ya bişi dicem badem yağını genelde kaşlarımıza kirpiklerimize kullanıyodukya çoğalıp kuvvetlensin die. şimdi karnımızdaki bacaklarımızdaki kıllarda çoğalacakmı? :))
Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin. Allah isteyen herkese tekrar tekrar bebişler nasip etsin
feyruz u ilk kez duyuyorum anlami neymis?Tuana ismini beğenmiştim ama benim bir kuzenin ikinci ismi Tuan imiş. Yattı. Kız olursa feyruz olabilir ama pek isim bakmadık henüz
bendede var rahimde kanama alanlari az biraz yurusem hemen lekelenme yasiyorumgünaydın kızlar. ne zamandır uğrayamıyorum. biraz rahatsızım. gebeliğimin başından beri hep lekelenmelerim oluyo.hatta kanamam da olmuştu. yerleşme kanamasıdır dedi doktor ama benim hala oluyo pembe lekelenmeler.gördükçe moralim bozuluyo. korkuyorum. normal mi sizce? bir de benmim doktorum ilk 3 ay badem yağı bile kullanma dedi. hiç bi bitkisel yağı kullanma dedi.sonuçta ilaçların da bitkisel kökenli olduğunu söyledi. isterseniz 3 ayı doldurduktan sonra başlatın yağları kullanmaya.
o masallah fasulyeye bizimki daha 3mm . abi olmus seninki yada abla:)selam anneler... uzun zamandır takip edemedim iş yoğunluğundan dolayı... benim de sabah bulantılarım arttı ama kasık ve bel ağrısı kalmadı şükür. dün ağrılar kalmayınca korkarak gittim doktora kontrole. neyseki biz fasulye kadar olmuşuz:) 10 gün önce 3 mm di boyumuz, dün 15 mm ölçtü doktor. kalp atışını da gördük yine pıt pıt :) çok mutlu oldum inanılmaz heyecan verici birşey. Allah herkese yaşatsın, bizi ve bebeklerimizi korusun... kendinize dikkat edin, yorulmayın...
merhabalar. malesef nisan ayı hamişi değilim artık. dün bebeğimi kaybettim. inşallah sizler sağlıkla alırsınız kucağınıza. cuma günü kahverengi akıntım oldu 1 sefer. ogün biraz yorulmuştum yorgunluktan diye düşündüm akşam da olmadı zaten. cumartesi minik minik kahverengi parçalar gelmeye başladı. 1 2 kez geldi. pazar günü acile gittim. ultrasonda baktı doktor. kesenin arkasında yoğun bir kanama var, kesenin şekli değişmiş ve bebek net görünmüyor dedi. hemen hastaneye yatırıp takibe aldılar. dün radyolojide ultrasona aldılar. bebeğe ait parçalar kalmış. kürtaj kararı verildi. akşam her şey bitti. sebebini öğrenmek için patoloji sonucunu bekliyoruz. Allah hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı bebekler versin inşallah..
merhabalar. malesef nisan ayı hamişi değilim artık. dün bebeğimi kaybettim. inşallah sizler sağlıkla alırsınız kucağınıza. cuma günü kahverengi akıntım oldu 1 sefer. ogün biraz yorulmuştum yorgunluktan diye düşündüm akşam da olmadı zaten. cumartesi minik minik kahverengi parçalar gelmeye başladı. 1 2 kez geldi. pazar günü acile gittim. ultrasonda baktı doktor. kesenin arkasında yoğun bir kanama var, kesenin şekli değişmiş ve bebek net görünmüyor dedi. hemen hastaneye yatırıp takibe aldılar. dün radyolojide ultrasona aldılar. bebeğe ait parçalar kalmış. kürtaj kararı verildi. akşam her şey bitti. sebebini öğrenmek için patoloji sonucunu bekliyoruz. Allah hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı bebekler versin inşallah..
