Nisan Ayı Hamişleri

Kod:
V

İns canim esim bir haftaligina tr yeye gitti yani bir haftadir iliski yok biraz ev isi yapmisti
Yani herzanab yaptigim acaba cokmu zorladim kendimi ins hersey normal derler bidahada oyle bi sey olmaz co kkorkuyorim dua edin benim icin

gunaydın kızlar.. biraz önce benım kırmızılar geldi (( herhalde hamılelıkten gelcek degıl ( geçen ay 23unde olmuştum bu ay 24. yumurtlama gunum ne zamana denk gelıyo tam bılen var mı morelım bozuldu yaa..

Selam canım benim tam 12 gün geçti adetim test yaptım ikinci çizgi silikti. İdrarda kimisinin erkenden çıkıyor kimisinin çok geç çıkıyor

24unde regl olduguna göre, 10unda yumurtlamissin. Eğer yumurtlamani kesin öğrenmek istiyorsan akıntının kontrol edebilir, ateşini olcebilirsin. Eğer istersen ovulasyon testleri de var onları da kullanabilirsin ama ilk saydığım yöntemler tabiki daha ekonomik

ovulasyon hesaplamada hazıran 11 yumurtlama gunu dıyor dıgerınde 15 ınde dıyor anlamadım gttı

canım bizde düşünmüyorduk resmen hediye olarak geldi ama ben hala alışabilmiş değilim kendisine unutuyorum sürekli riskli hareketler yapıyorum (gerinme , mutfakta yüksekten birşey almak için uzanma vs.)

ne sürpriz ama değil mi :) çoook başka planlar yaparken Allah'ın bizle ilgili planı başkaymış dedik amenna dedik şimdi ona bir şey olursa diye nasıl nasıl korkuyorum bir bilsen. derlerdi de inanmazdım Allah sevgisini verir diye.

ovulasyon hesaplamada hazıran 11 yumurtlama gunu dıyor dıgerınde 15 ınde dıyor anlamadım gttı

eeee şey o aradaki tüm günleri hatta 9 u ile 17 si arasını iyi değerlendirmelisiniz canım o zaman

hımm anladım teşekkür ederim inşallah kimsede gerek kalmaz

Canım ovulasyon,çoğunlukla regl oldugun günden 14 gün önce gerçekleşiyor. Buyuzden sana 10 mayista yumurtlamissindir dedm Bu tabiki kisiden kisiye değişiyor. Yani herkes reglden 14 gün önce yumurtlamıyor. Eger kesin öğrenmek iatiyorsan dediğim gibi ateşini olc. Ve aynı zamanda akintini kontrol et. Yumurta aki kıvamında uzatan akıntın oldugunda yumurtluyorsundur

bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz akşam 4de teyzeleri. ama ben sabaha kadar hiç uyuyamadım.şimdi de her yerim ağrıyor.nasıl ders anlatcam akşama kadar bilmiyorum. hep kötü şeyler düşünüyorum.neden böyleyim yaa

oyyy ne heyecanlı darısı bizimde başımıza

bir şey anltayım size

çocukluk arkadaşım aynı mahallede büyüdüğümüz bir arkadaşım vardı sonra onlar başka ile taşındı koptuk yaklaşık 15 yıldır görüşmüyorduk geçen sene bir şekilde telefonumu bulmuş beni aramıştı buraya geleceğini görüşmek istediğini söyledi randevulaştık görüştük bir kızı var Allah bağışlasın ilkokula gidiyor bir cafede oturduk konuşuyoruz dikkatimi çekti kızı sürekli mutsuz oyuncaklara binmek istiyor annesi para veriyor binsin diye gidiyor biniyor ama gülmüyor suratı asık dondurma istiyor sipariş veriyoruz geliyor yiyor ama suratı asık mutsuz daha aklıma gelemeyen bir çok şey 4 saat oturduk bu süre zarfında kızın güldüğünü hiç görmedim gülümsemedi bile arkadaşıma sordum bir rahatsızlığımı var bir yerimi ağrıyor dikkatimi çekti hep mutsuz diye arkadaşım dedi ki ona hamileyken çok çektim kaynanamdan beraber oturuyorduk bana çok çektirdi oğlunu kıskandı ben hamile kalınca iyice çıldırdı dayakda yedim kan revan içindede kaldım tüm gün aç da kaldım hamilieğim boyunca birkez olsun gülmedim adaya kilitlerdi beni eşim gelmeden açardı bana yaptıklarını ben yapmışım gibi eşime anlatırdı eşim hep destekdi ama sadece az sabır ayrılcaz gidecez diyordu kızım oldu kızımı aldı beni evden attı kızımsız gitmemek için kapıyı tuttum parmaklarımı kapının arasına ezdi o sırada eşim geldi olanları gördü kızımızı aldı beni aldı babamın evine gittik bir süre sonra ev tuttuk yerleştik hala annesiyle görüşmeme izin vermez eşim kendi görüşür ama bana sen yolda görsen bile bakma der dedi sonra kızımsürekli ağlardı doktora gittim bir ağrısı varda benmi anlamıyorum sürekli ağlıyor doktor muayene etti hiç birşeyi yok ama hamileliğin böylemi geçti dedi bende anlattım yaşadıklarımı doktor kıznın düzelmesini bekleme nasıl hamilelik geçirirsen bebeğini o kadar etkilerki işte kızın dedi dedi

