Nisan Ayı Hamişleri

maşallah maşallah:)

Canım sen bursadamıydın?.. bak çekirgede doruk tıp merkezi varya orda melike hanım diye birisini tavsiye ettiler bana çok iligli bir doktormuş memnun kalmış benim arkadaşlar ondan aldım..

Şimdi aradım cumartesi için ama doluymuş ben gene kendi doktoruma gideym de sen memnun kalırsan ona geçerim

Benim sat tarihim 03 04 ,05 mayısta regl olmam gerekiyordu.Olmayınca 10 Mayısta doktora gittim kan tahlili yaptık akşamında beta hcg 1171 çıktı 12 Mayısta tekrar kont.gittim kese göründü ama biraz geriden geliyorum 4 hafta 3 günlük dedi bu bi sorun olur mu bilmiyorum.İştahımda bir artış ya da kötüye gidiş olmadı.Bulantım yok ,halsizliğim yok hamile gibi hissedemiyorum korkularım sevincime mani oluyor.22 sinde kalp atışları için gel dedi o gün geldiğinde kalp atışlarını duyamama endişesi bugünümün mutluluğunu gölgeliyor.Dün akşamda garip bir karın ağrısı hissettim bütün gece ağladım endişeden umarım herşey hepimiz için hayırlı olur.Bu sürecin tamamı tedirginlikle geçicek sanırım.Allah'ım hepimize sabır ve sağlık versin.

Ben pazartesi ssk ya gittim doktorumu değiştirmek istiryorum o yüzden şimdilik ssk ya gideym en azından tahlilleri falan yaptırırım dedim yaptırdım da, tam kan sayımı, idrar, toksoplazma falan, ultrasona girdim ama sadece kese göründü içinde embriyoyu göremedi radyolog hatta erken gebeliktendir diye teselli etmeye çalıştı kese 8.5 mm, tabi ssk da acil bi durum olmadıkça alttan bakmıyolar, o kadar moralim bozuldu ki en azından embriyo görünür zannetmiştim,üstelik ben bunları bir kere yaşadım zaten, ilk hamileliğimde de embriyoyu bir türlü görememiştik gördükten sonra da kendi haftasına göre hep küçük kaldı sonrada olmadı işte, şimdi yine aynı kabuslar geçmek bilmeyen zaman, doktor da bulamıyorum herkes dolu galiba gene cuma kendi doktoruma gidicm, kızlar nolur bana dua edin büyüsün bebeğim

Massallah, Allah tamamına erdirsin insAllah

Canım bebislerimiz yumurtlama ve döllenme tarihine göre farklı haftalarda olabiliyor. Önemli olan şimdiden sonraki gelismesi. Bu belirtileri biz de yeni yasıyoruz. Yani bıkac haftadan önce görmezsin. Telaslanmani gerektrcek hicbisi yok

Topigin ilk asereni sensin galiba :)
Su an bend de bulantı var. Otobusteyim umarım sürekli olmaz. Benim ark var ilk trimesterda Hergun kötü bulantisi vardı, 5 aylık ve hala ara ara oluomus. Umarım Bnmki öyle olmazz

şiddetli olmamak koşuluyla bulantı iyi olur gibimi geliyor. ne güzel kendinizi hamile gibi hissediyorsunuz. bulantı olmayınca yada aserme sanki sıradan bir gün gibi geçiyor... hafif karnimda yırtılma gibi gerilmeler hissediyorum. sizdede oluyor mu böyle seyler... rahmin büyüdügünü hissediyormusunuz...

bizimki 6 -2 de göründü nokta kadar bişey... ama kalp atışları duyulmayabilir dedi doktor. az duyuldu. 21nde hem test sonuclarını goturcem hem de daha güclü duycaz kalp atışlarını inşallah...

ben 8inci haftaya yeni basladım. ilk 1nde gittik kese gorundu 10nda bebek. 21nde test sonuclarıyla birlikte kalp atısını net duymak için çagırdı. 10 gunde bir gidiyorum. ilk aylarda normaldir diye düsünüyorum. kontrollerin sık olmasını.

selam hanımlar Allah hepinizin bebişine sağlık hayırlı ömür versin

neler yaşıyorsunuz günler nasıl geçiyor nelere dikkat ediyorsun azıcık bilgileneyim sizden

Canım bende salı günü gidicem doktora bakalım görünecekmi bizimde sıpa merakla bekliyoruz, morelini bozma sakın.. içine sinmiyorsa başka bir doktora daha git..

ya ben dkh bıraktıktan hemen sonra hamile kalmışım o yüzden korkuyorum bazen..

canım pek bir etkisi olmayacagını okumustum. biraz ara vereyim gibi düşünceye gerek yok dıyordu. bende subatta kulanmadım. temmuzda tatıl donusu olsun dıyoduk kısmet boleymiş. ama fenada olmadı. kısın evde buyur 6 aylıkken de gezmeler daha rahat olur... allah bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın... hatta hapı unutunca bıle hamıle kalanların bebeklerı sorunsuz oluyor. ıyı düsün üyü olsun... sagklıklı gunler...

Canım bende salı günü gidicem doktora bakalım görünecekmi bizimde sıpa merakla bekliyoruz, morelini bozma sakın.. içine sinmiyorsa başka bir doktora daha git..

Şimdi aradım cumartesi için ama doluymuş ben gene kendi doktoruma gideym de sen memnun kalırsan ona geçerim

hafta sonu dolu oluyor canım bende hafta içine aldım.. salı günü gidip göreceğiz hayırlısı ile..

bayanlar ben gaz sancısından kabızdan ve şişkinlikten ölüyordum gittim aktardan rezene aldım iki gündür 2 çay bardağı içiyordum bir bitki bu kadar mı etkisini gösterir hem de 2 günde bu gece ilk defa karnım ağrımadı kabızlığım da gitti çok rahatım şiddetle tavsiye ediyorum

yokmuş zaten bir problem yanlış anlaşılma olmuş canım. umarım sende biran önce duyarsın kalp atışlarını

Kızlar dün aile hekimi kan tahlili yapmıştı, eşim gidip sonuçları almış, doktor herşey çok güzel demiş.. temmuz sonu için randevu verdi tekrar.. değerler nasıl çıktı bilmiyorum raporu kendim görmek istiyorum bir an önce b-hcg değeri ne çıktı merak ediyorum eşime sordum bulamadım diyor raporda pek anlamaz böyle şeylerden biliyorum o yüzden en iyisi kendim bakıcam akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…