Nisan Ayı Hamişleri

çok üzüldüm Allah sabır versin, zamanı gelince yavrunu kucağına alınca unutcksn bunları

ya kızlar kafamı kaldıramıyorum sürekli yatasım var..
bende dun afedersin cikardim ne varsa
dun o kadar actim ki anlatamam sofraya daldim ne bulduysam sonra bunlar beni bir rahatsiz etti
Allah soda ic su ic yok duzelmedim ne varsa cikardim ohh rahatladim ertesi gune kadarda birsey yiyemedim
bugunde cok kontrollu diyorum 3-4 saat arayla ve az yiyerek bulandirmamaya calisiyorum
canim aslinda cok yemek istiyor ama bulnatida var ilginc yani
ins bebek sagliklidir

canim cok uzuldum birsey demek cok guc ama elden ne gelir bende
haziran annelerinden ayrilmistim offf cok zor sey bunlar
Allah sabir versin canim jurtaj olucakmisin / belki gerek kalmaz kendiliginden sokulurse
daha cabuk toparlaniyormus rahim ben kurtajdan sonra 4 ay bekledim
kendi dusse belki o kadar gerek kalmayacakti
nasip

İste ilk kaybimiz ins son olur cok uzuldum cani
Hepimizin korkusu var ins senin melegin bizim bebeklerimizi korur bu laflar bos gelecek sana ayni seyleri ekim ayinda yasadi
Cok zor ama su soz bana cok iyi gelmisticanim Allah derdi ancak onu kaldirabilecek guclu insanlara verirmis biz demkki allahin gozunde guclu insanlariz ne mutlu bize

Allah sabır versin cnm üzülmee inşallah en kısa zamanda yine bebeğini yollasın Rabbimmmmm sağlıklıı ve sıhatli bir biçimdee

canım çok üzmemeye çalış kendini. hayatta her şeyin hayırlısı. sana ve eşine sağlık diliyorum. sevgiler.

kızlar bazılarımızın ilk anneler günü. hepinizin gününü kutluyorum. hepinize sağlık ve neşe diliyorum, öpüyorum.

Kızlar merhaba, öncelikle anneler gününüz kutlu olsun.
bir kaç gündür yazamıyorum. çünkü bu vertigo beni mahvetti. Allah kimsenin başına vermesin.
Cumartesi günü vertigodan dolayı sabah kalktım. salona oturdum. kendimi kötü hissettiğim için camı açtım. şiddetli baş dönmesi başladı. önümü göremez halde banyoya koştum. kustum ( hala başım dönüyo düşmemek için yere oturdum. ağlamaya başladım. eşime seslendim uyandı geldi. kalkamıyorum başım çok kötü kaldır beni dedim. sağolsun aldı yatağa götürdü. oturdum 5 dk sonra kendime geldim. hemen netten bir doktor bulup randevu aldı. gittik. kulağımdaki kristaller yerinden oynamış ve kulak içindeki sıvının içinde şuursuzca geziyorlarmış. manevra die bişi yaptı bana. sonra 24 saat boyunca dik pozisyonda oturacaksın dedi. anlayacağınız gece uyuyamadım. sabahta 24 saat dolsun die anneme kahvaltıya gittik ordan kayın valideye ordan avm ye. derken artık yürüyecek dermenım kalmamıştı. eve geldim 2 saat uyuyup kardeşimin doğum gününü kutlamak için yine evden çıktım. çok şükür manevrayla kristaller yerine oturdu galiba 2 saat o kadar güzel uyumuşumki hala uykum yok. eşim yarında dinlen işe gitme diyor. iş yerindekiler ne der bilmem. çokta iş var. sen olmazsan şirket batmaz bişi olmaz diyor. bende bu uyku düzenim yerine gelsin die gitmek istemiyorum. bakalım. bu arada bebişi yine gördük ama yine kalp atışı yok 2 hafta sonra gitcez biraz büyüsün die.
ailemize akrabalarımıza bebiş haberini bugün verdik anneler günü hediyesi olarak herkes çok mutlu.

işte kızlar böyle Amana kristallerinize sahip çıkın. banyo yaparken kulağınıza su kaçırmaın. kulak çubuğu ile kulak kirlerini içeri itmemeye özen gösterin. bütün dengeleri şaşıyor insanın

çok geçmiş olsun.. kulak problemini çok iyi anlarım.3 kere kulak zarım delindi. orta kulakta problem olunca bütün dünya dev bir salıncak oluyor. en zor senin ve revindell'in geçiyor takip ettiğim kadarıyla.. dinlen ve işe gitme bence. insanları da alıştırma. gerçekten hasta olduğunda vicdan azabı çekmeden dinlenebilmelisin.
benim de iki gündür bulantılarım başladı. güya adı sabah bulantısı, bütün gün bulanıyor benim midem. nasıl bir azimse öğün atlamadan yiyorum yalnız salı ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım. büyük ihtimalle yarın bütün gün kendimi meşgul edicek birşeyler bulucam.

