merhaba kızlar tum teselli veren güç veren mesajlarınız ıcın tesekkur ederım cok şükür iyiyim biraz daha bu durumu kabullendım en azından aglamak yerıne sadece dua edıyorum her anım ıcın.doktor bır hafta daha verdı kendılıgınden gebeliğin sonlanmasını bekleyecegız.olmadı operasyon gecırecegım sadece 1 ay rahmın toparlanması ıcın korunacagım.Allahın izni ve dualarınızla temmuz annelerınden bırı olarak yazarım sizlere
Ben de öyleyim sürekli bi endişe bi evham
Kızlar mide bulantılarınız başladı mı ben de tık yok
cok geçmiş olsun... benimde kulagım iltihaplı 15 gundur su gıbı akıyo tıkalı sag kulak. sola yatınca gece hepten tıkanıyor. antıbıyotık varı bir ilaç vermisti. doktor bu kullanabilrsin ama damlayı kullanamazsın dedi. damla kullanmayınca duzelmeycek galiba halla tıkalı. kulak cubugu takıntı oldu. vakumlama gibi yapıyorum. herkese saglıklı günler...
bende kabuslar goruyorum sanirim kaygilar bilinc altina yerlesiyor benim korkum sadece su ilk haftalar onlar gecse hic kormayacagim
ama elimde degil iste ama yinede rahat olmamiz lazim bebisler hissediyormus. onunda huzurunu kacirmayalim
Tr ye gelmem kesinlesti carsamba gecesi binicem ucaga ins.
ve su bulantilarda gecerse soyle agiz tadiyla aserme niyetim var gecen gebelikte burdaydim ve canim acayip yesil domates tursusu
istemisti maalesef yiyemedim bu sefer hepsinden yiyecem ins ama su bulantilar azicik nefes aldirirsa
yan sukrediyorum bulantim var diye ama tum gunde olmasi normal mi?
hani sade sabahlari oluyordu burda saat 18:45 ve hala var anlamadim bu isi ben
hayirlisi diyelim canim elden ne gelir
ilk zamanlar bebe tutunamazsa anomali olfugu icinmis. omur boyu aglamaktansa bir kere aglamak daha hayirli
ben hep oyle dusundum kaybettigim bebegim icin. her serde bir hayir vardir diye dusundum
ins bebesin korunma surenden sonra hemen gelir. birde kuru inciri cok tavsiye ediyorum canim
inanki cok ise yaradi bende hem zaten cokta lezzetli birsey bol bol ye.
yumurtalamayi kaliteli yapiyormus.
Şu an resmen aşeriyorum kızlarrrrrrrr
tavuklu mevlüt pilavı veeee ayrannnnn
Gunaydin guzel anne adaylariiiii. Bugun tam 10 gun var findik kurdumu gormeye cok heycanliyim valla :)kizlar bende hic bulanti yok tiksinme koku hassasiyeti ama goguslerim sisti bide kocaman gobegim oldu aslinda sadece bir bucuk kilo almisim ama gobgim cok buyumus yaaa pantolonlarimdan anliyoru
Normalmi iki aylik olduk ama
Kızlar merhaba, öncelikle anneler gününüz kutlu olsun.
bir kaç gündür yazamıyorum. çünkü bu vertigo beni mahvetti. Allah kimsenin başına vermesin.
Cumartesi günü vertigodan dolayı sabah kalktım. salona oturdum. kendimi kötü hissettiğim için camı açtım. şiddetli baş dönmesi başladı. önümü göremez halde banyoya koştum. kustum( hala başım dönüyo düşmemek için yere oturdum. ağlamaya başladım. eşime seslendim uyandı geldi. kalkamıyorum başım çok kötü kaldır beni dedim. sağolsun aldı yatağa götürdü. oturdum 5 dk sonra kendime geldim. hemen netten bir doktor bulup randevu aldı. gittik. kulağımdaki kristaller yerinden oynamış ve kulak içindeki sıvının içinde şuursuzca geziyorlarmış. manevra die bişi yaptı bana. sonra 24 saat boyunca dik pozisyonda oturacaksın dedi. anlayacağınız gece uyuyamadım. sabahta 24 saat dolsun die anneme kahvaltıya gittik ordan kayın valideye ordan avm ye. derken artık yürüyecek dermenım kalmamıştı. eve geldim 2 saat uyuyup kardeşimin doğum gününü kutlamak için yine evden çıktım. çok şükür manevrayla kristaller yerine oturdu galiba 2 saat o kadar güzel uyumuşumki hala uykum yok. eşim yarında dinlen işe gitme diyor. iş yerindekiler ne der bilmem. çokta iş var. sen olmazsan şirket batmaz bişi olmaz diyor. bende bu uyku düzenim yerine gelsin die gitmek istemiyorum. bakalım. bu arada bebişi yine gördük ama yine kalp atışı yok 2 hafta sonra gitcez biraz büyüsün die.
ailemize akrabalarımıza bebiş haberini bugün verdik anneler günü hediyesi olarak herkes çok mutlu.
