herkese selamm..
bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk çok heyecan vericiydi. ama doktor bu heyecanı bombaladı sizde kist var demiştik değil mi diye sözüne başladığı anda benim nevrim döndü. ki aynı doktora gebe kalmadan önce de çok adet ağrılarım oluyor kist varmı diye gittim ama temiz çıkmıştı. ee geçen hafta da baktı bişey yok gayet iyi dedi. şimdi de çıktı gebelikten dolayı olmuş olabilir filan dedi. neyseki alttan baktığında yanlış teşhis olduğu anlaşıldı. ve ben çok korktuğumla kaldım. tadını bile çıkaramadım
teyzeleri için fotoda çektirdikEki Görüntüle 417952
Canım sen bursadamıydın?.. bak çekirgede doruk tıp merkezi varya orda melike hanım diye birisini tavsiye ettiler bana çok iligli bir doktormuş memnun kalmış benim arkadaşlar ondan aldım..
bu arada resim nasıl ekleniyor?
herkese selamm..
bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk çok heyecan vericiydi. ama doktor bu heyecanı bombaladı sizde kist var demiştik değil mi diye sözüne başladığı anda benim nevrim döndü. ki aynı doktora gebe kalmadan önce de çok adet ağrılarım oluyor kist varmı diye gittim ama temiz çıkmıştı. ee geçen hafta da baktı bişey yok gayet iyi dedi. şimdi de çıktı gebelikten dolayı olmuş olabilir filan dedi. neyseki alttan baktığında yanlış teşhis olduğu anlaşıldı. ve ben çok korktuğumla kaldım. tadını bile çıkaramadım
Benim sat tarihim 03 04 ,05 mayısta regl olmam gerekiyordu.Olmayınca 10 Mayısta doktora gittim kan tahlili yaptık akşamında beta hcg 1171 çıktı 12 Mayısta tekrar kont.gittim kese göründü ama biraz geriden geliyorum 4 hafta 3 günlük dedi bu bi sorun olur mu bilmiyorum.İştahımda bir artış ya da kötüye gidiş olmadı.Bulantım yok ,halsizliğim yok hamile gibi hissedemiyorum korkularım sevincime mani oluyor.22 sinde kalp atışları için gel dedi o gün geldiğinde kalp atışlarını duyamama endişesi bugünümün mutluluğunu gölgeliyor.Dün akşamda garip bir karın ağrısı hissettim bütün gece ağladım endişeden umarım herşey hepimiz için hayırlı olur.Bu sürecin tamamı tedirginlikle geçicek sanırım.Allah'ım hepimize sabır ve sağlık versin.
altta eklenti ekle yazıyor ordan canım. upload yazıyor ona filan tıklıyorsun. yol gösteriyor
Topigin ilk asereni sensin galiba :)
Su an bend de bulantı var. Otobusteyim umarım sürekli olmaz. Benim ark var ilk trimesterda Hergun kötü bulantisi vardı, 5 aylık ve hala ara ara oluomus. Umarım Bnmki öyle olmazz
Nasılsınız kızlar; benim vitaminimin bitmesine 2 gün kaldı, doktora gitmem gerek bakalım bebeği görebilecekmiyiz :)
kaç haftalıkken net bebek gözükür ? karından baktırıyorum ben aşağıdan değil :)
merhaba kızlar...öncelikle bebekleri melek olan arkadaşlarıma geçmiş olsn diyorum..lütfen moralinizi çok bozmayın..bu ilk gebeliklerde sıkça yaşanabiln bişey..arkadaşım da yaşadı..ve kürtajdan sonra tekrar çok çabuk hamile kalındığını ve bebeğin sağlıklı olduğunu duymuştum..
ben de gebeliğimin 6. haftasındayım..bugün doktor kontrolüm vardı..23mm olmuş ufaklık.her gün onun için dua ediyorum..
hamileliğim rahat geçiyo..iş güce tam gaz devamm...15 gün sonra ense ölçümü ve 2li test için çağırdı doktorum..2li testin ne olduğunu bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? bi de 15 günde bir muayene sizce çok mu?
öptüm nisan hamişleri...:)
herkese selamm..
ya ben dkh bıraktıktan hemen sonra hamile kalmışım o yüzden korkuyorum bazen..
herkese selamm..
Şimdi aradım cumartesi için ama doluymuş ben gene kendi doktoruma gideym de sen memnun kalırsan ona geçerim
Canım bende salı günü gidicem doktora bakalım görünecekmi bizimde sıpa merakla bekliyoruz, morelini bozma sakın.. içine sinmiyorsa başka bir doktora daha git..
Massallah, Allah tamamına erdirsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?