Nisan Ayı Hamişleri

Allah'a emanetiz inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağız :) pkolu olupta hamile arkadaşları görmek beni çok mutlu ediyor çünkü illet bir hastalık ya Allah'ım kimseye vermesin.

Ben 10 aylık evliyim evlenmeden önce doğum kontrol hapıyla korunmaya başlamıştım.Sonra doktora gittim. Çünkü üniversitede çıkmıştı bu hastalık bende.Eşime bi doktora gidelim ne var ne yok baktıralım bi dedim. Pko çıktı yine. Çocuk istiyorsan korunmayı bırak dedi. Neyse ben devam ettim korunmaya.Yasmin bende çok fazla mide bulantısı yapmıştı. Diane35 kullan dedi. 1 ay onu kullandım. Sonra bıraktım çocuğum olmaz belki diye.Şubatta sürekli zift gibi ara kanamalarım oldu soluğu doktorda aldım hemen. Durumun ağır tedavisiz çocuğun olmayacak gibi dedi.Sonra şubat ayında korunmayı bıraktım. Martta adetim 12 gün geçti. Bu arada bende pkonun belirtisi olan adet gecikmesi falan olmazdı. Bir türlü adet olamadım. Kendime de konduramıyorum hamile olabileceğimi. Neyse 12. gün gittim test aldım. İkinci çizgi silik çıktı. Akşamına acile gittik kasık ağrım vardı adet olacakmış gibi. Bir baktım benim kese oluşmuş bile:)

Allah'ın mucizesi işte... doktorlar böyle bilimsel milimsel kesin konuştukları zaman sinir oluyorum onlara...bak işte tedavisiz olmaz demiş sen korunmayınca hemencecik bebiş gelmiş konmuş annesinin kucağına

bana doktorlar neler dedi neler yok tedavi olmadan olmaz yok kilo verecen yok 2 3 yıl sürer neler neler Allah istedimi oluyo işte :)

bana doktorlar neler dedi neler yok tedavi olmadan olmaz yok kilo verecen yok 2 3 yıl sürer neler neler Allah istedimi oluyo işte :)

bende de sık sık kist oluşuyordu, yasmine kullandım bir yıl kadar... sonra fsh yüksek bence yavaş yavaş bebek düşünmeye başlayın demişti doktor. prolaktin seviyem çok çok yüksekti. ben imkansız diyordum hormon tedavisi almadan anne olmam. korunduğum halde oldu :) Allah dileyince o ruh dünyaya inecekse mani olmak mümkün mü acaba?

ben de ilk soylediğimde aşırı bir sevinç goremedım. kayınvalıdem okadar beklemesenie ragmen sakin davrandı. herkes gelini doktora gotur falan dıyomus onu falan soyledi. ne alakaysa. yeni yeni alışıyorlar. canın bişey isterse hemen soyle onu kaldırma falanlara basladı. görümcemin kızının kıyafetleri besık falan kullanırız dıyorum. olmaz ben ona yenilerini alcam oyle olmaz falan diyor. oglunun torun daha kıymetlı oluyormus falan demeye basladı. yanı daha karnın falan buyumeden de farkına varamamış olabilirler.. eminim sonra senden dde heycanlı olcaklar.

Kaç kilosun peki? Ben evlendiğimde yani 10 ay önce 62 kiloydum. Hamile kaldığımda tam 73 kiloydum şuan 68 kiloyum. 12 haftamdayım kilo artışım henüz yok.Pko acayip kilo yapıyor insana.Banada kilo almaya çok meyillisin mutlaka kilo ver. Kilo olunca gebe kalmak zorlaşıyo demişti Dr.

Son düzenleme:

Bu arada kilo artışım yok ama karnım resmen davul gibi

Kizlarrr bende kilo artisid var keske almasak ilk 3 ay amda bende bulanti falan olmadigi icin homonigirtlak yiyom bide esim cok ye coj ye diyip beni boguyooo dogurana kadar 100 kilo olurum heralde zaten 63 kiloyla hamile kaldim boyumda 1.68

Canim biz değerlendirdik sıramızı savdik; darısı İns Bebis isteyenlerin basına. Ben ateş ölçecek ovulasyonumu tespit etmiştim. Her sabah aynı saatte uyanır uyanmaz ağızdan ateşini ölçüyorsun. Ateşin düşüp yükseldiğinde yumurtlamanin gerçekleştiğini anlıyoruz. Bir de iliski arasını 4 günden fazla tutma, spermler kendini yenilesin

ense kalınlıgıını hemen soyluyor doktor, oda testın 1.kısmı, dıgerınde ense kalınlıgıyla, kan degerleri girilıyo, onunda 1 hafta sonra tarama testının sonucları cıkıyo dedıler canım, bılmıyorum benım gıttıgım hastanede boyle oldu, inşallah sizinkınde hemen verirler, ben sabırsızlıkla bekledım,
birsey olmaz canım merak etme, zaten herzamn sert olmaz kasıklar

Canım öncelikle iliski yasağı konusuna takılma. Doktor benim gebeliğimi gördüğü gibi iliskiyi yasakladı. İki hafta sonra kalp atışını duydugumdaysa haftada bir kere ile sınırladı. Ondan canını sıkma.
Ruyan a gelince 7 çok güzel ve mübarek bir rakamdir. Bence çok güzel bir rüya görmüşsün

nede güzel olmuş canım, bebişiniz hemen gelivermiş, allaha şükürler olsun, allahım sağlıkla kavuşmamızı nasıp etsin inşallah.

ben hiç bir yıl bırakmadım orucumu ama bu yıl tutamam bebişin ihtiyacı var onu aç bırakamam tutulmayan orucun yerine parası veriliyor sanırım araştırmak lazım

canım kaza edersin ramazandan sonra =)
parasını verme kaza edemeyecek (hasta yaşlı) durumlarda oluyor

Valla bende kayınvalidelerden 3 yıldır cocuk yap lafı duyuorm,soledigimde öle büyük BI tepki vermediler. Ara sıra nasılsın diyolar o kadar. Pek de umursamiyorum
Bende de kilo problemi var. Henüz kilo almadım ama almaya baslarım herhalde. 73 kghamile kaldım. Evlendiğimde 58 flndm. Bayaa aldım yani dikkat etmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…