Kizlar nasilsiniz dun biz yine sabahladin kizimla
Size bisey sorucam kizlar eslerinizle araniz nasil yani bebis olduktan sonra dahami birbirinize kenetlendiniz
Zira bizim esimle aramizfa bi sogukluk var bendenmi kaynaklaniyo bu yoksa ondanmi bilmiyorum sabah cok erken kalktigi icin yanimizda yatmiyo artik sohbet edemiyoruz sanki hemen birbirimize girecek gibi oluyoruz ben hep bebis olduktan sonra tam bir aile gibi olucaz diye dusunmustum nezaman duzene girecek hayatimiz yada hicmi girmiycek
Kizlar nasilsiniz dun biz yine sabahladin kizimla
Size bisey sorucam kizlar eslerinizle araniz nasil yani bebis olduktan sonra dahami birbirinize kenetlendiniz
Zira bizim esimle aramizfa bi sogukluk var bendenmi kaynaklaniyo bu yoksa ondanmi bilmiyorum sabah cok erken kalktigi icin yanimizda yatmiyo artik sohbet edemiyoruz sanki hemen birbirimize girecek gibi oluyoruz ben hep bebis olduktan sonra tam bir aile gibi olucaz diye dusunmustum nezaman duzene girecek hayatimiz yada hicmi girmiycek
Canim bebege karsi tavri nasil kocanin?
Sen bebekle yaptigin seylere onu katiyor musun yoksa yapamaz edemez die uzaklastiriyormusun? Mesela ben esime altini da bezletiyorum, ustunu de degistiriyorum. Herseye onu katmayi calisiyorum. Banyo yaptrcaksak suyu o dokuo, ustunu o soyuo. Boylecw aradaki bag kuvvetlenio. Sana da onu herseyi katmani tavsiye ediyorum. Aranizdaki iliskidede yumusak olmaya calis. Muhtemelen logusa oldugun icin sen de brz duygusal oluyorsundur. Sıkıntı yapck bisi yok
Birde kocalari boslamayin derim. Brz ozel olacak ama; biliosunuz iliski yasak, ama ben yine de kocamla baska sekillerde ilgilenmeye calisiyorm. Normal dogum oldugu icin dikis gb sıkıntilarm yok
Sana onerebilecegim seyler bunlar, nacizane
Okutuyorumda pek fark olmadı hala huzursuz, ben de başladım dua okumaya hoca gibi okuyup üflüyorum, Allah korusun bebeklerimizi öyle masumlar ki
canım Allah kolaylık versin ben bir tanesini hak edemedim sen ikisiyle birden nasıl ilgileniyorsun bravo sana.
ben de hep kendime aynı soruyu soruyorum bu bebişi çok seviyorsun madem ne diye huysuzsun depresyondasın? yok o zaman ya sevmiyorsamkör olasıca hormonlar
ama seviyorum yaaaa
selam kızlar hayırlı kandiller.
bizde gündüz emiyoruz çok. gögüslerimin yaraları iyileşse ya felaket yanıyor. iyileşsede emzirmenin keyfini çıkarsak.
eşimle allah şükür sıkıntımız yok. gazı çıkarır altını degiştirir. bebegi kucagına alır gelir yanımıza ne güzel bir bebek yaptın aşkım der. ama ben gündüz yorgun düşünce akşama pek keyfim kalmıyor ilgilenemiyorum eşimle... o da benim halıme üzülüyor. yavaş yavaş düzene giriyoruz. tek sıkıntım gögüs yaralarım...
aslında hiç baş edemiyorum canım gerçekten çok zordayım ama yapılacak bişey yok ya ilaç ya bebişi emzirmek birini seçmem lazım ilk kızımı emzirdim buna haksızlık etmek istemiyorum.o yüzden katlanmaya çalışıyorum. çocukla ilgilenemedigimi onu az seviyorsam düşüncesi mahvediyor ama bunlar hep depresyondan geçicek sabredelim.
kızlar bızde bugun 3 haftallık olduk.ya sıze bısey sorcam benım kız emerken hhııık hııık diye ses cıkartıyo.sızınkılerde de varmı bazen uykusunda aglıyo hırıltılı ses cıkartyo nıye kı sızde de varmı acaba ?
(null)
Aman diyim kızlar ölüyorum uykusuzluktan ya gece 1 den beri ayaktayiz...
Aman diyim kızlar ölüyorum uykusuzluktan ya gece 1 den beri ayaktayiz...
Ahhh nekadar iyi anliyorum seni bir haftadir dahada fena aglamalar ikinmalar deliksiz bir saat uyuyamiyor benim kuzum bir haftada sadece 170 gr almis bu gaz belasi yuzunden allahim bir ayimiz kaldi tecrubeli anneler 3 ay diyor bakalim ins
kızlar ben de hem gaz hem de tsh yüksek çıkmıştı ya onla uğraşıyorum
yavrumun doğduğundan beri iki kere topuğundan, 4 kere de kolundan elinin üzerinden kan aldılar. dünyaya geldiğinden beri çilede
selam kızlar çok sık giremiyorum girdikçe okuyorum ama cevap yazamıyorum ama sizlerden haberdarım :)
oh ya siz ne güzel aylardan söz ediyorsunuz biz daha 10 günlüğüz ama bana 1 ay gibi geldi.ne zaman çıkcak bu 40 gün.bitmek üzereyim.
bebiş bir göğsümü emmiyo onu sağıyorum sadece 10 ml süt geliyo.hiç gelmiyo desem yeridir.
dğer göğsümü de 1 saat emiyo nerdeyse ama doymuyo anlayacağınız onda da süt yok denecek kadar.sizin bebişler 10 günlükken kaç dakika emiyodu. bunun normali ne.süt getiren şeylerden yiyip içiyorum ama nafile mecburen mamaya başladık.sizlerden sadece anne sütü veren var mı.mama verenler su veriyo mu. ben mamayı her emmeden sonra 30 ml veriyorum siz ne kadar veriyosunuz.
gece sabaha kadar ağlıyo depresyonun eşiğindeyim resmen.kendi yavrum uyanacak diye korkar oldum.Allahım bitsin artık bu 40 gün.
kızlar bızde bugun 3 haftallık olduk.ya sıze bısey sorcam benım kız emerken hhııık hııık diye ses cıkartıyo.sızınkılerde de varmı bazen uykusunda aglıyo hırıltılı ses cıkartyo nıye kı sızde de varmı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?