Nisan Ayı Hamişleri

Sağol canım tavsiyelerin için birkaç gün daha beklicm, inşallah kendisi gelir, sana da çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
sonunda bende tamda beklenen doğum tarihimiz 5 ocakta yani dün doğurdum ama nası bi doğurma! ebenin çatın çok geniş çok rahat doğurursun demesiyle normal doğuma karar vermiştim suyum aniden gelince hastaneye gittim 2 cm açılmayla, 8 cm e kadar suni sancı çektim 8 cmde tıkandık, rahim ağzı zırh gibi sertleşti bi türlü yumuşatamadılar ve son sancılar dayanılmazdı, bebek zorlanmaktan başında ödem oluşmuş artık acil sezeryana aldılar, önce spinal yapıldı belden aşağı uyuştu , bebeğimde doğdu benim dikişler yapılırken kalbim ağrıyor galiba ölcem dedim sonra beni tamamen uyutmuşlar... bir doğumda 3 farklı doğumu yaşadım
sezeryan sonrası kalkmak yürümek hareket etmekte tam bir işkenceymiş ben sezeryanı böle bilmezdim herşeyi sonradan çekiyosun!
birde bebeğim ememiyor zaten sütümde yok mama vermek zorunda kaldık, yılmadan memeyi tutması için uğraşıyorum ama çok ümitsizliğe kapıldım galiba lohusa depresyonu yolundayım acayippp stresli ve gerginim ((
ama anne olmak öle güzel bişeyki bebeğimin gözüne baktığım zaman onu kokladığım an dünyalar benim oluyor, bebeğimi içine yatırdıkları küçük beşiği yatağımın yanından ayırmıyorum kenarları cam olduğu için her an izleyebilmek istiyorum, çünkü görmediğim her saniye onu özlüyorum. dün okadar yorgunluğun üzerine 1 saat bile uyumadım bebeğimi izlemekten kendimi alamadığım için...
evet doğum ve annelik gerçekten zor bir süreç ama Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.......

Son düzenleme:
bebeğin hayırlı uğurlu olsun esbi zor olmuş ama neticesi güzel.tüm acıların geçecek ve sen bebeğinle başbaşa kalacaksın o anları düşün bunlar geçici sıkıntılar.

biz de nst ye gidiyoruz hadi bakalım hayırlısı

kızlar cumartesi ben de doğurdum. normal yapamadım. başının duruşu ve kilosu sebebiyle doktor risk almak istemedi. bugün eve çıktık. sezeryan zor. ağrılarım var. ama kızım sağlıklı ve çok güzel. mutluyum. ayrıntılı yazarım sonra. öpüyorum hepinizi.

Hayirli olsun canim güle güle büyüt bebeğini..

Dogurmayan kaldimı ya :)

ben kaldim daha dogurmayan
nasil rahatsa icerisi dogmaya niyeti yok kizimin zamanimiz gecti carsamba kontrolde ne olacagi belli olacak bakalim bekliyoruz ... artik evden disari ciktim carsi gezdim gunlere gittim alisveris yaptim geldim ama mutfaga girip bi kap corba yapamiom karnim yere dusecekmis gibi oluyor sertlesiyor ama hala ne karnimda ne belimde agri var

canım geçmiş olsun sahiden zor olmuş doğumun.. Allah analı babalı büyütsün :)

ben de ilk gece hiiiiiiiiiiiç bir saniye dahi uyumamıştım.

canım tebrik ederim :) Allah analı babalı büyütsün ...

bak tam da istediğin gibi bir cumartesi günü doğdu kızın :)

dogum yapan herkesı tebrık ederım.allah hepımızın bebecıklerıne saglık versın. sezeryan gercekten cok zormus.sonrası özellikle.ayrıca ben spınalı kaldıramadım psıkolojım cok bozuldu.bebegımı öptürdükleri an sarhos gıbıydım.zaten o gttıkten sonra mahvoldum zaman gecmedı hıc.göbek desen duruyo 5 aylık gıbı.ama analık duygusu herseye deger yeterkı o ıyı olsun.

Çok geçmiş olsun canım, Allah bebeğini sana bağışlasın, inşallah stersli zamanların da hemen geçer

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım, geçmiş olsun

Ben de doğurmadım ama çarşamba bitircm bu işi ya suniyle ya da sezeryan, bitmiyorrr bu hamilelik, büyük ihtimal bu rahatlığı çok özliycm ama dün gece kızım çok acaip hareketler yaptı karnımda korktum, sabah doktoru aradım bu işi bitirelik diye, belki daha yavrumun zamanı değil bilmiyorum acele mi ettm

Kızlar bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl?

Şekerim benim oğluş huy değiştirdi. Gündüz uyuyor gece hiççççç uyumuyor sabaha kadar. Bizim deli gibi uykumuz var o gülüyo agu yapıyo:) Bu arada doğum yapan tüm arkadaşı tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.

Ahhhh canımmmm hiç sorma ben doğum yapar yapmaz geldi sütüm. Resmen fışkırıyordu. Dolaba 2 lt den fazla stok yapmıştık düşün yani. Emir büyüdükçe doymamaya başladı. Bir gece saat 2 den sabah 5 e kadar ağladı emziriyorum ağlıyodu meğerse süt gelmiyormuş. Makinayla sağdım gram süt yok. Eşim gitti sabah 5 te aptamil aldı geldi. Şimdi yine emziriyorum ama gün bir öğün falan mama veriyorum sadece.

Allah sağlıklı uzun ömür versin canım size ve prensesinize:)

Kızlar bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl?

canım benimki gündüz uyuyor sürekli, beslemek için uyandırıyorum 2-3 saatte bir. gece ise tam yatmaya hazırlanıyorum başlıyor ağlamaya, gaz sorunumuz var, om-x bitkisel şurup veriyorum, 1-2 çay kaşığı rezene çayı veriyorum hala ağlıyor. acaba aç mı diye mama da veriyorum ama geceleri uyumuyor ne yaparsam yapayım. çok şükür sağlığı yerinde, kilo da alıyor ama bazen çok çaresiz kalıyorum

Benim kizimda gece mizmiz gunduz masallahi var bugunde kirkimiz cikti ya aslinda bende supheleniyorum sutumun yetip yetmedigi konusunda bakalim doktora gidince sorucam ama mama vermek istemiyorum yaaa sutumuzun cogalmasi icin birbirimize tuyo verelim yaaa ben bol bol su iciyorum emzirme cayi iciyorum rezene cayinada basladim bide bol bol cikolata yiyorummm kilo alicam diye korkuyorum

Kizlar sonunda dogurdumn:)
Cuma aksami 5te sancilarim basladi, giderek arttti ve 1de yatis yaptim. 10 saat sanci cekmeme ragmen acilmam 2 cm idk ve artik sezeryani dusunmeye baslamistim ki acilmam 3e ckti; o zmn epidural icin gerekli acilmayi beklicek cesareti buldum. 2 saat daha sancidan sonra 6cm acilmamla epidyral aldim, dunya varmis dedim ve 3:30 saat sonra bebisimi kucagima aldim :) iyiki normal yapmisim diyorum. Ctesi 8:30da kucagima aldim bebisi. İsmi burak oldu. Cok gzl bi duygu yalnjz bende su an biraz depresif hissediyorum. Korkuyorum, kayinvalidemler de evde ve pek anlauisli davranmiyolar. Oyle ki gece 2 kere odama daldi, uykumdan sicradim; sabah sert bi dille uyardim( bi daha gece gece odaya dalmayin!) ama dun gece yine kapiyi araladi bakti. Ben anlamiyrum bu isi; gitseler de rahat nefes alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…