Nisan Ayı Hamişleri

aynen bende aynı durumdayım :)

Mrb kızlar ben de aynı durumdayım midem çok hassas. Yalnız size sormak istediğim bişey var.
benim midem sürelki rahatsız. sizde de tiksinme, midede yanma,ekşime,şişkinlik,hazımsızlık,ağrı ve gaz oluyor mu?
Bana bunların hepsi çok gibi geldi,sanki hamilelikten değil gibi...Yarın kontrolüm var, olmazsa bi de midem için ayrı dr.a gitsem mi?

ayyyy bende 5 gun sonra gorecegim bezelyemi :) ikimizde ayni seyleri hissediyoruz galiba bende de hic bulanti yok gogusler kocamannn gobekte buyudu bende bir kilo aldim pantolonlarimin dugmeleri acik geziyorum cunku o dugmeyi hissediyorum

oyyy harbiden olsada yesek kız.
ben biraz fazla kiloluyum. doktorum 5 ay kilo alma dedi. nasıl yapıcam bilmiyorum ama kilo almamam lazım. 5. aydan sonra alacağım 8 kiloya çare yok dedi.
şimdiden böyle yersek. sonra nasıl olucam allah bilir[/QUOTE]

sanirim ayni kilodayiz benim doktorda kilo boyun iyi dedi ben simdiden bi kilo aldim bile ya uffff zaten kendimi cok kilolu hissediyorum hamile kalmadan once millet beni hamile sanardi duzun artik gobegimin ne kadar oldugunu

canım bende önceden severek yediğim şeyleri yiyemiyorum, mesela domatesin kabuğu ve maydonoz miğdemi bulandırıyor.. Hamur işi yiyemiyorum.. canım hep çorba tarzı şeyler istiyor..

arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ben... hepinizin hamilelikleri hayırlı bir şekilde sonuçlanır inşallah.bende 8 haftalık hamileyim.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

Merhabaa kızlar bende aranıza yeni katıldım hamile olduğumu 8 mayısta öğrendim ertesi gün kan tahlili yaptırdım çünkü ultrasonda görünmedi hcg 813.9çıktı SAT 1 nisan yarında ilk muayeneme gidicem ama çok heyecanlıyım ters bişiler çıkarsa diye tam anlamıyla sevinemiyorum bile inşallah yarın keseyi görebilirim Allah hepimizin bebeklerini korusun!

Hoşgeldin aramıza.Hayırlı olsun bebişin. Ben de olumsuz bişeyler duyma korkusunu yaşadım normal ama bişey olmaz canım inş. Allahın izniyle.Olumlu düşün.Önce kesesini görürsün,kendini göremezsin.Sonra kesenin içinde minicik görünür nokta gibi.Sonra kalp atışını duyarsın falan.. Ben de yarın kalp atışını duymaya gidecem hayırlısı...İnsan korkuyo tabi herşey yolunda mı diye...

sanirim ayni kilodayiz benim doktorda kilo boyun iyi dedi ben simdiden bi kilo aldim bile ya uffff zaten kendimi cok kilolu hissediyorum hamile kalmadan once millet beni hamile sanardi duzun artik gobegimin ne kadar oldugunu [/QUOTE]

BENİM BOYUM KISA KİLOMDA ÇOK DOKTOR ZATEN ZAYIFLAMAMI İSTİYORDUKİ HAMİLE KALDIM. şu şartlarda istesemde kilo alamam çünkü yemeklerden tiskiniyorum çok sevdiğim çikolata bile aklıma gelmiyor.

canım bende önceden severek yediğim şeyleri yiyemiyorum, mesela domatesin kabuğu ve maydonoz miğdemi bulandırıyor.. Hamur işi yiyemiyorum.. canım hep çorba tarzı şeyler istiyor..

bende çorba istiyorum şu an ama çokmu gelir die düşünüyorum ole

benimde hiç iştahım yok ne yesem midem bulanıyor sonrada kusuyorum 2 3 kere kustum daha genellikle bulantı oluyor

ben daha dün bir yazı okudum çok kusmakla ilgili. mutlaka doktorunuza görünün diyor. ben dün doktorumun yanındaydım. daha yazıyı okumamıştım. "çok bulantım oluyor, daha da artarsa dayanılmaz olur, korkuyorum" dedim. "korkma, ilaçla hatta gerekirse serumla durumu kontrol altına alırız" dedi. bol bol su içmeye çalış. bu üç ay aldığın besinlerden pek etkilenmiyor ama özellikle su ve mineral kaybı ciddi bir durum.

ya ben dkh bıraktıktan hemen sonra hamile kalmışım o yüzden korkuyorum bazen..

inan ben de hapı bıraktım, bir ay bekledim, 2. ay hamile kaldım. ama korkulması gereken bir durum olsaydı doktor korunmamı isterdi. özellikle de sordum. az kalmış doktoruna da. sen endişelerini belirt bak o seni rahatlatıcak istatistik bilgiler vericektir:)

off ben tavuktan bahsederken bile bayılacak gibi oluyorum. böyle sulu ekşi salata, üzerine peynir bu aralar ideal yemeğim. bir de beyaz peynirli tostla ayran:)

tatlım ben sadece birini yaşayan da duydum, hepsini aynı anda yaşayan da. anormal değil yani anlattıkların. bence yarın doktorun rahatlatır seni.

Canım sen kimden randevu aldın bugün iki doktordan randevu almaya çalıştım dolu dediler

Canım sen kimden randevu aldın bugün iki doktordan randevu almaya çalıştım dolu dediler

herkese selamm..
bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk çok heyecan vericiydi. ama doktor bu heyecanı bombaladı sizde kist var demiştik değil mi diye sözüne başladığı anda benim nevrim döndü. ki aynı doktora gebe kalmadan önce de çok adet ağrılarım oluyor kist varmı diye gittim ama temiz çıkmıştı. ee geçen hafta da baktı bişey yok gayet iyi dedi. şimdi de çıktı gebelikten dolayı olmuş olabilir filan dedi. neyseki alttan baktığında yanlış teşhis olduğu anlaşıldı. ve ben çok korktuğumla kaldım. tadını bile çıkaramadım

teyzeleri için fotoda çektirdik

Canım sen bursadamıydın?.. bak çekirgede doruk tıp merkezi varya orda melike hanım diye birisini tavsiye ettiler bana çok iligli bir doktormuş memnun kalmış benim arkadaşlar ondan aldım..

hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza bende senin gibi korkuyorum inan ilk kontrolümüz nasıl geçecek merakla bekliyorum.. Benim 3,5-4 haftalıkken yani 30 nisanda kese göründü 3,8 mm çıktı... yinede içimde korkular var.. hayırlısı bakalım

tatlım ben sadece birini yaşayan da duydum, hepsini aynı anda yaşayan da. anormal değil yani anlattıkların. bence yarın doktorun rahatlatır seni.

ya ben ekmekten uzak durmaya çalışıyorum. şimdi biraz çorba içtim sık ve az yiyorum

Gözün aydın cnm darısı başımıza... maşallah bebişine bende koymaya çalışcam az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…