Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızamerhaba kızlaar..bende sizdenim :) şu an 5 hafta 5 gün oldu keseyi gördük haftaya da kalp atışları için gidicez inşalah bi sıkıntı olmaz çok tedirgün oluyor insan
bir de ben doktora sordum çay kahve yeşil çay içmezsen iyi olur dedi hepsinde de nikotin var dedi
eger çok içmek istersen açık bi çay iç içine de limon sık dedi..
Merhaba Kızlar,
benim zorlu maratonum başladı gibi, sancılarım var, midem ağrıyor, karnım ağrıyor çok duygusalım herşeye ağlıyorum elimde olmadan hele de anneler günü ile bişi çıksın dayanamıyorum. inşallah bu sancılar geçicidir allahım, geceleri uyuyamıyorum.
Kızlar naber? benim gibi şimdiden beşiklere, bebek arabalarına bakmaya başlayan varmı?..dün internetten tırnak makasına kadar baktım bebek emzikleri kıyafetleri felan ay ay ayyyyy alınacak çok şey varrr
Canin erken degilmi ya kinseyi korkutmak istemem ama ben bundan onceki hamileligimde hamilelik pantolonu almistim hatta iki gunde giymistim sonra cikarip bitaraa skistirmak zorunda kaldim fazla stress yapma rahat ol herseyin bir zamani var ind yanlis anlasilmamissimdir senide uzmek hevesini kirmak istemem canim
Kızlar naber? benim gibi şimdiden beşiklere, bebek arabalarına bakmaya başlayan varmı?..dün internetten tırnak makasına kadar baktım bebek emzikleri kıyafetleri felan ay ay ayyyyy alınacak çok şey varrr
:18:bu his sanki gerinince ve öksürünce kasıklarda ki yırtılacakmış gibi his bende 1 haftadır var korkuyorum sanki bişey olacak gibi. Aksi gibi birde ciğerlerimi üşüttüm ne yapacağım bilmiyorum öksürünc sanki bişey olacak korkusu var. sizce bitkisel şeyleri içmek zarar verirmi bebişe örneğin öksürüğü kesmek için ayva yaprağı ?
ilk çocuğum olacağı için hiçbi bilgim yok soruma cevap alabilirsem :) normal mi hamilelikte hıçkırıık falan
ya kızlar aklıma birşey takıldı tamam keseyi gördün mesela biz 3,8 mm çıktı peki bunun boş olma ihtimali varmı ya :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?