Nisan Ayı Hamişleri

slm bayanlar...buraya üye olalı çok uzun zamn oluyo ama unutmuştum doğrusu.mailime gelen uyarıyla tekrar gelmek istedim...bende hamile olduğumu yeni öğrendim.6.haftamın içerisindeyim.inş.2 çocuğum olucak.umarım burdan bundan sonra güzel sohbetler ederiz...

Kıyamam

Sen bayağı şiddetli bir şeyden bahsediyorsun, bence doktoruna danışmalısın. Ben nasıl tarif etsem bilemiyorum ama midem keyifsiz yaz özellikle kafamı çok hareket ettirmek istemiyorum...

ya ben geçen eşimden yalvar yakar 2 fırt çekeyim dedimm bir iğrenç geldi tadı sorma canım.Eğer cok kötü durumda kalırsan sürekli yap diye demiyorum ama nefsini köreltmek için yak 2 fırt çekince yetiyo zatn istemiyrsun bilee

ben sağlık ocağı durumunu bilmiyordum yaaaa
eviminde yan tarafı hemen heee,bir yarın gideyim sabahtannn :)))

Kıyamam

Sen bayağı şiddetli bir şeyden bahsediyorsun, bence doktoruna danışmalısın. Ben nasıl tarif etsem bilemiyorum ama midem keyifsiz yaz özellikle kafamı çok hareket ettirmek istemiyorum...

Evet canım şimdi doktorumu aradım. anlattıklarının gebelikle alakası yok. hemen bir kulak burun boğaz doktoruna git dedi

git canım git. tetanoz iğnesini yinede kend doktoruma sorucam ben... olma derse itiraz edicem bi şekilde

hayirli olsun canim goun aydin. kalp atisi 7-8 haftalarda yine biliyorum ben ama alete gore degisiyormus vajinal yada karindan farkli
oluyormus Allah tamamina erdirsin
simdi domates corba olsa yerim :) istah masallah ara ara hafif bulantilar oluyor ama geciyor
dort gozle bulanti bekliyorum benim icin onemli bir kistas cunku. bazlarin hic olmuyor ama bende olmuyorsa sorun cikiyor

bugun arkadasimin bebegi dusmus onu hastaneye gotrudum bende muayene olayim bir dr sorayim dedim ben demeden
basla dedi aspirine simdi icim rahat en azindan dr onay almis gibi oldum.
100mg icicem hergun ins bu sefer sonuna erebilirim saglikla ins.
Evet canım şimdi doktorumu aradım. anlattıklarının gebelikle alakası yok. hemen bir kulak burun boğaz doktoruna git dedi
canim orta kulak sorunu olmasin dengeyi saglarmis ya? ins onemli birsey yoktur.

aksam tekrar hastaneye gidicem serum yemeye . Dr sagolsun cok ilgilendi. cumarteside muayene olucam.
ins hersey yolundadir.

canim orta kulak sorunu olmasin dengeyi saglarmis ya? ins onemli birsey yoktur.

aksam tekrar hastaneye gidicem serum yemeye . Dr sagolsun cok ilgilendi. cumarteside muayene olucam.
ins hersey yolundadir.

Canım bir arkadaşım aynı sorunları yaşamış aylarca vertigo diye bir hastalık dediğin gibi orta kulak iltihapından kaynaklanıyor. nasıl bi iltihapmış ya dengemi bozdu şurda ne güzel sorunsuz gebelik yaşıyodum

Geçmiş olsun canım sanada bende c.tesi gitcem çok sabırsızlanıyorum.

annemde ve yakın bir arkadaşımda var eğer gerekli tedavi yapılırsa inşallah hamileliğin yine de sorunsuz geçecektir inşallah

simdi domates corba olsa yerim :) istah masallah ara ara hafif bulantilar oluyor ama geciyor
dort gozle bulanti bekliyorum benim icin onemli bir kistas cunku. bazlarin hic olmuyor ama bende olmuyorsa sorun cikiyor

değil mi ama mide bulantısı önemli bir kıstas :) ben de dört gözle mide bulantısı bekledim ama şimdi biran evvel bitsin istiyorum gerçi yediklerimi ziyan etmiyor şimdilik ama bitsin yani... inşallah senin de en kısa zamanda başlar artık mide bulantıların

İnşallah canım ya bebekle alakalı olmayışı içime daha çok su serpti. en azından daha bulantılarım başlamamış. başlamaz inş.

canım selam ben bugün doktora gittim 7 mayısta beta hcg yaptırdım 2334 çıktı. Bugünde doktor keseyi gördü. Değere göre kese gayet normal dedi. Aslında seninde görünmesi lazım değerin yüksek çünkü.resim elimde ama boyut olarak anlaymadım 11.8 cm yazıyor.

çok teşekkür ederim aydınlattınız beni. ben de meraklanmaya başlamıştım. sizlerle beraber olmak çok güzel

hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle 2.bebeğini kucağına almak nasip etsin :)

Öncelikle tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Bu kan işini senden duydum ne testi acaba ismini biliyormusun?

Öncelikle tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Bu kan işini senden duydum ne testi acaba ismini biliyormusun?

teşekkür ederim canım. amin hepimize nasip etsin kucağımıza almayı.
tahliller;
TORCH(BU TEST ALTI KISIMDAN OLUŞUYORMUŞ.), HBS Ag, TSH, HEMOGRAM, SGOT, AKŞ

Tatlı anneler selam bende dün öğrendim hamile olduğumu 5 haftalıkmış bebiş daha sadece kese görünüyor :) ultrasonla alttan baktı doktor ve zararı olmadığını sorun olmadığını belirtti . Hepimizin sağlıkla sihhatle ilerler ve elimize alırız çocuklarımızı inşallah. birbirimize destek ve tecrübelerimizi esirgemeyelim bu yol uzun :)

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canm bnmde 5 haftalık 3 günlük :)) inş..hayırlı bir hamilelik geçiririz ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız...

hayirli olsun canim ne muhtesem bir duygu degilmi ...ikimizinde dogum tarihi ayni :) ama ben henuz doktora gitmedim hollandada yasiyorum ve burda 10 haftalik olmadan muayene etmiyorlar dijital test yaparak ogrendim kac haftalik oldugunu .. turkiye gibi rahat degil burasi her istediginde doktora gidemiyorsun o yuzden ben daha bebisimi goremedim. 30 mayista ilk randevum o zamana kadar nasil gececek bilemiyorum . ama sukurler olsunki 1 haziranda turkiyeye geliyorum orda rahatca ve guvenle turk doktorlarina gorunebilirim . beslenme konusunda falan birbirimize yardimci olalaim onerilerde bulunalim. ben folik asit icmeye 2 ay oncesinden baslamistim. kullandigim ilac tamamen hamileler icin icinde folik asitten diger tum vitaminlere yesil yasa kadar hersey var. gunde 2 tane iciyorum

bendede var canim o his hatta doluluk hissi var dünden beri gerinemiyorum hapsiramiyorum öksüremiyorum rahat rahat sanki bise olucakmis gibi geliyor allahim nasil bir pisikolojiymis bu ya

ayyyyy bende korkouyordum galiba bende ters biseyler var diye :) bende 6 haftalik hamileyim ayni seyleri yasiyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…