ah evet regaip kandiliniz mübarek olsun, üç aylar geldi ramazan müjdelenmiş oldu...
ama sanırım bu sene oruçları yerim herhaldegeçen sene bile susuzluğa dayanamamıştım hiç
duaların en çok kabul olduğu gecelerden biri bu geceymiş inşallah kabul olur
ah evet regaip kandiliniz mübarek olsun, üç aylar geldi ramazan müjdelenmiş oldu...
ama sanırım bu sene oruçları yerim herhaldegeçen sene bile susuzluğa dayanamamıştım hiç
kandilimiz mubarek olsun canım, allah dualarımızı kabul etsin, saglıkla hayırlısıyla, bebeklerimize kavusalım...
Herkese merhaba taze anneler:)
benim de sabah bulantılarım arttı ama iştahım da yerinde maşallah:) ben de haftaya gideceğim tekrar kontrole, bakalım kalbimiz devam ediyor mu atmaya :S testlerin çoğunu yapıyor sağlık ocakları, kan sayımı ve idrar yaptırmıştım ben de tiroid falan, ama şu toksoplazma, rubella, eliza yaptırmadım henüz, doktorum da yaptırsan da olur yaptırmasan da ama kafanda soru işareti kalmasın yaptır istersen demişti. haftaya yaptıracağım. tam haftası yok bu dediklerimin. ama 2 li tesy 12. haftada yapılıyor, bunu mutlaka yaptırıyorlar zaten. 16. haftada da tetanoz aşısı yapılacak 2 doz. bir de 3lü tarama var 16-17. haftalarda. 24-26. haftalarda da şeker yüklemesi yapılıyor bildiğim kadarıyla. haftaya ben iyice öğrenirim seni bilgilendiririm. herkese güzel günler...
Canım ikili test 11 ile 14uncu haftalar arasında yapılır. Bebeğin ensesi ölçülür ve annenin kanı da teste tabi tutularak bazı özürleri (down sendromu gibi) tespit etmeye yarıyor.
Kızlar selam uzun süredir forumu takip ediyorum paylaştıklarımızı okuyorum ama bende bu arada boş durmadım :) geçen hafta tam 6 hafta 3 günlükken bebişimin kalp atışlarını dinledik nihayet boyu da 6 milim kadar olmuş o küçüçük mercimekten nasıl kalp sesi geliyor duyunca hem şaşırdım hemde gerçekten çok duygulandım . Gerçekten çok güzel bir duygu yanlız bu hafta beni tekrar ultrasona çağırdı doktor ve ilişki yasağı koydu açıkçası biraz şüphelendim. çünkü bildiğim kadarıyla cinsel ilişkinin gebelikte yasaklanması düşük riskiyle alakalı kafamı karıştırmadı desem yalan olur. Cumartesi gününü heyecanla bekliyorum. Bu arada 8.haftaya girmeme rağmen 2 gündür sadece midemde yanma var :44::44: sizce süreç normal mi ??
kızlar sızde aserme var mı? benım canım arada bıseyler cekıyo.temin edemiyorum sonuc olarak yıyemıyorum.acaba bebege zarar verır mı aserdıgımız bıseyı yıyemememk?
slm canım, merak etme doktorun dedıklerını yap, bende 6.hftada ogrenmıstım hamıle oldugumu 10gün ilişkiye grmeyın dedı, 10 gun snrada kontrole cagrmıstı.... kontrolden snra ilişkiye girebilirsiniz dedi,
için rahat olsun. bendede aynısı olmuştu, kotu şeyler düşünme...
öyle canım ya, allah a şükrediyosun zaten, icinde kıpırdasada inanamıyosun, okdar tuhaf oluyosunkı, bi sevinç kaplıyo icini, seviniyosun, cook seviyosun.
mesela benm bebegım 24cm di son kontrolde, ama hiç aklın hayalın almıyo, , nasıl duruyıo ya, hala ilk ultrasondakı nokta gibi gelıyo ınsana, bı ınsanyavrusu olduguna ınanmak zor:)))), dogunca ınancaz herhlde
zaman 2.aydan snra okdar cabuk gecıyokı ınanamazsın, ben nasıl gecıcek nasıl gecıcek dıyodum, sımdı 6 ay bıttı, 2.aydan snra gunler su gibi gecıyoo,
Teşekkürler Asil rahatlattın beni. Bu arada çok ilginç bir rüya gördüm dün 7 çocuk doğurmuşum aynı anda yediz yani. :) ilk doğan kızmış 6 tanesi erkek. Kız olan en kilolu olanmış. Öpüp kokuyorum seviyorum. En sonunda da dört tane erkek çocuğunu aynı beşikte gördüm. Biraz büyümüşler 7-8 aylık filan olmuşlar. Beni görünce heyecanlanıyorlar :) yataklarını düzeltiyorum içim gidiyor onları böyle görünce seviniyorum. Çok tuhaf bir rüyaydı sanırım daha doğmadan önceden bile oğlum olacak diye hissediyordum rüyama girdi galiba. 7 çocuk demek neyse hayır olsun bari :)
Teşekkürler Asil rahatlattın beni. Bu arada çok ilginç bir rüya gördüm dün 7 çocuk doğurmuşum aynı anda yediz yani. :) ilk doğan kızmış 6 tanesi erkek. Kız olan en kilolu olanmış. Öpüp kokuyorum seviyorum. En sonunda da dört tane erkek çocuğunu aynı beşikte gördüm. Biraz büyümüşler 7-8 aylık filan olmuşlar. Beni görünce heyecanlanıyorlar :) yataklarını düzeltiyorum içim gidiyor onları böyle görünce seviniyorum. Çok tuhaf bir rüyaydı sanırım daha doğmadan önceden bile oğlum olacak diye hissediyordum rüyama girdi galiba. 7 çocuk demek neyse hayır olsun bari :)
inşallah canım benim dediğin gibi olur.ALLAH böyle mübarek bir günde hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
dediğin gibi ultrason görüntüsünden hiç bir şey anlaşılmıyor.mercimek kadar nohut kadar kiraz kadar diyorlar ve bunun bütün organları oluşmaya başlıyo ilk olarak ta kalbi atıyor.ALLAH ne kadar büyük ve bizler karnımızda böyle birşey taşıdığımız için ne kadar şanslıyız.
Kızlar selam uzun süredir forumu takip ediyorum paylaştıklarımızı okuyorum ama bende bu arada boş durmadım :) geçen hafta tam 6 hafta 3 günlükken bebişimin kalp atışlarını dinledik nihayet boyu da 6 milim kadar olmuş o küçüçük mercimekten nasıl kalp sesi geliyor duyunca hem şaşırdım hemde gerçekten çok duygulandım . Gerçekten çok güzel bir duygu yanlız bu hafta beni tekrar ultrasona çağırdı doktor ve ilişki yasağı koydu açıkçası biraz şüphelendim. çünkü bildiğim kadarıyla cinsel ilişkinin gebelikte yasaklanması düşük riskiyle alakalı kafamı karıştırmadı desem yalan olur. Cumartesi gününü heyecanla bekliyorum. Bu arada 8.haftaya girmeme rağmen 2 gündür sadece midemde yanma var :44::44: sizce süreç normal mi ??
Var canim var gumgum atiyo kalbimiz masallah masallah yavruma cok mutluyum kizlar cildiracam simdiye kadar diydugum en guzel ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?