Nisan Ayı Hamişleri

Ay kızlar. Bende brz mide bulantisi var ama yemeklerden hiç tiksinmedim. Kilom da var onda. Biraz tiksinseydim iyi olurdu
Bugün kahvaltıda peynir yumurta ve cavdar ekmegi yedim. Sonra BI şeftali. Öğle yemeğinde de ton balikli salata. Brzdan süt içeceğim :)

Selam kızlar,

Bende bulantı falan hiç birşey kalmadı ama doğru düzgün birşey yiyemiyorum.Hele ki sütten peynirden çok fena tiksindim napıcam bilemiyorum

ben de mescitten yeni geldim :)

mide bulantım kesintisiz devam ediyor bazen gece uykudan bile uyandırıyor... zaten midem çok hassastı ama hamileyken bu kadar kötü hissedeceğimi hiç aklıma gelmemişti.

neyse günahlarıma kefaret olsun ne diyeyim

11.haftamdayım hiç kilo almadım ama karnım kocaman bir görseniz sanki 5-6 aylık gibi

şeftali dedin de aklıma geldi.. aslında özellikle ilk 3 ay olabildiğince organik beslenmemiz lazım.. ama nerdeee... herşeyin içine gdo karıştırdılar maşallah.. küçük bir bahçem var geçen sene internetten organik tohumlar almıştım 6 fide sırık domates ve 6 fide biber ektim birer karış tuttu fidelerim ama bakalım meyve vericekmi.. bu arada pazardan alıyoruz ya yeşil erik kocaman kocaman benim bahçemde de yeşil erik ağacım var valla koyun gübresi dışında bişey kattığım yok erikler hiçte öyle kocaman kocaman olmuyor gayet küçükler.. diyorum pazardaki eriklerdemi şişirme acaba

Korkuyorum artık birşey yerken resmen... Allahım hepimizi kötü hastalıklardan korusun dermansız dert vermesin amin..

Selam kızlar,

Bende bulantı falan hiç birşey kalmadı ama doğru düzgün birşey yiyemiyorum.Hele ki sütten peynirden çok fena tiksindim napıcam bilemiyorum

canımm sütlü tatlılardan ye bol bol o zaman ne bileyim sütlaç felan.. yada cacık felan yap iç... yada turp seversen rendele güzel yoğurtla karıştır salata niyetine yemeklerin yanında yersin.. kendini zorla bebiş için kalsiyum hapları gıdaların yerini tutamaz çünkü

amin canım, Allahım meleklerimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışlasın..

11.haftamdayım hiç kilo almadım ama karnım kocaman bir görseniz sanki 5-6 aylık gibi

ayyy ben zaten kiloluyum anacım hiç kilo almasam yeridir yani.. benimde göbüş büyüdü ya hayret bişi diyorum şimdiden ne göbüşü buuu

ayyy ben zaten kiloluyum anacım hiç kilo almasam yeridir yani.. benimde göbüş büyüdü ya hayret bişi diyorum şimdiden ne göbüşü buuu

Maalesef canım bende şuan tam 68 kiloyum. Polikistik over hastasıyım normalde çok zayıf biriyken çok hızlı kilo aldım:) Eşime diyorum ben doğuma kadar top gibi olucam galiba hahahaha

Son düzenleme:
ilahi kızlar :) çok güldüm... olmazsınız top gibi sadece sevimli hamileler olursunuz :) annemin tabiriyle hamile gibi hamile... öbür türlü yine annemin tabiriyle domatese iki kürdan takmış gibi gezeriz ortalıkta

bence dikkatli bir şekilde sadece bize ve bebeğimize faydalı gıdalardan yeterince yersek zaten maksimum 10 kilo falan alırız.

bir yerde okumuştum tam olarak hatırlayamadım ama 10 12 kilo alan anneler, emzirme döneminde de abartılı yemezlerse doğumdan sonra hamile kaldıkları gündeki kilolarına dönerlermiş.

bugun cok kotu bır gun gecırdım.heralde kendı kendıme nazar degdırdım.mıde bulantım tok ne guzel derken bugun hıc kendıme gelemedım.ne yedım ne ıctm.halsızlıkten ölüyorum((

ya ben çocuğumu görmek istiyorum 14 gün önce kalp atışlarını duydum herşey çok normal çok iyi hamile olduğunu unutmadan normal hayatını sürdürebilirsin çok iyisin demişti ama ben artık dayanamıyorum yaa doktora gitmek istiyorum büyümüş mü drumu nasıl filan görmek istiyorum haziranın ilk haftası kontrolüm daha iki haftam var ben bebeğimi görmek istiyorum yaaaa

merhaba kızlar. 3 gün feci başım ağrıdı.bugün kendime gelebildim.siz başağrısı çekiyo musunuz? bi de her gün bi tane parol içmek zorunda kaldım.yoksa başım çatlıcaktı. Allah kimseye vermesin. ben de bi daha yaşamam inş. bir de benim bebişimin kalp atışları ultrasonda görülüyo.ama doktorum sesini hiç dinletmedi.normal ultrason aletinde sesi duyuluyo mu?

kızlar kilo kunusu geçmiş bende bugün şişen göbeğimden yana çok dertliydim, şimdiden kocaman oldu diye düşünürken yalnız olmadığımı gördüm 7. haftadayım ama eski pantolanlarım sıkıyor hafiften ve 4 - 5 aylık gibi karnım çıktı ya deli olcam bu normalmi böyle giderse 9 ay sonunda kapıdan sığmam

baş ağrısı ben de de çok oldu ve bu ara vücut bağışıklık sistemi daha zayıf olurmuş.

vücut bebek için çalışırmış tüm hafta hapşırdım

havalar dengesiz dikkat edin...

Bende 1-2 gün oldu baş ağrısı ama sonra geçti.
Yaaa canım o kalp atışı konusunu hiç sorma yaaa dün dr.dan geldim bizde kalp atışını gördük ama ben sesini duymak için farklı bi cihaz falan var diye düşündüm. devlet hastanesi olduğu için ellerinde yoktur dedim kendi kendime. Meğer o ultrason cihazının ses düğmesi varmış onu açınca duyuluyomuş çok güldüm ya kendi kendime öğrendim ama geç oldu neyse artık bi dahaki kontrole.

Kızlar bu arada dr. ayın 29una randevu verdi gene. bazı arkadaşları dr.ları 1 ay falan bekletiyor kontrol için bende 10-12 günde bir gidiyorum.Hangisi normal acaba? Benimki küçük diye mi sık istiyor ki?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…