Nisan Ayı Hamişleri

Canım seninle doğum tarihlerimiz aynıydı o yüzden hep dikkat etmiştim sana, tickırını hemen kaldırmışsın, ben kürtajdan sonra 2 ay dinlendim 3. ay hamile kaldım moralini yüksek tut, inşallah sapasağlam al bebeğini kucağına, sadece 2 ay daha geç doğmuş olacak

Ben de öyleyim sürekli bi endişe bi evham

Kızlar mide bulantılarınız başladı mı ben de tık yok

bende başladı mide bulantıları.. ama hala hamile olduğum hissine alışamadım henüz minik tekmeleri hissedemediğim için henüz sanırım

canım geçmiş olsun. ilaç kullanamamk ta çok zor tabi. bende banyodan çıkınca kulaklarımı vakumluyorum elimle sonra havluyla kurutuyorum.

gel canım gel tr gibi memleketmi var. :) genelde benim bildiğim sabah bulantılarının olması lazım. ama gün boyuda süren oluyor galiba. tuzlu kreker yiyin diye okumuştum bir yerde..
Şu an resmen aşeriyorum kızlarrrrrrrr

tavuklu mevlüt pilavı veeee ayrannnnn

oyyy harbiden olsada yesek kız.
ben biraz fazla kiloluyum. doktorum 5 ay kilo alma dedi. nasıl yapıcam bilmiyorum ama kilo almamam lazım. 5. aydan sonra alacağım 8 kiloya çare yok dedi.
şimdiden böyle yersek. sonra nasıl olucam allah bilir

canım benim senin de geçmiş anneler günün kutlu olsun.
sana da geçmiş olsun iyileşmene sevindim canım. bebişe iyi bak :)

bir sorayim bakalim canim. bende zaten ara ara hep birseyler oluyor
ozelliklede moralim kotu oldugunda ruyalarimda biri surekli beni takip ediyor. boyle seyler goruyorum.
anneme sorarim sagol canim
benimgobiste aldi basini gitti canim. sanirim gaz ve bende kendimi cok sisko hissediyorum. 54 kiloyum boyum 164
7o e kadar yolu var diyorum ama otesi olmamali beim icin boyum yok kaldirmaz
diger hamilelikte 48 kiloyla kalmistim 62 de dogum yaptim dr bile ben boyle 9 aylik hamile gormedim dedi kizimda tam 3 kilo dogdu
4 ayliktim karnim dumduzdu snir oluyordum ama simdi maasallah 4 aylik gibi

cok ozledim hakikaten gecen yil marttan beri burdayim soyle gideyim agiz tadiyla asereyim diyorum su bulantilar musade ederse eger
benim bulantim gun boyu hatta gece boyu suruyor . ins kisa surer. ekmek bastiriyor icimi
onuda esim buzluga atmis bayatlamasin diye cozulsun diye bekliyoum adam her buldugu ekmegi buzluga tikiyor birgun bende onu tikicam oraya orda kalsin ya rahat birakmiyor su ekmekleri.

bu arada cok erken ama isim varmi kafanizda ??
oglan olursa hazir ismi metehan
kiz olursada birkaz alternatif var aylin ela gokce sanirim dizinin etkisinde kaldim :)))

merhabalar arkadaşlar,
ben de nisan hamişiyim..
aranıza yeni katıldım,4 yaşında kızım var.Allah kısmet ederse yeni bebişimizi heyecanla bekliyoruz..
son adet tarihim:4 nisan

günaydın kızlar bugün nihayet işe gelebildim.

canım benim senin de geçmiş anneler günün kutlu olsun.
sana da geçmiş olsun iyileşmene sevindim canım. bebişe iyi bak :)

teşekkürler canım seninde. geçmiş olsun dileklerine ayrıca teşekkür ederim.

merhabalar arkadaşlar,
ben de nisan hamişiyim..
aranıza yeni katıldım,4 yaşında kızım var.Allah kısmet ederse yeni bebişimizi heyecanla bekliyoruz..
son adet tarihim:4 nisan

