ben bu c.tesi 11,30 da doktorumdan randevu aldım. 42. günüm bugün :)))işi abarttım günleri sayıyorum
ben bu c.tesi 11,30 da doktorumdan randevu aldım. 42. günüm bugün :)))işi abarttım günleri sayıyorum
ayyy kuzumm ben gittim ayın 21 ine kaldım çokmu geç bir tarih ya önemi çeksem tarihi acaba :18:
kızlar bugün sağlık ocağına gittim. sabahki iğrenç başdönmelerim yüzünden...
Kayıt yaptılar ve aşı katrı verdiler. ağustos için 20. haftada olmak üzere tetenoz aşısı olmamız gerekiyormuş.
bebeğimiz ve bizim sağlığımız için önemliymiş. Sağlık ocağı ayrıca çevredeki hamileleri gebelikleri boyunc takip etmek zorundallarmış.
Eğer çağırılan günlerde gitmezsek. polis zoruyla getirtebiliyorlarmış. böyle yetkileri varmış.
Sağlık ocağına gebelik kaydınızı yaptırın.....
regl 3 gün gecikince gittim ben. gerçi daha önce 5 kere kendim test yapmıştım ama çok silikti. Hem idrar testini yapıyorlar, yarım saat içinde "tebrik ederiz hamilesiniz" diyorlar; hem de kan testini ücretsiz yapıyorlar. gitmeden önce kendi doktorumu aramıştım. daha çok erken olduğunu söylemişti ona gitmem için. şimdi randevum 15 mayıs ta. tam bir hafta var.
benim hic siddetli basdonmem olmadi ama ufak ufak bulantilar basladi ben yutkunum durduruyorum. bastirabiliyorum simdilikGünaydın kızlar ben çok kötüyüm. sabahları baş dönmesinden yataktan kalkamıyorum. sağ tarafıma dönünce dünya kopuyor. telefonuma bile uzanamıyorum alarmı kapatmak için. gözlerimi kapatınca bile dönüyor. başka bişimi var die düşünmeye başladım. varmı aynı şeyleri yaşayan.
al bendende o kadar gece uyanıp uyanıp su içiyorum. 2 akşamdır çözümü buldum uyumadan önce 2 saat önce sıvı alma yatarkende çişe git mışıl mışıl uyuyosun sabaha kadar.
al benden bitane daha yemekten vaz geçemiyorummmm
bende boluk porcuk uyuyorum ustelikt korkulu ruya goruyorum dun gece bir vampirin evinde mahsur kalmistim kurtulamadanda uyandim baya korktum tabiaynen katılıyorum sana ya ben top atsalar duymazdım şimdi sürekli taşınıyorum. ayrıca rüye sayısıda arttı. ne bu geceleri huzur yok ya. gerçe bebek dışarı çıkınca bunları bile arar olacağız. ama olsun ben o günleri iple çekiyorum :)
off ya seni cok iyi anliyorum bazen oyle oluyor. birde ustune baska seyler geliyor. gecicek ins bu sabirsizliklarimiz gerginliklerimizya kızlar sizdede sinir bozukluğu varmı ben o kadar sinirliyim ki zehir ettim resmen 2 gündür hayatı eşime
Akşam eve geldim mutfak ağzına kadar bulaşık dolu, makinada temizler var, biryandan yemek yapmam lazım ve saat 8,30 olmuş nasıl sinirlerim tepeme geldi.. söyleniyorum kendi kendime ''millet evinde bütün gün uyusun büyüsün ben hem işyerinde koşturuyorum hem evde nasıl hamilelik bu ya ben nasıl dinlenicem ki hafta sonu temizlik yap yok çamaşırı yok ütüsü yok yemeği bu nasıl hamilelik anlamadım'' diye..
Ay kızlar çıkardım ıspanakları yıkadım felan yemeği yetiştirmeye çalışıyorum o sinirle buzdolabının kapağını bir çarptım kapaktaki konserve sen düş pancar kavonozunu kır heryer pespembe turşu suyu oldumu ayyyy geldiler bana çıkardım bütün dolabın raflarını yıkadım sildim herşeyi tabi saat 10,30 felan oldu gittim yattım direk.. böylece akşam yemeği yememiş olduk .......
off ya sorma sigarayi icmeyi cok isterdim. ama kafam o kadar mesgulki bebisle. bazen aklima gelmiyor unutuyorum bazende cok canim istiyor suandaki gibiahhh ahhhh sigarasızlık zaten beni mahfetti canım ya bende her akşam mutfağımda damlasakızlı bir türk kahvesi ve bir sigara içerdim
hala şeytan dürtüyor birtane iç nolcak bişey olmaz diyorammmaaaa içmiyorum tabikiiii
ben tam 5 haftalikti keseyi gordum simdi nasil gelir 26 mayis bilemiyorum. tam 8 haftayi doldurmus olucak.kızımda ilk 6 haftalıkken gitmiştim doktora şimdide 6. haftayı beklemek istiyorum ama bir tarafımda hemen git diyor ilk muaynenize ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
bende sağlık ocağına ilk gittiğimde idrar tahlili yapmadılar. direk kan tahlili yaptılar ama 5 gün sonra falan alabileceğimi söylediler. bende 3 gün bekledim dayanamadım parayla yaptırdım. hemen doktora gösterdim ama ultrasonla bakmadı. dört gözle 12 mayısı bekliyorum. inşallah kesemizide kalp atışlarımızıda duyarız.
benim hic siddetli basdonmem olmadi ama ufak ufak bulantilar basladi ben yutkunum durduruyorum. bastirabiliyorum simdilik
cok sabirsiziz vala acele ediyoruz ama elimizde degil
ben 5. haftaya kadar zor durdurdum kendimi gerci lekeler yuzundende erken davrandim
ama simdide su kan pihtilasmasi aklim kurcaliyor testi yaptiramadim. ya bende varsa oyle birsey ya bu bebekte kalp atisi baslar sonra durursa hep boyle seyler gelyor aklima.
Canım ya sorma baş dönmesi feci bendede mide bulantısı yok ama baş dönünce mide de bulanmaya başlıyor.
Canım üzme kendini iyi düşün bol bol dua et allah canı verdi durmaz kalbi allahın izniyle. ben sürekli elim karnımda uyumadan onunla konuşuyorum. sabah günaydın diyorum falan çok hoşuma gidiyor henüz hissetmesemde
Ben de 1 buçuk sene uğraştım canım, kan değerin çok güzel çıkmış hatta ikiz gibi geldi bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?