selam kızlar çok sık giremiyorum girdikçe okuyorum ama cevap yazamıyorum ama sizlerden haberdarım :)
oh ya siz ne güzel aylardan söz ediyorsunuz biz daha 10 günlüğüz ama bana 1 ay gibi geldi.ne zaman çıkcak bu 40 gün.bitmek üzereyim.
bebiş bir göğsümü emmiyo onu sağıyorum sadece 10 ml süt geliyo.hiç gelmiyo desem yeridir.
dğer göğsümü de 1 saat emiyo nerdeyse ama doymuyo anlayacağınız onda da süt yok denecek kadar.sizin bebişler 10 günlükken kaç dakika emiyodu. bunun normali ne.süt getiren şeylerden yiyip içiyorum ama nafile mecburen mamaya başladık.sizlerden sadece anne sütü veren var mı.mama verenler su veriyo mu. ben mamayı her emmeden sonra 30 ml veriyorum siz ne kadar veriyosunuz.
gece sabaha kadar ağlıyo depresyonun eşiğindeyim resmen.kendi yavrum uyanacak diye korkar oldum.Allahım bitsin artık bu 40 gün.
allah yardımcınız olsun canım bebegın ıyıdır umarım.bu tsh topuk kanında biliniyo mu acaba ?
selam kızlar çok sık giremiyorum girdikçe okuyorum ama cevap yazamıyorum ama sizlerden haberdarım :)
oh ya siz ne güzel aylardan söz ediyorsunuz biz daha 10 günlüğüz ama bana 1 ay gibi geldi.ne zaman çıkcak bu 40 gün.bitmek üzereyim.
bebiş bir göğsümü emmiyo onu sağıyorum sadece 10 ml süt geliyo.hiç gelmiyo desem yeridir.
dğer göğsümü de 1 saat emiyo nerdeyse ama doymuyo anlayacağınız onda da süt yok denecek kadar.sizin bebişler 10 günlükken kaç dakika emiyodu. bunun normali ne.süt getiren şeylerden yiyip içiyorum ama nafile mecburen mamaya başladık.sizlerden sadece anne sütü veren var mı.mama verenler su veriyo mu. ben mamayı her emmeden sonra 30 ml veriyorum siz ne kadar veriyosunuz.
gece sabaha kadar ağlıyo depresyonun eşiğindeyim resmen.kendi yavrum uyanacak diye korkar oldum.Allahım bitsin artık bu 40 gün.
ahhh canııımm seni cok iyi anlıyorum o depresyon bende de var.bebek uyusa uyansın istiyorum sevesim geliyo,uyansa bir an önce uyusun istiyorum.uyku düzeni yok.beşiğine koyar koymaz uyanıyo.22 günlük olduk bugün.sinirliyim,anneliğe adapte olamıyorum hala.sürekli uyumak istiyorum.evde iş yapmak istemiyorum.dışarı cıkmak istemiyorum.allahtan annem var yanımda çok yardımcı oluyo.süt için bol bol uyku ve moral lazımmış.humana diye bir çay var o işe yaramıştı bende.dene bakalım bi.40 cıkınca rahatlıcaz mı acaba cok merak ediyorum.
Bence de 3 ay gerek ama 3 ay gozumu korkutuyo 40 gun ilk hedefim. Insallah hamile kaldigimiz nisanda baharla birlikte hersey duzelecek gezmeler basliycak. Allahim cabuk gecsin gunler
Aminn canimmm.. Valla 40-60 umrumda degilde tek derdin uykuuuu
(null)
(null)
Kizlar kanamaniz nasil benim hala kanamam var yaaa 60 gun olacak bu nedir arkadastam bitti diyorum temizlendim diyorum tekrar basliyo sanirim bgunde adet oldum kipkirmizi ve yogun geliyor
Birde ozel olmassa bundan sonra nasil korunacaksiniz ben emziren anneler icin. Dogum
Kontrol hapi kullanacagim
Kizlar humana kimyon rezene çayini deneyin bizimde gaz sorunumuzu rahatlattı
Kizlar kanamaniz nasil benim hala kanamam var yaaa 60 gun olacak bu nedir arkadastam bitti diyorum temizlendim diyorum tekrar basliyo sanirim bgunde adet oldum kipkirmizi ve yogun geliyor
Birde ozel olmassa bundan sonra nasil korunacaksiniz ben emziren anneler icin. Dogum
Kontrol hapi kullanacagim
(null)
Korunmak icin en guzeli yatin uyuyun zaten uyanip duruyo minnos bi de o isi dusunemem:) benim kanama 5. Gun bitti cok mu erken ne
Bi de kizlar biliyosunuz ben bebege mama veriyorum hem mama hem memeden sonra kusuyo sizin de kusma oluyo mu dr mi gitsem acaba
kızlr ya bizim 40 çıktı benim de hala kanamam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?