işte benim bebişimm
merhaba yeni hamisler.bu sayfaya tesadufen girdim.once onu spylemek gerekir,folik asit mutlaka kullanin dusuk riskini aradan kaldirir ve bebekte olusa bilecek,sakatliklarin,kusurlarin karsisini alir.folik asiti 5.ci aya kadar kullanmaniz gerekir.ultrasonda vaginal bakinca 3.cu hafta,karindan(abdominal)bakinca 4.cu hafta izlene biliyor.kan testine hic gerek yok,donereden ve sokaka kafe yemeklerinden uzak durun sabahlari meyeve suyu,gun icindi yogurt ve saglikli yiyeceklerle beslenin...ve en onemlisi BEBEGINIZIN CINSIYYETINI ULTRASONDAN ONCE BILMEK ISTERSENIZ yardimci oloa bilirim...sorun soyleyim...dr.mini...
bu bebis sanirim 5-6 haftalik olmali cinsiyyetini bilmek istermsisin???????????????
valla bende anlamış değilim bakalım bugün dr a gidecem ozaman inşallah öğrenicem
herkese saglıklı hamilelikler... saglıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah. 1 mayısta sadece kese görünmüştü 5 hafta içindeydim. bugune randevum var.. inşallah sorun yoktur ya. ben kendimi hamile gibi hisetmiyorum. o yüzden korkuyorum.ne bulantı ne canımın istediği bisey baş donmesi hiç bişey yok... kese boşmuki falan diye dündem beri onları okuyorum. inşallah kalp atışlarını duyarız bugün ... bende rahatlarım.. hakkımızda hayırlısı.. iyi günler...
4 yada 5tane canım. ama yarım yarım ya da 2 fırt şeklinde. tam olarak 2 tane filan. sabah iki fırt çektim midem bulandı. galiba içemiycem artık. midem ağzımda dün akşamdan beri.
lütfen içme, Allah korusun ilerde bebğin doğunca en ufak hastalığında kendini suçlaycksn, ben günde 15 tane falan içiyordm, asla bırakamam ben artık sigaranın kölesiyim diye düşünmeye başlamıştm, hamile kalmak için korunmayı bırakınca bıraktm tabi kolay olmadı ama bebeğe bir şey olursa korkusu durdu önümde
herkese saglıklı hamilelikler... saglıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah. 1 mayısta sadece kese görünmüştü 5 hafta içindeydim. bugune randevum var.. inşallah sorun yoktur ya. ben kendimi hamile gibi hisetmiyorum. o yüzden korkuyorum.ne bulantı ne canımın istediği bisey baş donmesi hiç bişey yok... kese boşmuki falan diye dündem beri onları okuyorum. inşallah kalp atışlarını duyarız bugün ... bende rahatlarım.. hakkımızda hayırlısı.. iyi günler...
ben sormayı düşünmüyorum. çünkü kız olacak gibi hissediyorum. eşim bile bebek isimlerine bakarken hep kız isimlerine bakıyor. demek oda oyle hissediyor.
canım sorunca benide aydınlat nasıl oluyor hiç anlamadım. hangi tarihi baz alıcaz biz çocuğumuz ne zaman doğacak daha belli değil.
6 hafta derken 2 hafta geri düştük. sağlıklı olsunda allahın izniyle
ben gidiyorum dr a. yarım saate gelirim. inşallah hayırlı haberlerle. dua edin arkadaşlar. buarada şu tam hafta işnide öğrencem inşallah
ben gidiyorum dr a. yarım saate gelirim. inşallah hayırlı haberlerle. dua edin arkadaşlar. buarada şu tam hafta işnide öğrencem inşallah
Ya siz ikinci kontrollere mi başladınız benim gamsız doktor beni 2 hafta sonraya bıraktı keseyi bile görememdim çatlicm meraktan endişe de var, keşke her şeyi akışına bırakabilsem
Ya siz ikinci kontrollere mi başladınız benim gamsız doktor beni 2 hafta sonraya bıraktı keseyi bile görememdim çatlicm meraktan endişe de var, keşke her şeyi akışına bırakabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?