Nisan Ayı Hamişleri

sakın öyle negatif düşünme canım..benim hala çok midem bulanmıyo..pek belirti yok..ama bebişim yerinde..sakın ümitsizliğe kapılma bence çok sağlıklı bir bebişin olacak..

Teşekkür ederim canım bugün gittik doktora keseyi gördük hatta kalp atışını bile duyduk doktor bile bu haftada duymak çok erken dedi benim 6 hafta 2 günlük herşey yolundaymış çok mutluyum

hoşbulduuuuk doğru canım insan panik yapıyor tabi doğal olarak bizde bugün gittik 6 hata 2 günlük herşey normal çıktı hayırlısı artık

Teşekkür ederim canım bugün gittik doktora keseyi gördük hatta kalp atışını bile duyduk doktor bile bu haftada duymak çok erken dedi benim 6 hafta 2 günlük herşey yolundaymış çok mutluyum

seninle aynı sayılırız benimde 6 hafta 4 günlük oldu..dün doktora gittik ama kalp atışını duymadık kese biraz daha büyümüş haftaya tekrar gidicez nasipse inşalah..

Canım bende kendimi hamile gibi hissetmiyordum taaaki bugün keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar insan ters bişi olurmu diye korkmaktan bebeğine odaklanamıyo normal böle hisstmen karın ağrısı olur sanki adet görücekmişin gibi kasılıyo normalmiş o rahim büyüyomuş bugün sordum bende doktora hayırlısı olsun canım

seninle aynı sayılırız benimde 6 hafta 4 günlük oldu..dün doktora gittik ama kalp atışını duymadık kese biraz daha büyümüş haftaya tekrar gidicez nasipse inşalah..

aaa aynı günlerdemi doğurcaz şimdi kısmetsee ne güzel :87: hayırlısı olsun canım haftaya kesin duyarsınız çok hızlı büyüyorlarmış

canım kusura bakma msjı yeni gördüm. özel msj atamadığım için burdan yazmak zorundayım. sen de kürtaj olmuşsundur heralde gerçmiş olsun. benim ilk gebeliğimdi. 1 hafta önce kontrole gittiğimde her şey normaldi. bebek görülmüştü. 1 hafta içinde ne olduysa oldu. bebek düşmüş. kürtajla kalan parçaları aldı. genel anestezi oldu. doktor ilk gebeliğin olduğu için çok zarar vermedim kabasını aldım gerisini vücudunun atmasını bekleyeceğiz dedi. parçayı patolojiye gönderdi sonucunu bekliyoruz. aslında seninkini de göndermeleri gerekirdi sebebini öğrenmek için genelde gönderiyorlarmış. çok zordu kabullenmesi hala zor ama beterini düşünerek avunuyorum. benim değildi Allahındı diye düşünüyorum. O verdi O aldı. Allah tekrarından ve beterinden saklasın sabrımızı artırsın inşallah. biz de sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inş. sana korunman için süre verdi mi?bana bir şey söylemedi 1 hafta sonra kontrol istedi o zaman söyler belki. genelde 3 ay diyorlarmış duyduğum kadarıyla.

cok gecmıs olsun canım.allah yardımcın olsun..

Kızlar yarın bebisimin kalp atışlarını duymaya gidicem. Çok stresliyim. Bol bol dua edin lütfen

canım tesekkur ederım benım 10 ay denemeden sonra arka arkaya yasadıgım 2.düşüğüm cok sukur kurtaj olmadım kesenın kendılıgınden dusmesı ıcın doktor bır ılac verdı eger dusmeseydı kurtaj yapacaktı cok sukur kese dustu kürtaja gerek kalmadı .sımdı hala kanamayla atıyorum bol bol dınlenıyorum.doktora o kadar cok ısrar ettım kı hanı bu durum bır arastırılsa dıye bana surec senı cok sıkıntıya sokar bır gırdık mı bu ıse ucu bucagı yok dedı. yanı ne bıleyım ınsanlar ılla 3.düşügü mü beklıyor bu durum ıcın anlamıyorum doktorlar ıcın oyle kolay ki söylemesı ben ağrıdayım cok fazla secenegım yok doktor degısıklıgıde yapamıyorum.neyse napalım vardır her seyde bır hayırrrr.korunma ıcın bır ay yeterlı ama bır ay sonra tekrar gıdecegım kontrole rahım kalınlıgını uygun bulursa deneme surecıne gırebılırmısısz ama sanırım ben bıraz daha fazla bekleyecegım cunku arka arkaya düşüklerim yordu benı hayırlısı artık Rabbım herkese hayırlısını versın..

kızlar ben de yarın dr gidip minnoşumu kesesinde ziyaret edeceğim çoook heyecanlıyım.görünce tamam, hamileyim diyeceğim.inaşşalh görürüm belki de kalp atışını bile duyarım yarın size de haber veririm:))

allah herkese nasip etsin çok güzel bi duygu ilk hastanede kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim eve gelene kadar kendimi tuttum. hayatımda ilk defa hem ağladım hemde güldüm çok garip bi duyguydu bir hafta sonra çok fena sistit oldum doktora gittim tek kullanımlık bi ilac verdi kullandım şimdi çok şükür geçti gibi. doktor bakalım kese gözükcekmi diye baktı veee gördüm miniğimin kesesini tahminimden daha küçük bişeydi haftayada miniğimi görücem inşallah. rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin...

hayırlısı olsun canım haberlerini bekliyoruz, ultrason resimlerini eklemeyi unutmaaaa

hayırlısı olsun canım Allah hepimize bu süreci rahat geçirmeyi nasip etsin... doğuma geri sayımlarıda burda yapalım inş.

o söylediklerinin hepsi ben de de var canım...

sabahları yağsız gevrek ve kibrit kutusu kadar naturel peyniri zor yiyorum. yumurta falan mümkün değil. sabah yediklerim midemde kalıyor o yüzden de tok içmem gereken vitamin mineral karışımını sabah içiyorum. öğlen ve akşam sadece canımın çektiği hafif şeyler yiyorum ama ne çare en fazla 1 saat sonra onlar da midemde durmak istemiyorlar. sürekli öğürmek dışında günde en az iki defa istifra ediyorum. ama bebeğe bişey olmazmış. o benden beslenmeye devam edermiş yine de. olan bize oluyor yani... bizden eksiliyor kalsiyum falan. çok keyifsiz yaptı bu mide bulantısı beni ne zahmetliymiş hamilelik...

neler yediniz kızlar bugün bakalım

Ben sabah kahvaltısında kaşar peyniri domates salatalık ve simit yedim
öğlen : mercimek çorbası- mantarlı et sote - cacık - sütlaç

arada yemek için yanımda 1 adet yeşil elma, 5 adet yeşil erik ve fındık-ceviz-kurulayısı var..

ama ben yiyemiyorum ki hiç bir şey

öğlen mercimek çorbası, izmir köfte, pilav vardı sadece mercimek çorbasını içebildim onu da yarım saat sonra kanalizasyona uğurladım

erik yemek istiyorum ama hemen fena oluyor midem, yine de yiyorum

ay kuzum bende yemek yiyorum Allaha şükür bir sorunum yok ama sabah bulantıları başladı bende de ...
Bide şu uyku hali yorgunluk mahfediyor beni sürekli uyuyorum günde birkaç kez mescid'e gidip 10-15 dk yatıyorum valla dayanamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…