Nisan Ayı Hamişleri

Ah canim sorma bütün gün evde yalnızım oğlumla bende çok bunalıyorum bazen..

Benim kuzumda da gaz sorunu var ilaç kullaniyoruz masaallah iyiyiz gündüz çok usluyuz emiyoruz uyuyoruz azıcık oynuyoruz yine uyuyoruz :) gece biraz daha huysuz ama okadar da olucak artık Allahtan gece eşim yanimda

canım benım gıttıgım baska bır doktor olctu kgsunu ve bana sakın mama verme sutun yetıo dıo. su an en buyuk haz onlar ıcın emmek, bızım bebişlerimz memeyı daha cok sewıor glb. sımdıden baslar mı bılmıorm ama belkı de buyume atagı gecırıyorlardır; o zmnlar oluyormus. bir de ilk ay brz böle yapısık ıkız olunuyormus ama bazı bebekler 40 cıktıktan sonra duzene gırıyormus

kızlar hamilelik sohbetlerimiz daha güzeldi sanki. hep sıkıntı hep dert.Allahım yardım etsin hepimize.göğüs ucuiçin aparatlar var aldım fakat bebek onu istemiyo.her emme zamanımız ağlamalarla geçiyor 4 gün oldu ama çok yoruldum.göğsümün biri taş gibi oldu süt pıhtılaştı ama almıyo ne yapacağım bilmiyorum.siz ne zaman düzene girdiniz.hep böyle gitmez inşallah

ah kızlar ya :) sıkıntı çok ama aslında bir gülümsemelerine dünyaları veririz. loğusa depresyonu geçiriyoruz :) hayattan nefes alıp vermekten hiç keyif almadığımı hissettiğim benim de çok oldu hala da oluyor. benden ne köy olur ne kasaba hele anne hiç olmazmış uykum ne de kıymetliymiş diyorum sonra öyle hissettiğim için kendimden utanıp Allaha karşı mahçup oluyorum şükürsüzlüğümden dolayı ... sonra yine ağlıyorum kapana kısılmış gibi ne yöne koşsam duvara tosluyorum sanki.

ama inşallah geriye dönüp baktığımızda güzel şeyleri hatırlıycaz... mesela kızım bügün 1 aylık oldu aşısını yaptırdık dedim senin büyümene bu kadar yakından şahit olmak ne muazzam bir nimet. evlat nasıl sevilmez...

fakat yine de ikinciyi düşünür müyüm çoooooooooooooooooooooook şüpheli

Selamlar kızlar nasılsınız? Bizde dün doktora gittik oğlum 24 saat hiç kakasını yapamadı diye. Doktor vermek istemedi ama ben fitil istedim nasıl rahatladı anlatamam size. Bugünde bi çay kaşığı zeytinyağı içirdim hemen yaptı çok şükür. Bebeklerde böyle şeyler oluyormuş aklınızda bulunsun. Bir hafta yapamadıkları gün oluyormuş.5.650 gram olmuş kilomuz boyumuzda 58,5 cm. 1 ayda 1150 gram almış. Banada sütünüz yetiyor mamaya gerek yok bence vermeyin dedi.Bende 11 şubatta iş başı yapıcam evde o kadar çok sıkıldım ki anlatamam size Ama oğlumdan ayrılacağım içinde çoook üzülüyorum. Kıyafet almamız lazım sıpaya kıyafetler olmuyor artık. Bu arada bugün tam 90 günlük olduk:) Kafamızdada konak oldu mustelanın konak şampuanı aldık inşallah çıkar. Yarın yıkanacak:) Bir görseniz agular yapıyo etrafını izliyo:) Gülücükler saçıyo:)

Son düzenleme:

maşallah 3 aylık olmuş bile. bizde o günlere erseydik. çalışmak zor gelir sana özlersin. akılında kalır bebegin.

Canim diger gogsunu de kesin ver, zmnla hic almolar yoksa. Olmayan gogus ucu icin en guzel yontem bebegi yatirip senin gogsunu onun agzina vermen. Ucu olabildigince kucult ve islat oyle ver. Sabret yaralar da duzelir. Bnmki 2 hafta surdu. Lansinoh surdum ise yaradi mi bilmiyorum

allah kolaylık versin. digerini sag mutlaka gelmiyorsa sıcak su torbası falan koy masaj yap kendin yapamazsaan annen falan çekiştirsin. benimde öyle olduydu. tomurcuklandıydı süt. ucu emdikçe çıkıyor. ben şuan daha rahat veriyorum. 15 güne daha iyi olursun.. 2 gündür daha rahat veriyorum ucları yanıyor ama emerken canım yanmıyor.bizde gaz sancıları başladı ya kıvranıyor gözü çapaklandı. yanakları iisilik oldu. hamilelik muhabetimizi bende özledim...

