Nisan Ayı Hamişleri

olmayabilir asil kocası esmer kendi beyaz olan çocuğuda sarışın olanlarıda gördük :))

şimdisen diyince aklıma geldi bizimki nasıl olacak acaba anam kaynanam haricinde kime çekerse çeksin beyaz olur am kaynanama çekerse abooo kadın koyu esmer

ooo sen on yıl önce tecrübe etmişsin :)) bebekte mutlu olmuştur rahatlamıştır anneside sizin bu ince düşüncenize mutlu olmuştur aynı şekilde biz yavrumuzu birine bırakmak zorunda kalsak döndüğümüzde değişmemiş beziyle duruyor olsa ne yaparız :) hele 18 yaşındasınız daha küçük sayılırsınız bence ince bir düşünce

Bebekler sevilmezmi,ben de çok severim.özellikle de dediğin gibi kokularını,masumluklarını.zaten dokunamama korkumda oradan geliyordu.
ufacıcıklar ya kucağıma almaya kıyamıyorum.kendi bebişimde cesaretlenicem inşallah.

merhaba canım,
bende baskasının cocugunu alamıyorumm,küçücük oluyolar, cesaret edemıyorum, kendı bebegımızı alırız ama:))) ahh kıyamam ben ona

evet canım.zaten çevredekilerin etkilerinden kaynaklanıyo birazda.ister istemez gözlerinin bebeği oluyolar.aman sakın şöyle tutma,aman dikkat et.yaklaşamıyosun yani

eşimde ilginç bebeklık resımlerınde beyaz, adam snradan kararmış biraz, demekkı kavrulmuş:))).. ayy bu yazdıklarımı görsee, kimbilir neyapar:)), esmer olmayı kabul etmedıgı için,,, saglıklı olsunda bebişlerimiz, ama ınsan yınede tipini merk edıyo,

hahahha ozamn kaynanana cekmesin canım
bizimde anneanneler esmer bıldıgın koyu yani, anneler beyaz, ben beyaz, eşim esmer bakalım nerenk olcak:)))boyle yazıyorum içimde rahat etmıyoo, saglıklı olsunlarda valla.
evet teyzemn kızıda sevındı, şaşırdıda zaten:)))), gercı bız hala saskındık o geldıgınde, büyük bi şey yapımısız gıbı...

ister istemez stres yapıyosun.acaba duyabilecek miyim? herşey ylunda mı diye.ben yaklaşık 2 hafta önce duydum bebişimin kalp atışlarını.duyana kadar ben de öyle hissediyodum.terler boşaldı.dua et,hayırlısıyla duyarsın inşallah.

evet canım.zaten çevredekilerin etkilerinden kaynaklanıyo birazda.ister istemez gözlerinin bebeği oluyolar.aman sakın şöyle tutma,aman dikkat et.yaklaşamıyosun yani

yanı onlarda haklı, ama ben kendı korkumdan alamıyorum, ayy ufacıklar dıye,, ama benmde bebegımı baskası alsa, aslan gıbı bakarım gözümü kırpmadan, kıymetlı bebeklerimiz, allah bızlerde o gunlerı saglıkla göstersın inşallah..

Kizlar bugun doktor teyZemize gidiyoruz herkes bizim icin dua etsin olurmu cok heycanliyiz birazda tedirgin ins guzel haberler veririz sizlere teyzeleri opuyoruz

öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbim

bizimki biraz merak biraz hayal gücü biraz ihtimaller :)

eşin demekki esmer değil koyu kumral :))))

kaynanama çekmesin valla yaa çok çok koyu kadıncağız görümceme benzemesini çok isterdim her yönüyle hani derlerya ilk tekme attığında kime bakarsan ona benzer diye görümceme dedim evi fotolarınla donatcam sana benzesin :)

büyükbirşey canım o çocuk hep pişerdi nasıl rahatsız olurdu az şeymi ki :)

Canim ayni saatte randevumuz allah yardimcimiz olsun ins guzel haberler veririz birbirimize

kızlar size bir anı daha anlatayım bizim ailede hala anlatılıp gülünür teyzemin hareketine

teyzem rahmetli kaynanasıyla birlikte oturuyordu. hamileyken bir gün tv izliyormuş kaynanasıda karşındaki koltukta oturuyormuş beraber tv izliyorlar teyzem birden dönmüş panik halinde kaynanasına ayyy anne tekme attı demiş kaynanası bir sevinçle ayyy ilk bana baktın bebek bana benzeyecek diye heyecanla bağırmış teyzemde hemen yok yok yok sana bakmadım ben rosalidaya baktım diyip kafasını hemen tvye yöneltmiş sonra yaptığı gafı anlamış kaynanasıda bozulmuş ama olan olmuş sonuç teyzemin kızı aynı kaynanası :)))

inşallah.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canim ayni saatte randevumuz allah yardimcimiz olsun ins guzel haberler veririz birbirimize

hadı bakalım hayırlısı canım, insan okdar tuhaf oluyoki, okdar güzel bi duygu ki:))) ufacık zaten kalp olarak atıyoooooooo, inanamıyosun

benim ilk hissettıgımde ıcımde kelebek var gıbıydı, cok hafıf , ofıste hıssetmıstım, ayyyyyyy burdan bırınemı benzıcek yaa,benm hiç aklıma o, aynadan kendıme baksaydım bari, yada eşime benzesın:)))

ben de sabırsızlanıyorum ya
vakit çabuk geçsin
onu hissetmek muhteşem bir duygu olmalı..

hadi bakalım doktora giden annelerden hayırlı haberler bekliyoruz...

kime benzesin diye düşünürken ben bir sipariş listesi yaptım şunun burnu bunun dudağı olsun gibi erkek olursa kız olursa diye hem de iki ayrı liste yaptım

duaların en çok kabul olduğu gecelerden biri bu geceymiş inşallah kabul olur

ben de sabırsızlanıyorum ya
vakit çabuk geçsin
onu hissetmek muhteşem bir duygu olmalı..

öyle canım ya, allah a şükrediyosun zaten, icinde kıpırdasada inanamıyosun, okdar tuhaf oluyosunkı, bi sevinç kaplıyo icini, seviniyosun, cook seviyosun.
mesela benm bebegım 24cm di son kontrolde, ama hiç aklın hayalın almıyo, , nasıl duruyıo ya, hala ilk ultrasondakı nokta gibi gelıyo ınsana, bı ınsanyavrusu olduguna ınanmak zor:)))), dogunca ınancaz herhlde
zaman 2.aydan snra okdar cabuk gecıyokı ınanamazsın, ben nasıl gecıcek nasıl gecıcek dıyodum, sımdı 6 ay bıttı, 2.aydan snra gunler su gibi gecıyoo,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…