Nisan Ayı Hamişleri

cok geçmiş olsun... benimde kulagım iltihaplı 15 gundur su gıbı akıyo tıkalı sag kulak. sola yatınca gece hepten tıkanıyor. antıbıyotık varı bir ilaç vermisti. doktor bu kullanabilrsin ama damlayı kullanamazsın dedi. damla kullanmayınca duzelmeycek galiba halla tıkalı. kulak cubugu takıntı oldu. vakumlama gibi yapıyorum. herkese saglıklı günler...

canım haklısın ama işte bir şekilde etkileniyorum yaaa..
ayrıca iş yerinde nasıl bir baskı ve stres altındayım anlatamam size buda çok yıpratıyor beni..

ama hayatımda bir ilktir.. bu cumartesi hiççç temizlik felan yapmadım sadece yemek yaptım kalan bütün vaktimi kendime ayırdım uyumuşum bol bol

canım dualarımız seninle Allah en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin.. herşeyde bir hayır vardır.. üzme kendini sakın..

bende kabuslar goruyorum sanirim kaygilar bilinc altina yerlesiyor benim korkum sadece su ilk haftalar onlar gecse hic kormayacagim
ama elimde degil iste ama yinede rahat olmamiz lazim bebisler hissediyormus. onunda huzurunu kacirmayalim
Tr ye gelmem kesinlesti carsamba gecesi binicem ucaga ins.
ve su bulantilarda gecerse soyle agiz tadiyla aserme niyetim var gecen gebelikte burdaydim ve canim acayip yesil domates tursusu
istemisti maalesef yiyemedim bu sefer hepsinden yiyecem ins ama su bulantilar azicik nefes aldirirsa
yan sukrediyorum bulantim var diye ama tum gunde olmasi normal mi?
hani sade sabahlari oluyordu burda saat 18:45 ve hala var anlamadim bu isi ben

hayirlisi diyelim canim elden ne gelir
ilk zamanlar bebe tutunamazsa anomali olfugu icinmis. omur boyu aglamaktansa bir kere aglamak daha hayirli
ben hep oyle dusundum kaybettigim bebegim icin. her serde bir hayir vardir diye dusundum
ins bebesin korunma surenden sonra hemen gelir. birde kuru inciri cok tavsiye ediyorum canim
inanki cok ise yaradi bende hem zaten cokta lezzetli birsey bol bol ye.
yumurtalamayi kaliteli yapiyormus.

Şu an resmen aşeriyorum kızlarrrrrrrr

tavuklu mevlüt pilavı veeee ayrannnnn

merhaba ben geçen gün sağlıklı ve planlı gebelik için gerekli testlerin yapılması için doktoruma ve bana yaptığı muane sonucu temiz bir yumurta gördüğünü belirtti? ve ilginç dedi çok temiz bir yumurta dedi. acaba hamilemiyim? yardımcı olun. adet olmama 1 hafta var ve benim belimde kasıklarımda ufak ağrılarım var adet olacakmışım gibi. gebelik başlangıcı olabilir mi doktorun belirttiği temiz yumurta döllenmiş bir yumurta mı demek acaba?

ne desem yalan olur ins gebesindir canim.
ne kadardir istiyorsun bebis?

Merhaba canım, rüyan hayır olsun, hayırlı çıksın,
ama bence sende sübyan olabilir. Böyle rüyalarla korkutuyorlarsa sübyanlısındır.
büyüklerimiz bilir. Hamile ve lausa kadınları korkuturlar. Sen bir muska yazdır. gene korkutmak gibi olmasın. dediğimi sor büyüklerine bilirler. canını sıkma mühim bişiy değil.

Şu an resmen aşeriyorum kızlarrrrrrrr

tavuklu mevlüt pilavı veeee ayrannnnn

Topigin ilk asereni sensin galiba :)
Su an bend de bulantı var. Otobusteyim umarım sürekli olmaz. Benim ark var ilk trimesterda Hergun kötü bulantisi vardı, 5 aylık ve hala ara ara oluomus. Umarım Bnmki öyle olmazz

Gunaydin guzel anne adaylariiiii. Bugun tam 10 gun var findik kurdumu gormeye cok heycanliyim valla :)kizlar bende hic bulanti yok tiksinme koku hassasiyeti ama goguslerim sisti bide kocaman gobegim oldu aslinda sadece bir bucuk kilo almisim ama gobgim cok buyumus yaaa pantolonlarimdan anliyoru
Normalmi iki aylik olduk ama

Bendede ne aşerme ne mide bulantısı hiçbişey yok.. bazı şeyleri görünce canım çekiyor ama oda normal olarak yani hafif göğüslerimde dolgunluk ve karnımda şişlik var o kadar.

bende bende istiyorum yanindada tuumba tatlisi illaki
Allahim hem aseriyorum hem bulaniyor midem ben normalmiyim ya ? acaba gebelik degilde midedemi bir sorun var ??

offfff yeşim yaaaa tulumbamıı kız valla bu gidişle ben olucam tulumba tatlısı sabah kocam yanıma fındık ceviz felan koyuyor birer paket dur dedim napıyosun o kadar şeyi ne zaman yicem dedim.. olsun senin bol bol yemek lazım dedi... yaa yiyelimde 150 kilo olalım dedim.. olsun ben seniiii tontiş tontiş severim o zamannn dedi.. valla üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

Topigin ilk asereni sensin galiba :)
Su an bend de bulantı var. Otobusteyim umarım sürekli olmaz. Benim ark var ilk trimesterda Hergun kötü bulantisi vardı, 5 aylık ve hala ara ara oluomus. Umarım Bnmki öyle olmazz

benimde annemin 3.aydan sonra başlamış bulantıları.. ama bende şimdiden hafif hafif tiksinme iğrenmeler başladı
benim bir arkadaşım var ilk üç ay hem kusuyordu hemde altına kaçırıyordu aynı anda.. hergün ağlıyordu kız yazık yaa

yaaa benim boyum uzun 180 boyum ama 85 kiloyum kızlar yani balık etli bir hatunun hafiften bide çok kilo alırsam anam anam diyem ben size çocuğu sırtıma takıp spor salonlarının yolunu tutucam anlaşılan

Ya kızlar sizede oluyormu kendimi hamile kaldığımdan beri bazen çok fit hissediyorum bazende (şu an olduğu gibi) şişşkooooo hissediyorummm

Ben de öyleyim sürekli bi endişe bi evham

Kızlar mide bulantılarınız başladı mı ben de tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…