canım bende dün acile gitmeseydim bekliyor olacaktım. bence bekle zaten hesaplanan gibi olmuyor ultrasonda daha az haftalık çıkıyo cücükler kan testlerindeki gibi değil yani. bence bekle canım daha net cevaplar alırsın daha iyi zaten beklemekle geçmicekmi aylarımız
Haklısın canım bugün hepimiz için dua edicm Allahım bize bağışlasın bebeklerimizi
Kızlar günaydınnnn...
dr muayene etti vertigo dedi. hamile olduğun için ilaç veremem. başının dönmesini engelleyecek şekilde yat dedi
2 günde rapor yazdı
işte böyle kızlar 4-4lük bebişim ve ben bugün evdeyiz ve sizi izliyoruz. umarım hepiniz iyisinizdir. :13:
Ben bunu eni gördüm. çok geçmiş olsun canım. rapor vermesine sevindim. biraz kendine gelirsin.
canım masallah bu kesenın boyutu sanırım 3,8mm ne zaman baktırmıstın burda
arkadaşlar geldim dr dan. guatrım yüksek çıktı. onun için bana ilaç verdi, eutnox gibi bişey anca böyle okunuyor. çarşamba günü tekrar gidicem kalp atışları için. ozaman bakacak tam olarak kaç günlük. sizlerden de bahsettim dedim arkadaşlar çok merak ediyor nasıl oluyor diye dedim. işte gidince bakacak. tam gününü. ama dediki biraz daha büyüsün ozaman tam olarak daha net belli olurmuş.
Bende birşey sormak istiyorum.. benim SAT 28 mart... dünde hamile olduğumu öğrendim..benimde bir düşüğüm var. sormak istediğim bu folik asiti içmek şartmıdır. yani bu forumlarda çok görüyorum ne işe yarar ve içmesen ne olur doktor bana sadece vitamin yazıyor geçen seferde vitamin vermişti kutu kutu geçenkiler bile duruyor ama başka yazmış bu sefer... lütfen cevap.. ve bu vitaminlerin zararı olur mu?
ne bileyim randevuyu 18ine verdi.. millet hamile kalmadan önce kullanmaya başlamış.. bende geç kalırım diye korktum..tatlım doktorundan daha iyi bilmemiz mümkün mü? şüphe duyuyorsan başka bir doktora daha görün. verdiği vitaminin içinde folik asit de olabilir büyük ihtimalle. ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. sen yine de kendi doktoruna kafandakileri açık açık sor.
Canimmmm hafi hayirlisi guatt icinde hic bi bilgim yok ins bebege zararli bisey degildir kalp atuslari icin erken
İ dedi canim ya neden carsarsambaya tandevu verd
ne bileyim randevuyu 18ine verdi.. millet hamile kalmadan önce kullanmaya başlamış.. bende geç kalırım diye korktum..
kızlar bende cuma günü kaset test yaptım 2. çizgi belirli belirsizdi sabaha belirginleşti
hemen gidip cumartesi sabahı kan testi yaptırdım ve değerim 7995 çıktı
salı günüde kontrole gittim vajinal ultrason istemedim
göremeyebiliriz ama zayıfsın bi umut buna güveniyorum dedi
ve kese göründü
kızlar bende cuma günü kaset test yaptım 2. çizgi belirli belirsizdi sabaha belirginleşti
ve kese göründü
tebrikler kuzummm hoşgeldin aramızaaa :81:
ve kese göründü
tebrikler canım ne kadar gecikmiştin ve bebeğin ne kadarlıkmış benim değerim 105 tide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?