Herkese merhabalar,
Ben de 4 Ocakta sezeryanla kızıma kavuştum, korkacak bir şey yok bence tabi herkesin bünyesi farklı ama ben çok nazlıyımdır normalde ikinci günden beri ayaktayım. İlk gün idrarla ilgili sorun yaşadığım için kalkamadım, idrara geç çıktım ağrı yaptı,siz siz olun sondayı hemen çıkarttırmayın doktor sizi ayağa kaldırana kadar kalsın,benimki erken çıktı ayağa kalkana kadar saatler geçti sonra da yapamadım. Sütüm hemen geldi tabi başta azdı ama ilk günden beri emiyor maşallah. İlk gece çok ağladı tabi açlıktan ama başka bir şey verdirtmediler. Bizde durum bu şimdi ben de kızım da çok iyiyiz şükür, Allah hala bekleyenlerin yardımcısı olsun.
selam kızlar doğum için çok güzel bilgiler vermişsiniz çok sağolun ama ben o anları yaşayamayacağım.çünkü dün gece bir et beni fark ettim doktora gittim sabah erkenden.et beni değil basurmuş normal dedi doktor fakat bir de siğil varmış ve siğil varken normal doğum olmuyormuş mecburen sezaryen olacak hem de en kısa sürede çok üzüldüm şaşırdım ağladım.normal istiyodum hep.annelere haber verdik.sezaryen çok zor oluyomuş bebeğimle ilgilenememekten korkuyorum.dua edin bizim için.of offf.
Kizlar nasiliz bakalim guzel bebisler nasil benim bebisimin gazi okadar cokki cikar cikar bitmiyor yavrum :) gercekten okadar gaz cikariyor ama hala gaz skintimiz var neyapacam bilmiyorum damla kullaniyoruz ama pekde faydasini gormedik birde kakasinin rengi sari ( igrencim biliyorum ama ) ama icinde yesil renkte kakada var internette baktim birsuru sey yaziyo kafam karisti persembe gunu doktor randevumuz var ins sorun olmaz. Bugun karnina sicak zeytin yagi surdum sicak havlu koydum pekbi faydasini gormedim baska neyapabilirim sizin fikirleriniz varmi gaz icin
canım sen böyle yazınca şaşırdım ..
benimde ilk doğum ama bana suni sancı verildi gerçi açılma da çok etkisi olmadı doğru ama onun içinde iğne vuruyorlar suni sancı harici açılması için
Ayy kizlar ya bu doktorlar kuzumu zorla hasta edicekler, 1 hafta önce sütüm yetmiyor diye mamaya baslatti ek olarak dr bizim sipa bir haftada bir kg almis dr simdi cok kilo almis mamayi kes diyor sütüm az zaten bide alistirdi cocugu 3 saatte bir mamaya nasil pat diye kesicem bilmiyorum
(null)
Ayy ben dünden beri kavga gürültü emzirmeye çalıştım şu an memeyi kabullendik gibi emiyoruz pek itiraz etmeden.
Dr deyip güveniyoruz işte.. Resmen cocugumun düzenini bozdu aile hekimimize giittim yeni doğana 3 saatte bir mama verilirmi direk sütten kesersin cocuğu dedi.. Senin gibi normalde günde 2 öğün verilmesi gerekiyormuş
benimde geç geldi canım. hastanede emiyodu ama süt tam gelmiyodu gögüs ucum yoktü benimde. silikon uç falan aldırdılar ama oda igrenç bisey hiç kavrayamadı. mama verdik bizde . eve gelice ugraştım gögüsler fora halınde agzı küçük tutamadı. süt sagma pompa aldık. çektik ilk başlar damla damla geldi. kaşıkla verdik. banada duş pazartesi yap dediydi dayanamadım pazar gece girdim duşa. yumuşasın diye. kafam kadar gögsüm oldu içerde yumrular oldu. annemle çekiştire çekiştire sıcak su torbaları koya koya sagdık. sonra sagdıgımızı gögsümün ucuna döküp almasını sagladık . yeni yeni alıştık tabi gögüsler mahvoldu. acıdan kıvranıyorum. bende veremşyorum agzına hala annemlerle beraber tutuuruyoruz. bugun yatarak emzirdim. canım hiç yanmadı. siyah yerin hepsini aldı. susam yagıyla zeytin yagıyla falan masaj yap damarları açıyormuş. allah sabır versin. bir gece aglama krizine girdim . emziremiyorum diye banada eziyet gögsümü taşıyamıyordum. allah kolaylık versin. mamayı kaşıkla ver biberona alışmasın.
