Nisan Ayı Hamişleri

hayırlı olsun canım... senınkı baya buyuk.. bakalım ablamı abi mi.... saglıklı gunlerrr

aslında farketmez..yeterki saglıcakla kavusayım amaa....gönülmden kız gecmio dersem yalan olurr.çk seviorum kız cocuklarınııı...
ama yine de Allahımın gücüne gitmesinnn...Evladım olsun ,,,hayırlı saglıklı olsun yeterr...

arkadaşlar çok açım. bu karnım neden doymuyor benim. 9 ay sonunda duba gibi olcam valla. sigarayı da bıraktım ya canım hep bişeyler yemek istiyor. şimdide kalamar istiyor canım. ama okudum zararlı filan diyorlar.
bilgisi olan varmı?

gonlünce olsun canım. evet kızlar daha yakın oluyor anneye babaya... ilk cocuk kız olsa fena olmaz bencede .. saglıklı olsun yeter. annemın kayın valıdemın gorumcemin. dayımların ılk cocukları kız. belkı bizimde kız olur dıye düsünoyoruz. kısmet.

valla aynen. agzımın tadıda yok ama hep bisey yemek istiyorum bende. galıaba ben makarna pisircem. katı biseyler yıyesım var . valla deniz urunlerinden hamsı harıc benı cezb etmiyor. bilemiycem... kalamar iyimidir. canın cekiyorsa azcıktan bisey olmaz herhalde. belki bebecik istiyordur..

ayy inşallahh kız evlat baska tabi..
akşamları özelikleee gazınız şişkinliğinz oluyor mu? ben ölüyorum gazdan

ayy inşallahh kız evlat baska tabi..
akşamları özelikleee gazınız şişkinliğinz oluyor mu? ben ölüyorum gazdan

cok asırı degil gectiğimiz hafta daha coktu abdest tutamıyodum. akşam kıldım ya hemen bozuluyodu. suan okadar degil belkı yediklerinle alakalıdır.

cok asırı degil gectiğimiz hafta daha coktu abdest tutamıyodum. akşam kıldım ya hemen bozuluyodu. suan okadar degil belkı yediklerinle alakalıdır.

bi arkadaşım elevit de gazı arttırıo..benim dr um değiştirdi dedi.
cidden bir gün unuttum ,laçları.o gün rahatsızlanmadım.ilaçlarda şişirro:S

canım geçmiş olusun. senin dogum zamanını doktormu soledi.. galiba aynı zamanda dogurcaz. benim netten baktıgım tarıh son adet tarihim. 26 marttı.

evet canım doktor söyledi 31 Aralık diye...

fakat doktora göre mesela 6 hafta + 4 günlük iken burası 6 hafta 0 günlük falan diyordu, yani doktora göre bebiş şuanda 8 hafta 2 günlük...

benim de son adet tarihim 27 mart

benim de ağzımın tadı yok ama canım hep bişeyler istiyor. tıkın tıkın duba olcam valla.

son adet tarihimin ilk günü 26 marttı benim.bitisi degil. suan internet hesabına gore 6 hafta 4 günümdeyim. oltroson kagıdında 31 aralık diye yazıyodu. ama doktor bir tarih soylemedi...

ben sabahları ölüyorum gazdan. karnımın ağrısından yataktan kalkamıyorum. elde avuçta bi kocam var adam zehirlencek bigün kalkamıcak :)

hauahah..
iimişş..
valla şöyle söylelyyimm.doğal mineral suyu içebilirsn dedi ddr..mineralde faydalı..ama soda yazanlardan uzak dur dedi.
ben heralde her aksam mecbur 1 tane içiorumm...yoksa patlıycakmıs gibi oluorumm..

Kizlar sut ictigimiz icin olmasin bu gaz bendede cok sabah kocaman bi bardak gece yatmadan kocaman bi bardak sut iciyorum ben karnimdan tuhaf tuhaf sesler geliyor bazen annem benimlemi konusuyon sen diyorum yada bak babasi sana diyo diyorum esime guluyoruz allahim hevesimizi kursagimizda koyma yarabbim mutlulugumuza mutluluk kat saglikli hayirli bi evlat ver bize ayin 24 unde yuzumuz gulerek gelel evimize

inşallah canım ya. hep mutlu olun ailecek. bende sütten diye düşünüyorum. ama eşime sütten demiyorum. sabahları ona eziyet etmek iyi oluyor. 8 ay kahvaltıyı o hazırlasın değil mi ama ?

ya kuzum ne zararı olcak Allah aşkına abartmadığın sürece yararı bile olur... Allah öyle bir düzen yaratmışki vücudumuzda koruyup kolluyo onu

ayy biz hiç böyle sevimli sevimli konuşamıyoruz eşimle henüzzz sanırım üzerimizden atamadık hala şoku hatta ben bazen içimdeki cücüğü unutuyorum bileeee

ayy biz hiç böyle sevimli sevimli konuşamıyoruz eşimle henüzzz sanırım üzerimizden atamadık hala şoku hatta ben bazen içimdeki cücüğü unutuyorum bileeee

canım benim sadece sende değil biz de aynı durumdayız. daha alışamadık. bir de işler yoğun ve ikimizde sigarayı bırakıyoruz gerginlik var ve nazar değmesin diye konuşmuyoruz. belki kalp atışlarını duyunca değişir. bir de eşim tehlikenin farkında. 9 ay da ben 1 doğuracam ona 9 doğurtacağımı biliyor :) ondan buaralar pek yüz vermiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…