Günaydın kızlar nasılsınız? Bende haftaya gidicem tarama testi için
canım hayrlı olsun bu arada doğum tarihi de belli olmuş 3 ocak =)
bizim de 4 ocak tabi tam belli değil tahmini
Var canim var gumgum atiyo kalbimiz masallah masallah yavruma cok mutluyum kizlar cildiracam simdiye kadar diydugum en guzel ses
Kızlar günaydın...
iki gündür giremiyorum foruma valla muhabbetler almış başını yürümüş anacığım yetişemedim hızınıza okuyamadım hepsini
Öncelikle ilk kontrollerine giden bebişlerinin kalp atışlarını duyan anneciklerimizi tebrik ediyorum, darısı diğer anneciklerimizin başına
dün kandildi malum, gece rüyamda yeşil gözlü buğday tenli bir kız çocuğu gördüm kızlar çok güzeldi27 haftalık doğmuş Allah Allah diyorum rüyamda bu çocuk normal bebek gibi nasıl erken doğdu anlamadım diyordum.. hayır olsun..
Sabah ezanına uynadım uyku uyanıklık arasında şunu düşündüğümü hatırlıyorum; kalkıp sabah namazını kılayım hazır uynamışım 10 dk alır en fazla.. kalkmalıyım.. kalkıcam.. kalkmasam mı ya uykumda dağılacak.. yok yok kalkıcam şimdi.. amann kim gidip abdest alıcak şimdi... ............. akabinde uykuya dalmışım... sabah kendime gelince üzüldüm valla keşke kalksaydım dedim..
Bu arada kızlar kendi ailelerinizin yaklaşımları nasıl bebek hakkında?.. Ben anne babamdan ayrı bir şehirde yaşıyorum.. Ama bizimkiler 1 ay oldu arayıpta bebek nasıl sormadılar bile, söylediğimde hayırlı olsun deyip geçtiler.. hiç ne annemde ne babamda torun geliyor sevincini göremiyorum ayrıca ilk torun kızlar sevinçten havalara uçmalarını beklerdim.. hatta geçen gün eşim babamı aramış telefonda konuşmuşlar babam hayırlı olsun bile dememiş..çok üzülüyorum bu duruma o yüzden bende onlar birşey sormadığı sürece hiçbirşey söylemicem karar verdim..
canım Allah sabah namazını kılmış kadar sana sevap versin inşallah...
Bazen anne ve babalar yaşlandıklarını hatırlattıkları için evlatlardan gelen bebek haberine pek sevinemiyorlar. Bence şoktadır şimdi onlar ondandır yani. Mesela benim annem ilk torununda babaanne olacaktı... sevinmişti ama öyle çokta değil valla... sonra bebek doğunca hiç başından ayrılamamıştı... Şimdi benim bebiş annemin 6. torunu olacak... sanırım neneliğe iyice alışmış olacak sevinçten daha doktora gidip teyit bile almamıştık herkese haberi uçurmuştu bile. Eşimde ilk torun onlar da keyifliler sağolsunlar ama kayınvalidem bana çok üzülüyor kilo veriyorum yemek yiyemiyorum falan diye... bir de doğmadan tadını bilemiyor insan diyor. :)
ya canım bilmiyorum şoktalarmı anneme söylediğimde ilk tepkisi ''ben anneanne olmaya hazır değilim kii'' oldu... Sonradan sevinselerde bana şu an böyle hiçbirşey yokmuş gibi davranmaları canımı sıkıyor.. İnanırmısın sanki ben tek başıma yaptım bu çocuğu çok tuhaf.. Bundan sonra ne eşime nede aileme bebek hakkında birşey söylemeyi düşünmüyorum.. eşimde akşam sinir etti beni alışveriş listesi hazırlamıştım ''gösteriyimmi?'' dedim.. ''göster'' dedi..
aldım ajandımı götürdüm yanına okumaya başladı sesli sesli 3 adet tulum yok 5 adet patik felan nasıl gülüyor ama kahkaha atarak sanki karikatür okuyor yani..sonra bebek saç fırçası felan yazıyordu onu okudu tamamen koptu ''bu ne ya allah aşkına ne fırçası yeni doğan çocuğa '' felan dedi aldım elinden ajandayı yaptığım alışveriş sayfasını tek tek kopardım yırttım attım.. benimle dalga geçiyorsun yeter! dedim.. döndük birbirimize popomuzu uyuduk.. ne bir savunma yaptı ne de başka birşey.. bir özür bile dilemedi..
