Valla bende kayınvalidelerden 3 yıldır cocuk yap lafı duyuorm,soledigimde öle büyük BI tepki vermediler. Ara sıra nasılsın diyolar o kadar. Pek de umursamiyorum
Bende de kilo problemi var. Henüz kilo almadım ama almaya baslarım herhalde. 73 kghamile kaldım. Evlendiğimde 58 flndm. Bayaa aldım yanidikkat etmem lazim
bende de sık sık kist oluşuyordu, yasmine kullandım bir yıl kadar... sonra fsh yüksek bence yavaş yavaş bebek düşünmeye başlayın demişti doktor. prolaktin seviyem çok çok yüksekti. ben imkansız diyordum hormon tedavisi almadan anne olmam. korunduğum halde oldu :) Allah dileyince o ruh dünyaya inecekse mani olmak mümkün mü acaba?
Kaç kilosun peki? Ben evlendiğimde yani 10 ay önce 62 kiloydum. Hamile kaldığımda tam 73 kiloydum şuan 68 kiloyum. 12 haftamdayım kilo artışım henüz yok.Pko acayip kilo yapıyor insana.Banada kilo almaya çok meyillisin mutlaka kilo ver. Kilo olunca gebe kalmak zorlaşıyo demişti Dr.
Kizlar bi kac gundur soracam unutuyom size son uc gundur bennim akimtim sari renk sizdede oluyormu folik asit markami degistirdim ondan kaynaklaniyo olabilirmi afedersiniz balgam gibi rengi sari sali gunu idrarimi kontrol ettirecem ama sizede hi danisiyim dedim
Kizlar bi kac gundur soracam unutuyom size son uc gundur bennim akimtim sari renk sizdede oluyormu folik asit markami degistirdim ondan kaynaklaniyo olabilirmi afedersiniz balgam gibi rengi sari sali gunu idrarimi kontrol ettirecem ama sizede hi danisiyim dedim
(null)
canim benimde akintim cok fazla ve limon sarisi renginde .. idrar yollarimizda iltihapmı var acaba
Kızlar kanımda enfeksiyon çıktı. çok korkuyorum
canim benimde akintim cok fazla ve limon sarisi renginde .. idrar yollarimizda iltihapmı var acaba
kizlar bu odayi ebek odasi yapicam insaallah koltuklar aynen kalicak duvari ne renk boyasam su an deve tüyü rengi
dün sabah beni çok üzen bi olay yaşadım kan geldi( hemn doktora gttim idrar yolu enfeksiyonu ve birliktelikten sonra kanaması dedi.Bebeğimi gördüm . Ama nasıl korkup ağladığımı anlatamam. Bugün verdiği progestan ı ve idrar yolu enfeksiyonu için verdiği antibiyotiği alacağım.Halen çok korkuyorum..Dua edin bana bebişime bişey olmasın (
kızlar çin takvimini duydunuz mu? dün arkadaşlar bahsetti.3ünün de bebeği var ve çin takvimine göre cinsiyete baktıklarında 3ünün de tutmuş.ve onların hamile olan tüm arkadaşlarının bebeklerinin cinsiyetleri de bu çin takvimine göre doğru çıkmış. ben baktım. kız oluyo benimki takvime göresiz ne düşünüyosunuz?
günaydın 2013 yılında gece uyukularına hasret kalacak hanımlar
umut üzülme birşey olmaz inşallah bebişin seni bırakmaz sende onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?