Nisan Ayı Hamişleri

Haklısın canım bugün hepimiz için dua edicm Allahım bize bağışlasın bebeklerimizi

Ben bunu eni gördüm. çok geçmiş olsun canım. rapor vermesine sevindim. biraz kendine gelirsin.

Bende birşey sormak istiyorum.. benim SAT 28 mart... dünde hamile olduğumu öğrendim..benimde bir düşüğüm var. sormak istediğim bu folik asiti içmek şartmıdır. yani bu forumlarda çok görüyorum ne işe yarar ve içmesen ne olur doktor bana sadece vitamin yazıyor geçen seferde vitamin vermişti kutu kutu geçenkiler bile duruyor ama başka yazmış bu sefer... lütfen cevap.. ve bu vitaminlerin zararı olur mu?

Kizlarrrr ben geldimmmm nasilsiniz bakalim benimd hİc bulantİm basdonmeei kOku hassasiyeti var ama ben iyi oldugunu biliyorum bebgimin anne ben iyiyim merak etme diyor sanki icİmden bi sEs ins hepimizin bebisleri cOk cok iyidir benim randEvuma daha iki hafta var yaaaa bEnde gOrmk istiyom findik kurdumu

arkadaşlar geldim dr dan. guatrım yüksek çıktı. onun için bana ilaç verdi, eutnox gibi bişey anca böyle okunuyor. çarşamba günü tekrar gidicem kalp atışları için. ozaman bakacak tam olarak kaç günlük. sizlerden de bahsettim dedim arkadaşlar çok merak ediyor nasıl oluyor diye dedim. işte gidince bakacak. tam gününü. ama dediki biraz daha büyüsün ozaman tam olarak daha net belli olurmuş.

Canimmmm hafi hayirlisi guatt icinde hic bi bilgim yok ins bebege zararli bisey degildir kalp atuslari icin erken
İ dedi canim ya neden carsarsambaya tandevu verd

tatlım doktorundan daha iyi bilmemiz mümkün mü? şüphe duyuyorsan başka bir doktora daha görün. verdiği vitaminin içinde folik asit de olabilir büyük ihtimalle. ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. sen yine de kendi doktoruna kafandakileri açık açık sor.

ne bileyim randevuyu 18ine verdi.. millet hamile kalmadan önce kullanmaya başlamış.. bende geç kalırım diye korktum..

Canimmmm hafi hayirlisi guatt icinde hic bi bilgim yok ins bebege zararli bisey degildir kalp atuslari icin erken
İ dedi canim ya neden carsarsambaya tandevu verd

evet guatr yüksek ama sanırım zararı olmaz ilaca başlıycam yarından itibaren. sabahları aç karnına bir adet 50 mg euthyrox. pazartesi gittiğimde 10 gün sonra demişti zaten kalp atışları için. ben bugün tahlil sonuçlarını götürdüm. ayrıca birde TORCH grubu tahlillerini yaptırmamı istedi. yarın biara gidip onları yaptıracam. çarşambaya kalp atışlarını duyacaz inşallah.pazartesi gittiğimde benden bir sürü test istedi torch u yaptırmayı atlamışım.
BU ARADA SİZLERDE YAPTIRIYORMUSUNUZ TESTLERİ? KİMSEDEN DUYMADIMDA TESTLERİ

ne bileyim randevuyu 18ine verdi.. millet hamile kalmadan önce kullanmaya başlamış.. bende geç kalırım diye korktum..

aslında hamile kalmadan önce başlanıyor evet. ama kan tahlilinde eksiklik çıkmazsa başlatmayabiliyorlar da. bence multivitamininin içinde var mı diye bir kontrol et. büyük ihtimalle doktor ona göre bir vitamin desteği vermiştir sana. eğer yoksa telefonla ulaşmaya çalış. hatta yanına ilacı alıp güvendiğin bir eczacıyla da konuşabilirsin.

korkma yaa kıyamam birisi burada korktum diyince artık benim içim titremeye başladı. bir hamilelik belirtisi olarak ani sulugözlülük basması başladı bende:))

kızlar bende cuma günü kaset test yaptım 2. çizgi belirli belirsizdi sabaha belirginleşti
hemen gidip cumartesi sabahı kan testi yaptırdım ve değerim 7995 çıktı
salı günüde kontrole gittim vajinal ultrason istemedim
göremeyebiliriz ama zayıfsın bi umut buna güveniyorum dedi
ve kese göründü

tebrikler kuzummm hoşgeldin aramızaaa :81:

tebrikler canım ne kadar gecikmiştin ve bebeğin ne kadarlıkmış benim değerim 105 tide..

tebrikler canım ne kadar gecikmiştin ve bebeğin ne kadarlıkmış benim değerim 105 tide..

10gün gecikmiştim canım ama sanırım ben geçen ay üzerine görmüşüm çünkü netten baktığımda 5,5 haftalık gözükmüştü hesapladığım da son adetim de ben hamileymişim =)
sen ne kadar gecikmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…