benimde aynı sikayetlerim var. sanki sut cıkcakmış gibi ... sütyen takılmalımı acaba yatarken . siz kullanıyormusunuz. ben sarkma falan olmasın diye gecede cıkarmıyorum. hata bebe yagıyla masajlara basladım...
doğal yağ derken? ne mesela iyi gelir??
kızlar günaydın bu rüyalar mahfediyor beni gece rüyamda nasil bir kan geliyordu benden allahım diyorum korktuğum basima geldi gitti bebek diyorum sonra sol elimi bilekten kesiyorlardı offff çokkk fenaydi ya hala düşününce midem bulaniyor( sonra 3 tane kör çocuk gördüm onlari bir yere götürmeye çalışıyorum felan en son kendimi bir gemide gördüm küçük bir kızım varmış.. ay böyle işte uyuyamadim hiç aptal gibiyim
yağ ne için kızlar?
susam yagı ıyı gelırmıs, badem yagı da dıyorlar ama badem yagı benım bıldıgım tuylenme yapar
ya kızlar kafamı kaldıramıyorum sürekli yatasım var..
ya kızlar kafamı kaldıramıyorum sürekli yatasım var..
bet hcg gecen haftayla aynı cıktı kesemiz küçük gelişme yok ümitlerim bitti ! pazartesi benden koparılacak melegim. umarım aranızda bu uzuntuyu yasayacak tek kişi ben olurum.Rabbim bebeklerınızı meleklerınızı size kavustursun.benım melegim annesine en güzel hediyeyı veriyor anneler gününe... cennette şefaatçim olacak kardesıyle bırlıkte....hepinize dua etmeye devam edecegım sevgıyle kalın....
(null)
bet hcg gecen haftayla aynı cıktı kesemiz küçük gelişme yok ümitlerim bitti ! pazartesi benden koparılacak melegim. umarım aranızda bu uzuntuyu yasayacak tek kişi ben olurum.Rabbim bebeklerınızı meleklerınızı size kavustursun.benım melegim annesine en güzel hediyeyı veriyor anneler gününe... cennette şefaatçim olacak kardesıyle bırlıkte....hepinize dua etmeye devam edecegım sevgıyle kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?