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

bu arada cok erken ama isim varmi kafanizda ??
oglan olursa hazir ismi metehan
kiz olursada birkaz alternatif var aylin ela gokce sanirim dizinin etkisinde kaldim :)))

Tuana ismini beğenmiştim ama benim bir kuzenin ikinci ismi Tuan imiş. Yattı. Kız olursa feyruz olabilir ama pek isim bakmadık henüz

benim eşim hep kız isimleri bakıyo. ceylin, ecrin, buğlem, belinay düşündük

Nasılsınız kızlar; benim vitaminimin bitmesine 2 gün kaldı, doktora gitmem gerek bakalım bebeği görebilecekmiyiz :)

kaç haftalıkken net bebek gözükür ? karından baktırıyorum ben aşağıdan değil :)

günaydın kızlar. ne zamandır uğrayamıyorum. biraz rahatsızım. gebeliğimin başından beri hep lekelenmelerim oluyo.hatta kanamam da olmuştu. yerleşme kanamasıdır dedi doktor ama benim hala oluyo pembe lekelenmeler.gördükçe moralim bozuluyo. korkuyorum. normal mi sizce? bir de benmim doktorum ilk 3 ay badem yağı bile kullanma dedi. hiç bi bitkisel yağı kullanma dedi.sonuçta ilaçların da bitkisel kökenli olduğunu söyledi. isterseniz 3 ayı doldurduktan sonra başlatın yağları kullanmaya.

selam anneler... uzun zamandır takip edemedim iş yoğunluğundan dolayı... benim de sabah bulantılarım arttı ama kasık ve bel ağrısı kalmadı şükür. dün ağrılar kalmayınca korkarak gittim doktora kontrole. neyseki biz fasulye kadar olmuşuz:) 10 gün önce 3 mm di boyumuz, dün 15 mm ölçtü doktor. kalp atışını da gördük yine pıt pıt :) çok mutlu oldum inanılmaz heyecan verici birşey. Allah herkese yaşatsın, bizi ve bebeklerimizi korusun... kendinize dikkat edin, yorulmayın...

merak etme arkadaşım bu defa görürsün kalp atışını bile görebilirsin hatta, yüreğini ferah tut. ben de hep karından baktırıyorum, 4 mayısta hem bebeği hem de kalp atışını görmüştük ilk...

merhaba cnm bende dün gittim kan tahlili verdim beta hcg 19889,90 çıktı..bana sanki düşük geldi
yarın kontrole gideceğim ultrazsyon...bende birde kist vardı inşallah bişey olmaz...acaba benim ne zaman dinleyecekler kalp atışlarını

kkızlar bende yine hamşlerdeenim 5 nisan adet tarihim inşlah sizinlede hoş sohbet yakalarım diğer topikteki arkadaşlarım gibi

merhabalar. malesef nisan ayı hamişi değilim artık. dün bebeğimi kaybettim. inşallah sizler sağlıkla alırsınız kucağınıza. cuma günü kahverengi akıntım oldu 1 sefer. ogün biraz yorulmuştum yorgunluktan diye düşündüm akşam da olmadı zaten. cumartesi minik minik kahverengi parçalar gelmeye başladı. 1 2 kez geldi. pazar günü acile gittim. ultrasonda baktı doktor. kesenin arkasında yoğun bir kanama var, kesenin şekli değişmiş ve bebek net görünmüyor dedi. hemen hastaneye yatırıp takibe aldılar. dün radyolojide ultrasona aldılar. bebeğe ait parçalar kalmış. kürtaj kararı verildi. akşam her şey bitti. sebebini öğrenmek için patoloji sonucunu bekliyoruz. Allah hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı bebekler versin inşallah..

ya bişi dicem badem yağını genelde kaşlarımıza kirpiklerimize kullanıyodukya çoğalıp kuvvetlensin die. şimdi karnımızdaki bacaklarımızdaki kıllarda çoğalacakmı? :))

Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin. Allah isteyen herkese tekrar tekrar bebişler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…