Benim de ultrason fotusunun üstünde 11,1 cm yazıyor. Bende anlamadım onu. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Buarada geçmiş olsun size de.
canım selam ben bugün doktora gittim 7 mayısta beta hcg yaptırdım 2334 çıktı. Bugünde doktor keseyi gördü. Değere göre kese gayet normal dedi. Aslında seninde görünmesi lazım değerin yüksek çünkü.resim elimde ama boyut olarak anlaymadım 11.8 cm yazıyor.
ne oluur artık benimde midem bulansıııın!!!!!!
kızlar şimdi bu deli mi diyeceksiniz ama böyle hiçbir belirti olmaması beni çok korkutuyor.çünlü kasım ayında geçirdiğim gebelikte de belirti yoktu ve kalp atışını hiç duyamadım ve 15 gün sonrada düşük yaptım.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum .
sanırım cuma günü doktora gidecem ama belirti olmadıkça gitmeye korkuyorum
Öyle düşünme canım ya benim arkadaşlarım bir kere bile kusmadan doğurdular
cm değil de mm'dir o
inşallah canımya ne bileyim bazen çok kötü oluyorum bazen de herşey çok iyi olacak diyorum kendime .hatta bazen öyle umutlu oluyorumki karnımdaki kızımla(öyle hissediyorum) bi güzel konuşuyorum
hepercim benım tekrar kontrolüm pazartesi ama ben cuma günü baska bır doktora gıtmeyı planlıyorum pazartesıı bekleyemeyecegım .kesem görüldü ama küçük dedı doktorum.umarım saglıklı bır sekılde normal ölçülerine gelır.hayırlısı kızlar her gun hepımız ıcın dua edıyorum sızlerde etmeyı unutmayın lutfenn dua ordusu olursak meleklerımızı rabbım bıze bagıslar inş.
Benim de ultrason fotusunun üstünde 11,1 cm yazıyor. Bende anlamadım onu. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Buarada geçmiş olsun size de.
neredeyse aynı günlerde doğuracağız çok heyecan verici değil mi :) bende sorunsuz bir hamilelik umuyorum birşey sormak istiyorum kasıklarında sanki yırtılma gerilme tarzı ağrılar hissediyor musun ?
hemde nasıl varya ilk hamileliğimi normal insan gibi hiçbir belirti yaşamadan geçirmiştim ama bu feci ama yinede her
şeye rağmen neticesi güzel olucak inş... ya birde bende uyku problemi oldu uykumu hiç alamıyorum sürekli uykusuzum ama belli blirsiz aralıklarla sürekli uykum kesiliyor sendede oldumu aynısı
ay hadı hayırlısı 7 mayısta 2334 ise bugun 5000lerde senın beta hcg .benım 7 mayısta beta hcg 3800 deyken bakılmıstı kese görüldü ama boyutu ıcın doktor bıraz kucuk dedı 0.38cm en az 0.30 cm olması gerekıyormusyanı sınırdayım sen acaba farklı bır ölçüye baktın 11.8 cm olamaz benım ultrason kagıdında GS 0.38 cm dıye gecıyor bırde oyle bak bakalım.
o masallah cok cok guzel Allah tamamınada erdırsın canımcanım dediğin GS ye baktım en alt sağda yazıyor 0.84 cm. :)) Benim de cücük bir şey.
o masallah cok cok guzel Allah tamamınada erdırsın canım
sanirim ayni seyleri yasiyouz ayfer bende hollandada yasiyorum 6 haftalik hamileyim clear bluenun soyledigine gore bende bugun tandevu alabildim 15 mayis dogum gunune verdi randevuyu ama ego degil ilk gorusme ama bi dogum gunu hediyesi yapabilirim dedi sasirdimm :) zaten ilk bebegi goremeyiz ama keseyi gorsem de yeter simdilik :))benim bildigime gore 9 haftalikken ilk ego .....sen hangi sehirdesin?
sanirim ayni seyleri yasiyouz ayfer bende hollandada yasiyorum 6 haftalik hamileyim clear bluenun soyledigine gore bende bugun tandevu alabildim 15 mayis dogum gunune verdi randevuyu ama ego degil ilk gorusme ama bi dogum gunu hediyesi yapabilirim dedi sasirdimm :) zaten ilk bebegi goremeyiz ama keseyi gorsem de yeter simdilik :))benim bildigime gore 9 haftalikken ilk ego .....sen hangi sehirdesin?
folik asit,progestan,cocuk asprını kullanıyorum...senın kullandıgın ılaclar nelerAmin canım inşallah seninde.Sana doktor ilaç verdi mi?
kızlar şimdi bu deli mi diyeceksiniz ama böyle hiçbir belirti olmaması beni çok korkutuyor.çünlü kasım ayında geçirdiğim gebelikte de belirti yoktu ve kalp atışını hiç duyamadım ve 15 gün sonrada düşük yaptım.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum .
merhaba cnm hayirli olsun bebisin
ben den haag dayim bende clearblue digital testini yaptim . 10 haftalikken ego yapilabiliyor sanirim ama biz 1 haziranda izne gidecegiz diye 30 mayisa hem muayene hem ego randevusu verdiler. hakkimizda hayirlisi olsun insallah. peki vitamin folik asit falan kullaniyormusun sen . ben etosun multi zwanger zijn diye hamilelere ozel bi ilaci var onu kullaniyorum icinde butun vitaminler var. tavsiye ederim
Yeşim şuan ıhlamur ,karanfil ve tarçın kabuğu karışımı içiyorum şimdi kaç gündür ilaç veya bişey içmemek için çabalıyorum ama ciğerlerim çok feci yanıyor öksürmekten bebiş düşecek diye korkuyorum ama en zararsız olan budur sanırım. Yeşilçay,beberiye ve adaçayı konusunda kesinlikle haklısın adet düzensizliğim var neden adet olmuyorum diyedüşünürken meğer hamileymişim ve içtiğim bitki çayları düşük yapmamı sağlamış tabi olay gerçekleştikten sonra öğrendim
gs ye bakicaksin canim o ne degeri bende bilmiyorum ama benimki 2.76mm cik daha:) coook uzun yolu varBenim de ultrason fotusunun üstünde 11,1 cm yazıyor. Bende anlamadım onu. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Buarada geçmiş olsun size de.
aynen senin gibi oldum atislar yavasladi ve sonra durdu.İğneleri her gün vurduruyorum, 2 aylıktı kalp atışı vardı ama zayıf atıyordu birkaç gün sonraki kontrolde de durmuştu artık.Ben kan pıhtılaşması testi yaptırmaya çalıştım ama doktorlar 2 ya da 3 kaybı olanlara yapıyoruz diye ısrar ettiler, bu nasıl bir düşünce çeşidi anlamış değilim 1 kayıp bile bir kadın için ne demek daha kötü şeyler yazasım var ama neyse yani kısacası bu iğne ve aspirin kan pıhtılaşması ve tekrarlayan kayıpları olanlara verilirmiş, şu anki doktorum önlem olarak 3 ay kullanalım dedi, bir ihtimal bende kan pıhtılaşması varsa 3 ay sonra iğneleri bırakınca ne olck onu da anlamış değilim ama düşünmek de istemiyorum 3 ay dolunca düşünürüm şimdiden kollarım delik deşik oldu iğnelerden, her şey bebeğim için
100 mg canim bebe aspirini. 500 mg sakincali.İnşallah canım, hangi marka aspirin verdi ben doktorun verdiğini bulamadım eş değerlisini aldım, çok kötü kokuyodu çıkarcaktım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?