Nisan Ayı Hamişleri

arkadaslar ben de hamileyim.bugün 5+3üz.cok fazla bulantım yok.ama acayıp yoruluyorum.uyku halı de cok var.sureklı mıdem kazınıyo.yanıma fındık,badem,fıstık goturuyorum okula gderken:) folıc plus ıcıyorum onun dısında bısey almıyorum.aspırın ıcenler varmıs.doktor bana öle birsey söylemedi.haftaya cts kalp atıslarını duymak ıcın doktora gıdıcez.ins duyarız bebısımızı:)) allah herkese kolaylık versın.
bıde sey sorucam.bu folıkasıtlerı hep aynı saatte mı almak lazım.öyle bırsey dymustum??

valla cnm ben sütyenle yatamıyorum hatta akşamada doğru fırlatıp atıyorum sütyeni üstümden sıkıyor beni daha şimdiden bu kadar sıkarsa sanırım ben dokuz ay çok zorlanıcam bende şimdi her banyoda bebe yağıyla bütün vücuduma başladım masaja biraz geçsin hergün yapmaya başlıycam başka şeye gerek yok en güzel bebe yağı

kızlar bebe yağı bir halta yaramıyor bende söylemesi aktardan doğal yağ alın en güzeli

günaydın anneler nasılsınız bugun

kızlar bazı arkadaslar masaja başlamış, ben de istiyorum ama gögüslerinize fazla dokunmayın. özellikle son aylarda cok dokunmak erken doguma yol acıyormus.

kızlar günaydın bu rüyalar mahfediyor beni gece rüyamda nasil bir kan geliyordu benden allahım diyorum korktuğum basima geldi gitti bebek diyorum sonra sol elimi bilekten kesiyorlardı offff çokkk fenaydi ya hala düşününce midem bulaniyor ( sonra 3 tane kör çocuk gördüm onlari bir yere götürmeye çalışıyorum felan en son kendimi bir gemide gördüm küçük bir kızım varmış.. ay böyle işte uyuyamadim hiç aptal gibiyim

canım ben de bu sıralar her gun kabus göruyorum ve sıcrayarakuyanıyorum; ama bunlarn ustune dusunmek bneı cok strese soktugundan gun ıcınde de hatrlamamaya calısıorum.
gunlerın tadını cıkar strese gırmemeye calıs

selam arkadaşlarım,kaderdaşlarım,nisan hamişleri:)

bende ağda yağı var,,sağlam nemlendiriyor..onu kullanayım diyorum..yağ yağdır mantığıyla:))

Son düzenleme:
bet hcg gecen haftayla aynı cıktı kesemiz küçük gelişme yok ümitlerim bitti ! pazartesi benden koparılacak melegim. umarım aranızda bu uzuntuyu yasayacak tek kişi ben olurum.Rabbim bebeklerınızı meleklerınızı size kavustursun.benım melegim annesine en güzel hediyeyı veriyor anneler gününe... cennette şefaatçim olacak kardesıyle bırlıkte....hepinize dua etmeye devam edecegım sevgıyle kalın....

Canım üzme kendini hayırlısı olsun. İnşallah bir dahakine olacaktır. sonuçta herkesin başına gelebiliyor. Rabbim daha kötülerinden sakınsın.Allah hepimiz için hayırlı olanı versin.

canım cok uzuldum, inşallah umıtlerın bıdahakı sefere boş cıkmaz

nasıl üzüldüm anlatamam rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inş arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…