ayyy tabiki yerım bende onun poposunu:))), ama bizimki muhtemelen esmer olur , kartopu gıbı olmaz:))) hahaha eşim esmer, ama ona sorsan kumralım dıyo adam:)) oda ayrı mesele, ben beyaz temliyim ama, koyu ten baskın gelır herhlde. boyle yazınca merk ettım gercekten,
ilk deneyıimimi anlatayım :
benmde teyzemın kızı doktor, konyanın bı ılcesınde doktorluk yaparken bende erkek kuzenle ıoonun yanına gtmıstık, cocugu 1 yasnda fılandı, küçük yerde doktorluk yapıyodu, biri hastalanmış cagırdılar oda gttı, bizde 18 yasındayız, hıc cocuk altı degıstırmemısız, allaaaaaaaaa bizim velet altına yapmazmı? bez degıscek, ee bız baktık kuzenle bırbırımıze bebegede yazık, oyle nasıl durcak, zaten kokuyo da , ee yatırdık cocugu, bezın nasıl sarııldıgına bıle bakarak actık altını temızledık, ama okdar mutlu oldukkı anlatamam:))))))))), oyle güzel unutamam yanı 10 sene oldu nerdeyse...
tabii ki de gelir cesaret düşünsene her türlü sana muhtaç, karnını doyurmak için, temiz kalmak için, sevgin için kokuna muhtaç
bu arada aksine ben de en çok yeni doğmuş bebeği cennet kokulu çooooooook severim, tabii şöyle tepki verip gülmeye başladıklarında daha da bir ayrı severim :)
merhaba canım,
bende baskasının cocugunu alamıyorumm,küçücük oluyolar, cesaret edemıyorum, kendı bebegımızı alırız ama:))) ahh kıyamam ben ona
olmayabilir asil kocası esmer kendi beyaz olan çocuğuda sarışın olanlarıda gördük :))
şimdisen diyince aklıma geldi bizimki nasıl olacak acaba anam kaynanam haricinde kime çekerse çeksin beyaz olur am kaynanama çekerse aboookadın koyu esmer
ooo sen on yıl önce tecrübe etmişsin :)) bebekte mutlu olmuştur rahatlamıştır anneside sizin bu ince düşüncenize mutlu olmuştur aynı şekilde biz yavrumuzu birine bırakmak zorunda kalsak döndüğümüzde değişmemiş beziyle duruyor olsa ne yaparız :) hele 18 yaşındasınız daha küçük sayılırsınız bence ince bir düşünce
bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz akşam 4de teyzeleri. ama ben sabaha kadar hiç uyuyamadım.şimdi de her yerim ağrıyor.nasıl ders anlatcam akşama kadar bilmiyorum. hep kötü şeyler düşünüyorum.neden böyleyim yaa
evet canım.zaten çevredekilerin etkilerinden kaynaklanıyo birazda.ister istemez gözlerinin bebeği oluyolar.aman sakın şöyle tutma,aman dikkat et.yaklaşamıyosun yani
eşimde ilginç bebeklık resımlerınde beyaz, adam snradan kararmış biraz, demekkı kavrulmuş:))).. ayy bu yazdıklarımı görsee, kimbilir neyapar:)), esmer olmayı kabul etmedıgı için,,, saglıklı olsunda bebişlerimiz, ama ınsan yınede tipini merk edıyo,
hahahha ozamn kaynanana cekmesin canım
bizimde anneanneler esmer bıldıgın koyu yani, anneler beyaz, ben beyaz, eşim esmer bakalım nerenk olcak:)))boyle yazıyorum içimde rahat etmıyoo, saglıklı olsunlarda valla.
evet teyzemn kızıda sevındı, şaşırdıda zaten:)))), gercı bız hala saskındık o geldıgınde, büyük bi şey yapımısız gıbı...
bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz akşam 4de teyzeleri. ama ben sabaha kadar hiç uyuyamadım.şimdi de her yerim ağrıyor.nasıl ders anlatcam akşama kadar bilmiyorum. hep kötü şeyler düşünüyorum.neden böyleyim yaa
yanı onlarda haklı, ama ben kendı korkumdan alamıyorum, ayy ufacıklar dıye,, ama benmde bebegımı baskası alsa, aslan gıbı bakarım gözümü kırpmadan, kıymetlı bebeklerimiz, allah bızlerde o gunlerı saglıkla göstersın inşallah..
Canim ayni saatte randevumuz allah yardimcimiz olsun ins guzel haberler veririz birbirimize
öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbim
bizimki biraz merak biraz hayal gücü biraz ihtimaller :)
eşin demekki esmer değil koyu kumral :))))
kaynanama çekmesin valla yaa çok çok koyu kadıncağız görümceme benzemesini çok isterdim her yönüyle hani derlerya ilk tekme attığında kime bakarsan ona benzer diye görümceme dedim evi fotolarınla donatcam sana benzesin :)
büyükbirşey canım o çocuk hep pişerdi nasıl rahatsız olurdu az şeymi ki :)
benim ilk hissettıgımde ıcımde kelebek var gıbıydı, cok hafıf , ofıste hıssetmıstım, ayyyyyyy burdan bırınemı benzıcek yaa,benm hiç aklıma o, aynadan kendıme baksaydım bari, yada eşime benzesın:)))
benim ilk hissettıgımde ıcımde kelebek var gıbıydı, cok hafıf , ofıste hıssetmıstım, ayyyyyyy burdan bırınemı benzıcek yaa,benm hiç aklıma o, aynadan kendıme baksaydım bari, yada eşime benzesın:)))
Kizlar bugun doktor teyZemize gidiyoruz herkes bizim icin dua etsin olurmu cok heycanliyiz birazda tedirgin ins guzel haberler veririz sizlere teyzeleri opuyoruz
hadi bakalım doktora giden annelerden hayırlı haberler bekliyoruz...
kime benzesin diye düşünürken ben bir sipariş listesi yaptım şunun burnu bunun dudağı olsun gibierkek olursa kız olursa diye hem de iki ayrı liste yaptım
duaların en çok kabul olduğu gecelerden biri bu geceymiş inşallah kabul olur
ben de sabırsızlanıyorum ya
vakit çabuk geçsin
onu hissetmek muhteşem bir duygu olmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?