ay kuzum bende yemek yiyorum Allaha şükür bir sorunum yok ama sabah bulantıları başladı bende de ...
Bide şu uyku hali yorgunluk mahfediyor beni sürekli uyuyorum günde birkaç kez mescid'e gidip 10-15 dk yatıyorum valla dayanamıyorum...
Selam kızlar,
Bende bulantı falan hiç birşey kalmadı ama doğru düzgün birşey yiyemiyorum.Hele ki sütten peynirden çok fena tiksindim napıcam bilemiyorum
Gunaydin guzel anne adaylariiiii. Bugun tam 10 gun var findik kurdumu gormeye cok heycanliyim valla :)kizlar bende hic bulanti yok tiksinme koku hassasiyeti ama goguslerim sisti bide kocaman gobegim oldu aslinda sadece bir bucuk kilo almisim ama gobgim cok buyumus yaaa pantolonlarimdan anliyoru
Normalmi iki aylik olduk ama
doktoruna bence bir sor kalsiyum ihtiyacını karşılamak için sana verebileceği ekstra birşey var mı? tiksiniyorsan yiyemezsin ki yani
Ay kızlar. Bende brz mide bulantisi var ama yemeklerden hiç tiksinmedim. Kilom da var onda. Biraz tiksinseydim iyi olurdu
Bugün kahvaltıda peynir yumurta ve cavdar ekmegi yedim. Sonra BI şeftali. Öğle yemeğinde de ton balikli salata. Brzdan süt içeceğim :)
Selam kızlar,
Bende bulantı falan hiç birşey kalmadı ama doğru düzgün birşey yiyemiyorum.Hele ki sütten peynirden çok fena tiksindim napıcam bilemiyorum
ben de mescitten yeni geldim :)
mide bulantım kesintisiz devam ediyor bazen gece uykudan bile uyandırıyor... zaten midem çok hassastı ama hamileyken bu kadar kötü hissedeceğimi hiç aklıma gelmemişti.
neyse günahlarıma kefaret olsun ne diyeyim
11.haftamdayım hiç kilo almadım ama karnım kocaman bir görseniz sanki 5-6 aylık gibi
ayyy ben zaten kiloluyum anacım hiç kilo almasam yeridir yani.. benimde göbüş büyüdü ya hayret bişi diyorum şimdiden ne göbüşü buuu
bugun cok kotu bır gun gecırdım.heralde kendı kendıme nazar degdırdım.mıde bulantım tok ne guzel derken bugun hıc kendıme gelemedım.ne yedım ne ıctm.halsızlıkten ölüyorum((
merhaba kızlar. 3 gün feci başım ağrıdı.bugün kendime gelebildim.siz başağrısı çekiyo musunuz? bi de her gün bi tane parol içmek zorunda kaldım.yoksa başım çatlıcaktı. Allah kimseye vermesin. ben de bi daha yaşamam inş. bir de benim bebişimin kalp atışları ultrasonda görülüyo.ama doktorum sesini hiç dinletmedi.normal ultrason aletinde sesi duyuluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?