Günaydın kızlar...
Bende bugün aile hekimine gittim. ama benim sonuçlar cuma çıkacak.
ben yemeklerden tiskinmeye başladım. Domates salatalık cacık ayran kurtarıcılarım olur.
soğuk yağsız hafif yiyecekler çok iyi geliyor.. 600 gr vermişim bu arada :44:
aynen bende aynı durumdayım :)
benimde kilo sorunum var almamaya dikkat ediyorum :)zaten kilomda var zayıflıyım biraz doktorum 5 ay kilo alma dedi. uğraşıcam kısmetse
Gunaydin guzel anne adaylariiiii. Bugun tam 10 gun var findik kurdumu gormeye cok heycanliyim valla :)kizlar bende hic bulanti yok tiksinme koku hassasiyeti ama goguslerim sisti bide kocaman gobegim oldu aslinda sadece bir bucuk kilo almisim ama gobgim cok buyumus yaaa pantolonlarimdan anliyoru
Normalmi iki aylik olduk ama
Günaydın kızlar...
ben yemeklerden tiskinmeye başladım. Domates salatalık cacık ayran kurtarıcılarım olur.
seni korkutan durum nedir?
Merhabaa kızlar bende aranıza yeni katıldım hamile olduğumu 8 mayısta öğrendimertesi gün kan tahlili yaptırdım çünkü ultrasonda görünmedi hcg 813.9çıktı SAT 1 nisan yarında ilk muayeneme gidicem ama çok heyecanlıyım ters bişiler çıkarsa diye tam anlamıyla sevinemiyorum bile inşallah yarın keseyi görebilirim Allah hepimizin bebeklerini korusun!
oyyy harbiden olsada yesek kız.
ben biraz fazla kiloluyum. doktorum 5 ay kilo alma dedi. nasıl yapıcam bilmiyorum ama kilo almamam lazım. 5. aydan sonra alacağım 8 kiloya çare yok dedi.
şimdiden böyle yersek. sonra nasıl olucam allah bilir
canım bende önceden severek yediğim şeyleri yiyemiyorum, mesela domatesin kabuğu ve maydonoz miğdemi bulandırıyor.. Hamur işi yiyemiyorum.. canım hep çorba tarzı şeyler istiyor..
benimde hiç iştahım yok ne yesem midem bulanıyor sonrada kusuyorum 2 3 kere kustum daha genellikle bulantı oluyor
canım henüz doktora gitmedim ayın 22 sinde gidicem inşaallah.. aile hekimine gittim bugün ilk defa kan tahlili yaptırdım, yarın sonuçları alıcam bakalım değerler nasıl çıkacak hiç bilmiyorum.. korkuyorum anormal bir durumla karşılaşırım diye.. :18:
ya ben dkh bıraktıktan hemen sonra hamile kalmışım o yüzden korkuyorum bazen..
Günaydın kızlar...
Mrb kızlar ben de aynı durumdayım midem çok hassas. Yalnız size sormak istediğim bişey var.
benim midem sürelki rahatsız. sizde de tiksinme, midede yanma,ekşime,şişkinlik,hazımsızlık,ağrı ve gaz oluyor mu?
Bana bunların hepsi çok gibi geldi,sanki hamilelikten değil gibi...Yarın kontrolüm var, olmazsa bi de midem için ayrı dr.a gitsem mi?
canım henüz doktora gitmedim ayın 22 sinde gidicem inşaallah.. aile hekimine gittim bugün ilk defa kan tahlili yaptırdım, yarın sonuçları alıcam bakalım değerler nasıl çıkacak hiç bilmiyorum.. korkuyorum anormal bir durumla karşılaşırım diye.. :18:
Canım sen kimden randevu aldın bugün iki doktordan randevu almaya çalıştım dolu dediler
Merhabaa kızlar bende aranıza yeni katıldım hamile olduğumu 8 mayısta öğrendimertesi gün kan tahlili yaptırdım çünkü ultrasonda görünmedi hcg 813.9çıktı SAT 1 nisan yarında ilk muayeneme gidicem ama çok heyecanlıyım ters bişiler çıkarsa diye tam anlamıyla sevinemiyorum bile inşallah yarın keseyi görebilirim Allah hepimizin bebeklerini korusun!
tatlım ben sadece birini yaşayan da duydum, hepsini aynı anda yaşayan da. anormal değil yani anlattıkların. bence yarın doktorun rahatlatır seni.
herkese selamm..
bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk çok heyecan vericiydi. ama doktor bu heyecanı bombaladı sizde kist var demiştik değil mi diye sözüne başladığı anda benim nevrim döndü. ki aynı doktora gebe kalmadan önce de çok adet ağrılarım oluyor kist varmı diye gittim ama temiz çıkmıştı. ee geçen hafta da baktı bişey yok gayet iyi dedi. şimdi de çıktı gebelikten dolayı olmuş olabilir filan dedi. neyseki alttan baktığında yanlış teşhis olduğu anlaşıldı. ve ben çok korktuğumla kaldım. tadını bile çıkaramadım
teyzeleri için fotoda çektirdikEki Görüntüle 417952
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?