Kızlar merhaba, öncelikle anneler gününüz kutlu olsun.
bir kaç gündür yazamıyorum. çünkü bu vertigo beni mahvetti. Allah kimsenin başına vermesin.
Cumartesi günü vertigodan dolayı sabah kalktım. salona oturdum. kendimi kötü hissettiğim için camı açtım. şiddetli baş dönmesi başladı. önümü göremez halde banyoya koştum. kustum( hala başım dönüyo düşmemek için yere oturdum. ağlamaya başladım. eşime seslendim uyandı geldi. kalkamıyorum başım çok kötü kaldır beni dedim. sağolsun aldı yatağa götürdü. oturdum 5 dk sonra kendime geldim. hemen netten bir doktor bulup randevu aldı. gittik. kulağımdaki kristaller yerinden oynamış ve kulak içindeki sıvının içinde şuursuzca geziyorlarmış. manevra die bişi yaptı bana. sonra 24 saat boyunca dik pozisyonda oturacaksın dedi. anlayacağınız gece uyuyamadım. sabahta 24 saat dolsun die anneme kahvaltıya gittik ordan kayın valideye ordan avm ye. derken artık yürüyecek dermenım kalmamıştı. eve geldim 2 saat uyuyup kardeşimin doğum gününü kutlamak için yine evden çıktım. çok şükür manevrayla kristaller yerine oturdu galiba 2 saat o kadar güzel uyumuşumki hala uykum yok. eşim yarında dinlen işe gitme diyor. iş yerindekiler ne der bilmem. çokta iş var. sen olmazsan şirket batmaz bişi olmaz diyor. bende bu uyku düzenim yerine gelsin die gitmek istemiyorum. bakalım. bu arada bebişi yine gördük ama yine kalp atışı yok 2 hafta sonra gitcez biraz büyüsün die.
ailemize akrabalarımıza bebiş haberini bugün verdik anneler günü hediyesi olarak herkes çok mutlu.
işte kızlar böyle Amana kristallerinize sahip çıkın. banyo yaparken kulağınıza su kaçırmaın. kulak çubuğu ile kulak kirlerini içeri itmemeye özen gösterin. bütün dengeleri şaşıyor insanın
kendini rahatlatmanın bir yolunu bulmalısın. anne olacaksın, anneler daha güçlü olur dimi? sen kendini rahatlat ki bebişin de rahatlasın. ben başkalarının olumsuz deneyimlerinin beni çok etkilediğini farkettim. okumuyorum onları o yüzden. okuma, dinleme, düşünme. insanlar şuursuzca nasıl pırç pırç doğurmuş bak! biz de doğurcaz pırç pırç! :))))
merhaba kızlar tum teselli veren güç veren mesajlarınız ıcın tesekkur ederım cok şükür iyiyim biraz daha bu durumu kabullendım en azından aglamak yerıne sadece dua edıyorum her anım ıcın.doktor bır hafta daha verdı kendılıgınden gebeliğin sonlanmasını bekleyecegız.olmadı operasyon gecırecegım sadece 1 ay rahmın toparlanması ıcın korunacagım.Allahın izni ve dualarınızla temmuz annelerınden bırı olarak yazarım sizlere
bende kabuslar goruyorum sanirim kaygilar bilinc altina yerlesiyor benim korkum sadece su ilk haftalar onlar gecse hic kormayacagimKızlar günaydın, nasılsınız?
Çarşamba günü ilk aile hekimi kontrolüme gidicem, bu arada sürekli rüyamda bebeğimin öldüğünü görüyorum kızlar sürekli kesin kötü birşey olucak düşüncesiyle yaşıyorum :18:
Tr ye gelmem kesinlesti carsamba gecesi binicem ucaga ins.günaydın kızlar. 1 haftanın enerjisi bugün üzerimde sanırım. yattım yattım bugün biriken çamaşırlar. yemek ütü derken şimdiden yoruldum galiba. kocişim duyarsa baya kızar banaişede gitmedim dolayısıyla.. yaşasın evde hayat...
ay evet canım bebişi görmek için beklemek çok heyecanlı doktora gidiyorum biraz istirahat et sen diyo o arada beklerken bile saniyelerin durduğunu geçmediğini hissediyorum. kesinlikle oyalanacak birşeyler bulmalısın. inşallah duyarsın pıt pıt sesleri ben henüz duyamadım 2 hafta sonra kısmetse. bu arada kulakla ilgili anlattıkların için sanada geçmiş olsun. bir kulak probleminin insanın hayat kalitesini bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim. Birde doktorlarımız keşke daha bilinçli olsaydı. bu kadar eziyet çekmeyecektim. belkide çoktan iyi olmuş olacaktım. hamilelikten diyip çıkveriyorlar işin içinden. Allah hayatımızda hep iyi insanlarla karşılaştırsın bizi inşallah..
uyy yumuşacıktır onun kulakları şimdi valla bira araştırmak gerekiyor galiba kulak temizliği nasıl olmalı diye. çünkü ister istemez su kaçmasından yada bazı akıntılardan biriken kirler için mutlaka iyi bir yöntem vardır.
bugün işe gitmedim evde takılıyorum. canım günlerdir zeytinyağlı taze fasulye istiyordı (ayıptır söylemesi) şimdi ocakta
isteyen varsa gelin kızlar..