feyruz u ilk kez duyuyorum anlami neymiş
canım gecmıs olsun ben nısan hamılelerınde ılkım son olurum dıyordum ama malesef sende melegını kaybetmıssın. cumartesı kötü haberı almıstım bugun kanamam basladı doktor vajınal ilaç yerlestırdı yarın sabahta kurtaj olacagım.merak ettım acını deşmek burdakı arkadasların mutluluklarına gölge dusurmek ıstemem derdımızle burda onların morallarını bozmak hele hıc hıc ıstemem.kurtajının hakkında sana özel mesaj atıyorum bana hemen dönersen sevınırım canım Allah sabır versın
Arkadaşlar merhaba, ben de hamileliğimi nisan ayında öğrendim, şu an 8. haftanın içindeyim. şimdiye kadar mide bulantısı baş dönmesi vs gibi problemlerim olmadı, sadece çok hafif adet sancısına benzer bir ağrım oluyordu arada bir. geçen cumartesi günü bebik 8 mm olarak ölçüldü, kalp atışını da duyduk çok mutlu olduk ancak pazar günü normal akıntımın renginde çok çok hafif bir pembeleşme farkettim. kesinlikle kahverengi falan değil ama bu adet öncesi olan pembemsi beyaz akıntıdan. hemen doktorumu aradım, ciddi bir şey olduğunu düşünmediğini ama risk almamak için progestana başlayacağımızı söyledi. pazar akşamdan beri progestan içiyorum, bahsettiğim pembe akıntı da geçti tamamen ama içimde hafif bir endişe kaldı tabii. benzer bir durum yaşayan var mı?
bu arada progestan ne ilaçmış, öyle bir uyku yapıyor ki bende, bugün işyerimde bile uyuyakalmışımşaşkın ördeğe döndüm.
merhaba kızlar...öncelikle bebekleri melek olan arkadaşlarıma geçmiş olsn diyorum..lütfen moralinizi çok bozmayın..bu ilk gebeliklerde sıkça yaşanabiln bişey..arkadaşım da yaşadı..ve kürtajdan sonra tekrar çok çabuk hamile kalındığını ve bebeğin sağlıklı olduğunu duymuştum..
ben de gebeliğimin 6. haftasındayım..bugün doktor kontrolüm vardı..23mm olmuş ufaklık.her gün onun için dua ediyorum..
hamileliğim rahat geçiyo..iş güce tam gaz devamm...15 gün sonra ense ölçümü ve 2li test için çağırdı doktorum..2li testin ne olduğunu bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? bi de 15 günde bir muayene sizce çok mu?
öptüm nisan hamişleri...:)
feyruz u ilk kez duyuyorum anlami neymis?
bendede var rahimde kanama alanlari az biraz yurusem hemen lekelenme yasiyorum
gecen seferde oyle oldu ve bebisimin kalbi durdu
bu sefer onlem diye aspirin kullaniyoruz. dr sana birsey verdimi? bol bol dinlen bana cok farkediyor
birde 2 gundur gunduz vakti uyuyorum :)
Kızlar günaydın, sanki günler geçtikçe pilim bitiyor gibi hissediyorum kızlar çok yorgunum..Elim ayağım sürekli ağrıyor.. miğdem hassaslaştı iyice.. ağar şeyler yiyemiyorum.. hafif öğünlerle atlatmaya çalışıyorum.. iştahım yok.. yemek için yaşayan ben yemek yiyemiyorum resmen..
Bugün aile hekimine gittim kan aldılar tahliller için yarın sonuçları alıcam.. Hayırlısı bakalım..
ben evde oturduğum halde öyleyim, seninki çok normal. bence doktoruna söyle bu durumu destek olucak bişeyler verir
sana.
Kızlar günaydın, sanki günler geçtikçe pilim bitiyor gibi hissediyorum kızlar çok yorgunum..Elim ayağım sürekli ağrıyor.. miğdem hassaslaştı iyice.. ağar şeyler yiyemiyorum.. hafif öğünlerle atlatmaya çalışıyorum.. iştahım yok.. yemek için yaşayan ben yemek yiyemiyorum resmen..
Bugün aile hekimine gittim kan aldılar tahliller için yarın sonuçları alıcam.. Hayırlısı bakalım..
seni korkutan durum nedir?canım henüz doktora gitmedim ayın 22 sinde gidicem inşaallah.. aile hekimine gittim bugün ilk defa kan tahlili yaptırdım, yarın sonuçları alıcam bakalım değerler nasıl çıkacak hiç bilmiyorum.. korkuyorum anormal bir durumla karşılaşırım diye.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?