Nisan Ayı Hamişleri

• Arkdaşalar merhaba bana ne olur bir yardımcı olun ben bugün sağlık ocağından test sonuçlarımı aldım 0 mIU/ml 0.0 5.0 sonuç bu hamile değilsin dedi dr ama ben hala adet olmadım yaptığım testte çift çizgi çıkıyor bu nasıl oluyor başka bir yerde yaptır testi dedi doktor acaba başka bişimi var ne olur yardımcı olun bana moralim çok bozuk (

• canım moralini bozma diycem ama biliyorum ki zor sakin olmak. bu konuda da senin en içini rahatlatacak ve doğru bilgiyi verecek kişi doktorun. yanlışlıklar olabiliyor.

Son düzenleme:

canım moralini bozma diycem ama biliyorum ki zor sakin olmak. bu konuda da senin en içini rahatlatacak ve doğru bilgiyi verecek kişi doktorun. yanlışlıklar olabiliyor.

Hiç böyle bişi görmedim testte çift çizgi ama kanda yok adetimde gelmedi kasıklarım ağrıyor off ( tek korkum başka birşey çıkması Allah yardım etsin bana ve benim gibi bunu yaşayanlara Allah sağlıkla bebişlerini kucaklamayı nasip etsin inşallah sağol arkadaşım.

1 nisan kimyasal gebelik sonucu düşük(adetin ilk günü olarak kabul edıyorum)
24 nisan ( SAT 24 ) İdrar testinde silik çift cizgi
26 nisan (SAT 26) BETA HCG 36
28 nisan (SAT 28) BETA HCG 39
30 nisan (SAT 30) BETA HCG 264

bu degerlere göre bugun yanı 2 mayıs'ta 500, 4 mayıs cuma günü 1000 olması gerek. doktorum cumartesı gel istersen ama göremeye bılırım sen en ıyısı pazartesi gel dedi yani beta hcg 3000 lerde falan olacak o gün.pazartesiye kadarda tekrar beta hcg yapmamı yasakladı cunku strese gırmemı ıstemıyor ,gercı boyle daha cok strese gırıyor ınsan:)senın doktorunun görmeme sebebı de bu olur benımkısı 3000 leri beklıyorsa ....

canım moralini bozma diycem ama biliyorum ki zor sakin olmak. bu konuda da senin en içini rahatlatacak ve doğru bilgiyi verecek kişi doktorun. yanlışlıklar olabiliyor.

arkadasım hayırlı ugurlu olsun gebelıgın ınsallah saglıklı sıhatlı alırsın kucagına bana beta hcg degerlerını yazar mısın ?senınlede aramız 1 gün

canım ben mart hamişiyim zaten kalp atışını ortalama 7 haftalıkken duyarsın ben kendi druma gittiğimde ilk olarak ultrasondan bakma gereği bile duymadı 6-7.haftalar arasında kalp atışını gördük ilaç konusuna gelince onu druna sor istersen bazı ilaç ve fitiller hamilelerdede kulalnılıyo lekelenme bendede oldu 6 haftalıkken başladı 9.haftaya kadar ara ara oldu iğne kapsül ve jel kullandım benimki düşük riskinden dolayıydı ve jel bana hiç yaramadı onu kullandığım süreçte lekelenmem hiç geçmedi dr umda kapsül verdi buyüzden biz şimdi 12 haftalık olduk Allahın izniyle bugünlere geleceğim hiç aklıma gelmezdi inanki lekelenmeyle birlikte dayanılmaz ağrılarım vardı kese yanında kanama vardı vs vs bazen öule çok umudumu kaybettimki kesin düşecek dedim içimden ama bebğim sımsıkı sarıldı bana bu zmana kadar beni bırakmadı hala endişeli ve korku dolu bekleyişim devam ediyor umarım hepimiz sağlıklı birer hamilelik geçiririz

• canım sağlık ocağı hemen test sonucunu vermiyor. Ben cuma yaptırdım carşamba al demişti. Belki o arada değerlerin yükselmiştir. başka bir yerde yeniden yaptır canım

canım hıc endıselenme bende doktordan haber beklıyorum, 1660 ıdı yıne de goremedık ptesı ıns goreceksın bebısını

• canım ıkıncı cızgıyı cıkaran sey b hcg olsa kanda cıkardı. test hemen mı verıyor ıkıncı cızgıyı?

Kızlar mide bulantıları başladımı?

Herkese selamlar,
Kızlar sizde belirtiler ne durumda?? benim sabah bulantıları ve ara ara kasık ağrısı dışında pek birşey yok, tabi bir de uyku durumu:) Ben 27 Nisan da keseyi görmüştüm, 12 mm, 4+6 iken. Bu Cuma da bebeği görmek için gideceğim. B-Hcg en son 20 Nisan da 896 idi benim, doktorum tekrar gerek duymadı ertsesi hafta zaten keseyi de görmüştük. Bu durum herkese göre farklılık gösteriyor zaten, o yüzden çok fazla kıyaslama yapıp da moralinizi bozmayın bence. sadece pozitif olun, herşeyin güzel olacağını düşünün. Allah herkesin bebeğini korusun, onları bize bağışlasın...

kizlar bende feci halsizlik ve uykuhalu var bide bankasa egitimdeyim hic cekilmiyorrrr

arkadasım hayırlı ugurlu olsun gebelıgın ınsallah saglıklı sıhatlı alırsın kucagına bana beta hcg degerlerını yazar mısın ?senınlede aramız 1 gün

saolasın canım:) yarın sabah alınca yazarım tabi. bakalım günü gelince neler olacak. çok heyecanlı

ben de bulantı yok da, dün gece sırtım, bacaklarım, kalçalarım, ayaklarım ağrıdı. uyutmadılar beni

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de nisan da hamile kalanlardanım bu üçüncü hamileliğim ilki boş gebelikti ikinciside beyin anomalisi nedeniyle sonlandırıldı ama işte yeniden hamileyim 30 nisan hcg 194 çıktı 4 haftalık dedi bi de 8 9 mayıs gibi gidicem bana dua edin stres yapmayıp inşallah bunun tadını çıkarırım

canım hıc stres yapma ınsallah haftaya gıttıgınde keseye gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…