(null)
Maşallah sana güzel bebek kilosu da oldukça iyi.benm oğlum da 2 aylık 5 kilo boyu 58 cm.fena değl yani. arada huysuzluk yapıyo kollarım kopuyo taşımaktan.en büyük derdimse sütne yaptıysam gelmiyo 2 gün gelse 1 hafta yok bide kızlar benm göğüslerim küçüldü eski haline döndü sizin de öyle mi oldu yoksa benm sütüm tamamen gitti mi sizden cevap bekliyorum
Akrepkiz arkadasim benm oglum 2 saat oynasa yine uyumaz cunku 2 saatte bir acikiyo ben de sabahlari ve gun icinde bazn uyutmayip oynuyorm yorulunca daha kolay uyuyo elini emmesi kotu deglki eldiveni artik takma emmek onun en sevdigi refleksi tum bebekler emer duygusal olarak onmli bence
Hanımlar size danışmak istediğim bir şey var,
Ben doğumdan sonra 46. günde ağrılı kanamalı bildiğiniz regl olmuştum, şimdi üzerinden 33 gün geçti hala gelen giden yok, regl olmam gereken tarihte biraz ağrım oldu ama bir şey gelmedi, korkuyorum sizde durum nedir?Regl olan bir daha olmayan var mı?
41 kere masallah diyorum boyu ve kilosu cok iyi canim neyle besleniyosunuzSon durum güncellemeside benden kızlar.. 3 aylik olduk 7.800 gr ve 67 boyumuz..
(null)
Canim anne sütü ve bebelac mama alıyoruz.. Doğduğundan beri ari sütü bal polen karışımı veriyorum..
Bir iki gündür de ufak ufak ek gidaya basladim bugün yogurt armut püresi ve bal dan meyveliyogurt yaptim verdim
Evet hatirladim canim gercek bal ve polen aldim dlye yazmistin bem de anne sutu ve mama ile gidiyorum ama ek hicbisey vermedm sennkini gorunce zayf miyiz acaba dedm gerci dr normal diyo ek gida icin de 4 aylik olmk gerek diye biliyorum kizlar sizin bebeklerde kilo naslCanim anne sütü ve bebelac mama alıyoruz.. Doğduğundan beri ari sütü bal polen karışımı veriyorum..
Bir iki gündür de ufak ufak ek gidaya basladim bugün yogurt armut püresi ve bal dan meyveliyogurt yaptim verdim
(null)
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?