Nisan Ayı Hamişleri

canım bende senin gibiyim bu karın şişliklerinde yaşadığımız gaz sorunları hazımsızlıklarda etkili olabilir diye düşünüyorum aynennn gidip lcw hamile t-shirtlerinden alsam gayet hamileyim yani 4-5 aylık gibi göbeğim var ve sert bir göbek..

belkı sadece şişkinliktir. tartıda artıs yoktur.

ya o karın bende de çıktı pisikolojik midir nedir anlamadım gaz şişkinliği desem öyle gazım yokki anlamadım pantalonlarım olmuyo yav sinir oldum ama benim gibi başkaları da varmış neyseki :)

baş ağrısı ben de de çok oldu ve bu ara vücut bağışıklık sistemi daha zayıf olurmuş.

vücut bebek için çalışırmış tüm hafta hapşırdım

havalar dengesiz dikkat edin...

evet dikkat edin valla ben kaptım şifayı aynen sürekli hapşırıyorum ardarda sinir oldum bugün neyseki işe gitmemiştim kendime izin vermiştim haftasonuyla birleştirdim yağmurda fena başladı bu havada iyice kötü olurdum dışarda olsaydım

bende nisan ayı hamişlerindenim ama yeni öğrendim:) çalıştığım için ve doktor arayışında olduğum için minik bıdığımızı göremedik inş.önümüzdeki c.tesi görüceğiz minik bıdığımızı benim tahminlerime göre 4 veya 5haftalık meleğim yorumlarınızı okudum bende de hiç bulantı ve koku hassasiyeti yok..inş hepimiz tüm anneler minik meleklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız... birde bende bugün folik asid aldım doktara danışmadan kullanmalımıyım? yoksa dr. danıştıktan sonramı başlamalıyım ? bilemedim yardımcı olurmusunuz?

hayırlı uğurlu olsun inş. sağlıkla rahat bir gebelik geçiririsin hep beraber inşallah :)

folik asiti doktorum bana verirken öyle bi ayrıca bir tahlil filan yapmamıştı hamilelik düşündüğümü söyledim hemen folik asit yazmıştı. oyüzden kullanmanda bir sakınca yoktur diye düşünüyorum fakat nihayetinde bir hap o yüzden rahat ol iç diyemiyorum. bir an önce bence doktora git dr. dan duyunca insan daha iç rahatlatıyor :)

Selam kızlar bebisimin pitpitlarini sonunda duydum. 10.76mm 7 hafta 1 günlük görünüyor. Darısı basınıza. Bu arada 200 gr vermisim

Kızlar biz nekadar dengeli beslenirsek beslenelim en az 2 kg kadar yağ depolicak vücudumuz. Dogumdan sonraya hazırlık yapıyor. Bunun için üzülmemize gerek yok.
10/11 kg aldığımızda zaten bunun 8/9 kgsu kandaki artış, rahim, göğüsler, vücutta artan sıvılar falan oluyor. Zaten Dogumdan sonra abartmadan yersek emzirmeniz birlikte hızlı kilo ericez İns. Sadece dengeli beslenmenizi öneririm. Ben öyle yapmaya calisiyorum

Kızlar bu arada dr. ayın 29una randevu verdi gene. bazı arkadaşları dr.ları 1 ay falan bekletiyor kontrol için bende 10-12 günde bir gidiyorum.Hangisi normal acaba? Benimki küçük diye mi sık istiyor ki?:44:

Canim ben keseyi gördükten iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. Bugün gittim kLp atışını duydum, şimdi kontrol için 3 hata sonra gel diyor. Bana seninki brz sık geldi amA sonuçta hamilelikten hamileliğe, doktordan doktora değişiyor.
Mesela bize şimdiye kadar iliski yasakti, şimdiden sonra da haftada bir izin verdi. Başka kimseye öle bisi dememiş

folic asite hemen başla vakit geçirmeden..zaten o 2-3 anca içiliyor..

hayırı olsun inşallah bebişin ben 6-7 aydır bebek düşünüyorum ve folik asit içiyorum şimdi senin kadar hamileym ve devam ediyorum bi şey olsa bana olurdu:)))

Merhaba kıslar.. Nasılsınız. Benim başım bu mide bulantılarıyla dertte. Bayılcam valla yakında. Umarım sizler iyisinizdir.
Buaralar kimseden de ses çıkmıo nereye gittiniz anlamadımki?

Bulantılarımız başladı maalesef artık..Bende2-3 gündür makarna ve corba yiyorum ancak..

kızlar bende de iç bulantısı başladı bugün yoğun bi şekilde,
kan teslerim sonuçlandı çok şükr önermli bişi çıkmadı
idrar yollarımda biraz iltihap varmış
tek içimlik toz yazmış
dün hafif kanamamoldu çok hafif 1damla ve damar gibi bişi
dr yorulmuştur demiş
kızlar bu arada hapşururken dikkat edin bizim akramızda biri karabiberdeb 4kez hapşırmış ve kesede yırtık oluşmuş dr yatacaksın kalkmadan demiş

Kizlar kocisim bi haftaligina turkiyeye gitti yanlizim kaynanamlarda kalicam ama simdiden cok ozledim bebegimizide gormeye yetisrk sukur o sabah gelicek saat 4 de randevumuz var cok heycanliyim bi jaftadan az kaldi ama canimm kizlarr bende bulanti hc ama hic yok

Kızlar ilk testlerinize başladınız mı? Baslasiysanz n ödediniz. Bana 900 dediler. Biraz yüksek geldi

Kızlar ilk testlerinize başladınız mı? Baslasiysanz n ödediniz. Bana 900 dediler. Biraz yüksek geldi

tabi ki de çok yüksek canım sağlık ocağı ve devlet hastaneleri ücretsiz yapıyorlar
bana sigortalı olduğumuz halde 70 dedi özel hastane bizde devlette yaptırdık ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…