Nisan Ayı Hamişleri

Ay kiyamamm ben sana ya :)

Canim benimde ilk dogumdu valla hastaneye adim attim kendi sancilarim olduğu halde taktilar koluma sanciyi bebek doğana kadar çıkarmadılar..

iyi geceler kızlar benim sıpa uyumadı bende oturuyorum bebişle eşimde işte sabah gelecek. Firmalara sardım valla her yerden numune istiyorum can sııntısından:):) Eşim diyo abarttın adını görünce mailleri açmıcaklar diyo:) Hero baby milupaya üye olun güzel şeyler gönderiyorlarmş bebişlere

Gunaydın canim.. Bizim sıpada akşam saat 9 gibi uyuyor 12 ye kadar kesintisiz uyuyor bende o zaman yatsam dinlenirim biraz ama o saattede yatmak istemiyorum eşimle vakit gecirmek istiyorum biraz..

Neyse akşam saat 10 gibi altini alirken uyandi benimkide humana iyi geceler cayini verdim 50 ml üzerine 100 ml mama uyudu gece 2 de kalkti valla azicik dinlenmişim bende iyi geldi..

Bir kalktim ki göğüslerim süt dolu.. Dinlenemediğim için sütüm gelmiyormuş

Ayy kizlar yollar sokakalar bembeyaz ve guneşli bir hava var zor duruyorum evde.. Şeytan diyor al sıpayı kaç dışarı :)

Şu an kucağimda güzel güzel uyuyor yatiriyorum 10 dk sonra kalkiyor basina gidiyorum dalıyor tekrar uykuya firsat bu firsat deyip bende yatiyorum hoppp uyaniyor resmen benim yatmami bekliyor uyanmak için :) uykusuzluktan ölüyorum ama evlat işte katlaniyor insan..

Akşam babamiz gelsin banyo yapicaz eşimle birlikte pazartesi perşembe uykudan önce yıkıyoruz..

Kizlarrrr nasilmis bakalim nisan hamisleriii biz kizimla allaha sukur iyiyiz bugun gezmelere bike ciktik sali gunude kirkimiz cikti
Kizim gazini cok guzel cikariyo :) gukda yapiyo ama hala gazi varmis gibi bacaklarini karnina cekip kendini skiyo ve kipkrimizi oluyo anlamiyorum kakasinida cok guzel yapiyo hatta her beze yapiyo ins kilo alimini engellemez bu bazende huzursuz uyuyo yani hep bi mikir mikir tislamalar kendini skmalar falan
Aklima geldi kizlar AYPEK arkadasimiz vardi bire KHENA haber yok onlardan merak ettim bebislerini aldikarmi kucaklarina aypek arkadaslar ayni kaderi paylasiyorduk onunda bebisi zayifdi ins sag salim almislardir kucaklarina

canım sıkma canını, biz de bi haftalıkken baktırmıştık tsh a, referans 1-12 idi, bizim 10 çıkmıştı. doktor normal ama yenidoğan bi bebekte 6 dan az olmasını bekliyoruz demişti. bi hafta sonra tekrar bakıldı, 5 e düşmüştü. yenidoğan bebeklerin hormonları düzenli çalışmadığı için genelde yüksek çıkıyormuş. dertler hep benzer, Allah dermansız dert vermesin...

tşk ederiz akrepkız, biz iyiyiz çok şükür, umarım herkes iyidir. oohhhh maşallah kırk da çıkmış, gezin bakalım:) darısı başımıza inş. biz de bugün yıkadık benim miniği, şimdi mışıl mışıl uyuyor, banyo rahatlatıyor gerçekten. benim oğlum da gazını çıkartıyor, kakasını yapıyor, güzel de emiyor, mama da veriyorum ama o kıpkırmızı olma biz de de var. uykusunun içinde sürekli huzursuz geceleri, yatağına yattı mı başlıyor ıkınmalar, sebebini ben de anlamadım, inşallah geçer zamanla. sindirim sistemleri tam çalışmadığı için oluyor sanırım.

Kizlar bu arada benim bebisin çişi sırtına çıkıyor sık sık bezdenmi acaba canbebe kullaniyorum

siz atlatmışsınız çok şükür umarım biz de atlatırız. bebeğimden haftaya yine kan alacaklar yine ağlayacak

Kizlar bu arada benim bebisin çişi sırtına çıkıyor sık sık bezdenmi acaba canbebe kullaniyorum

belki de canım başka bir marka denesen... erkek çocuk nasıl çişi sırta çıkıyor ki... gerçi benim kızda öyle bir basınçla kaka yapıyor ki ön tarafa ilerliyor kakası :)

gunu gecipte dogurmayanlar el kaldirsin bi durum yoklamasi yapayim dedim sanirim en nazli benim kizim oldu sayfada daha bi belirti bile yok bende yaaa

selam kızlar hala doğurmamış biri olarak olarak annelere soruyorum.doğumun başladığını nasıl anladınız su gelmesi kesin işaret mi gelen su akıntı şeklinde mi sıvı mı ne kadar geliyo su. ben sancıyı anlamamaktan korkuyorum.kasılmalarla karıştırır mıyım acaba diyorum.
bir de arkadaşlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli bişeyler düşünüyorum.izne de ayrıldım sabah uyuyup öğlene kadar uyuyorum uyumam için tavsiyeniz var mı çaylar falan şu an bebiş olsa hiç zorlanmam heraldezaten geceleri uyuyamıyorum

canım 2 3 gün emdigi için daha çok çiş yapmaya başladı aynen bugun sırtına çıkmıştı. bendee molfiks kullanıyorum göbegimiz düşmedigi için tam baglayamıyorum yandan veriyor. nezaman altını açsam başlıyor çişe. erkek bebeklerde oluyor herhalde. bizde dün kontroldeydik. kilo kaybetmemiş. sarılıgı yükselmiş biraz. 3 gündür ancak emiyor umarım düşer. artık gözlerini falan açıyor. önceden daha çok uyuyodu. habire emmek istiyor. emiyor 10 dakka. uyuyor koyuyorum yerine hemen uyanıyor emmek istıyor. ilk zamanlar böyle mi oluyor...

dün korse giydim . umarım göbek çok kalmaz. sezeryanda imkansız ama bakalım. sizler ne yaptınız göbecikleri.... dogumdan sonra 6 kilo gitti şimdilik.... bugun tam bir haftalıgız....

canım saglıkla kavuşasın bebegine. valla ben normal dogumun hiç bir şeyini yaşamadıgım için pek bir bilgim yok. zaten işaretler gelsede hemencik dogurmazsın ilk bebekler biraz daha zor doguyor. önceden hemen dogum olur diye düşünürdüm. ama okadar kolay degil. doktor suyumu patlatmıştı. ılık bir su boşalıyor. tek bildigim bu. sancı pek hissetmedim. bebeginin hareketlerini takip et azalırsa direk git doktora. bu hafta onlara dikkat etmek lazımmış. inşallah çok kolay bir dogum olur...

çok teşekkür ederim sibelcim hayılrlısıyla doğsun istiyorum artık

Canim bezden degil demekki bizimde göbegimiz 4. Gün düştü gayet güzrl bagliyorum bezini bende diyorum pipisinimi düzeltmiyorum :)
Ama dedigin gibi cok ciş yapinca cikiyormuş sırtına..

Ben dogumdan 1 hafta sonra 19 kg vermistim 117 doguma girdim 98 ciktim bir hafta sonra.. Korse aldim medicalden kesinlikle kullanin kizlar bende göbek felan kalmadı valla hafif bir gevşeklik var o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…