(null)
(null)
Canim bezden degil demekki bizimde göbegimiz 4. Gün düştü gayet güzrl bagliyorum bezini bende diyorum pipisinimi düzeltmiyorum :)
Ama dedigin gibi cok ciş yapinca cikiyormuş sırtına..
Ben dogumdan 1 hafta sonra 19 kg vermistim 117 doguma girdim 98 ciktim bir hafta sonra.. Korse aldim medicalden kesinlikle kullanin kizlar bende göbek felan kalmadı valla hafif bir gevşeklik var o kadar :)
Canim ben gobegi carsafliyorum. Umarim gider.canım 2 3 gün emdigi için daha çok çiş yapmaya başladı aynen bugun sırtına çıkmıştı. bendee molfiks kullanıyorum göbegimiz düşmedigi için tam baglayamıyorum yandan veriyor. nezaman altını açsam başlıyor çişe. erkek bebeklerde oluyor herhalde. bizde dün kontroldeydik. kilo kaybetmemiş. sarılıgı yükselmiş biraz. 3 gündür ancak emiyor umarım düşer. artık gözlerini falan açıyor. önceden daha çok uyuyodu. habire emmek istiyor. emiyor 10 dakka. uyuyor koyuyorum yerine hemen uyanıyor emmek istıyor. ilk zamanlar böyle mi oluyor...
dün korse giydim . umarım göbek çok kalmaz. sezeryanda imkansız ama bakalım. sizler ne yaptınız göbecikleri.... dogumdan sonra 6 kilo gitti şimdilik.... bugun tam bir haftalıgız....
ya kızlar bu tsh kontrolunu bız yaptrmadık.sadece topuk kanı alındı saglık ocagında.o mu oluyo bu?
Ay canim valla anlamadim tam sirtinafa degil aslinda sag yada sol tarafina sızıyor
Ben de sezeryanla çarşamba günü kızıma kavuştum, çektiğim gaz sancısı anlatamam, ayrıca bugün dikiş yerlerim ağrıyo, dik duramıyorum görenlere normal doğuma teşvik edici oldum, her şeyi geçtim yavrumu besleyemiyorum sütüm yok, bugün hastaneden çıktık,2 gün duş almam yasak diye göğüslerime sıcak havlu koydum, süt yapan çaylardan içtim, bir kaç saat uyudum falan derken göğüslerim baya sertleşmiş ama bir kaç damla geliyo sadece bu arada emme refleksi çok güzel olan çocuk 3 gündür mama yediği için artık beni denemiyo bile, sütü geç gelen var mı kızlar ne yapabilirim ayrıca göğüslerimde uç da yok, şimdiden yara oldular çekiştirmekten
(null)
(null)
selam kızlar hala doğurmamış biri olarak olarak annelere soruyorum.doğumun başladığını nasıl anladınız su gelmesi kesin işaret mi gelen su akıntı şeklinde mi sıvı mı ne kadar geliyo su. ben sancıyı anlamamaktan korkuyorum.kasılmalarla karıştırır mıyım acaba diyorum.
bir de arkadaşlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli bişeyler düşünüyorum.izne de ayrıldım sabah uyuyup öğlene kadar uyuyorum uyumam için tavsiyeniz var mı çaylar falan şu an bebiş olsa hiç zorlanmam heraldezaten geceleri uyuyamıyorum
gunu gecipte dogurmayanlar el kaldirsinbi durum yoklamasi yapayim dedim sanirim en nazli benim kizim oldu sayfada daha bi belirti bile yok bende yaaa
ya kızlar bu tsh kontrolunu bız yaptrmadık.sadece topuk kanı alındı saglık ocagında.o mu oluyo bu?
Ben de sezeryanla çarşamba günü kızıma kavuştum, çektiğim gaz sancısı anlatamam, ayrıca bugün dikiş yerlerim ağrıyo, dik duramıyorum görenlere normal doğuma teşvik edici oldum, her şeyi geçtim yavrumu besleyemiyorum sütüm yok, bugün hastaneden çıktık,2 gün duş almam yasak diye göğüslerime sıcak havlu koydum, süt yapan çaylardan içtim, bir kaç saat uyudum falan derken göğüslerim baya sertleşmiş ama bir kaç damla geliyo sadece bu arada emme refleksi çok güzel olan çocuk 3 gündür mama yediği için artık beni denemiyo bile, sütü geç gelen var mı kızlar ne yapabilirim ayrıca göğüslerimde uç da yok, şimdiden yara oldular çekiştirmekten
Canim bende L beden korse kullaniyorum benimde montum olmuyor göğuslerden kapanmiyir duğmeleri öne alicam anca olur yaa benim tam tersi iştahim yok hic zorla yemek yiyorum
Yasemin ilkdogumsa suni sanci vermiolar, cunku acilman olsa bile pek yardimci olmuo. Mesela bnm uzun sure 2 cm kalinca acilmam dedm suni alsam nolur, birsey farketmez sure kisalmaz dediler. Bnm doktorum 1 cm acilmayla gittigimde suni sanciya cvp vermez demisti yani ole her dogumda veremiyolar ne yazikki; sabret elbet gelecek.
Bizim uykular da belli olmuyor, ben kundak yapmaya basladim o brz ise yariyor sanki, elleri yuzune degmedigi icin kendini uyandiramiyor. Emzik de istemiyordum ama mecbur kaldim, hatta annem benden once verdi o derece. Sute gelince gogusler tas gb ama ben yetmio die korkuorm. Ah 5 gunluk olduk bile yarin kontrolumuz var.
selam kızlar doğum için çok güzel bilgiler vermişsiniz çok sağolun ama ben o anları yaşayamayacağım.çünkü dün gece bir et beni fark ettim doktora gittim sabah erkenden.et beni değil basurmuş normal dedi doktor fakat bir de siğil varmış ve siğil varken normal doğum olmuyormuş mecburen sezaryen olacak hem de en kısa sürede çok üzüldüm şaşırdım ağladım.normal istiyodum hep.annelere haber verdik.sezaryen çok zor oluyomuş bebeğimle ilgilenememekten korkuyorum.dua edin bizim için.of offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?