bendede var canim o his hatta doluluk hissi var dünden beri gerinemiyorum hapsiramiyorum öksüremiyorum rahat rahat sanki bise olucakmis gibi geliyor allahim nasil bir pisikolojiymis bu ya
hayırlısı olsun canm bnmde 5 haftalık 3 günlük :)) inş..hayırlı bir hamilelik geçiririz ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız...
hayirli olsun canim ne muhtesem bir duygu degilmi ...ikimizinde dogum tarihi ayni :) ama ben henuz doktora gitmedim hollandada yasiyorum ve burda 10 haftalik olmadan muayene etmiyorlar dijital test yaparak ogrendim kac haftalik oldugunu .. turkiye gibi rahat degil burasi her istediginde doktora gidemiyorsun o yuzden ben daha bebisimi goremedim. 30 mayista ilk randevum o zamana kadar nasil gececek bilemiyorum . ama sukurler olsunki 1 haziranda turkiyeye geliyorum orda rahatca ve guvenle turk doktorlarina gorunebilirim . beslenme konusunda falan birbirimize yardimci olalaim onerilerde bulunalim. ben folik asit icmeye 2 ay oncesinden baslamistim. kullandigim ilac tamamen hamileler icin icinde folik asitten diger tum vitaminlere yesil yasa kadar hersey var. gunde 2 tane iciyorum
ayyyyy bende korkouyordum galiba bende ters biseyler var diye :) bende 6 haftalik hamileyim ayni seyleri yasiyoruz :))
hayirli olsun canim ne muhtesem bir duygu degilmi ...ikimizinde dogum tarihi ayni :) ama ben henuz doktora gitmedim hollandada yasiyorum ve burda 10 haftalik olmadan muayene etmiyorlar dijital test yaparak ogrendim kac haftalik oldugunu .. turkiye gibi rahat degil burasi her istediginde doktora gidemiyorsun o yuzden ben daha bebisimi goremedim. 30 mayista ilk randevum o zamana kadar nasil gececek bilemiyorum . ama sukurler olsunki 1 haziranda turkiyeye geliyorum orda rahatca ve guvenle turk doktorlarina gorunebilirim . beslenme konusunda falan birbirimize yardimci olalaim onerilerde bulunalim. ben folik asit icmeye 2 ay oncesinden baslamistim. kullandigim ilac tamamen hamileler icin icinde folik asitten diger tum vitaminlere yesil yasa kadar hersey var. gunde 2 tane iciyorum
Sanırım hepimizde var. Bende 6 haftalığım ve çok korkuyorum. Bişey olacak diye ve bi sinir ve ağlama durumu söz konusu. Sigarayı da bıraktım sayılır ondan da sinir var.[/QUO
bende cok pis bi bas agrisi hakim sigarasizliktan hamile oldugumu ogrendigimden beri bi iki kere yakmak istedim ama bi nefes bile cekemedim ya bi anda sucluluk duygusu hissettim......aglamaakkk yoookkkk gulmekkkk vaarrrrr :))) kucaginda yatiyor diye dusun o zaman bisey hissetmiyorsun :))
Sanırım hepimizde var. Bende 6 haftalığım ve çok korkuyorum. Bişey olacak diye ve bi sinir ve ağlama durumu söz konusu. Sigarayı da bıraktım sayılır ondan da sinir var.[/QUO
bende cok pis bi bas agrisi hakim sigarasizliktan hamile oldugumu ogrendigimden beri bi iki kere yakmak istedim ama bi nefes bile cekemedim ya bi anda sucluluk duygusu hissettim......aglamaakkk yoookkkk gulmekkkk vaarrrrr :))) kucaginda yatiyor diye dusun o zaman bisey hissetmiyorsun :))
BU SİGARAYI NASIL BIRAKICAM BEN YAAA. ÇOK ŞUÇLU HİSSEDİYORUM KENDİMİ. BEBEĞİMİN CİĞERLERİNİN DUMANLA DOLDUĞUNU FİLAN DÜŞÜNÜYORUM AMA İÇME İSTEĞİMİ BASTIRAMIYORUM. İŞ YERİM ÇOK STRESLİ. AKŞAMLARI DAHA RAHAT OLUYORUM BEBEĞİMİN ULTRASON RESMİNE BAKIP ONUNLA KONUŞUYORUM VE BASTIRIYORUM SİGARA İÇME DUYGUMU. HENÜZ ALIŞAMADIM DAHA. 17 SİNDE KALP ATIŞLARINI DUYUCAZ BELKİ OZAMAN DAHA İYİ HİSSEDERİM BEBEĞİMİ VE BIRAKIRIM SİGARAYI. BEKLENMEDİK Bİ ANDA GELDİ VE BEN ALIŞAMADIM HALA İNANAMIYORUM. ŞAKA GİBİ. İÇİM SIKILIYOR SEBEBİNİ ANLAYAMIYORUM
benim kizim olur surekli ve gecmesi uzun suruyor biraz 2 hafta kadar. en azindan korkutucu bir hastalik degil gecmis olsun canimCanım bir arkadaşım aynı sorunları yaşamış aylarca vertigo diye bir hastalık dediğin gibi orta kulak iltihapından kaynaklanıyor. nasıl bi iltihapmış ya dengemi bozdu şurda ne güzel sorunsuz gebelik yaşıyodum
Geçmiş olsun canım sanada bende c.tesi gitcem çok sabırsızlanıyorum.
