Nisan Ayı Hamişleri

ne oluur artık benimde midem bulansıııın!!!!!!
kızlar şimdi bu deli mi diyeceksiniz ama böyle hiçbir belirti olmaması beni çok korkutuyor.çünlü kasım ayında geçirdiğim gebelikte de belirti yoktu ve kalp atışını hiç duyamadım ve 15 gün sonrada düşük yaptım.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum .
sanırım cuma günü doktora gidecem ama belirti olmadıkça gitmeye korkuyorum

ay hadı hayırlısı 7 mayısta 2334 ise bugun 5000lerde senın beta hcg .benım 7 mayısta beta hcg 3800 deyken bakılmıstı kese görüldü ama boyutu ıcın doktor bıraz kucuk dedı 0.38cm en az 0.30 cm olması gerekıyormusyanı sınırdayım sen acaba farklı bır ölçüye baktın 11.8 cm olamaz benım ultrason kagıdında GS 0.38 cm dıye gecıyor bırde oyle bak bakalım.

Öyle düşünme canım ya benim arkadaşlarım bir kere bile kusmadan doğurdular

Öyle düşünme canım ya benim arkadaşlarım bir kere bile kusmadan doğurdular

inşallah canımya ne bileyim bazen çok kötü oluyorum bazen de herşey çok iyi olacak diyorum kendime .hatta bazen öyle umutlu oluyorumki karnımdaki kızımla(öyle hissediyorum) bi güzel konuşuyorum

cm değil de mm'dir o

hepercim benım tekrar kontrolüm pazartesi ama ben cuma günü baska bır doktora gıtmeyı planlıyorum pazartesıı bekleyemeyecegım .kesem görüldü ama küçük dedı doktorum.umarım saglıklı bır sekılde normal ölçülerine gelır.hayırlısı kızlar her gun hepımız ıcın dua edıyorum sızlerde etmeyı unutmayın lutfenn dua ordusu olursak meleklerımızı rabbım bıze bagıslar inş.

inşallah canımya ne bileyim bazen çok kötü oluyorum bazen de herşey çok iyi olacak diyorum kendime .hatta bazen öyle umutlu oluyorumki karnımdaki kızımla(öyle hissediyorum) bi güzel konuşuyorum

Ben de kız hissediyorum ya da istiyorum:) hadi hayırlısı

Evet canım dua konusunda çok haklısın bol bol dua edelim, inşallah güzel haberler veririsin bize cuma günü, benim kontrol pazartesi

Benim de ultrason fotusunun üstünde 11,1 cm yazıyor. Bende anlamadım onu. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Buarada geçmiş olsun size de.

24 nisanda kanda gebelik testi yaptırdım 1000 den büyük çıktı. ertesi gün doktora gittim. adetlerim düzensiz olduğu için tam haftasını bilmiyorduk. doktor vajinal ultrasonda baktı. kese göründü bebek daha belli belirsiz dedi. kese 11 mm, 5 haftayla uyumlu dedi. 4 mayısta tekrar gittim. bu sefer bebeği gördü 3mm. kalp atışı daha yok, bence anca 5 haftalıktır dedi. baktım ultrason fotoğrafında 5w6d yazıyor. 5 hafta 6 günlükmüş. şimdi 6 hafta 4 gün oldu. pazartesi kontrole gidicem ama başka hastaneye gitcem. 2.kontrole gittiğimde gelen doktor önce göremedi çok korktum. diğer doktoru çağırdı o gördü. ama kimse bana bir şey açıklamadı. bu yazdığım bilgileri ben edindim, kendimi rahatlattım. folik asit de vermediler ben bugün başladım.

canım dediğin GS ye baktım en alt sağda yazıyor 0.84 cm. :)) Benim de cücük bir şey.

