- 5 Mayıs 2012
- 123
- 3
- 46
merhabaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.midem kaynıyoooooo
ben izlemem tırsarım psikolojim bozulur
normal doğumdan tırsan arkadaşlar CANLI DOĞUM - SEZERYAN - YouTube bu videoyu izleyin. artık normal den korkmayacaksınız.
izlemeni tavsiye ederim. eğer normalden korkuyorsan. sezeryan daha da kötü. resmen koyunun karnını yarar gibi yarıyorlar valla.
Normal Doğum Videosu İzle - YouTube bu da normal doğum. çokta kolay yapmış kadın doğumu.
ya bende sezaryan istemiyorum adı üstünde ''normal'' doğum yani normali bu.. hem dikişler felan hiç çekilecek gibi değil, normal doğumda regl ağrısı gibi birşey yaşanıyormuş tabi biraz daha sancılı bir ağrı bu.. ama 2 günde ayağa kalkıyorsunuz kızlar.. bide okuduğum doğuma hazırlık kitabında diyorki hani şu makattan kesik atıyorlar ya normal doğumda doktorla konuşun gerekli olmadıkça doğumu kolaylaştırmak için kesik atmasınlar diyor..
Ben kesinlikle kesik istemiyorum bu konuyu zamanı gelince doktorumla konuşucam.. Çünkü bir çok doktor doğum süresini 30-40 dk azaltmak için hemen kesik atıyormuş..
Ayrıca anlatırlarya normal doğum 12-14 saat sürüyor diye.. bu 12 saat deli gibi sancılı geçmiyor kızlar ilk hafif hafif sancıların başladığı açılmaların başladığı zamandan itibaren başlıyor.. ve bebek doğarken doğum kanalında hissedilen sancı dan çok baskı hissi oluyormuş..
artık herşeyin kolayı var kızlar epidural yapabilirsiniz, yada şu doğum sancısını kesen bir jel vardı onu araştırabiliriz..
ya bende sezaryan istemiyorum adı üstünde ''normal'' doğum yani normali bu.. hem dikişler felan hiç çekilecek gibi değil, normal doğumda regl ağrısı gibi birşey yaşanıyormuş tabi biraz daha sancılı bir ağrı bu.. ama 2 günde ayağa kalkıyorsunuz kızlar.. bide okuduğum doğuma hazırlık kitabında diyorki hani şu makattan kesik atıyorlar ya normal doğumda doktorla konuşun gerekli olmadıkça doğumu kolaylaştırmak için kesik atmasınlar diyor..
Ben kesinlikle kesik istemiyorum bu konuyu zamanı gelince doktorumla konuşucam.. Çünkü bir çok doktor doğum süresini 30-40 dk azaltmak için hemen kesik atıyormuş..
Ayrıca anlatırlarya normal doğum 12-14 saat sürüyor diye.. bu 12 saat deli gibi sancılı geçmiyor kızlar ilk hafif hafif sancıların başladığı açılmaların başladığı zamandan itibaren başlıyor.. ve bebek doğarken doğum kanalında hissedilen sancı dan çok baskı hissi oluyormuş..
artık herşeyin kolayı var kızlar epidural yapabilirsiniz, yada şu doğum sancısını kesen bir jel vardı onu araştırabiliriz..
işte benim bebişimm
canım o kesik olayını bende duydum eğer kesik olmadan yapılırsa yani sonrasında dikiş olmazsa vajina kocaman geniş kalıyormuş, yani kaslar esnediği için kendini kolay kolay toplayamıyormuş.
işte benim bebişimm
canım masallah bu kesenın boyutu sanırım 3,8mm ne zaman baktırmıstın burda
yaaa işte burda paylaşmıştım cücüğümüüüüü
işte benim bebişimm
seninkinede maşallah. canım kaç haftalıktı bu resimde. bende p.tesi işe gidince koyarım bebişin resmini
Maşallah Allah tamamına erdirsin.
Ay maşaallah kuzum ya..
normal doğumdan tırsan arkadaşlar CANLI DOĞUM - SEZERYAN - YouTube bu videoyu izleyin. artık normal den korkmayacaksınız.
ben burda kötü deneyimlerin ve bu tarz videoların paylaşılmasından yana değilim canım. hepimizin morale ihtiyacı var. ayrıca aramızda normal doğum istese bile sezeryanla doğum yapmak zorunda kalacak arkadaşlar da olacaktır. kimseye bir faydası yok. rica etsem de biraz dikkatli paylaşımlar yapsak.
benim bu videoyu yayınlama amacım arkadaşlar normal doğumdan korktuklarını söylediler. sadece sezeryanın daha kötü olduğunu anlatmak istemiştim.
tamamen iyi niyetle paylaştığını biliyorum. ama dediğim gibi iyi veya kötü, bazı durumlarda mecburen sezeryanla alınıyor bebekler. şimdiden kötü ihtimallere değil de pembe mavi patiklere odaklanalım.
bu arada bebişini de gördüm annesi. maşallah :) sağlıkla eline almak nasip olsun.
5 hafta 1 günlük tü canım. ama benim anlamadığım şimdi adetin ilk gününden hesaplıyorlar ya ama yumurtlama döllenme derken bi ongün geçmiyomudur. neden adetin ilk gününden itibaren bebeğin aylığı hesaplanıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?