Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar naber? benim gibi şimdiden beşiklere, bebek arabalarına bakmaya başlayan varmı?.. dün internetten tırnak makasına kadar baktım bebek emzikleri kıyafetleri felan ay ay ayyyyy alınacak çok şey varrr

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza bende günde bir bardak çay içiyorum zaten fazla kaçırmıyorum yani.. ayrıca benim arkadaşıma doktoru şöyle demişti ''çay yeni demlendiyse tazeyse açık bir çay içmenin faydası bile olur, antioksidan açısından faydalıdır''..

Valla her doktor ayrı birşey söylüyor

ya kızlar aklıma birşey takıldı tamam keseyi gördün mesela biz 3,8 mm çıktı peki bunun boş olma ihtimali varmı ya :18:

Merhaba Kızlar,

benim zorlu maratonum başladı gibi, sancılarım var, midem ağrıyor, karnım ağrıyor çok duygusalım herşeye ağlıyorum elimde olmadan hele de anneler günü ile bişi çıksın dayanamıyorum. inşallah bu sancılar geçicidir allahım, geceleri uyuyamıyorum.

canım benimmm aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz inan.. bende çok duygusalım sürekli burnumun direği sızlıyor
ayy uykusuzluk sorunu bende çok ciddi bir hal almıştı 3-4 gündür gram uyumadım kızlar dün akşam artık yorgunluktan bayılacak gibi hissettim kendimi ama Allaha şükür dün gece çok güzel uyumuşum.. İşin ilginç tarafı ben 17 ağustoz depreminden beri gece lambası ile uyuyorum.. ilk defa eşim dün akşam ''ya lambayı kapatalım belkide ışık rahatsız ediyordur seni, hem korkma ben yanındayım'' dedi Öyle uyudum ve bir güzel uyku çekmişim anlatamam size

Kızlar naber? benim gibi şimdiden beşiklere, bebek arabalarına bakmaya başlayan varmı?.. dün internetten tırnak makasına kadar baktım bebek emzikleri kıyafetleri felan ay ay ayyyyy alınacak çok şey varrr

Canin erken degilmi ya kinseyi korkutmak istemem ama ben bundan onceki hamileligimde hamilelik pantolonu almistim hatta iki gunde giymistim sonra cikarip bitaraa skistirmak zorunda kaldim fazla stress yapma rahat ol herseyin bir zamani var ind yanlis anlasilmamissimdir senide uzmek hevesini kirmak istemem canim

o korku benim içimde var zaten sabahtan beri düşünüyorum ya bir terlik olursa ya görünen kese boşsa herşey olabilir...
Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız artık..

Günaydın kızlar raporumun son gününde hala başdönmelerim azalmadı. p.tesi işe nasıl gidicem bilmiyorum. geçici vergininde son günü dün şirket karışmış. çok stresli bir pazartesi beni bekliyor yani. yarın doktora gidiyorum bebişi görücez ama kalp atışını duyamayız diye düşünüyorum. chayırlısı artık.

canım bende aynı durumdayım eşimle biyere gidince çocuk mağazalarının camlarına yapışıyoruz. netten gecelikler falan bakıyorum doğum için :)))

Günaydın kızlar raporumun son gününde hala başdönmelerim azalmadı. p.tesi işe nasıl gidicem bilmiyorum. geçici vergininde son günü dün şirket karışmış. çok stresli bir pazartesi beni bekliyor yani. yarın doktora gidiyorum bebişi görücez ama kalp atışını duyamayız diye düşünüyorum. chayırlısı artık.

canım bende aynı durumdayım eşimle biyere gidince çocuk mağazalarının camlarına yapışıyoruz. netten gecelikler falan bakıyorum doğum için :)))

kızlar hepinize hayırlı cumalar,

Bugün mide bulantılarım daha da şiddetlendi, bir yudum su fazla geldi resmen. Böyle yemek istiyorum ama sanki midemde yer yok :S

selam kızlar
bende nisan ayı hamişlerindenim keseyi gördük çok şükür doktor hiçbir sorun yok dedi önümüzdeki cuma kalp atışları için gidicez ama ben iki gün önceye kadar kasıklarımda biraz ağrı oluyordu ama şimdi hiçbir ağrım yok mide bulantım yok sadece göğüslerim acıyor ve çok şişler bu normalmi sizce korkmaya başladım

bitki çaylarından uzak dur. her türlü çaydan kahveden. onların çoğu düşüğü tetikliyormuş. Dikkat et bence. boşver içme.

ilk çocuğum olacağı için hiçbi bilgim yok soruma cevap alabilirsem :) normal mi hamilelikte hıçkırıık falan

ilk çocuğum olacağı için hiçbi bilgim yok soruma cevap alabilirsem :) normal mi hamilelikte hıçkırıık falan

Canım bende de vardı ilk zamanlar hıçkırık ama çok şiddetli değildi, şimdi ise çok gaz var ve hemen arkasından mide bulantımı azdırıyor.

Bir de zaten her hamilelik apayrı bir hikaye normal ya da anormal diye bir şey yok... kimi hıçkırıktan kimi kas kimi kemik ağrısından şikayetçi. Kimi ise maşallah hiç bir değişiklik hissetmeden 9 ay geçiriyor. En güzeli evham yapmadan anın tadını çıkartmak.

Bir de :) zaten şöyle bir şey de oluyor, normalde dikkatimizi çekmeyen bir durum, örneğin mide yanması, hamile olunca hemen ayyyyy tuh niye böyle oldu ki diye bizi evhama sevkediyor...

ya kızlar aklıma birşey takıldı tamam keseyi gördün mesela biz 3,8 mm çıktı peki bunun boş olma ihtimali varmı ya :18:

revindell benımde 37 günlükken yanı 5 +2 bakıldı 3.8 mm cıktı doktor mırın kırın ettı 1 hafta sonra tekrar gel bakalım kesen kucuk dedı.yanı bende endıselıyım.senın kacıncı haftan da bakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…