(null)
bir gün benimkide cok emdi. sürekli memedeydi. doymuyomuki diye düşündüm ama mama falan yapmadım. herkes mama veriyor galiba. doymuyor olabilr mi. dün de nerdeyse 12 saat uyudu. emziremedim. biraz kendine gelince 5 dakka emdi okadar. bugün daha düzenli emdi. gögüsler ne zamana iyileşir ya. 5 dakkada ancak verebiliyorum. kan ter içinde kalıyorum.
melankolı sezeryan çokta kötü bir durum degilmiş canım. 5 6 gün zorlanırsın. ondan sonra ameliyat olmamış gibi olursun. en azından bende oyle oldu. şuanda çok rahatım. ama 3 gün çok zorlanmıştım. hakkında hayırlısı olsun. bende ugraştım okadar ama kısmet olmadı.
canım hayırlı olsun. annalı babalı büyüttürsün rabbim... erkek çocuk cok zor oluyor nezaman altını açsam alttan üsten çiş yapıyor. pipü saga sola kaysa bezden çıkıyor. günden 3 4 kere üst degiştiriyorum. memeler sızlıyor artık. epey kabuklandı. iyileşsin artık. gece gögüsler doluyor zor veriyorum.. yavrum agzını deli gibi sallıyor yakalıyım diye. 5 dakkada ancak verebiliyorum. bepanteni deniyım bakayım. benimde gögüsümün birini ucu yok ama emdikçe oluşuyor. tek başına bebek bakmak insanı depresyona sokuyormuş. gündüz sürekli emmek istiyor. bende de hal kalmıyor. ne zamana geçer sıkıntılar. pek keyif alamaz oldum yaa allah hepimize kolaylık versin.....
kızlar hamilelik sohbetlerimiz daha güzeldi sanki. hep sıkıntı hep dert.Allahım yardım etsin hepimize.göğüs ucuiçin aparatlar var aldım fakat bebek onu istemiyo.her emme zamanımız ağlamalarla geçiyor 4 gün oldu ama çok yoruldum.göğsümün biri taş gibi oldu süt pıhtılaştı ama almıyo ne yapacağım bilmiyorum.siz ne zaman düzene girdiniz.hep böyle gitmez inşallah
Selamlar kızlar nasılsınız? Bizde dün doktora gittik oğlum 24 saat hiç kakasını yapamadı diye. Doktor vermek istemedi ama ben fitil istedim nasıl rahatladı anlatamam size. Bugünde bi çay kaşığı zeytinyağı içirdim hemen yaptı çok şükür. Bebeklerde böyle şeyler oluyormuş aklınızda bulunsun. Bir hafta yapamadıkları gün oluyormuş.5.650 gram olmuş kilomuz boyumuzda 58,5 cm. 1 ayda 1150 gram almış. Banada sütünüz yetiyor mamaya gerek yok bence vermeyin dedi.Bende 11 şubatta iş başı yapıcam evde o kadar çok sıkıldım ki anlatamam sizeAma oğlumdan ayrılacağım içinde çoook üzülüyorum. Kıyafet almamız lazım sıpaya kıyafetler olmuyor artık. Bu arada bugün tam 90 günlük olduk:) Kafamızdada konak oldu mustelanın konak şampuanı aldık inşallah çıkar. Yarın yıkanacak:) Bir görseniz agular yapıyo etrafını izliyo:) Gülücükler saçıyo:)
merhaba kızlar 1 hafta erken olarak oğlum dünyaya geldi.çok ani oldu ama şu an çok mutluyum.fakat biraz sıkıntılı başladı malum erkek bebeklerde gaz sorunu yaşıyoruz uzun ve çok sancılı ağlıyo.ne yapmalıyım rezene çayı içiyorum bebeğe de verebilir miyim?
ayrıca bi göğsümden süt geliyor diğerinin ucu hiç yok bebek almıyo hep bir göğse yüklenmek zorunda kalıyorum bu da canımı acııyo.göğüs ucu aldık ama bebek onu almak istemiyor.yardım edin lütfen sabaha kadar kucağımızda ağlıyo çok zordayım.
