Nisan Ayı Hamişleri

ya kızlar aklıma birşey takıldı tamam keseyi gördün mesela biz 3,8 mm çıktı peki bunun boş olma ihtimali varmı ya :18:

revindell benımde 37 günlükken yanı 5 +2 bakıldı 3.8 mm cıktı doktor mırın kırın ettı 1 hafta sonra tekrar gel bakalım kesen kucuk dedı.yanı bende endıselıyım.senın kacıncı haftan da bakıldı

30 nisanda gittiğimde 4 haftalık demişti doktor yani 4 haftalıkken 3,8 mm kese ebatı hatta ultrason resmimi paylaşmıştım forumda..
Şu an 6.haftadayım yani büyümüştür inşaallah doktor o zaman alttan ultrasonla baktı fakat herhangi bir problem söylemedi hayırlı oslun felan dedi hemen folik asite başla dedi..

kızlar doktor bana 5. haftada baktı ama benim kesenin boyutları ile ilgili hiçbirşey söylemedi sadece bazı kan testleri istedi ve de vajinal ult. yapıldı kan testlerinde bir problem yokmuş aradı bugün herşey normal dedi bunun için ayın 19 da randevum 6+3 de olucak ama tam olarak kalp atışalarını duymayacağım diye korkuyorum ya bişey olursa ya duymazsam diye (

Son düzenleme:
benım son adet tarıhım 1 nısan banada vajınal ultrasonla baktı 7 mayısta 5 haftalıkolması gerekıyorken 4+1 haftalık dedı.ınsallah dedıgın gıbı buyumustur.bır dahakı kontrolun ne zaman ıletısımı koparmayalım

ya kızlar aklıma birşey takıldı tamam keseyi gördün mesela biz 3,8 mm çıktı peki bunun boş olma ihtimali varmı ya :18:

sen de ben gibi kurmaya başlamışısın.. hayırlısıyla bebegini görürsünde için rahatlar inşallah. biz dün gördük bebiside. olumlu düşünmeye çalış.. kontrolun nezaman.. ikincisinde sizde görüsünüz...

kızlar hepinize hayırlı cumalar,

Bugün mide bulantılarım daha da şiddetlendi, bir yudum su fazla geldi resmen. Böyle yemek istiyorum ama sanki midemde yer yok :S

canım geçmiş olusun. senin dogum zamanını doktormu soledi.. galiba aynı zamanda dogurcaz. benim netten baktıgım tarıh son adet tarihim. 26 marttı.

canım ayın 16 sında aile hekimine gidicem 21 mayısta da kendi doktoruma gidicem inş. Bursada doktor sorunu var inş. iyi bir kadındır doktorum 21 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum..

benimde aynı sikayetlerim var. sanki sut cıkcakmış gibi ... sütyen takılmalımı acaba yatarken . siz kullanıyormusunuz. ben sarkma falan olmasın diye gecede cıkarmıyorum. hata bebe yagıyla masajlara basladım...

canım profilinde bebeğin muhtemel doğum tarihi die bişi var oraya tarihi yaz otomatik çıkıyor

merhaba bende nisan ayı hamişiyim kusura bakmayın yeni üye oldum nereye ne yazacağımı bile bilmiyorum ama bende önceden burayı okuyup yazıcam demiştim iki yıllık evliyim ve uzun bi uğraştan sonra sonunda bende hamileyim 3 ay ilaç tedavisi gördüm ve tedaviyi bırakıp kafama takmadığım ay hamile kaldım (maşallah diyin arkadaşlar) herşeyi denemeye çalıştım bende burda okuduğum falan en sonun da bişi denemeden oldu işte :)

bebbi hayırlı olsun umarım sağlıklı sıhhatli eline alırsın bebişini :) maşallah diyelim galiba bu işin kritik noktası bu sanırım yani kafaya takmamak ama işte çok isteyince takıyoruz sanırım :)

hayırlısı olsun cnm inş. sağlıklı bir hamilelik sonucunda sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin bebişinizi

bebbi hayırlı olsun canım umarım sağlıklı sıhhatli eline alırsın bebişini :) maşallah diyelim galiba bu işin kritik noktası bu sanırım yani kafaya takmamak ama işte çok isteyince takıyoruz sanırım :)

bebbi hayırlı olsun canım umarım sağlıklı sıhhatli eline alırsın bebişini :) maşallah diyelim galiba bu işin kritik noktası bu sanırım yani kafaya takmamak ama işte çok isteyince takıyoruz sanırım :)

hayırlısı olsun cnm inş. sağlıklı bir hamilelik sonucunda sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin bebişinizi

kişiden kişiye degişiyor galiba. bende dün 6 4 tüm net duyamayabiliriz dedi. daha cok kücük dedi. cok az duyuldu.attıgını gördük. endişelenme sende. 21nde daha güclü duyarız dedi.. testleri bendende istedi... 21nde götürcem cok güzel hersey dedi.

kişiden kişiye degişiyor galiba. bende dün 6 4 tüm net duyamayabiliriz dedi. daha cok kücük dedi. cok az duyuldu.attıgını gördük. endişelenme sende. 21nde daha güclü duyarız dedi.. testleri bendende istedi... 21nde götürcem cok güzel hersey dedi.

si_bel aslında biraz korkmamın sebebi şu ailem şehir dışında ve yanlarına gideceğim bugün onlara bu haberi yanlarında yüzyüze vermek istiyorum bir nevi anneler günü hediyesi ama ailem o kadar çok istiyor ki anne olmamı hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum sadece ama endişelenmeyi bir kenara bırakmam gerekiyor sanırım :) korkunun ecele faydası yok

anlayorum canım. hayal kırıklıgı neden olsun. allah ın takdırı. onemli olan senin saglıgın. rabbim bizi evlatlarımızın saglıgıyla sınamasın. hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin. stress yapma olumlu düsün hersey ıyı olur..

bende nisanda öğrndim hamile oldugumu...8+5 deyim şu ann...
nasılsınız nasıl geciyorrr günlerrr....
cinsiyet öğrenmemize az zaman kaldı:)))

bende nisanda öğrndim hamile oldugumu...8+5 deyim şu ann...
nasılsınız nasıl geciyorrr günlerrr....
cinsiyet öğrenmemize az zaman kaldı:)))

hayırlı olsun canım... senınkı baya buyuk.. bakalım ablamı abi mi.... saglıklı gunlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…