Nisan Ayı Hamişleri

canım bazı doktorlar vitamin veriyor folik asitin yanında ama sen yine doktoruna danış

canım korkma ben 4-5 yıldır içiyorum o dediğin ilacı. her gün 1,5 tablet hafta sonları 2 tablet içiyorum. bu ilacı hiç aksatma ömür boyu içicez bunu. çünkü beyin troidi zararlı bir madde olarak algılayıp yemeye çalışıyormuş. böle işte bana doktorum anlatmıştı bende 3-4 ayda bir endokrin uzmanına muayene oluyorum.

bizide anlattığına sevindim inşallah bidahi gittiğinde öğreniriz.

henüz doktora gitmedim test istemedi ister herhalde yakında

hayırlı olsun canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

amin canım Allah razı olsun hep birlikte inşaAllah =)

ayy ne güzel bi konu bu herkes benim gibi nisan hamişi aynı dönemde kucağımıza alıcaz bebeklerimizi

ben pazartesi günükesesini gördüm ve ilk fotosunu aldık, 2 hafta sonrada kalp atışını dinlicez yani 8. haftanın ilk günü. çok geç değilmi kızlar size doktor ne zaman kal atışını duyabilirsiniz dedi?

kızlar birde bende öyle mide bulantısı fln yok.hafif uyku meyili var ama oda hamilelikten diyebileceğim kadar belirgin değil. Arada midem kazınıyo sanki günlerdir yemek yememişim gibi özellikle sabahları oluyor. Bide sol göğsüm sanki patlayacak gibi ağrıyor. sizdede böyle belirtiler varmı?

ben normal istiyorum ama kizim sezaryandi burdaki bir dr 2.de sezaryan olmali dedi ama kendi dr umla henuz konusmadim
bir sorun olmazsa normal diyorum:)
Allahtan bilincli birisinde canim gulup gecmissin 4 haftalik bebekten ne atisi bekliyorlar hayret ettim yani

yaaa işte burda paylaşmıştım cücüğümüüüüü
masallah bebisine canim. Allah tamamina erdirsin.

işte benim bebişimm
masallah canim. oo daha cok uzun yolumuz var yahu nasil buyuyecekler bunlar:))
ben istiyorum :) dogum tarihi filanmi lazim??

canim senle gunumuz ayni bende gecen ctesi resmini aldim bebesimin.
bu ctesi de kendi dr cagirdi ama ben carsambaya kadar bekliyecegim en azindan kalp atisi olur diye dusundum
6+4 olucam ama benim bir kaybim oldugu icin bu kadar sik oldu yoksa banada 8. haftaya vermisti diger dr.
gecen bebisimi 7+2 de kaybedince biraz daha siklasti muayene.
halbuki giden gidiyor istersen hergun gir ultrasonada yine elimizden geleni yapicaz takdir Allahin

canim senle gunumuz ayni bende gecen ctesi resmini aldim bebesimin.
bu ctesi de kendi dr cagirdi ama ben carsambaya kadar bekliyecegim en azindan kalp atisi olur diye dusundum
6+4 olucam ama benim bir kaybim oldugu icin bu kadar sik oldu yoksa banada 8. haftaya vermisti diger dr.
gecen bebisimi 7+2 de kaybedince biraz daha siklasti muayene.
halbuki giden gidiyor istersen hergun gir ultrasonada yine elimizden geleni yapicaz takdir Allahin[/QUOTE]

Allahım hem seni hem bebeğini korusun canım aklına kötü şeyler getirme, inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
benimde ilk hamileliğim düşük vs aklıma getirmek bile istemiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın bunu

esbi seninle aynı gunde gunde keseyi görmüşüz benimde doktorum ıkı hafta sonra gel kalp atısını duyucaz dedı tahmını dogum tarıhım 16 aralık nasıl gececek bu ıkı hafta bılmıyorum walla

Çok geçmiş olsun canım, işte her doktora güvenemiyorsun.