(null)
kızlar hamilelik sohbetlerimiz daha güzeldi sanki. hep sıkıntı hep dert.Allahım yardım etsin hepimize.göğüs ucuiçin aparatlar var aldım fakat bebek onu istemiyo.her emme zamanımız ağlamalarla geçiyor 4 gün oldu ama çok yoruldum.göğsümün biri taş gibi oldu süt pıhtılaştı ama almıyo ne yapacağım bilmiyorum.siz ne zaman düzene girdiniz.hep böyle gitmez inşallah
Selamlar kızlar nasılsınız? Bizde dün doktora gittik oğlum 24 saat hiç kakasını yapamadı diye. Doktor vermek istemedi ama ben fitil istedim nasıl rahatladı anlatamam size. Bugünde bi çay kaşığı zeytinyağı içirdim hemen yaptı çok şükür. Bebeklerde böyle şeyler oluyormuş aklınızda bulunsun. Bir hafta yapamadıkları gün oluyormuş.5.650 gram olmuş kilomuz boyumuzda 58,5 cm. 1 ayda 1150 gram almış. Banada sütünüz yetiyor mamaya gerek yok bence vermeyin dedi.Bende 11 şubatta iş başı yapıcam evde o kadar çok sıkıldım ki anlatamam sizeAma oğlumdan ayrılacağım içinde çoook üzülüyorum. Kıyafet almamız lazım sıpaya kıyafetler olmuyor artık. Bu arada bugün tam 90 günlük olduk:) Kafamızdada konak oldu mustelanın konak şampuanı aldık inşallah çıkar. Yarın yıkanacak:) Bir görseniz agular yapıyo etrafını izliyo:) Gülücükler saçıyo:)
Kızlar sayenizde dertlerimde yalnız olmadığımı hissediyorum, böyle hassas bir dönemde etrafın doluyken yalnız hissetmek çok zor, bir kaç gündür yavrum uykusunda çok huzursuz oluyor, derin nefesler alıyor, korkuyor sanki onu öyle görünce ben de daralıyorum, etraftakilere göre bu da çok normal melekler korkutur diyolar, kanamadan dolayı dua da okuyamıyorum, sizin bebeklerde oldumu böyle şeyler
bugün kuzum 10 günlük oldu, öyle tatlı ki içim akıyor ona doğru
slm arkadaşlar nasılsınız. dogumu olan herkezi tebrik ederim. allahım uzun ömürlü etsin inşallah. o logusalık depresyonu bendede var hemde panik atakla birleşti canıma okuyor. çok kötü bi durum üç günlükken psikiyatriye gittim ilaç vermedi emzirmek istedigim için sabrediyorum ama sanki bunu ilk kızım kadar sevip ilgilenemiyorum gibi geliyor çok mahvoluyorum kendimi suçluyorum sonra daha kötü oluyorum. daha hala alışamadım tadını çıkaramıyorum çocugumun ya. allahım hepimize saglık versin kızımın sarılıgı tam silinmedi ilaçda kullandık ama kan uyuşmazlıgından daha çok oluyomuş sarılık bizimde uyuşmuyo tam üç kez kan alındı bakıldı yazık yavruma. kaka yapamıyoruz doktor fitil verdi kullanıyoruz gaz sancıları var hepimizin sorunları aynı yani stresten herhalde ne yesemde pek sütüm olmuyor geceleri yatırmadan bi kere mama veriyorum. öle işte sevgiyle kalın.
canım Allah kolaylık versin ben bir tanesini hak edemedim sen ikisiyle birden nasıl ilgileniyorsun bravo sana.
ben de hep kendime aynı soruyu soruyorum bu bebişi çok seviyorsun madem ne diye huysuzsun depresyondasın? yok o zaman ya sevmiyorsamkör olasıca hormonlar
ama seviyorum yaaaa
Kızlar sayenizde dertlerimde yalnız olmadığımı hissediyorum, böyle hassas bir dönemde etrafın doluyken yalnız hissetmek çok zor, bir kaç gündür yavrum uykusunda çok huzursuz oluyor, derin nefesler alıyor, korkuyor sanki onu öyle görünce ben de daralıyorum, etraftakilere göre bu da çok normal melekler korkutur diyolar, kanamadan dolayı dua da okuyamıyorum, sizin bebeklerde oldumu böyle şeyler
bugün kuzum 10 günlük oldu, öyle tatlı ki içim akıyor ona doğru
Canim bnmki de ozellikle geceleri cok tuhaf nefes alio. Herkes normal dio ya bakalim
Benim oğlumunda burnu tıkanıyor. Burun aspiratörü almıştım inanın hiç bir işe yapamıyor para yazık yani. Küçük çengelli iğneyle içeri fazla sokmadan temizlemeye çalışıyorum. Beinm sıpa huylanıyo hemen veee bi hapşuruyo kocaman bi sümük çıkıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?