Nisan Ayı Hamişleri

Kizlar nasiliz bakalim guzel bebisler nasil benim bebisimin gazi okadar cokki cikar cikar bitmiyor yavrum :) gercekten okadar gaz cikariyor ama hala gaz skintimiz var neyapacam bilmiyorum damla kullaniyoruz ama pekde faydasini gormedik birde kakasinin rengi sari ( igrencim biliyorum ama ) ama icinde yesil renkte kakada var internette baktim birsuru sey yaziyo kafam karisti persembe gunu doktor randevumuz var ins sorun olmaz. Bugun karnina sicak zeytin yagi surdum sicak havlu koydum pekbi faydasini gormedim baska neyapabilirim sizin fikirleriniz varmi gaz icin

Allah analı babalı büyütsün canım geçmiş olsun

ben sonda takılınca çok fena sistit gibi hissetmiştim sonra spinal anestezi yapılınca ancak rahatlamıştım. sondayı tamamen yürüyebilir hale gelince çıkarttılar. ama ilk wc kabustu. 5 gün her wc ziyaretinde sessiz sesiz ağladım acıdan

korkma canım önemli olan bebeğe sağ salim kavuşmak

canım rezene çayı yapıp günde üç kere bir çay kaşığı verebilirsin. birde ayacıklarının altına sıcak su torbası pırt pırt yapıyorlar hemen

Ayy kizlar ya bu doktorlar kuzumu zorla hasta edicekler, 1 hafta önce sütüm yetmiyor diye mamaya baslatti ek olarak dr bizim sipa bir haftada bir kg almis dr simdi cok kilo almis mamayi kes diyor sütüm az zaten bide alistirdi cocugu 3 saatte bir mamaya nasil pat diye kesicem bilmiyorum

Canim bnm arkadasima da vermisler 2 cm acilmasi varmis ama 12 saat sanci cekmis. Bnm hastanede 4 cm den kcuk acilmalara suni aanci vermiolardi.
Kixlar ben meme ucum var saniodum ama bnmkini alamamisti bebisim. Bende onu yatirip ustune ciktm da olr verdim, gogsler tas olunca da agzina da alamio o zmn da bu takikle emziriodum.

Canim benim dr da bezde bir pembelik gordu ve donup bana sutun yetmio mu die sordu ardinda. Sarilik testi cok yuksek mama vercen Dedi, gunde uc defa biret olcek. Ben bi iki kere iyice emzirdikten sonra kasikla denedim; bebegin hic tamamini yiyemedi. Ondan gunde bi ikk kere yarim olcek verdim. Simdi baska bidoktra getirdim bana mama verme sutun yetio dedi. Cocugu anne sutune brz zorlamak lazim yani. Brz ac kalcaklar ama sonunda eme eme arttircaklar
Bu arada ben su an hastanedeyim. Bebisim saat sabah 10 dan beri ayakta ve surekli emmek istiyor. Ayrica cani yanmis gb aglio ve oguruo. Doktoru hastaneyr goturun dedi simdi test verdik sonuc bekliyoruz. Bi de erkek bebegi olanlar bilir, pipiyi ara sira siyirmak lazim. Benim bebisin pipisi siyrilmiyordu, gisterdim Byk ihtimalle erken sunnet olcak cocugum. Aman siz de dikkatli olun

Ayy ben dünden beri kavga gürültü emzirmeye çalıştım şu an memeyi kabullendik gibi emiyoruz pek itiraz etmeden.

Dr deyip güveniyoruz işte.. Resmen cocugumun düzenini bozdu aile hekimimize giittim yeni doğana 3 saatte bir mama verilirmi direk sütten kesersin cocuğu dedi.. Senin gibi normalde günde 2 öğün verilmesi gerekiyormuş

Bnm dr once emzir sonra 30 cc mama ver gunde uc defa dedi banaa. Ebn iyice emzordikten sonra baktim mamayi yemio vermedim. Yalniz bazen 2/3 saat durmadan emmek istio, o zmn ucuncu saatin sonunda yarim olcek mama verdim. Onu da kasikla
Bu arada kizlar dun bebegim tam 12 saat hic uyumadi hep emmek istedi; aksam aglama krizine girince doktora goturduk. Hizli emio ondan hava yatio; bir cesit kolik dedi. Napacagimi sasirdkm. Daha 10 gjnluk, damla icin erken dedi.
Sizde bole problemler var mi

Beni anlatmışsın sanki, aynılarını yaşadım ama çok şükür geçti, duşlar uğraşılar derken emmeye başladık çok şükür, mamayı tamamen kestik, nasıl rahatladım anlatamam, geceleri uyanmak bile şimdilik zor gelmiyo, şimdilik ama:)

Canım inan en fazla 1 ya da 2 gün zorlanırsın, o da dayanılmayacak bir ağrı değil, hiç korkma bebeğine kavuşcksın bunun tadını çıkar

bir gün benimkide cok emdi. sürekli memedeydi. doymuyomuki diye düşündüm ama mama falan yapmadım. herkes mama veriyor galiba. doymuyor olabilr mi. dün de nerdeyse 12 saat uyudu. emziremedim. biraz kendine gelince 5 dakka emdi okadar. bugün daha düzenli emdi. gögüsler ne zamana iyileşir ya. 5 dakkada ancak verebiliyorum. kan ter içinde kalıyorum.