ben size üstün körü anlattım ama tanıdığım sevdiğim bir insanın başına bunlar gelince çok etkilenmiştim hamile kaldığımı öğrendiğimdede ilk aklıma geldi eşime dedim ben surat asacak olursam her neye olursa olsun beni hemen düzelt diiye inşalalh kimsenin başına glmez böyle olaylar inşallah hepimizin bebeği mutlu anne babalarını üzmeyen neşeli iyi bebekler olurlar

bakalım senin bebişinin altını kim temizleyecek ama insanın kendinin olunca herşey yapılır

ben onun poposunu yerim ki :)

canım valla okudukça tüylerim diken diken oldu. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. biz de o iyi insanların kıymetini bilelim de şükürsüzlük yapmayalım inşallah. hamilelikte annenin psikolojisinin ne kadar önemli olduğunu şimdi daha iyi anladım. teşekkürler paylaşımın için

ayyyy yenmezmi bembeyaz kartopu :)))

bende dinledikçe çok kötü olmuştum daha detaylı ve sevdiğim insanın yaşadıkları onun dilinden gözyaşlarıyla
Amin Allah herkei iyilerle karşılaştırsın

ayyyy yenmezmi bembeyaz kartopu :)))

bende dinledikçe çok kötü olmuştum daha detaylı ve sevdiğim insanın yaşadıkları onun dilinden gözyaşlarıyla
Amin Allah herkei iyilerle karşılaştırsın

ayyy tabiki yerım bende onun poposunu:))), ama bizimki muhtemelen esmer olur , kartopu gıbı olmaz:))) hahaha eşim esmer, ama ona sorsan kumralım dıyo adam:)) oda ayrı mesele, ben beyaz temliyim ama, koyu ten baskın gelır herhlde. boyle yazınca merk ettım gercekten,
ilk deneyıimimi anlatayım :
benmde teyzemın kızı doktor, konyanın bı ılcesınde doktorluk yaparken bende erkek kuzenle ıoonun yanına gtmıstık, cocugu 1 yasnda fılandı, küçük yerde doktorluk yapıyodu, biri hastalanmış cagırdılar oda gttı, bizde 18 yasındayız, hıc cocuk altı degıstırmemısız, allaaaaaaaaa bizim velet altına yapmazmı? bez degıscek, ee bız baktık kuzenle bırbırımıze bebegede yazık, oyle nasıl durcak, zaten kokuyo da , ee yatırdık cocugu, bezın nasıl sarııldıgına bıle bakarak actık altını temızledık, ama okdar mutlu oldukkı anlatamam:))))))))), oyle güzel unutamam yanı 10 sene oldu nerdeyse...

kızlar merhaba
alt temizlemeyi bırakın ben yeni doğan bebişleri bile kucağıma almaya korkan biriyim.aman birşey olur,aman ALLAH korusun zarar görür diye.
şimdi 7 haftalık hamileyim.sanırım kendi bebişimi alabilirim.o zaman cesaret gelir diyorlar.

tabii ki de gelir cesaret düşünsene her türlü sana muhtaç, karnını doyurmak için, temiz kalmak için, sevgin için kokuna muhtaç

bu arada aksine ben de en çok yeni doğmuş bebeği cennet kokulu çooooooook severim, tabii şöyle tepki verip gülmeye başladıklarında daha da bir ayrı severim :)

merhaba canım,
bende baskasının cocugunu alamıyorumm,küçücük oluyolar, cesaret edemıyorum, kendı bebegımızı alırız ama:))) ahh kıyamam ben ona

Bebekler sevilmezmi,ben de çok severim.özellikle de dediğin gibi kokularını,masumluklarını.zaten dokunamama korkumda oradan geliyordu.
kendi bebişimi kucağıma alınca bu korkumu da yenicem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…