Arkdaşalar merhaba bana ne olur bir yardımcı olun ben bugün sağlık ocağından test sonuçlarımı aldım 0 mIU/ml 0.0 5.0 sonuç bu hamile değilsin dedi dr ama ben hala adet olmadım yaptığım testte çift çizgi çıkıyor bu nasıl oluyor başka bir yerde yaptır testi dedi doktor acaba başka bişimi var ne olur yardımcı olun bana moralim çok bozuk(
canım moralini bozma diycem ama biliyorum ki zor sakin olmak. bu konuda da senin en içini rahatlatacak ve doğru bilgiyi verecek kişi doktorun. yanlışlıklar olabiliyor.
1 nisan kimyasal gebelik sonucu düşük(adetin ilk günü olarak kabul edıyorum)canım sat 22si gıbı dollenme olmuş glb, b hcg'ne göre. bende göremedim keseyı, hem ben ptesı gıttım doktora göremeyınce b hcg ıstedı 1660 cıktı normalde 1000i gecmeden gorunmuo yanı doktorun senın kesenı görmemesı son derece dogal ama benımkı neden gorulmedgını ben de bılmıyorum. simdi doktoru arıyorum ama bı turlu ulasamıyorum.
bak senın 30. gunun hangı gune denk gelıodu ona göre hesaplayalım ne zmn kesenın görunecegını
canım moralini bozma diycem ama biliyorum ki zor sakin olmak. bu konuda da senin en içini rahatlatacak ve doğru bilgiyi verecek kişi doktorun. yanlışlıklar olabiliyor.
merhaba kızlar.ben de hamile olduğumu öğreneli 1hafta oluyor.sizlere bazı sorularım var.bana en iyi siz yardımcı olursunuz.malum doktorlar çok ayrıntılı açıklamalar yapmıyolar.
1. benim sat 6 mart.ama daha kalp atışları görünmedi.pko olduğum için yumurtlamam çok geç oluyo.yani geç döllenmeden dolayı olabilir mi sizce?
2. 6nisanda bhcg bakıldı,negatif çıkmıştı.doktor da enfeksiyon var diye antibiyotik ve fitil verdi(çok fazla akıntım ve kasıklarda ağrım vardı)5 gün kullandım. sizce nedir?yani ben aslında 6 nisanda hamileydim de çok erken olduğu için kanda mı çıkmadı,yoksa döllenme sonrasında mı gerçekleşti.ama bu durumda 6nisandan sonra döllenme olduysa 24ünde kanda çıkar mı? ve ben eğer hamileyken kullandıysam bu ilaçları bebeğime zarar vermiş midir?
3. perşembe gününden beri hafif pembe akıntım oluyo.doktor crinone jel verdi.ama devam ediyo.sizce neden?
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. bunları düşünmekten sevinemiyorum bile. böyle şeyler yaşayan ya da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Arkdaşalar merhaba bana ne olur bir yardımcı olun ben bugün sağlık ocağından test sonuçlarımı aldım 0 mIU/ml 0.0 5.0 sonuç bu hamile değilsin dedi dr ama ben hala adet olmadım yaptığım testte çift çizgi çıkıyor bu nasıl oluyor başka bir yerde yaptır testi dedi doktor acaba başka bişimi var ne olur yardımcı olun bana moralim çok bozuk(
1 nisan kimyasal gebelik sonucu düşük(adetin ilk günü olarak kabul edıyorum)
24 nisan ( SAT 24 ) İdrar testinde silik çift cizgi
26 nisan (SAT 26) BETA HCG 36
28 nisan (SAT 28) BETA HCG 39
30 nisan (SAT 30) BETA HCG 264
bu degerlere göre bugun yanı 2 mayıs'ta 500, 4 mayıs cuma günü 1000 olması gerek. doktorum cumartesı gel istersen ama göremeye bılırım sen en ıyısı pazartesi gel dedi yani beta hcg 3000 lerde falan olacak o gün.pazartesiye kadarda tekrar beta hcg yapmamı yasakladı cunku strese gırmemı ıstemıyor ,gercı boyle daha cok strese gırıyor ınsan:)senın doktorunun görmeme sebebı de bu olur benımkısı 3000 leri beklıyorsa ....
Kızlar mide bulantıları başladımı?
(null)
Kızlar mide bulantıları başladımı?
arkadasım hayırlı ugurlu olsun gebelıgın ınsallah saglıklı sıhatlı alırsın kucagına bana beta hcg degerlerını yazar mısın ?senınlede aramız 1 gün
ben de bulantı yok da, dün gece sırtım, bacaklarım, kalçalarım, ayaklarım ağrıdı. uyutmadılar beni
arkadaşlar ben de nisan da hamile kalanlardanım bu üçüncü hamileliğim ilki boş gebelikti ikinciside beyin anomalisi nedeniyle sonlandırıldı ama işte yeniden hamileyim 30 nisan hcg 194 çıktı 4 haftalık dedi bi de 8 9 mayıs gibi gidicem bana dua edin stres yapmayıp inşallah bunun tadını çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?