benim gecen gebeikte bulanti yoktu oohh dedim ne guzel gebelik 7. hafta bitti ben rahatim dedim bir arkadasta vardiannemde ve yakın bir arkadaşımda var eğer gerekli tedavi yapılırsa inşallah hamileliğin yine de sorunsuz geçecektir inşallah
değil mi ama mide bulantısı önemli bir kıstas :) ben de dört gözle mide bulantısı bekledim ama şimdi biran evvel bitsin istiyorum gerçi yediklerimi ziyan etmiyor şimdilik ama bitsin yani... inşallah senin de en kısa zamanda başlar artık mide bulantıların
11.8 cm ne ki? kese olamaz herhalde bende yazan 2.76mm ben anlamadim 5. haftada olcumde oyle cikti benim.canım selam ben bugün doktora gittim 7 mayısta beta hcg yaptırdım 2334 çıktı. Bugünde doktor keseyi gördü. Değere göre kese gayet normal dedi. Aslında seninde görünmesi lazım değerin yüksek çünkü.resim elimde ama boyut olarak anlaymadım 11.8 cm yazıyor.
:18:bu his sanki gerinince ve öksürünce kasıklarda ki yırtılacakmış gibi his bende 1 haftadır var korkuyorum sanki bişey olacak gibi. Aksi gibi birde ciğerlerimi üşüttüm ne yapacağım bilmiyorum öksürünc sanki bişey olacak korkusu var. sizce bitkisel şeyleri içmek zarar verirmi bebişe örneğin öksürüğü kesmek için ayva yaprağı ?
Benim de ultrason fotusunun üstünde 11,1 cm yazıyor. Bende anlamadım onu. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Buarada geçmiş olsun size de.
malesef bilgim yok ama 6 haftalık gebelikte o boyutta bir şey görmek mümkün değil ancak milimetrik büyüklükte oluyorlar bence teknik bir bilgidir
bende bugun 100mg aspirine basladim.
hergun bir tane iceyim diyorum en azindan tr ye gidene kadar.
sen igneleri hergun vuruluyorsun. kaybettigin bebegin kac haftalikti? kalp atisi baslamismiydi benimki
baslamisti ama sonra durdu keske o ara aspirine baslasaydim belki yardimi olurdu. ne biliyim
kızlar ben de her gün cocuk asprını içiyorum.bebegın daha rahat kan pıhtısından beselene bılmesı ıcın verdı doktor .kızlar keselerını görenler boyutlarınıda yazabılır mı?merak edıyorum benımkısı bıraz kucukte baska bu durumu yasan var mı?
Evet canım şimdi doktorumu aradım. anlattıklarının gebelikle alakası yok. hemen bir kulak burun boğaz doktoruna git dedi
:18:bu his sanki gerinince ve öksürünce kasıklarda ki yırtılacakmış gibi his bende 1 haftadır var korkuyorum sanki bişey olacak gibi. Aksi gibi birde ciğerlerimi üşüttüm ne yapacağım bilmiyorum öksürünc sanki bişey olacak korkusu var. sizce bitkisel şeyleri içmek zarar verirmi bebişe örneğin öksürüğü kesmek için ayva yaprağı ?
BU SİGARAYI NASIL BIRAKICAM BEN YAAA. ÇOK ŞUÇLU HİSSEDİYORUM KENDİMİ. BEBEĞİMİN CİĞERLERİNİN DUMANLA DOLDUĞUNU FİLAN DÜŞÜNÜYORUM AMA İÇME İSTEĞİMİ BASTIRAMIYORUM. İŞ YERİM ÇOK STRESLİ. AKŞAMLARI DAHA RAHAT OLUYORUM BEBEĞİMİN ULTRASON RESMİNE BAKIP ONUNLA KONUŞUYORUM VE BASTIRIYORUM SİGARA İÇME DUYGUMU. HENÜZ ALIŞAMADIM DAHA. 17 SİNDE KALP ATIŞLARINI DUYUCAZ BELKİ OZAMAN DAHA İYİ HİSSEDERİM BEBEĞİMİ VE BIRAKIRIM SİGARAYI. BEKLENMEDİK Bİ ANDA GELDİ VE BEN ALIŞAMADIM HALA İNANAMIYORUM. ŞAKA GİBİ. İÇİM SIKILIYOR SEBEBİNİ ANLAYAMIYORUM
Kaç tane içiyorsun günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?