ben ne zaman yazacagim buraya ben dogurdum diye yaaaasiz bebeklerinizden kendinizden bahsettikce ben catliyorum ya bu sanci dedikleri ne zman gelecek bana.... bugun kontrolden geldim hala bi bucuk haftasi var diyor arkadas ben slklldlm ver suni sanciyi dogurt iste nolcak ....
Yasemin ilkdogumsa suni sanci vermiolar, cunku acilman olsa bile pek yardimci olmuo. Mesela bnm uzun sure 2 cm kalinca acilmam dedm suni alsam nolur, birsey farketmez sure kisalmaz dediler. Bnm doktorum 1 cm acilmayla gittigimde suni sanciya cvp vermez demisti yani ole her dogumda veremiyolar ne yazikki; sabret elbet gelecek.
Bizim uykular da belli olmuyor, ben kundak yapmaya basladim o brz ise yariyor sanki, elleri yuzune degmedigi icin kendini uyandiramiyor. Emzik de istemiyordum ama mecbur kaldim, hatta annem benden once verdi o derece. Sute gelince gogusler tas gb ama ben yetmio die korkuorm. Ah 5 gunluk olduk bile yarin kontrolumuz var.
ah o duygular hepimizde allak bullak :) ama geçicek fishbiscuit öle dedi :)
(null)
ya dedim ama, o doğurmadan önceydi, kendim geberiyorum bu arada(( geçicek di mi??
benimkiler azaldı gibiydi sonra dün akşam sağlık ocağından aradılar tsh yüksek yeniden kan alıcaz diye. ben yine derin kuyulara merdivensiz daldım tabii.
Allah a dayan denir de evlat söz konusu olunca ne zormuş arkadaş.
Kizlarrrr nasilmis bakalim nisan hamisleriii biz kizimla allaha sukur iyiyiz bugun gezmelere bike ciktik sali gunude kirkimiz cikti
Kizim gazini cok guzel cikariyo :) gukda yapiyo ama hala gazi varmis gibi bacaklarini karnina cekip kendini skiyo ve kipkrimizi oluyo anlamiyorum kakasinida cok guzel yapiyo hatta her beze yapiyo ins kilo alimini engellemez bu bazende huzursuz uyuyo yani hep bi mikir mikir tislamalar kendini skmalar falan
Aklima geldi kizlar AYPEK arkadasimiz vardi bire KHENA haber yok onlardan merak ettim bebislerini aldikarmi kucaklarina aypek arkadaslar ayni kaderi paylasiyorduk onunda bebisi zayifdi ins sag salim almislardir kucaklarina
(null)
canım sıkma canını, biz de bi haftalıkken baktırmıştık tsh a, referans 1-12 idi, bizim 10 çıkmıştı. doktor normal ama yenidoğan bi bebekte 6 dan az olmasını bekliyoruz demişti. bi hafta sonra tekrar bakıldı, 5 e düşmüştü. yenidoğan bebeklerin hormonları düzenli çalışmadığı için genelde yüksek çıkıyormuş. dertler hep benzer, Allah dermansız dert vermesin...
Kizlar bu arada benim bebisin çişi sırtına çıkıyor sık sık bezdenmi acaba canbebe kullaniyorum
(null)
Kizlar bu arada benim bebisin çişi sırtına çıkıyor sık sık bezdenmi acaba canbebe kullaniyorum
selam kızlar hala doğurmamış biri olarak olarak annelere soruyorum.doğumun başladığını nasıl anladınız su gelmesi kesin işaret mi gelen su akıntı şeklinde mi sıvı mı ne kadar geliyo su. ben sancıyı anlamamaktan korkuyorum.kasılmalarla karıştırır mıyım acaba diyorum.
bir de arkadaşlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli bişeyler düşünüyorum.izne de ayrıldım sabah uyuyup öğlene kadar uyuyorum uyumam için tavsiyeniz var mı çaylar falan şu an bebiş olsa hiç zorlanmam heraldezaten geceleri uyuyamıyorum
canım saglıkla kavuşasın bebegine. valla ben normal dogumun hiç bir şeyini yaşamadıgım için pek bir bilgim yok. zaten işaretler gelsede hemencik dogurmazsın ilk bebekler biraz daha zor doguyor. önceden hemen dogum olur diye düşünürdüm. ama okadar kolay degil. doktor suyumu patlatmıştı. ılık bir su boşalıyor. tek bildigim bu. sancı pek hissetmedim. bebeginin hareketlerini takip et azalırsa direk git doktora. bu hafta onlara dikkat etmek lazımmış. inşallah çok kolay bir dogum olur...
Canim bezden degil demekki bizimde göbegimiz 4. Gün düştü gayet güzrl bagliyorum bezini bende diyorum pipisinimi düzeltmiyorum :)(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?