Nisan Ayı Hamişleri

merhaba yeni hamisler.bu sayfaya tesadufen girdim.once onu spylemek gerekir,folik asit mutlaka kullanin dusuk riskini aradan kaldirir ve bebekte olusa bilecek,sakatliklarin,kusurlarin karsisini alir.folik asiti 5.ci aya kadar kullanmaniz gerekir.ultrasonda vaginal bakinca 3.cu hafta,karindan(abdominal)bakinca 4.cu hafta izlene biliyor.kan testine hic gerek yok,donereden ve sokaka kafe yemeklerinden uzak durun sabahlari meyeve suyu,gun icindi yogurt ve saglikli yiyeceklerle beslenin...ve en onemlisi BEBEGINIZIN CINSIYYETINI ULTRASONDAN ONCE BILMEK ISTERSENIZ yardimci oloa bilirim...sorun soyleyim...dr.mini...

nasıll nasıl nasıll. tabiki merak ediyorum dr hanım. kıyafet almaya ona göre başlıycam. kızmı erkek mi. çok erken ama merak işte :)

bu bebis sanirim 5-6 haftalik olmali cinsiyyetini bilmek istermsisin???????????????

5+4 dr hanım. ama işte bizim merak ettiğimiz bu tarih adet tarihimizden itibarren hesaplanıyor. ama ben döllenmeden yani ilk hareketten itibaren haftasını öğrenmek istiyorum. tabi cinsiyetide

benden önce biri soracak mı diye bekliyorum şaşkınlıkla:)

yeni yazı: domestik günlük: 38. Gün

ben sormayı düşünmüyorum. çünkü kız olacak gibi hissediyorum. eşim bile bebek isimlerine bakarken hep kız isimlerine bakıyor. demek oda oyle hissediyor.

valla bende anlamış değilim bakalım bugün dr a gidecem ozaman inşallah öğrenicem

canım sorunca benide aydınlat nasıl oluyor hiç anlamadım. hangi tarihi baz alıcaz biz çocuğumuz ne zaman doğacak daha belli değil.
6 hafta derken 2 hafta geri düştük. sağlıklı olsunda allahın izniyle

herkese saglıklı hamilelikler... saglıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah. 1 mayısta sadece kese görünmüştü 5 hafta içindeydim. bugune randevum var.. inşallah sorun yoktur ya. ben kendimi hamile gibi hisetmiyorum. o yüzden korkuyorum.ne bulantı ne canımın istediği bisey baş donmesi hiç bişey yok... kese boşmuki falan diye dündem beri onları okuyorum. inşallah kalp atışlarını duyarız bugün ... bende rahatlarım.. hakkımızda hayırlısı.. iyi günler...

korkma tatlım, annem de beni öyle doğurmuş:) hayırlısı olsun. iyi günler.

sıkma canım kendini rahat ol daha gebeliklerimiz çok yeni 7. haftadan sonra belirtiler artıyormuş.
hatta bazıları hiç bulantı yaşamıyormuş

tamam canım sorunca yazarım burdan. önce sağlık tabiki..

Bize de haber ver canım sonucu, inşallah güzel haberlerle dönersin

ben gidiyorum dr a. yarım saate gelirim. inşallah hayırlı haberlerle. dua edin arkadaşlar. buarada şu tam hafta işnide öğrencem inşallah

Ya siz ikinci kontrollere mi başladınız benim gamsız doktor beni 2 hafta sonraya bıraktı keseyi bile görememdim çatlicm meraktan endişe de var, keşke her şeyi akışına bırakabilsem

Ya siz ikinci kontrollere mi başladınız benim gamsız doktor beni 2 hafta sonraya bıraktı keseyi bile görememdim çatlicm meraktan endişe de var, keşke her şeyi akışına bırakabilsem

canım bende dün acile gitmeseydim bekliyor olacaktım. bence bekle zaten hesaplanan gibi olmuyor ultrasonda daha az haftalık çıkıyo cücükler kan testlerindeki gibi değil yani. bence bekle canım daha net cevaplar alırsın daha iyi zaten beklemekle geçmicekmi aylarımız

canım bende dün acile gitmeseydim bekliyor olacaktım. bence bekle zaten hesaplanan gibi olmuyor ultrasonda daha az haftalık çıkıyo cücükler kan testlerindeki gibi değil yani. bence bekle canım daha net cevaplar alırsın daha iyi zaten beklemekle geçmicekmi aylarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…