Nisan Ayı Hamişleri

Canım ben sadece anne sütü veriyorum bir göğsümü 20-30 dakika kadar emiyo öteki göğse geçmeden altını değiştiriyorum onu da 20-30 dk kadar emiyo, 3 saati geçirmemeye çalışıyorum emzirmek için, sıvı gıdalar almaya çalışıyorum, şimdilik yetiyo gibi ama göğüslerim çok yumuşamaya başladı, ilerde yetermi bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin canım, böyle yaşamaya da alışacz da biraz zaman lazım

allah yardımcınız olsun canım bebegın ıyıdır umarım.bu tsh topuk kanında biliniyo mu acaba ?

evet canım topuk kanından bakılıyor yüksek ise tekrar sağlık ocağı arayıp kan ve takip istiyor.
çok şükür iyiymiş. dün hastaneye gittik tıp fakültesine çocuk endoktrinolojisine. boynuna ultrasonla baktı tiroit bezleri var gelişmiş. bence tedavi gerekmiycek dedi. kanına da bakıldı biraz düşmüş... ama hala olması gereken değerde değil. bir ay sonra tekrar tahlil var

Allah kolaylık versin canım uykusuzluk en kötüsü bugün bütün gün kucağımdaydı sağolsun kayınvalidem yaptı yemeği falan ...

bir de 1 aylıkk olunca gülmeye başlıyorlar 40 çıkmadan keyifli olmaya başlıyor yani :) bizim bu pazar çıkıyor kırkımız.

evet anneliğe adapte olmak çok zormuş.... ev işleri 5 dklıklar bile gözümde büyüyor yapamazmışım yetştiremezmişim gibime geliyor

kötümser olmak istemem ama sanırım 3 ay versek kendimize iyi olacak

Bence de 3 ay gerek ama 3 ay gozumu korkutuyo 40 gun ilk hedefim. Insallah hamile kaldigimiz nisanda baharla birlikte hersey duzelecek gezmeler basliycak. Allahim cabuk gecsin gunler

Bence de 3 ay gerek ama 3 ay gozumu korkutuyo 40 gun ilk hedefim. Insallah hamile kaldigimiz nisanda baharla birlikte hersey duzelecek gezmeler basliycak. Allahim cabuk gecsin gunler

Aminn canimmm.. Valla 40-60 umrumda degilde tek derdin uykuuuu

Kizlarrr benim tek derdim uyku degil allaha sukur dayaniyorum uykuya pek sorun olmadi simdiye kadar tek sorun bende bebisimin yorulacak kadar aglamasi okadar kendini sıkıyoki yavrum kipkirmizi oluyor bacaklarini karnina dogru cekiyor dayanamiyorum onu ohalde gormeye 3 ayi doldurmamiza 3 bucuk hafta kaldi ayyyyy niye gecmiyor zaman

Kizlar kanamaniz nasil benim hala kanamam var yaaa 60 gun olacak bu nedir arkadas tam bitti diyorum temizlendim diyorum tekrar basliyo sanirim bgunde adet oldum kipkirmizi ve yogun geliyor
Birde ozel olmassa bundan sonra nasil korunacaksiniz ben emziren anneler icin. Dogum
Kontrol hapi kullanacagim

Canım neden bu kadar uzun sürdü ki kanaman ben de bitsin diye bekliyorum hatta burdakilere sorcktm ne kadar sürer diye, ben spiral taktırmayı düşünüyorum

Kizlar humana kimyon rezene çayini deneyin bizimde gaz sorunumuzu rahatlattı

bu çayı bebege mi verdin canım. bizimde gaz sıkıntımız başladı. 23 gün erken mı bu çayları vermek için. allah sanada kolaylık versin. 2 saat falan uyumuyormu bebek o ara sende hemen uyu. çok şükür benim uykuyla ilgili sıkıbtım yok. gece 3 4 saat uyuyor. gündüzde 2 dedn sonra 3 saat kadar uyuyor. sıkıntısı yoksa. ama bugun gazı çok . sürekli memede. birde çekiştire çekiştire emiyor. mahvoldum. bepanten iyi geldi gögüslerime herhalde rahatladı.

galiba bende adet oldum. adet gibi geliyor akıntım. 2 3 gün hiç gelmemişti. 5 6 gündür adet akıntısı gibi geliyor...

Canim benim kanamam 30.gün bitti sen dr danışsana canim 60 gün bana tuhaf geldi..

Korunma yöntemine gelince dkh sütü kesiyor diyorlar ama emziren anneler için dkh varmı bilmiyorum..

Varsa süper olur, yoksa condom kullanmak lazim galiba en tenizi bu.. .. Tabi benim normal dogum oldugu icin daha uzun zaman bu korunma yöntemlerine ihtiyac duymicam dikişlerden korkuyorum (

bende spiral düşünüyorum. 40 çıkınca kontorole gitcez ozamn sorcam doktora. hap iyi olur ama emziriken olmuyormuş diye biliyorum..

Korunmak icin en guzeli yatin uyuyun zaten uyanip duruyo minnos bi de o isi dusunemem:) benim kanama 5. Gun bitti cok mu erken ne
Bi de kizlar biliyosunuz ben bebege mama veriyorum hem mama hem memeden sonra kusuyo sizin de kusma oluyo mu dr mi gitsem acaba

Doktora sordum canlar normal dedi kanamaya bazi kadinlar boyle sanssiz olabiliyor iste benim kizim cok yaramaz cokkkkk ama ben yinede olurum ona olurum suanda uyuyoda ozledim bak bebegimi :)
Khena aypek tosun-yasmin merak ediliyorsunuz kizlarrrr nerelerdesinoz

Benimkide çok kusuyor, gazını çıkarırken bile kusarak çıkarmaya başladı üstü başı sürekli kusmuk içinde, fazlalıkları çıkardığını düşündüğüm öyle abartı bir şekilde kusmadığı sürece bence bi zararı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…