Kizlar bende hollandadanimmmm banada dediler ilk kontrol 10 haftalik diye ama ben zorla 9 haftalikken aldim ayin 24 bazen diyorum hastaneye gitsemmi karnin agriyo diye biliyorum yalan doyliycem ama bebegimi gormek istiyorum system cok kotu burda yaaa ben avusturyadan gelin geldim orda rahat rahat doktora gidebikiyosun

merhaba cnm hayirli olsun bebisin
ben den haag dayim bende clearblue digital testini yaptim . 10 haftalikken ego yapilabiliyor sanirim ama biz 1 haziranda izne gidecegiz diye 30 mayisa hem muayene hem ego randevusu verdiler. hakkimizda hayirlisi olsun insallah. peki vitamin folik asit falan kullaniyormusun sen . ben etosun multi zwanger zijn diye hamilelere ozel bi ilaci var onu kullaniyorum icinde butun vitaminler var. tavsiye ederim

selam cnm bende hamile olduğumu lekelenme ile öğrendim test yaptım çıktı doktora gittim 5 haftalık dedi kesede görüldü benimde mide bulandım yok çok tanıdığım var bulantısız hamilelik geçiren kendini öyle şartlama bence Allah korusun

ben ilk randevuyu 15 mayisa aldim.....bende gravitamin galiba markasi icinde butun vitaminler ve folik asit var ondan aldim onu kullaniyorum....diger markalaeri inceledim en iyisi bu gibi geldi digerlerinden de pahaliydi bide icinde jelatin yoktu......
allahim hepimize hayirli dogumlar hayirla saglikla bebelerimizi kucagimiza versin insallah :)

yinede bir doktora gorun burdada hamile olana pek ilac vermiyorlar ama su nebulazer denen hava verdiler cok iyi geldi 1 gunde
toparlandim sen bir gorus istersen drla.
Benim de ultrason fotusunun üstünde 11,1 cm yazıyor. Bende anlamadım onu. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Buarada geçmiş olsun size de.
gs ye bakicaksin canim o ne degeri bende bilmiyorum ama benimki 2.76mm cik daha:) coook uzun yolu var
aynen senin gibi oldum atislar yavasladi ve sonra durdu.
bende bu 3 kayip olayini hic anlamiyorum ne kadar ucuz insan hayati. bizim yasadigimiz Allah bilir.
bak akranlarim simdi dogum yapacak ben kalp atisi duyarmiyimin hesabini yapiyorum hala.
igne yemiyorum bende aspirin aliyorum 100mg TR de rengi pembe oluyor burda beyaz tatsiz birsey.
bende ne zamana kadar kullanicam bilmiyorum belki hap kani slandiriyor ve kan o sekilde mi kaliyor acaba?
ben onceden dogum k hapi kullandim sigarada iciyordum ikiside kani pihtilastiriyor. onlar yuzunden de olmus olabilir.

İnşallah canım, hangi marka aspirin verdi ben doktorun verdiğini bulamadım eş değerlisini aldım, çok kötü kokuyodu çıkarcaktım valla
100 mg canim bebe aspirini. 500 mg sakincali.

valla bende bekliyorum da yok oyle ortada birsey ins bulantisiz rahat bir gebeligimiz olur diyelim
iyi dusunelim iyi olsun zaten ben yapacagimi yaptim artik bundan sonra takdir Allah in elimden birsey gelmez.
bu ctesi gitmeyeyim diyorum ben yine karar degistirdim birkac gun sonra gitsem sanki kalp atisinida gorebilirim gibi geliyor
6+3 yada 6+4 gibi bu arada 7. haftaya da girerken cok tirsiyorum ya off su haftalari bir atlatsaydik

kanin sulanmasi icin bebe aspirinini surekli kullanmak gerekiyor. bu bebe aspirini rejimini oneren doktorlar belirli bir aya kadar kullandirtiyorlar, son aylarda kesinlikle kesilmesi gerekiyor cunku dogum sirasinda cok sulanmis/pihtilasamayan kan anne icin tehlikeli oluyor.

ben bir kitapta bu plasenta'nin nasil calistigini, anne ile bebek arasindaki kan alisverisinin nasil saglandigini okumustum, bayagi inanilmaz bir sistem. ve gercekten de kanin yeterince akiskan olmasi gerekiyor o ufak "odacik"lara dolup bosalmasi icin. ama yine de dusukleri otomatikman buna baglamak hatali olur, bu erken donem dusuklerinin sebebi cogunlukla genetik bozukluklar oluyormus. hicbirimiz bunu yasamayiz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…