(null)
valla canim ben alttan alamiyorum iste bosveremiyorun ben bu sıkıntıları cekiyorsam oda herzamankinden daha anlayışlı olmak zorunda bana.. valla zehir ederim hayatı ona hiiicccc acımam :)
gunaydın canım, sen nasılsın? hayırlısıyla iyi haberlerini beklıyoruz.
benim en cok bekledıgım testi, sonucları 1 hfta snra vercez dedıler, o 1 hfta yıl gıbı gectı. inşallah senın ole olmaz kısa zamanda verırler, cinsiyetını belkı soyyler, bana 12.hftada erkek gibi demişti, 16.da kesın ogrendık erkekmış
ya canım bilmiyorum şoktalarmı anneme söylediğimde ilk tepkisi ''ben anneanne olmaya hazır değilim kii'' oldu... Sonradan sevinselerde bana şu an böyle hiçbirşey yokmuş gibi davranmaları canımı sıkıyor.. İnanırmısın sanki ben tek başıma yaptım bu çocuğu çok tuhaf.. Bundan sonra ne eşime nede aileme bebek hakkında birşey söylemeyi düşünmüyorum.. eşimde akşam sinir etti beni alışveriş listesi hazırlamıştım ''gösteriyimmi?'' dedim.. ''göster'' dedi..
aldım ajandımı götürdüm yanına okumaya başladı sesli sesli 3 adet tulum yok 5 adet patik felan nasıl gülüyor ama kahkaha atarak sanki karikatür okuyor yani..sonra bebek saç fırçası felan yazıyordu onu okudu tamamen koptu ''bu ne ya allah aşkına ne fırçası yeni doğan çocuğa '' felan dedi aldım elinden ajandayı yaptığım alışveriş sayfasını tek tek kopardım yırttım attım.. benimle dalga geçiyorsun yeter! dedim.. döndük birbirimize popomuzu uyuduk.. ne bir savunma yaptı ne de başka birşey.. bir özür bile dilemedi..
belki şaşkınlıktan tepki vermemişler her insan mutluluğunu farklı yollardan ifade eder.Bir de bebek doğsun inşallah ben o zaman görcem aileni bak nasıl sevinecekler :) Benim hastalığımdan ötürü bebe sahibi olmam zordu (pkoluyum) ummadığımız bir anda bebişimiz gelince (2 yılın sonunda) Çok mutlu olduk.Kurban olduğum Mevlam isteyen herkese bu duyguları yaşatsın.
aaaa bende pkoluyum. 15-20 tane mmlik kistlerim var.Korunmayı bıraktığım anda hamile kaldım.Ama 8. haftada kanamam oldu pkoda düşük riski olduğu için baya korktum. Şükür şuan birşeyim yok.
aaaa bende pkoluyum. 15-20 tane mmlik kistlerim var.Korunmayı bıraktığım anda hamile kaldım.Ama 8. haftada kanamam oldu pkoda düşük riski olduğu için baya korktum. Şükür şuan birşeyim yok.
kızlar size bir anı daha anlatayım bizim ailede hala anlatılıp gülünür teyzemin hareketine
teyzem rahmetli kaynanasıyla birlikte oturuyordu. hamileyken bir gün tv izliyormuş kaynanasıda karşındaki koltukta oturuyormuş beraber tv izliyorlar teyzem birden dönmüş panik halinde kaynanasına ayyy anne tekme attı demiş kaynanası bir sevinçle ayyy ilk bana baktın bebek bana benzeyecek diye heyecanla bağırmış teyzemde hemen yok yok yok sana bakmadım ben rosalidaya baktım diyip kafasını hemen tvye yöneltmiş sonra yaptığı gafı anlamış kaynanasıda bozulmuş ama olan olmuş sonuç teyzemin kızı aynı kaynanası :)))
kızlar size bir anı daha anlatayım bizim ailede hala anlatılıp gülünür teyzemin hareketine
teyzem rahmetli kaynanasıyla birlikte oturuyordu. hamileyken bir gün tv izliyormuş kaynanasıda karşındaki koltukta oturuyormuş beraber tv izliyorlar teyzem birden dönmüş panik halinde kaynanasına ayyy anne tekme attı demiş kaynanası bir sevinçle ayyy ilk bana baktın bebek bana benzeyecek diye heyecanla bağırmış teyzemde hemen yok yok yok sana bakmadım ben rosalidaya baktım diyip kafasını hemen tvye yöneltmiş sonra yaptığı gafı anlamış kaynanasıda bozulmuş ama olan olmuş sonuç teyzemin kızı aynı kaynanası :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?