Canım rüyların tersi çıkarmış üzme kendini şimdiden en sevdiğimiz varlık haline geldi bebişlerimiz onun tedirginliğini yaşadığın için bilinç altına böyle şeyler giriyor. Allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebişlerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin. ilerde belki döner döner okuruz neler yazmışız die
hayirlisi diyelim canim elden ne gelirmerhaba kızlar tum teselli veren güç veren mesajlarınız ıcın tesekkur ederım cok şükür iyiyim biraz daha bu durumu kabullendım en azından aglamak yerıne sadece dua edıyorum her anım ıcın.doktor bır hafta daha verdı kendılıgınden gebeliğin sonlanmasını bekleyecegız.olmadı operasyon gecırecegım sadece 1 ay rahmın toparlanması ıcın korunacagım.Allahın izni ve dualarınızla temmuz annelerınden bırı olarak yazarım sizlere
Şu an resmen aşeriyorum kızlarrrrrrrr
tavuklu mevlüt pilavı veeee ayrannnnn
merhaba ben geçen gün sağlıklı ve planlı gebelik için gerekli testlerin yapılması için doktoruma ve bana yaptığı muane sonucu temiz bir yumurta gördüğünü belirtti? ve ilginç dedi çok temiz bir yumurta dedi. acaba hamilemiyim? yardımcı olun. adet olmama 1 hafta var ve benim belimde kasıklarımda ufak ağrılarım var adet olacakmışım gibi. gebelik başlangıcı olabilir mi doktorun belirttiği temiz yumurta döllenmiş bir yumurta mı demek acaba?
ne desem yalan olur ins gebesindir canim.
ne kadardir istiyorsun bebis?
canim sagol bilgilerin icin bende yanarsa denerim
ben zaten sigarayi yeni biraktim birde cayi brakirsam bitkisel hayata girerim herhalde
gunde 3-4 bardak iciyorum buyuk bardakla.
kizlar bal cilek domates 1 yasindna once bebege verilmez. emzik alistimak icin pekmez daha iyi bir secim
hamileykende cig pastirma sucak salam gibi sarkuteri urunler ayrica midye yenmemesi gerekiyor
cilek hakkinda birsey duymadim. zaten suanda folik asit takviyesi yeterli cunku bebis minicik ve annedeki kaynaklari kullaniyor
zaman minnacik ne kadar kaynak kullanacak kuzu ya :))
benim ilginc bir bas agrilarim olmaya basladi. hafif hafif birkac gundur oluyor
sabah kalkar kalkmaz midem bulanmiyor kahvaltiyi yaptiktan sonra ki sanirim biraz fazla yiyorum midem donmeye basliyor
mesela suan biraz donuk durumda
goguslerimin ucu hassaslasmisti dun hissettim ama suan birsey yok dun aksam yine leke gelmis.
gecede cok kotu ruyalarla uyandim dye.
mezarliktayim guya birkac kisi var yanmda ve picnik yapmisiz ey Allahim ruya iste bende bulasiklarin yemek artiklarini posete toplamaya calisiyorum. bir turlu bitmiyor neyse tam bitirecekken baska adamlar geldi niyetleri kotuymus ben hemen anliyorum ve kosmaya basliyorum cantamda orda kalmis eyvah diyorum gitti kimlikler, candan daha onemli degil ya diyorum kacayim kurtarayim kendimi o heyecanla birden kendime geldim ama uyanir uyanmaz basimda ayagima bir esinti sogukluk hissettim sonrada biraz usudum
cok korktum ama ya. bu carsambayi beklerken psikoljim bozuluyor cok korkuyorum
neyle karsilasicam hic bilemiyorum. lekelerde canimi sikti yine. offf
Şu an resmen aşeriyorum kızlarrrrrrrr
tavuklu mevlüt pilavı veeee ayrannnnn
bende bende istiyorumyanindada tuumba tatlisi illaki
Allahim hem aseriyorum hem bulaniyor midem ben normalmiyim ya ?acaba gebelik degilde midedemi bir sorun var ??
Topigin ilk asereni sensin galiba :)
Su an bend de bulantı var. Otobusteyim umarım sürekli olmaz. Benim ark var ilk trimesterda Hergun kötü bulantisi vardı, 5 aylık ve hala ara ara oluomus. Umarım Bnmki öyle olmazz
Gunaydin guzel anne adaylariiiii. Bugun tam 10 gun var findik kurdumu gormeye cok heycanliyim valla :)kizlar bende hic bulanti yok tiksinme koku hassasiyeti ama goguslerim sisti bide kocaman gobegim oldu aslinda sadece bir bucuk kilo almisim ama gobgim cok buyumus yaaa pantolonlarimdan anliyoru
Normalmi iki aylik olduk ama
Kızlar günaydın, nasılsınız?
Çarşamba günü ilk aile hekimi kontrolüme gidicem, bu arada sürekli rüyamda bebeğimin öldüğünü görüyorum kızlar sürekli kesin kötü birşey olucak düşüncesiyle yaşıyorum :18:
kızlar heryerde mandalina kokusu varmış gibi ya ekşi ekşiKaç gündür burnumdan gitmiyor mandalina kokusu mandalina istiyorum ben
hoşgeldin kuzucum ikinci aşerenimiz olarak :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?