işte kızlar böyle Amana kristallerinize sahip çıkın. banyo yaparken kulağınıza su kaçırmaın. kulak çubuğu ile kulak kirlerini içeri itmemeye özen gösterin. bütün dengeleri şaşıyor insanın
Ben de öyleyim sürekli bi endişe bi evham
Kızlar mide bulantılarınız başladı mı ben de tık yok
bir sorayim bakalim canim. bende zaten ara ara hep birseyler oluyorMerhaba canım, rüyan hayır olsun, hayırlı çıksın,
ama bence sende sübyan olabilir. Böyle rüyalarla korkutuyorlarsa sübyanlısındır.
büyüklerimiz bilir. Hamile ve lausa kadınları korkuturlar. Sen bir muska yazdır. gene korkutmak gibi olmasın. dediğimi sor büyüklerine bilirler. canını sıkma mühim bişiy değil.
benimgobiste aldi basini gitti canim. sanirim gaz ve bende kendimi cok sisko hissediyorum. 54 kiloyum boyum 164offfff yeşim yaaaa tulumbamıı kız valla bu gidişle ben olucam tulumba tatlısısabah kocam yanıma fındık ceviz felan koyuyor birer paket dur dedim napıyosun o kadar şeyi ne zaman yicem dedim.. olsun senin bol bol yemek lazım dedi... yaa yiyelimde 150 kilo olalım dedim.. olsun ben seniiii tontiş tontiş severim o zamannn dedi.. valla üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
canım geçmiş olsun. ilaç kullanamamk ta çok zor tabi. bende banyodan çıkınca kulaklarımı vakumluyorum elimle sonra havluyla kurutuyorum.
gel canım gel tr gibi memleketmi var. :) genelde benim bildiğim sabah bulantılarının olması lazım. ama gün boyuda süren oluyor galiba. tuzlu kreker yiyin diye okumuştum bir yerde..
canım benim senin de geçmiş anneler günün kutlu olsun.
sana da geçmiş olsun iyileşmene sevindim canım. bebişe iyi bak :)
merhabalar arkadaşlar,
ben de nisan hamişiyim..
aranıza yeni katıldım,4 yaşında kızım var.Allah kısmet ederse yeni bebişimizi heyecanla bekliyoruz..
son adet tarihim:4 nisan
bu arada cok erken ama isim varmi kafanizda ??
oglan olursa hazir ismi metehan
kiz olursada birkaz alternatif var aylin ela gokce sanirim dizinin etkisinde kaldim :)))
Nasılsınız kızlar; benim vitaminimin bitmesine 2 gün kaldı, doktora gitmem gerek bakalım bebeği görebilecekmiyiz :)
kaç haftalıkken net bebek gözükür ? karından baktırıyorum ben aşağıdan değil :)
selam anneler... uzun zamandır takip edemedim iş yoğunluğundan dolayı... benim de sabah bulantılarım arttı ama kasık ve bel ağrısı kalmadı şükür. dün ağrılar kalmayınca korkarak gittim doktora kontrole. neyseki biz fasulye kadar olmuşuz:) 10 gün önce 3 mm di boyumuz, dün 15 mm ölçtü doktor. kalp atışını da gördük yine pıt pıt :) çok mutlu oldum inanılmaz heyecan verici birşey. Allah herkese yaşatsın, bizi ve bebeklerimizi korusun... kendinize dikkat edin, yorulmayın...
günaydın kızlar. ne zamandır uğrayamıyorum. biraz rahatsızım. gebeliğimin başından beri hep lekelenmelerim oluyo.hatta kanamam da olmuştu. yerleşme kanamasıdır dedi doktor ama benim hala oluyo pembe lekelenmeler.gördükçe moralim bozuluyo. korkuyorum. normal mi sizce? bir de benmim doktorum ilk 3 ay badem yağı bile kullanma dedi. hiç bi bitkisel yağı kullanma dedi.sonuçta ilaçların da bitkisel kökenli olduğunu söyledi. isterseniz 3 ayı doldurduktan sonra başlatın yağları kullanmaya.
merhabalar. malesef nisan ayı hamişi değilim artık. dün bebeğimi kaybettim. inşallah sizler sağlıkla alırsınız kucağınıza. cuma günü kahverengi akıntım oldu 1 sefer. ogün biraz yorulmuştum yorgunluktan diye düşündüm akşam da olmadı zaten. cumartesi minik minik kahverengi parçalar gelmeye başladı. 1 2 kez geldi. pazar günü acile gittim. ultrasonda baktı doktor. kesenin arkasında yoğun bir kanama var, kesenin şekli değişmiş ve bebek net görünmüyor dedi. hemen hastaneye yatırıp takibe aldılar. dün radyolojide ultrasona aldılar. bebeğe ait parçalar kalmış. kürtaj kararı verildi. akşam her şey bitti. sebebini öğrenmek için patoloji sonucunu bekliyoruz. Allah hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı bebekler versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?