folik asit,progestan,cocuk asprını kullanıyorum...senın kullandıgın ılaclar neler
Kaç tane içiyorsun günde
4 yada 5tane canım. ama yarım yarım ya da 2 fırt şeklinde. tam olarak 2 tane filan. sabah iki fırt çektim midem bulandı. galiba içemiycem artık. midem ağzımda dün akşamdan beri.
24 nisanda kanda gebelik testi yaptırdım 1000 den büyük çıktı. ertesi gün doktora gittim. adetlerim düzensiz olduğu için tam haftasını bilmiyorduk. doktor vajinal ultrasonda baktı. kese göründü bebek daha belli belirsiz dedi. kese 11 mm, 5 haftayla uyumlu dedi. 4 mayısta tekrar gittim. bu sefer bebeği gördü 3mm. kalp atışı daha yok, bence anca 5 haftalıktır dedi. baktım ultrason fotoğrafında 5w6d yazıyor. 5 hafta 6 günlükmüş. şimdi 6 hafta 4 gün oldu. pazartesi kontrole gidicem ama başka hastaneye gitcem. 2.kontrole gittiğimde gelen doktor önce göremedi çok korktum. diğer doktoru çağırdı o gördü. ama kimse bana bir şey açıklamadı. bu yazdığım bilgileri ben edindim, kendimi rahatlattım. folik asit de vermediler ben bugün başladım.
Günaydın annecikler
Dün sağlık ocağına gidip aile hekimine kaydımı yaptırdım, ebe hanım bir sürü soru sordu kızlar.. bir form doldurduk..
akabinde mayısın 16 sı için gün verdi.. o gün tahlillerim yapılacakmış, ayrıca tetenoz aşısı için normal gideceğim kadın doğum doktorumdan uygunluk almamı istedi, tetenoz aşısını vurabilmek için doktor onayı istiyorlarmış..
akşam yine çocuk gelişimi kitabımı okuyordum, madde madde doğum evrelerini yazmışlar gözüm korktu valla.. :18:
Benim gibi hem tırsan hemde normal doğum düşünen varmı kızlar?.. :26:
Kızlar günaydınnnn...
dün akşam baş dönmelerim ayaktada beni etkilemeye başlayınca soluğu acil de aldık.
dr dediki hamile olabilirmisin. hamileyim zaten dedim. o zaman kadın doğum bölümüne git dedi.
dedimki doktorcum doğum doktorum bu baş dönmesinin gebelikle alakası olmadığını söyledi dedim
dr beni dinlemiyo. mecbur dedim bari derdimi ordakilere anlatayım.
gittim baaşladım anlatmaya bakın benim başım sadece sağa ve sırt üstü yatınca dönüyor diyorum
doktor yine beni duymuyor. yat muayene etcem diyo
bak doktorcum ben zaten hamileyim özel doktorum var gebelikle ilgili sorunum yok benim
o yine dinlemiyor. neyse dedim tamam allah belanı vermesin gel gelet muayene hadi bakım dedim.
neyse geldi hatunun biri bakıyo bakıyo bişi bulamıyo kese var ama içinde bebek yok dedi
yokartık dedim içimden gülmemek için kendimi zor tutuyorum. aradan 5 dk geçti. başka bi bayan dr u çağırdı.
neyse oda keseyi gördübebeğide gördü ama son adet tarihime göre çıkmadı bebek işin garibi bugün 4 hafta 4 günlük müş daha çok cücük. sonracıma bu hatun dedi bebeğin kalp atışları yok dedi.
ya gine gülücem gülemiyom dicektim 4 haftalık bebeğin ne kalp atışından bahsediyosun.
neyse sonunda benim sorunumun bu olmadığını anlamamak için ısrar eden doktorlardan kaçar gibi kaçtım.
tabi bebişimin ilk fotosunu alarak
o arada eşim dışarda güvenlik görevlisiyle konuşmış. görevli demişki kkb bölümüne gidin orda yatan hastalara bakan doktor vardır. onlarla görüşün dedi. onun yanına gittik ne mutluki beni anlayan biri çıktı
dr muayene etti vertigo dedi. hamile olduğun için ilaç veremem. başının dönmesini engelleyecek şekilde yat dedi
2 günde rapor yazdı
işte böyle kızlar 4-4lük bebişim ve ben bugün evdeyiz ve sizi izliyoruz. umarım hepiniz iyisinizdir. :13:
canım sen iyi gülüp geçmişsin ben olsam içinde bebek yok felan dediği zaman hemen panik olurdum hatta ağlardım
bende de bu sabah acayip baş dönmesi başladı hala devam ediyor..
bu arada bende cücüğümün ilk ultrason resmini paylaştım burda bir Allahın kulu maşaallah demedi hıhhh çok üzüldümmm
canım sen iyi gülüp geçmişsin ben olsam içinde bebek yok felan dediği zaman hemen panik olurdum hatta ağlardım
bu arada bende cücüğümün ilk ultrason resmini paylaştım burda bir Allahın kulu maşaallah demedi hıhhh çok üzüldümmm
3,8 mm olan bebişimin ilk resmi :) maşaallah diyelim kızlar. sizde paylaşın resimlerinizi
yaaa işte burda paylaşmıştım cücüğümüüüüü
resim nerde canım kaçıncı sayfada dönüp bi bakam cücüğüne
normal doğumdan tırsan arkadaşlar CANLI DOĞUM - SEZERYAN - YouTube bu videoyu izleyin. artık normal den korkmayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?