Nisan Ayı Hamişleri

kızlar bugün sağlık ocağına gittim. sabahki iğrenç başdönmelerim yüzünden...
Kayıt yaptılar ve aşı katrı verdiler. ağustos için 20. haftada olmak üzere tetenoz aşısı olmamız gerekiyormuş.
bebeğimiz ve bizim sağlığımız için önemliymiş. Sağlık ocağı ayrıca çevredeki hamileleri gebelikleri boyunc takip etmek zorundallarmış.
Eğer çağırılan günlerde gitmezsek. polis zoruyla getirtebiliyorlarmış. böyle yetkileri varmış.
Sağlık ocağına gebelik kaydınızı yaptırın.....

Kayıt yaptılar ve aşı katrı verdiler. ağustos için 20. haftada olmak üzere tetenoz aşısı olmamız gerekiyormuş.
bebeğimiz ve bizim sağlığımız için önemliymiş. Sağlık ocağı ayrıca çevredeki hamileleri gebelikleri boyunc takip etmek zorundallarmış.
Eğer çağırılan günlerde gitmezsek. polis zoruyla getirtebiliyorlarmış. böyle yetkileri varmış.

ben bu c.tesi 11,30 da doktorumdan randevu aldım. 42. günüm bugün :))) işi abarttım günleri sayıyorum

ayyy kuzumm ben gittim ayın 21 ine kaldım çokmu geç bir tarih ya önemi çeksem tarihi acaba :18:

ben bu c.tesi 11,30 da doktorumdan randevu aldım. 42. günüm bugün :))) işi abarttım günleri sayıyorum

ayyy kuzumm ben gittim ayın 21 ine kaldım çokmu geç bir tarih ya önemi çeksem tarihi acaba :18:

ben çıldırdım galibaaaa hahahaha bu kadar mesaj nasıl gelmiş

beklerim dersen çekme canım ben ilk defa gidicem çok heyecanlıyım. 1 mayıstan beri ayın 12 si olmasını bekliyorum.

regl 3 gün gecikince gittim ben. gerçi daha önce 5 kere kendim test yapmıştım ama çok silikti. Hem idrar testini yapıyorlar, yarım saat içinde "tebrik ederiz hamilesiniz" diyorlar; hem de kan testini ücretsiz yapıyorlar. gitmeden önce kendi doktorumu aramıştım. daha çok erken olduğunu söylemişti ona gitmem için. şimdi randevum 15 mayıs ta. tam bir hafta var.

bende sağlık ocağına ilk gittiğimde idrar tahlili yapmadılar. direk kan tahlili yaptılar ama 5 gün sonra falan alabileceğimi söylediler. bende 3 gün bekledim dayanamadım parayla yaptırdım. hemen doktora gösterdim ama ultrasonla bakmadı. dört gözle 12 mayısı bekliyorum. inşallah kesemizide kalp atışlarımızıda duyarız.

benim hic siddetli basdonmem olmadi ama ufak ufak bulantilar basladi ben yutkunum durduruyorum. bastirabiliyorum simdilik
bende boluk porcuk uyuyorum ustelikt korkulu ruya goruyorum dun gece bir vampirin evinde mahsur kalmistim kurtulamadanda uyandim baya korktum tabi
off ya seni cok iyi anliyorum bazen oyle oluyor. birde ustune baska seyler geliyor. gecicek ins bu sabirsizliklarimiz gerginliklerimiz
ben hormanlarin etkisiyle arti kaygilarimin etkisiyle zaten hicbirseye yogunlasamiyourm gerginim oldukca kizima yansitmamaya calisiyorum elimden geldigince. cok zor su ilk haftalar.
off ya sorma sigarayi icmeyi cok isterdim. ama kafam o kadar mesgulki bebisle. bazen aklima gelmiyor unutuyorum bazende cok canim istiyor suandaki gibi
kızımda ilk 6 haftalıkken gitmiştim doktora şimdide 6. haftayı beklemek istiyorum ama bir tarafımda hemen git diyor ilk muaynenize ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
ben tam 5 haftalikti keseyi gordum simdi nasil gelir 26 mayis bilemiyorum. tam 8 haftayi doldurmus olucak.

cok sabirsiziz vala acele ediyoruz ama elimizde degil
ben 5. haftaya kadar zor durdurdum kendimi gerci lekeler yuzundende erken davrandim
ama simdide su kan pihtilasmasi aklim kurcaliyor testi yaptiramadim. ya bende varsa oyle birsey ya bu bebekte kalp atisi baslar sonra durursa hep boyle seyler gelyor aklima.

Miğdem acayip yanıyor, kraker filan hak getire , napcam ben böyle yaaa ((

aynı anda uykumda bastırıyor. Sürekli esniyorum ağzım açık, yutcam şimdi birini :))

bu hafta sağlık ocağına ve hastaneye gitmem lazım. Bebeğin kalp atışlarını duyacağız inşallah :) sabırsızlanıyorum.

Ayrıca geceleri acayip gaz çıkarıyorum. Cam açık yatıyorum yoksa oksijensiz boğulcam :))

Canım ya sorma baş dönmesi feci bendede mide bulantısı yok ama baş dönünce mide de bulanmaya başlıyor.

Canım üzme kendini iyi düşün bol bol dua et allah canı verdi durmaz kalbi allahın izniyle. ben sürekli elim karnımda uyumadan onunla konuşuyorum. sabah günaydın diyorum falan çok hoşuma gidiyor henüz hissetmesemde

merhaba arkadaşlar;
bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu, beklemiyordum ama süpriz yaptı bize. aynı gün kan tahlili yaptırdım, ultrasona giricem 17 mayısta, kalp atışlarını duyucaz. günler geçmek bilmiyor. folidoce içiyorum. buarada birkaç arkadaşımız yazmış yukarda alttan baktırdım filan diye tehlikeli değilmi? ben öyle biliyorum. ayrıca bugün 4 tüp kan verdim tahliller istedi doktor. on tane filan tahlil var bunu sizde yaptırdınızmı?

sagol canim
digerinin ne guzel kalbi atarken yavasladi sonrada durdu.
simdi isimi sansa birakmak istemiyorum bir yandan da evham yapmayim diyorum
ben dkhapi kullaniyordum sanirim onun kan pihtilastirma ozelligi var bu konuyu arastirmaya basladim

KizLar bugun sabah bi kalktim heray cikan adet sivilcem cikmis korktum birden biliyosunuz daha doktora gitmedim bidaha test yapadim var tedirgin oldum niyeyse valla ama iki tane test yaptim hamileyim yani simdi ne diye cikti bu sivilce

bence o sivilce stresten çıkmış olmalı ya da vücut ısınız yüksek olduğu için. endişelenmeyin derim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…