melankolı sezeryan çokta kötü bir durum degilmiş canım. 5 6 gün zorlanırsın. ondan sonra ameliyat olmamış gibi olursun. en azından bende oyle oldu. şuanda çok rahatım. ama 3 gün çok zorlanmıştım. hakkında hayırlısı olsun. bende ugraştım okadar ama kısmet olmadı.

kızlar benım kız altı alınırken ve banyo yaparken cok aglıyo ya.bazen kaskatı kesılıyo aglamaktan.sevmıyo hıc orasını burasını acmamızı.napabılırım acaba?

kızlar benım kız altı alınırken ve banyo yaparken cok aglıyo ya.bazen kaskatı kesılıyo aglamaktan.sevmıyo hıc orasını burasını acmamızı.napabılırım acaba?

canım bazı bebekler korkuyorlarmış... onu rahatlatacak şekilde ya sen ya da bir başkası bebekle konuşsun ya da ninni falan söylesin. özellikle banyo sıkıntılı olur mazallah

Bnmki de sevmiodu ama zmnla alisti. Ellerini tutmayi deneyin ise yarayabilir ama bir sure agliolar ne yazikki

merhaba kızlar 1 hafta erken olarak oğlum dünyaya geldi.çok ani oldu ama şu an çok mutluyum.fakat biraz sıkıntılı başladı malum erkek bebeklerde gaz sorunu yaşıyoruz uzun ve çok sancılı ağlıyo.ne yapmalıyım rezene çayı içiyorum bebeğe de verebilir miyim?
ayrıca bi göğsümden süt geliyor diğerinin ucu hiç yok bebek almıyo hep bir göğse yüklenmek zorunda kalıyorum bu da canımı acııyo.göğüs ucu aldık ama bebek onu almak istemiyor.yardım edin lütfen sabaha kadar kucağımızda ağlıyo çok zordayım.

Göğüs uçlarım yanıyo, ikiside yara oldu, garmastan diye bi krem sürüyorum geceleri ama şimdilik bi düzelme yok siz ne yapıyorsunuz kızlar

Canim göğüs ucu çıkarmak için aparatlar var onlardan al bide ilk günler yara oluyoy benim göğüslerimden kan gelmişti artık lansinoh krem bir işe yaramadı bepanthen sürdüm ben..

Gaz sorunu için sab simplex kullan canim

canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. nazarlardan korusun seni de bebeğini de. önce emebildiği göğsünde sakinleştirip daha sonra ucu olmayan memeyi vermeye çalış. biraz uğraşır ama sonunda alır. bir de bebek emdikçe çıkıyor göğüs ucu. benim öyle oldu. krem sürmeyi ihmal etme.

Göğüs uçlarım yanıyo, ikiside yara oldu, garmastan diye bi krem sürüyorum geceleri ama şimdilik bi düzelme yok siz ne yapıyorsunuz kızlar

geçmiş olsun canım sızma zeytinyağı, kendi tükmüğün, karbonatlı su, bepanten... bunlar başkalarının denediklerinde işe yaradı dedikleri şeyler. bende lansinoh işe yaramıştı.

Slm kizlarrr fazla ugrayamiyoruz artik buraya tabiii minik canavarlarla ugrasiyoruz biz 50 gunumuzu doldurduk cok sukur 4 kilo olmusuz dun doktora gittik herseye normal diyorlar gazina ikinmasina uyku duzensizligine 3 aya kadar normalmis. Ama iki gun once bes alti saat agladi kuzum gazindan dolayi dunde ayni saatte agladi ama bir saat sonra uyutabildi tam olarak yaptiklarim
-sicak su torbasi koydum ayaklarina
-sicak zeytinyagi ile karnina masaj yaptim
-bir kasik rezene cayi verdim
-birde cok az sekerli su verdim biliyorum cok zararli ama cok agliyodu hem sakinlestirmek icin hemde gaza iyi geldigini duydum vijdan azabida cekmedim degil ama ise yaradi bir 15 dk sonra birt birt cikardi ve uyudu
Sizler neler yapiyosunuz

Kizlar buarada benim gogsum hic yara olmadi cunku hamileligimin7.ayindan itibaren gogus uclarima hergun bepanthen surdum hastanede sagma makinasinda biraz yara oldu ama bepanthen iyi geldi

canım hayırlı olsun. annalı babalı büyüttürsün rabbim... erkek çocuk cok zor oluyor nezaman altını açsam alttan üsten çiş yapıyor. pipü saga sola kaysa bezden çıkıyor. günden 3 4 kere üst degiştiriyorum. memeler sızlıyor artık. epey kabuklandı. iyileşsin artık. gece gögüsler doluyor zor veriyorum.. yavrum agzını deli gibi sallıyor yakalıyım diye. 5 dakkada ancak verebiliyorum. bepanteni deniyım bakayım. benimde gögüsümün birini ucu yok ama emdikçe oluşuyor. tek başına bebek bakmak insanı depresyona sokuyormuş. gündüz sürekli emmek istiyor. bende de hal kalmıyor. ne zamana geçer sıkıntılar. pek keyif alamaz oldum yaa allah hepimize kolaylık versin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…