selam kızlar doğum için çok güzel bilgiler vermişsiniz çok sağolun ama ben o anları yaşayamayacağım.çünkü dün gece bir et beni fark ettim doktora gittim sabah erkenden.et beni değil basurmuş normal dedi doktor fakat bir de siğil varmış ve siğil varken normal doğum olmuyormuş mecburen sezaryen olacak hem de en kısa sürede çok üzüldüm şaşırdım ağladım.normal istiyodum hep.annelere haber verdik.sezaryen çok zor oluyomuş bebeğimle ilgilenememekten korkuyorum.dua edin bizim için.of offf.
Bnm dr once emzir sonra 30 cc mama ver gunde uc defa dedi banaa. Ebn iyice emzordikten sonra baktim mamayi yemio vermedim. Yalniz bazen 2/3 saat durmadan emmek istio, o zmn ucuncu saatin sonunda yarim olcek mama verdim. Onu da kasikla
Bu arada kizlar dun bebegim tam 12 saat hic uyumadi hep emmek istedi; aksam aglama krizine girince doktora goturduk. Hizli emio ondan hava yatio; bir cesit kolik dedi. Napacagimi sasirdkm. Daha 10 gjnluk, damla icin erken dedi.
Sizde bole problemler var mi
kızlar benım kız altı alınırken ve banyo yaparken cok aglıyo ya.bazen kaskatı kesılıyo aglamaktan.sevmıyo hıc orasını burasını acmamızı.napabılırım acaba?
kızlar benım kız altı alınırken ve banyo yaparken cok aglıyo ya.bazen kaskatı kesılıyo aglamaktan.sevmıyo hıc orasını burasını acmamızı.napabılırım acaba?
(null)
(null)
merhaba kızlar 1 hafta erken olarak oğlum dünyaya geldi.çok ani oldu ama şu an çok mutluyum.fakat biraz sıkıntılı başladı malum erkek bebeklerde gaz sorunu yaşıyoruz uzun ve çok sancılı ağlıyo.ne yapmalıyım rezene çayı içiyorum bebeğe de verebilir miyim?
ayrıca bi göğsümden süt geliyor diğerinin ucu hiç yok bebek almıyo hep bir göğse yüklenmek zorunda kalıyorum bu da canımı acııyo.göğüs ucu aldık ama bebek onu almak istemiyor.yardım edin lütfen sabaha kadar kucağımızda ağlıyo çok zordayım.
Göğüs uçlarım yanıyo, ikiside yara oldu, garmastan diye bi krem sürüyorum geceleri ama şimdilik bi düzelme yok siz ne yapıyorsunuz kızlar
merhaba kızlar 1 hafta erken olarak oğlum dünyaya geldi.çok ani oldu ama şu an çok mutluyum.fakat biraz sıkıntılı başladı malum erkek bebeklerde gaz sorunu yaşıyoruz uzun ve çok sancılı ağlıyo.ne yapmalıyım rezene çayı içiyorum bebeğe de verebilir miyim?
ayrıca bi göğsümden süt geliyor diğerinin ucu hiç yok bebek almıyo hep bir göğse yüklenmek zorunda kalıyorum bu da canımı acııyo.göğüs ucu aldık ama bebek onu almak istemiyor.yardım edin lütfen sabaha kadar kucağımızda ağlıyo çok zordayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?