Nisan Ayı Hamişleri

bendede var canim o his hatta doluluk hissi var dünden beri gerinemiyorum hapsiramiyorum öksüremiyorum rahat rahat sanki bise olucakmis gibi geliyor allahim nasil bir pisikolojiymis bu ya

ayyyyy bende korkouyordum galiba bende ters biseyler var diye :) bende 6 haftalik hamileyim ayni seyleri yasiyoruz :))

Sanırım hepimizde var. Bende 6 haftalığım ve çok korkuyorum. Bişey olacak diye ve bi sinir ve ağlama durumu söz konusu. Sigarayı da bıraktım sayılır ondan da sinir var.

hayırlısı olsun canm bnmde 5 haftalık 3 günlük :)) inş..hayırlı bir hamilelik geçiririz ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız...

neredeyse aynı günlerde doğuracağız çok heyecan verici değil mi :) bende sorunsuz bir hamilelik umuyorum birşey sormak istiyorum kasıklarında sanki yırtılma gerilme tarzı ağrılar hissediyor musun ?

ayfer240711 Evet gerçekten muhteşem bir duyguymuş :) keşke Türkiye'de olabilseydin ama sonuçta gelecek olmanda sevindirici .Umarım iyi bir doktor bulursun eminim çok daha için rahat edicektir. Ben 3 aydır folik asit alıyorum onun dışında glucophage kullanıtyordum ama doktor bırakmamı söyledi.Kafamda bu noktada soru işaretleri var çünkü yabancı makalelerde okuduğumda ilk 3 ay kullanımının gerekli olduğu düşükeri azalttığı konusunda bilgiler vardı. Bende burada yaşadığım şehirde neredeyse tek başımayım yeni geldiğim için pek kimseyle paylaşamadım ama umarım buradaki paylaşım bize güç katar..

ayyyyy bende korkouyordum galiba bende ters biseyler var diye :) bende 6 haftalik hamileyim ayni seyleri yasiyoruz :))

:18:bu his sanki gerinince ve öksürünce kasıklarda ki yırtılacakmış gibi his bende 1 haftadır var korkuyorum sanki bişey olacak gibi. Aksi gibi birde ciğerlerimi üşüttüm ne yapacağım bilmiyorum öksürünc sanki bişey olacak korkusu var. sizce bitkisel şeyleri içmek zarar verirmi bebişe örneğin öksürüğü kesmek için ayva yaprağı ?

sanirim ayni seyleri yasiyouz ayfer bende hollandada yasiyorum 6 haftalik hamileyim clear bluenun soyledigine gore bende bugun tandevu alabildim 15 mayis dogum gunune verdi randevuyu ama ego degil ilk gorusme ama bi dogum gunu hediyesi yapabilirim dedi sasirdimm :) zaten ilk bebegi goremeyiz ama keseyi gorsem de yeter simdilik :))benim bildigime gore 9 haftalikken ilk ego .....sen hangi sehirdesin?

serumu yedim geldim off cok yorgunum serumun rengi pembeydi afedersiniz serumdan sonra idrarimda pembeydi
fazlasi disarimi atildi nedir vitamin karisimi serummus. ctesi muayene cagirdi dr cok heyecanliyim
benim onceden kaybim oldugu icin takip biraz daha siki oluyor aslinda gec gidecektim ama dayanamadim yine

benim kizim olur surekli ve gecmesi uzun suruyor biraz 2 hafta kadar. en azindan korkutucu bir hastalik degil gecmis olsun canim
benim gecen gebeikte bulanti yoktu oohh dedim ne guzel gebelik 7. hafta bitti ben rahatim dedim bir arkadasta vardi
5-6 ay once dogum yapti bendede yoktu 1 kere bile istifra etmedim dedi iyi bari dedim bu gebeligi rahat geciricem sanirim ama
bebek gucsuzmus meger . yani bulantisizlik bana yaramiyor cok ta kotu olursam hapi var yanimda
gecen sefer trden getirtmistim hic kullanilmadi dogal olarak onu dr a sorup kullanirim ahh baslamadiki bir turlu
Ama Allaha sukur kahverengi akintilar yok bugun cok mutluyum afedersiniz sari ve beyaz geliyor kokusuz
11.8 cm ne ki? kese olamaz herhalde bende yazan 2.76mm ben anlamadim 5. haftada olcumde oyle cikti benim.

