kızlar kilo kunusu geçmiş bende bugün şişen göbeğimden yana çok dertliydim, şimdiden kocaman oldu diye düşünürken yalnız olmadığımı gördüm 7. haftadayım ama eski pantolanlarım sıkıyor hafiften ve 4 - 5 aylık gibi karnım çıktı ya deli olcam bu normalmi böyle giderse 9 ay sonunda kapıdan sığmam
kızlar kilo kunusu geçmiş bende bugün şişen göbeğimden yana çok dertliydim, şimdiden kocaman oldu diye düşünürken yalnız olmadığımı gördüm 7. haftadayım ama eski pantolanlarım sıkıyor hafiften ve 4 - 5 aylık gibi karnım çıktı ya deli olcam bu normalmi böyle giderse 9 ay sonunda kapıdan sığmam
baş ağrısı ben de de çok oldu ve bu ara vücut bağışıklık sistemi daha zayıf olurmuş.
vücut bebek için çalışırmış tüm hafta hapşırdım
havalar dengesiz dikkat edin...
ilahi kızlar :) çok güldüm... olmazsınız top gibi sadece sevimli hamileler olursunuz :) annemin tabiriyle hamile gibi hamile... öbür türlü yine annemin tabiriyle domatese iki kürdan takmış gibi gezeriz ortalıkta
bence dikkatli bir şekilde sadece bize ve bebeğimize faydalı gıdalardan yeterince yersek zaten maksimum 10 kilo falan alırız.
bir yerde okumuştum tam olarak hatırlayamadım ama 10 12 kilo alan anneler, emzirme döneminde de abartılı yemezlerse doğumdan sonra hamile kaldıkları gündeki kilolarına dönerlermiş.
Kızlar bu arada dr. ayın 29una randevu verdi gene. bazı arkadaşları dr.ları 1 ay falan bekletiyor kontrol için bende 10-12 günde bir gidiyorum.Hangisi normal acaba? Benimki küçük diye mi sık istiyor ki?:44:
bende nisan ayı hamişlerindenim ama yeni öğrendim:) çalıştığım için ve doktor arayışında olduğum için minik bıdığımızı göremedik inş.önümüzdeki c.tesi görüceğiz minik bıdığımızı benim tahminlerime göre 4 veya 5haftalık meleğim yorumlarınızı okudum bende de hiç bulantı ve koku hassasiyeti yok..inş hepimiz tüm anneler minik meleklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız... birde bende bugün folik asid aldım doktara danışmadan kullanmalımıyım? yoksa dr. danıştıktan sonramı başlamalıyım ? bilemedim yardımcı olurmusunuz?
belkı sadece şişkinliktir. tartıda artıs yoktur.
belkı sadece şişkinliktir. tartıda artıs yoktur.
hayırlısı olsun canım haberlerini bekliyoruz, ultrason resimlerini eklemeyi unutmaaaa
Bulantılarımız başladı maalesef artık..Bende2-3 gündür makarna ve corba yiyorum ancak..
Kızlar ilk testlerinize başladınız mı? Baslasiysanz n ödediniz. Bana 900 dediler. Biraz yüksek geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?