Nisan Ayı Hamişleri

teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en hayırlısından..

Tuana ismini beğenmiştim ama benim bir kuzenin ikinci ismi Tuan imiş. Yattı. Kız olursa feyruz olabilir ama pek isim bakmadık henüz
feyruz u ilk kez duyuyorum anlami neymis?
bendede var rahimde kanama alanlari az biraz yurusem hemen lekelenme yasiyorum
gecen seferde oyle oldu ve bebisimin kalbi durdu
bu sefer onlem diye aspirin kullaniyoruz. dr sana birsey verdimi? bol bol dinlen bana cok farkediyor
birde 2 gundur gunduz vakti uyuyorum :)
o masallah fasulyeye bizimki daha 3mm . abi olmus seninki yada abla:)
bende 8. hafta bittiginde gidicem haftaya cuma cok heyecanliyim:)

canim cok gecmis olsun ilk gebeliginmiydi
bendede kesede kanama olmustu ve kalp atisi durmustu.
bunlar cok uzucu seyler ama her serde bir hayir var demek lazim. ben oyle teselli ediyorum kendimi
bu arada kan pihtilasma testi yaptir istersen bazen sebp bu oluyormus
ben onlem amacli aspirin kullaniyorum suan

Arkadaşlar merhaba, ben de hamileliğimi nisan ayında öğrendim, şu an 8. haftanın içindeyim. şimdiye kadar mide bulantısı baş dönmesi vs gibi problemlerim olmadı, sadece çok hafif adet sancısına benzer bir ağrım oluyordu arada bir. geçen cumartesi günü bebik 8 mm olarak ölçüldü, kalp atışını da duyduk çok mutlu olduk ancak pazar günü normal akıntımın renginde çok çok hafif bir pembeleşme farkettim. kesinlikle kahverengi falan değil ama bu adet öncesi olan pembemsi beyaz akıntıdan. hemen doktorumu aradım, ciddi bir şey olduğunu düşünmediğini ama risk almamak için progestana başlayacağımızı söyledi. pazar akşamdan beri progestan içiyorum, bahsettiğim pembe akıntı da geçti tamamen ama içimde hafif bir endişe kaldı tabii. benzer bir durum yaşayan var mı?

bu arada progestan ne ilaçmış, öyle bir uyku yapıyor ki bende, bugün işyerimde bile uyuyakalmışım şaşkın ördeğe döndüm.

Cani cok uzuldum tatlim nediycemi bilmiyorum inanki ins bundan sonra hersey guzel olur

Canim meleğine çok üzüldüm. Allah sabır versin

canım gecmıs olsun ben nısan hamılelerınde ılkım son olurum dıyordum ama malesef sende melegını kaybetmıssın. cumartesı kötü haberı almıstım bugun kanamam basladı doktor vajınal ilaç yerlestırdı yarın sabahta kurtaj olacagım.merak ettım acını deşmek burdakı arkadasların mutluluklarına gölge dusurmek ıstemem derdımızle burda onların morallarını bozmak hele hıc hıc ıstemem.kurtajının hakkında sana özel mesaj atıyorum bana hemen dönersen sevınırım canım Allah sabır versın

arkadaşım geçmiş olsun ikinize de. çok üzüldüm. allah sabır versin.

merhaba kızlar...öncelikle bebekleri melek olan arkadaşlarıma geçmiş olsn diyorum..lütfen moralinizi çok bozmayın..bu ilk gebeliklerde sıkça yaşanabiln bişey..arkadaşım da yaşadı..ve kürtajdan sonra tekrar çok çabuk hamile kalındığını ve bebeğin sağlıklı olduğunu duymuştum..
ben de gebeliğimin 6. haftasındayım..bugün doktor kontrolüm vardı..23mm olmuş ufaklık.her gün onun için dua ediyorum..
hamileliğim rahat geçiyo..iş güce tam gaz devamm...15 gün sonra ense ölçümü ve 2li test için çağırdı doktorum..2li testin ne olduğunu bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? bi de 15 günde bir muayene sizce çok mu?
öptüm nisan hamişleri...:)

umarım çok çabuk güzel haberler alır ve toparlanırsın tatlım. sana ve eşine sağlık diliyorum.

bugün ilk kontrolüme gittim ve bana da progestan başlattı. ilkini bu gece içicem. uyku yaptığını duydum, bari yatarken içiyim dedim ama saba mecburen içicem.

Bu arada kalp atışını duydum bügün kızlar:) domestik günlük: Guptik! Guptik! Guptik!
Miğde bulantısı da ileri boyutlara ulaştı. yarın kan tahlillerini aldıktan sonra tekrar konuşucaz bulantı meselesini.

kendi mesajımı düzeltiyorum...6 haftalık değil, 9+1 haftalık hamileyim..yanlış olmuş:)

kızlar ben 7. hafta içindeyim aşılamadan 3 gün sonra (yani1 ay önce) başladım progestana ve ben normalde ağızdan alınması için olan kapsülleri vajinal yoldan alıyorum hiç bir sıkıntı vermiyor bana. son 3 kapsül kaldı bakalım dr yeniden vericekmi

crinone jel verdi sadece onu kullanıyorum.bi ara aspirin versem mi dedi,sonra da neyse kanaman var dedi.anlamadım. aspirin kullanmam gerekiyo mu acaba? çok korkuyorum. başka bi doktora mı görünsem? evde dinleniyorum.aynen benim de en ufak yürümede ya da harekette hemen oluyo. yataktan kalkmaya korkar oldum:2:

Kızlar günaydın, sanki günler geçtikçe pilim bitiyor gibi hissediyorum kızlar çok yorgunum.. Elim ayağım sürekli ağrıyor.. miğdem hassaslaştı iyice.. ağar şeyler yiyemiyorum.. hafif öğünlerle atlatmaya çalışıyorum.. iştahım yok.. yemek için yaşayan ben yemek yiyemiyorum resmen..

Bugün aile hekimine gittim kan aldılar tahliller için yarın sonuçları alıcam.. Hayırlısı bakalım..

ben evde oturduğum halde öyleyim, seninki çok normal. bence doktoruna söyle bu durumu destek olucak bişeyler verir sana.

benimde hiç iştahım yok ne yesem midem bulanıyor sonrada kusuyorum 2 3 kere kustum daha genellikle bulantı oluyor

ben evde oturduğum halde öyleyim, seninki çok normal. bence doktoruna söyle bu durumu destek olucak bişeyler verir
sana.

canım henüz doktora gitmedim ayın 22 sinde gidicem inşaallah.. aile hekimine gittim bugün ilk defa kan tahlili yaptırdım, yarın sonuçları alıcam bakalım değerler nasıl çıkacak hiç bilmiyorum.. korkuyorum anormal bir durumla karşılaşırım diye.. :18:

Günaydın kızlar...

Bende bugün aile hekimine gittim. ama benim sonuçlar cuma çıkacak.
ben yemeklerden tiskinmeye başladım. Domates salatalık cacık ayran kurtarıcılarım olur.
soğuk yağsız hafif yiyecekler çok iyi geliyor.. 600 gr vermişim bu arada :44:

seni korkutan durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…