valla o bitkisel seyler cokta guvenli olmuyor bazen. bir arastirda oyle ic. bazilari mesela biberiye adacayi yesil cay nane gibi baska seylerde var onlar dusuk yapabiliyormus. ben papatya cayi iciyordum onu bile cekinerek ictim inanki
gerci ihlamurda birsey yapmaz ama yinede aratirip ic. ne olur ne olmaz

valla o bitkisel seyler cokta guvenli olmuyor bazen. bir arastirda oyle ic. bazilari mesela biberiye adacayi yesil cay nane gibi baska seylerde var onlar dusuk yapabiliyormus. ben papatya cayi iciyordum onu bile cekinerek ictim inanki
gerci ihlamurda birsey yapmaz ama yinede aratirip ic. ne olur ne olmaz[/QUOTE]

Yeşim şuan ıhlamur ,karanfil ve tarçın kabuğu karışımı içiyorum şimdi kaç gündür ilaç veya bişey içmemek için çabalıyorum ama ciğerlerim çok feci yanıyor öksürmekten bebiş düşecek diye korkuyorum ama en zararsız olan budur sanırım. Yeşilçay,beberiye ve adaçayı konusunda kesinlikle haklısın adet düzensizliğim var neden adet olmuyorum diyedüşünürken meğer hamileymişim ve içtiğim bitki çayları düşük yapmamı sağlamış tabi olay gerçekleştikten sonra öğrendim

Son düzenleme:
Benim de ultrason fotusunun üstünde 11,1 cm yazıyor. Bende anlamadım onu. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Buarada geçmiş olsun size de.

Kızlar nasılsınız? bütün gün kapı kapı gezdim iş nedeniyle daha yeni yemek yedim çok yorgunum yaaa

Benim de ultrason fotusunun üstünde 11,1 cm yazıyor. Bende anlamadım onu. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Buarada geçmiş olsun size de.

malesef bilgim yok ama 6 haftalık gebelikte o boyutta bir şey görmek mümkün değil ancak milimetrik büyüklükte oluyorlar bence teknik bir bilgidir

İğneleri her gün vurduruyorum, 2 aylıktı kalp atışı vardı ama zayıf atıyordu birkaç gün sonraki kontrolde de durmuştu artık.Ben kan pıhtılaşması testi yaptırmaya çalıştım ama doktorlar 2 ya da 3 kaybı olanlara yapıyoruz diye ısrar ettiler, bu nasıl bir düşünce çeşidi anlamış değilim 1 kayıp bile bir kadın için ne demek daha kötü şeyler yazasım var ama neyse yani kısacası bu iğne ve aspirin kan pıhtılaşması ve tekrarlayan kayıpları olanlara verilirmiş, şu anki doktorum önlem olarak 3 ay kullanalım dedi, bir ihtimal bende kan pıhtılaşması varsa 3 ay sonra iğneleri bırakınca ne olck onu da anlamış değilim ama düşünmek de istemiyorum 3 ay dolunca düşünürüm şimdiden kollarım delik deşik oldu iğnelerden, her şey bebeğim için

Canım ben ilk hamileliğimde gerçi doğurmak nasip olmadı ama boş gebelik dediler, 1 gün sonra başka bir doktorda görmüştüm embriyoyu, boşuna sıkma canını, kontrol ne zaman

bugun arkadasimin bebegi dusmus onu hastaneye gotrudum bende muayene olayim bir dr sorayim dedim ben demeden
basla dedi aspirine simdi icim rahat en azindan dr onay almis gibi oldum.
100mg icicem hergun ins bu sefer sonuna erebilirim saglikla ins.[/QUOTE]

İnşallah canım, hangi marka aspirin verdi ben doktorun verdiğini bulamadım eş değerlisini aldım, çok kötü kokuyodu çıkarcaktım valla

Canım bu korkular hepimizde var yalnız değilsin, şu an hayatımızdaki en önemli şey bebk olduğundan her şeyden bir şey çıkartıyoruz ben de 9 aylık gibi yürümeye başladım evin içinde karnımı tutarak yürüyorum :) bitkisel şeyleri bir araştır bence bazı bitkiler tansiyonu oynatır falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…