Kızlar sayenizde dertlerimde yalnız olmadığımı hissediyorum, böyle hassas bir dönemde etrafın doluyken yalnız hissetmek çok zor, bir kaç gündür yavrum uykusunda çok huzursuz oluyor, derin nefesler alıyor, korkuyor sanki onu öyle görünce ben de daralıyorum, etraftakilere göre bu da çok normal melekler korkutur diyolar, kanamadan dolayı dua da okuyamıyorum, sizin bebeklerde oldumu böyle şeyler

bugün kuzum 10 günlük oldu, öyle tatlı ki içim akıyor ona doğru

ay duygu şaka gibi bebeğin üç aylık olmuş bile :)

maşallah ona

canım o yalnızlık hissi çok kötü ama ben kk sağ olsun burada herkesin aynı şeyleri yaşadığını okudukça paylaştıkça öyle rahatladım ki.

bir de bebekler uykusunda hem ağlıyor hem gülüyor korkma. babanız her gece yatmadann hem seni hem bebişi okusun :) üflesin rahatlayın

slm arkadaşlar nasılsınız. dogumu olan herkezi tebrik ederim. allahım uzun ömürlü etsin inşallah. o logusalık depresyonu bendede var hemde panik atakla birleşti canıma okuyor. çok kötü bi durum üç günlükken psikiyatriye gittim ilaç vermedi emzirmek istedigim için sabrediyorum ama sanki bunu ilk kızım kadar sevip ilgilenemiyorum gibi geliyor çok mahvoluyorum kendimi suçluyorum sonra daha kötü oluyorum. daha hala alışamadım tadını çıkaramıyorum çocugumun ya. allahım hepimize saglık versin kızımın sarılıgı tam silinmedi ilaçda kullandık ama kan uyuşmazlıgından daha çok oluyomuş sarılık bizimde uyuşmuyo tam üç kez kan alındı bakıldı yazık yavruma. kaka yapamıyoruz doktor fitil verdi kullanıyoruz gaz sancıları var hepimizin sorunları aynı yani stresten herhalde ne yesemde pek sütüm olmuyor geceleri yatırmadan bi kere mama veriyorum. öle işte sevgiyle kalın.

canım Allah kolaylık versin ben bir tanesini hak edemedim sen ikisiyle birden nasıl ilgileniyorsun bravo sana.

ben de hep kendime aynı soruyu soruyorum bu bebişi çok seviyorsun madem ne diye huysuzsun depresyondasın? yok o zaman ya sevmiyorsam kör olasıca hormonlar

ama seviyorum yaaaa

Ama seviyorum yaaa :) cok tatliii

Ayy kizlar carsamba gecesinden beri bizim kiz bir husursuz mizmiz aglayip duruyo yaaa gazini cikariyo ama hala agliyo kendini skiyo doktor normal diyor gercekten cok bunaldim gece gunduz boyle hastaneye goturelim diyorum atesi yok emmesi iyi cisini kakasinida iyi yapiyor niye goturecez diyor etrafimdakiler vallahi annelikten zevk almamaya basladim. Ne kadar surecek kolik yaa

Canim bnmki de ozellikle geceleri cok tuhaf nefes alio. Herkes normal dio ya bakalim

Benim oğlumunda burnu tıkanıyor. Burun aspiratörü almıştım inanın hiç bir işe yapamıyor para yazık yani. Küçük çengelli iğneyle içeri fazla sokmadan temizlemeye çalışıyorum. Beinm sıpa huylanıyo hemen veee bi hapşuruyo kocaman bi sümük çıkıyo:)

canım o yalnızlık hissi çok kötü ama ben kk sağ olsun burada herkesin aynı şeyleri yaşadığını okudukça paylaştıkça öyle rahatladım ki.

bir de bebekler uykusunda hem ağlıyor hem gülüyor korkma. babanız her gece yatmadann hem seni hem bebişi okusun :) üflesin rahatlayın[/QUOTE]

Okutuyorumda pek fark olmadı hala huzursuz, ben de başladım dua okumaya hoca gibi okuyup üflüyorum, Allah korusun bebeklerimizi öyle masumlar ki

Serum fizyolojiyi denedin mi benim kuzen önce ondan buruna akıtıp sonra otri bebenin burun aspiratörüyle çekiyodu baya işe yarıyor

Kizlar ben sipam oyle bir zor uyuyorki uyaninca iflahim kesiliyor inanin
Buarada tosun-yasmin dogum yapmis olmali yazmiyor uzun zamandir ins hersey yolundadir bebegi iyidir hamileyken bayaa korkutmuslardi doktorlar onu benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…