Nisan Ayı Hamişleri

kızlar hiç cinsiyetle alakalı seyler okudunuz mu netten. ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye ekşiyi cıkar ayşe yı gibi... bır yerde okudum bulantı falan olmazsa erkektır gibi bir şey dıyodu. güzelleştiyseniz erkek çirkinleştiyseniz kız gıbı.. sizinde duydugunuz inandıgınız seyler var mı ... merak ettim.

süpermiş yaaa çok güldüm walla karnım acıdı yaa:)))))))))))

kandılınız mubarek olsun hanımlar... rabbim duallarımızı hayırlısıyla kabul olan dualardan eylesın... saglıkla bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın.

slm kızlar size bişey sormak istiyorum ben bi haftadır adet görmüyorum test yaptım çift çizgi çıktı kan tahlili daha yapmadım idrarda pozitif çıktıysa hata ihtimali var mı? bi de ben en son 20 nisanda adet görmüştüm şimdi kaç haftalık hamileyim mayıs ayı hamişi miyim çok heyecanlıyım ya çok şükür ne güzel bi duygu

Aaaaa benim hic midem bulanmadi ama ablamin ilk bebegi erkek onun cok bulanmisti

Canim senin doktor randevun nasil gecti bisey yazmadin merak ettim

geçenlerde okudum bunların hepsi hurafe maalesef :)

her hamilelik her bebek bambaşka bir hikaye... öyle genellemeye pek gelmiyor.

mesela milletin sabah mide bulantısı olurken ben akşamları perişanım... çoğunlukla canım un helvası türü tatlılar çekiyor ama yiyemiyorum çirkinleşme meselesine gelince belki östrojen seviyesindeki değişikliklerden dolayı doğru olabilir

Var canim var gumgum atiyo kalbimiz masallah masallah yavruma cok mutluyum kizlar cildiracam simdiye kadar diydugum en guzel ses

maşallah canım, insan bi tuhaf oluyo ya, anlatılmıyoo, ben şok olmuş gibiydim, oylece kaldım, tabırı caızse salak gibi

dün gittim kontrole. çok şükür bebeğim çok sağlıklı.pıt pıt atıyodu minicik kalbi:) her şey normal dedi doktor. çok şükür rabbime

maşallah canım, insan bi tuhaf oluyo ya, anlatılmıyoo, ben şok olmuş gibiydim, tabırı caızse salak gibi

kırkbin kere maşallah...hadi hadi içten içe sen de babası gibi olsun istiyosundur:)))

evet bende duydum bunları benimki değişik birşey olacak sanırım tatlı yiyorum erkek, bulantı başladı kız, çirkinleştim kız, içime doğan erkek :))))))

dün gittim kontrole. çok şükür bebeğim çok sağlıklı.pıt pıt atıyodu minicik kalbi:) her şey normal dedi doktor. çok şükür rabbime

maşallahhh Allah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin
nasıl bir duyguydu yaa benim duymama daha çok çok var başka birşey yaptımı doktor

nasıl bir duyguydu yaa benim duymama daha çok çok var başka birşey yaptımı doktor

Tarifi imkansız...5 hafta 3 günlükken vajinal ultrasonla baktığında doktorum duydum ben.heyecendanben kalpten gidecektim,mutluluktan ağladım.inşallah sen de hayırlısıyla duyarsın.

şu ana kadar yaşadığın hiçbir duyguya benzemiyor canım yaa. o kadar muhteşem kii. biran önce doğsun alayım kucağıma istiyorsun. sağlıklı olduğunu biliyorsun. ne test sonucunda, ne keseyi gördüğümde inanmıştım ama şimdi o küçücük kalbin atışını gördüm yaa. dedim benim içimde mercimeğim var, büyüyor:)
şimdilik başka bişey yapmadı doktor 2 hafta sonra gitcem, gelişimine bakcak. 4 hafta sonra da 2li testi yapılcak. aslında 5 hafta sonraya geliyor 2li test ama ben tatile çıkmadan yapılcak.dönüşüme geç olur diye.
inşallah sen de duyarsın canım.rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

canımm onlar eskıden herhlde bıara dogru cıkmış herkes oyle dıyo, ama şimdi oyle değil.ben bı ara lımon yıyıp duruyodum, hatta genelde banada kız olcak dedıler, ama benimki erkek

kırkbin kere maşallah...hadi hadi içten içe sen de babası gibi olsun istiyosundur:)))

hahhahaha, istiyorum da adam beni gıcık edıyo, bana benzıyo diyo kuruluyo, kasılıyoo,:)))), dogunca dahada gıcık eder, şimdi kara bı resımde kendıne benzetıyosa dimi?? :))
hanı ben zaten kız olursa bana , erkek olursa sana benzesın diyordum eşime..ama ultrason resmıne bakıp hahahaha bana benzıyo demesıne gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…