Kızlar bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl?
Canim sütüm boldu yani düşün göğüslerimden damlıyordu sürekli oğlumun ağzı gôzü süt içinde kalıyordu meğersem yetmiyormuş sütüm.. Milupa süt arttirici çay iciyorum meyvemi yiyorum su iciyorum ama stres yaptim sanirim cok fazla giden gelen var 15 gündür uyumadım hiçgelenlerde saat 1 gibi geliyor akşam 5 e kadar bildiğin güne gelmiş gibi yani..
Gaz içinde sab simplex kullanmaya başladık iyi geldi valla
Kızlar bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?