Öyle biri olmalı ki hayata en azından bana yakın bir noktadan baksın. Yoksa bazen çok abuk subuk muhabbetlerin, monologların ve hatta tartışmaların içinde buluveriyorsun kendini.

Neyse, seni tebrik etmek lazım valla taş gibi bir iraden varmış :)

Bu arada ben de 3. randevumu aldım 9 Haziran'a. Aslında 5 Mayıs'da gitmiştim en son ve bir ay sonra gel demişti ama illa cumartesi gitmem lazım...

Bakalım pıt pıt kalp atışını bu sefer daha net duyarız umarım, babamız biraz fazla heyecanlanıyor da duyamayıncaaa göremeyincee :)

esbi seninle aynı gunde gunde keseyi görmüşüz benimde doktorum ıkı hafta sonra gel kalp atısını duyucaz dedı tahmını dogum tarıhım 16 aralık nasıl gececek bu ıkı hafta bılmıyorum walla

aynen bende heyecanla bekliyorum benim tahmini doğum tarihim 5 ocak canım senin daha önce görmen gerekmiyormu?

evet canım bende var karnım ağrıyor sürekli açmışım gibi oluyor uykum çok geliyor halsizliğim var sürekli yatmak istiyorum
bende resmini aldım salı günü =)
önümüzdeki salı tekrar gidicem kalp atışlarını dinlicez benimde ilk gebeliğim canım
sana da hayrlı olsun

ayy ne güzel bende 21 mayısta gidicem kalp atışlarını dinlemeye. Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun AMİİİNNN

Yeni hamisinize hayirli olsunnnn ins onunla birlikte hepberaber bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz kizlar en buyuk benimkisi sanirim benim bebis abla yada abi olucak diyinsene 25.12.2012 tahmini dogum tarihi 7+2 olduk :)

Ya siz ikinci kontrollere mi başladınız benim gamsız doktor beni 2 hafta sonraya bıraktı keseyi bile görememdim çatlicm meraktan endişe de var, keşke her şeyi akışına bırakabilsem

:) aynı benim durumumu yazmışsın arkadaşım.bana da ultrason için daha erken 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinliyelim dedi

:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

kızlar bu arada hemen aklıma gelmişken söylemeliyim, arı sütü + bal + polen karışımı hemen başlıyoruz akşamları yatmadan önce sütümüze bir çay kaşığı karıştırıp içiyoruz çok çok çok faydalı, akabinde doğumdan sonra bebişlerimizin emziklerini batırıp kavonozlara verebiliriz..

Şöyle söylemeliyim bizim ne anne nede baba tarafında boyu 1,60 üzerinde olan yok ben 1,80 kardeşim 1,90 boyunda.. tamamen beslenmeyle alakalı ve arısütünün faydası.. İnternetten araştırın isterseniz.. Saygılar

Canim ben biyerden balin hamilelijte saglikli olmadigini duymustum tabi hetduydugumuza inanmamaiz lazim ama yinede insan tedirgin oluyor

ben herakşam yatmadan koca bir bardak sütün içine bal koyup içiyorum. umarım şifa ve vitamin olur bebişime. buarada çakma bal da değil ayrıca. babamın kendi arılarından aldığı organik bal:)

ben daha çocukken yaşadığım bir olayı anlatayım size. bir akrabamızın erkek çocuğu olmuştu neyse ailecek ziyarete gittik. adam daha bir ay bile dolmamış bebeğe emziği batırıp batırıp bal yediriyor. çocukta haliyle hoşuna gidiyor yediriyorlar. babam sordu siz bu çocuğa su içiriyor musunuz diye? nedeseler beğenirsiniz ....HAYIRR.... adam çocuğa bal yedirmeyi akıl etmişte su vermeyi akıl etmemiş. su getirdiler biberonla içirdi kadın anam yavrum bir su içti görmeliydiniz. yanmış resmen bebiş :) şimdi koca bir delikanlı:) benim krdeşimde süt+bal+pekmez+helva dörtlüsüyle büyüdü şimdi 190 boy 85 kilo zıpkın gibi maşallah. bebiş erkek olursa dayısına çeker inşaalllaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…