- 16 Ağustos 2010
- 237
- 5
- 318
bende öyleyim canım bide ben bankadayım bireyselde Allahım ya karısını kaybeden bize geliyor yaniiAllah yardımcımız olsun.. insanlara kötü davranıyorum ya morelim bozuluyor yazık insanlar bilmedikleri için tabiki danışmak istiyorlar bazı konuları ama bazende suyunu çıkarıyorlar
amcamın birtanesi gelmiş elinde not kağıdı kızım bir baksana şuna hangisi iyi bunun? diyor.. bu ne amca dedim.. bilgisayar alıcamda sen okul okumuşsun anlarsın diyoryazmış 3 tane bilgisayar hangisini alayım diyor
Miğdem acayip yanıyor, kraker filan hak getire , napcam ben böyle yaaa((
aynı anda uykumda bastırıyor. Sürekli esniyorum ağzım açık, yutcam şimdi birini :))
bu hafta sağlık ocağına ve hastaneye gitmem lazım. Bebeğin kalp atışlarını duyacağız inşallah :) sabırsızlanıyorum.
Ayrıca geceleri acayip gaz çıkarıyorum. Cam açık yatıyorum yoksa oksijensiz boğulcam :))
haha:) bana biri gelip "pardon siz bankayla mı ilgilisiniz?" demişti. yaşlı da değildi. "hayır, yandaki tekel bayiiyle ilgiliyim ben" demiştim. arkasını dönüp gidiyordu seslenip geri çağırmıştım. sonra da 5 dakika gülmekten konuşamamıştık.
Canım eğer bu kadr yanman varsa doktora fln danis da rennie fln versin sana
Bazı arkadaslar sivilcem çıktı demiş. Endişelenmeyin ilk trimesterin bu doneminde sigilcelerin çıkması çok normal, bende de var. Cogu anne adayında bu trimesterin sonunda geciyormuş.
Mide bulantisindan, bazı seyleri tiksindigi için yiyemeyen arkadaslarımız korkmasın. Bebisimiz besinsiz kalmıyor. Ben beslenmeme dikkat ediyorum; bulantım fln yok. Ama siz bulantilardan muzdaripseniz sunu bilin ki ilk uç ayki beslenme önemli olsa da diğer aylara kıyasla daha az önem taşıyor çünkü Bebisimiz gerekli besinleri en olmadı bizden aliyo; yani yemezsek biz besinsiz kalirz ama onlar kalmaz
Son olarak folik asit içmeyen anne adayları hemen başlasın. Bebeğin omuriliği gelişimine çok katkısı olduğu gibi, eksikliğnde (Allah korusun) tüm hayatları boyu çekecekleri bir hastalıkları oluyor, hatta buna bağlı böbrek hastalıkları bile oluyor. Amacım korkutmak değil uyarmak. Zaten suda eriyen bir vitamin oldugundan vücutta depolanmiyor. Endişelenmeyin yani
Lütfen yanlış anlamayın herkesin sağlıklı bebislerini kucaklarına almasını istiyorum
bana verdikleri folik asit tablet şeklinde. bir aksilik olmaz değil mi?
Tablet dediğin bildiğimiz hap şeklinde değil mi
Sagol canim cvp icin icime su serptin iki bucuk hafta var daha kontrolume cok gec verdiler burda ouleymis ilk ultrasyon 10.haftada bakiyorlarmis ben zorla 9. Haftada aldim ins hersey yolundadirCanım eğer bu kadr yanman varsa doktora fln danis da rennie fln versin sana
Bazı arkadaslar sivilcem çıktı demiş. Endişelenmeyin ilk trimesterin bu doneminde sigilcelerin çıkması çok normal, bende de var. Cogu anne adayında bu trimesterin sonunda geciyormuş.
Mide bulantisindan, bazı seyleri tiksindigi için yiyemeyen arkadaslarımız korkmasın. Bebisimiz besinsiz kalmıyor. Ben beslenmeme dikkat ediyorum; bulantım fln yok. Ama siz bulantilardan muzdaripseniz sunu bilin ki ilk uç ayki beslenme önemli olsa da diğer aylara kıyasla daha az önem taşıyor çünkü Bebisimiz gerekli besinleri en olmadı bizden aliyo; yani yemezsek biz besinsiz kalirz ama onlar kalmaz
Son olarak folik asit içmeyen anne adayları hemen başlasın. Bebeğin omuriliği gelişimine çok katkısı olduğu gibi, eksikliğnde (Allah korusun) tüm hayatları boyu çekecekleri bir hastalıkları oluyor, hatta buna bağlı böbrek hastalıkları bile oluyor. Amacım korkutmak değil uyarmak. Zaten suda eriyen bir vitamin oldugundan vücutta depolanmiyor. Endişelenmeyin yani
Lütfen yanlış anlamayın herkesin sağlıklı bebislerini kucaklarına almasını istiyorum
evet hap şeklinde. oral yolla alınanlardan. suda filan eritme yok.
benimde yuzum sivilce dolu normalmis.KizLar bugun sabah bi kalktim heray cikan adet sivilcem cikmis korktum birden biliyosunuz daha doktora gitmedim bidaha test yapadim var tedirgin oldum niyeyse valla ama iki tane test yaptim hamileyim yani simdi ne diye cikti bu sivilce
şaka bir yana gerçekten çok bunaldım.. kimileri diyorki amann niye bırakıcaksın işini tut bir bakıcı yada bir kreş baksın.. sen çalışmaya devam et
2 aylık bebeği kime nasıl bırakırım aklınız alıyormu bunu benim almıyor yaaayrıca iş stresi artık boyumu aştı hergün ağlıyorum inanın insan egosu tatmin etmekten bıktım.. çalışsam ne olucak mutsuz olduğum bir işi ömür boyu götürememki..
kızlar bende nisanda öğrendim hamile olduğumu bugünde kesede bebeği gördü doktor kalp atışı da var dedi 6+4 dedi embriyonun boyu 7.7 mm miş sizce normal mi sizlerin nasıl sat 18 mart benim 6+4 den fazla olmam gerekiyordu.allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
evet hap şeklinde. oral yolla alınanlardan. suda filan eritme yok.
off kizlar ya burda gecenin 4den beri ayaktayim bir wc ye kalktim sonra uyu uyuyabilirsen zaten bir dunya sorun var kafamda
aspirin kullanan var m aranizda onlem olsun diye???
Benim bir kaybım olduğu için doktorum önlem olarak kan sulandırıcı iğne ve aspirin verdi, iğnelere başladım ama aspirine bir türlü elim gitmedi daha başlamadım
şaka bir yana gerçekten çok bunaldım.. kimileri diyorki amann niye bırakıcaksın işini tut bir bakıcı yada bir kreş baksın.. sen çalışmaya devam et
2 aylık bebeği kime nasıl bırakırım aklınız alıyormu bunu benim almıyor yaaayrıca iş stresi artık boyumu aştı hergün ağlıyorum inanın insan egosu tatmin etmekten bıktım.. çalışsam ne olucak mutsuz olduğum bir işi ömür boyu götürememki..
Benim bir kaybım olduğu için doktorum önlem olarak kan sulandırıcı iğne ve aspirin verdi, iğnelere başladım ama aspirine bir türlü elim gitmedi daha başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?