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim ya
bende kizimin kulagini banyodan sonra yumusak pecete ile hafifce siliyorum azicik ucundan sokuyorum ileri goturmuyor
oda nemi alsin diye bundan bile korktum valla
bencede yat dinlen kendine gel hakikaten sirket batmaz yani
cok gecmis olsun tekrar

Kızlar günaydın, nasılsınız?

Çarşamba günü ilk aile hekimi kontrolüme gidicem, bu arada sürekli rüyamda bebeğimin öldüğünü görüyorum kızlar sürekli kesin kötü birşey olucak düşüncesiyle yaşıyorum :18:

günaydın kızlar. 1 haftanın enerjisi bugün üzerimde sanırım. yattım yattım bugün biriken çamaşırlar. yemek ütü derken şimdiden yoruldum galiba. kocişim duyarsa baya kızar bana işede gitmedim dolayısıyla.. yaşasın evde hayat...

ay evet canım bebişi görmek için beklemek çok heyecanlı doktora gidiyorum biraz istirahat et sen diyo o arada beklerken bile saniyelerin durduğunu geçmediğini hissediyorum. kesinlikle oyalanacak birşeyler bulmalısın. inşallah duyarsın pıt pıt sesleri ben henüz duyamadım 2 hafta sonra kısmetse. bu arada kulakla ilgili anlattıkların için sanada geçmiş olsun. bir kulak probleminin insanın hayat kalitesini bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim. Birde doktorlarımız keşke daha bilinçli olsaydı. bu kadar eziyet çekmeyecektim. belkide çoktan iyi olmuş olacaktım. hamilelikten diyip çıkveriyorlar işin içinden. Allah hayatımızda hep iyi insanlarla karşılaştırsın bizi inşallah..

uyy yumuşacıktır onun kulakları şimdi valla bira araştırmak gerekiyor galiba kulak temizliği nasıl olmalı diye. çünkü ister istemez su kaçmasından yada bazı akıntılardan biriken kirler için mutlaka iyi bir yöntem vardır.
bugün işe gitmedim evde takılıyorum. canım günlerdir zeytinyağlı taze fasulye istiyordı (ayıptır söylemesi) şimdi ocakta
isteyen varsa gelin kızlar..

Canım rüyların tersi çıkarmış üzme kendini şimdiden en sevdiğimiz varlık haline geldi bebişlerimiz onun tedirginliğini yaşadığın için bilinç altına böyle şeyler giriyor. Allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebişlerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin. ilerde belki döner döner okuruz neler yazmışız die

kendini rahatlatmanın bir yolunu bulmalısın. anne olacaksın, anneler daha güçlü olur dimi? sen kendini rahatlat ki bebişin de rahatlasın. ben başkalarının olumsuz deneyimlerinin beni çok etkilediğini farkettim. okumuyorum onları o yüzden. okuma, dinleme, düşünme. insanlar şuursuzca nasıl pırç pırç doğurmuş bak! biz de doğurcaz pırç pırç! :))))

Son düzenleme:
merhaba kızlar tum teselli veren güç veren mesajlarınız ıcın tesekkur ederım cok şükür iyiyim biraz daha bu durumu kabullendım en azından aglamak yerıne sadece dua edıyorum her anım ıcın.doktor bır hafta daha verdı kendılıgınden gebeliğin sonlanmasını bekleyecegız.olmadı operasyon gecırecegım sadece 1 ay rahmın toparlanması ıcın korunacagım.Allahın izni ve dualarınızla temmuz annelerınden bırı olarak yazarım sizlere

günaydın anneler nasılsınız bugun

kızlar bazı arkadaslar masaja başlamış, ben de istiyorum ama gögüslerinize fazla dokunmayın. özellikle son aylarda cok dokunmak erken doguma yol acıyormus.

öncelikle ilk anneler günümüz kutlu olsun...
hadiya dikkatli olmak lazım ozaman. cok siddetli masaj yapmıyorum ama nemlendirmek amaclı bebe yagı sürüyorum...catlak icin krem alacam. gögüs göbek çatlagımız oluşmaz inşallah...

canım bende yazdıklarını yeni okudum. Allah sabır versin. üzme kendini diyemeyeceğim bende üzülürdüm. ama Allah sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsin sana tekrar. Şimdi olmaaz temmuz olur. ağustos olur. allah sağlık versin canım

ben hiç rüya görmem. yatar kalkarım bende aynen kotu ruyalar görüyorum. hatta bu gece eşimde gördü galiba . ben uyandım oda uyandı normalde cok agır uyuyoruz. gel bir okuycam sızı dedı. okudu üfledi. ben ne gordun falan diye sormadım. stress yapmayalım. hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin allahım...

canım çok geçmiş olsun.. rabbim saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin.. bizde sana dua etcez.. saglıklı günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…