Var canim var gumgum atiyo kalbimiz masallah masallah yavruma cok mutluyum kizlar cildiracam simdiye kadar diydugum en guzel ses
Sagol canim gozumun onundan gitmiyo kimil kimil kollari bacaklarimaşallah saglıklı gunler.. rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın....
kızlar size bir anı daha anlatayım bizim ailede hala anlatılıp gülünür teyzemin hareketine
teyzem rahmetli kaynanasıyla birlikte oturuyordu. hamileyken bir gün tv izliyormuş kaynanasıda karşındaki koltukta oturuyormuş beraber tv izliyorlar teyzem birden dönmüş panik halinde kaynanasına ayyy anne tekme attı demiş kaynanası bir sevinçle ayyy ilk bana baktın bebek bana benzeyecek diye heyecanla bağırmış teyzemde hemen yok yok yok sana bakmadım ben rosalidaya baktım diyip kafasını hemen tvye yöneltmiş sonra yaptığı gafı anlamış kaynanasıda bozulmuş ama olan olmuş sonuç teyzemin kızı aynı kaynanası :)))
kızlar hiç cinsiyetle alakalı seyler okudunuz mu netten. ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye ekşiyi cıkar ayşe yı gibi... bır yerde okudum bulantı falan olmazsa erkektır gibi bir şey dıyodu. güzelleştiyseniz erkek çirkinleştiyseniz kız gıbı.. sizinde duydugunuz inandıgınız seyler var mı ... merak ettim.
bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz akşam 4de teyzeleri. ama ben sabaha kadar hiç uyuyamadım.şimdi de her yerim ağrıyor.nasıl ders anlatcam akşama kadar bilmiyorum. hep kötü şeyler düşünüyorum.neden böyleyim yaa
slm kızlar size bişey sormak istiyorum ben bi haftadır adet görmüyorum test yaptım çift çizgi çıktıkan tahlili daha yapmadım idrarda pozitif çıktıysa hata ihtimali var mı? bi de ben en son 20 nisanda adet görmüştüm şimdi kaç haftalık hamileyim mayıs ayı hamişi miyim çok heyecanlıyım ya çok şükür ne güzel bi duygu [/
hayırlı olsun canım. buyuk ıhtımalle 5 hafta içindesindir.... nette hamılelık hesaplamadan yararlanabılırsın... ama kan testı daha kesin sonuç verir. muhtemelen hamılesın....
kızlar hiç cinsiyetle alakalı seyler okudunuz mu netten. ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye ekşiyi cıkar ayşe yı gibi... bır yerde okudum bulantı falan olmazsa erkektır gibi bir şey dıyodu. güzelleştiyseniz erkek çirkinleştiyseniz kız gıbı.. sizinde duydugunuz inandıgınız seyler var mı ... merak ettim.
Canim senin doktor randevun nasil gecti bisey yazmadin merak ettim
Var canim var gumgum atiyo kalbimiz masallah masallah yavruma cok mutluyum kizlar cildiracam simdiye kadar diydugum en guzel ses
dün gittim kontrole. çok şükür bebeğim çok sağlıklı.pıt pıt atıyodu minicik kalbi:) her şey normal dedi doktor. çok şükür rabbime
bencede canım, allaha şükürler olsun.
zamanla anlasılıyo ultrasondada, benmkının sşimdi burnu, elleri,kafası fılan bellı oluyo, ahh yerım ben onun agızını burnunu:)). burnuda babasına benzıyo, küçük ve dik. gıcık olcak babası gibi, yandım ben:))))
dün gittim kontrole. çok şükür bebeğim çok sağlıklı.pıt pıt atıyodu minicik kalbi:) her şey normal dedi doktor. çok şükür rabbime
maşallahhh Allah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin
nasıl bir duyguydu yaa benim duymama daha çok çok var başka birşey yaptımı doktor
maşallahhh Allah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin
nasıl bir duyguydu yaa benim duymama daha çok çok var başka birşey yaptımı doktor
kırkbin kere maşallah...hadi hadi içten içe sen de babası gibi olsun istiyosundur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?