Nisan Ayı Hamişleri

Kizlar bi kac gundur soracam unutuyom size son uc gundur bennim akimtim sari renk sizdede oluyormu folik asit markami degistirdim ondan kaynaklaniyo olabilirmi afedersiniz balgam gibi rengi sari sali gunu idrarimi kontrol ettirecem ama sizede hi danisiyim dedim

merhaba canım, benm kayınvalıdemlerde sehir dışında, onlarda ara ara soruyolar,annemlerle aynı yerde oturuyoruz, annemler cok meraklı benım, ilk torun olcak nasıpse. hayırlısıyla kavusalım bebeklerimize.
ben 22 hfta kontrole gttıfgımde 3,300gr almıstım,ama zaten 68 kıloyla hamıle kaldım, bebegın kılosu normal olduktan snra biz almasakta olur, bende panık olmuştum basta, kılo almadım diye, bebek te almazsa dıye, allahtan son kontrolde iyiyidi, inşallah hep böyle olur.bidahakı kontrol 4 hazıranda, merk edıyorum nekdr oldu kuzum?

katılıyorum tatlım.

ahh ahh ilk regl olmaya başladığımda çıtı pıtı bi kızdım 10 yılda düzensiz adet ve pko beni 100 kilo yaptı boyum 1.70 (

bol su tüket ayaklarını sıcak tut canım.

canim benimde akintim cok fazla ve limon sarisi renginde .. idrar yollarimizda iltihapmı var acaba

Kızlar kanımda enfeksiyon çıktı. çok korkuyorum

günaydın kızlar

bu konuda umutime en doğrusunu söylemiş. aynı problem bende de var. ayaklar sıcak tutulmalı bol su içilmeli amma ve lakin ayaklarımı her ne kadar sıcak tutsam da su içemiyorum. hamile kalmadan önce günde 2 2 buçuk litre su içerdim. şimdi midem bulanıyor o nedenle ancak 1 litre içebiliyorum

canim benimde akintim cok fazla ve limon sarisi renginde .. idrar yollarimizda iltihapmı var acaba

Bende ondan korkuyorum iste canim tehlikeli olmasin bebis icin antibiotik falanda alamayiz ins folik asitttendir ya yan etkisi falan benim ev doktorum sali geliyo bakal bi gidecen eger iltihap varsa hamileler icin antibitik var kizarkadadum almisti ondan verri artik allha yardicimiz olsun valla herseyden gozum kortu

günaydin kizlar dün temizlik yaptim biraz çamaşırlari felan yikadim derken yorulmusum anlasilan sag kasiğım iğne gibi batiyor uzattim ayaklari dinleniyorum...

kizlar bu odayi ebek odasi yapicam insaallah koltuklar aynen kalicak duvari ne renk boyasam su an deve tüyü rengi

dün sabah beni çok üzen bi olay yaşadım kan geldi ( hemn doktora gttim idrar yolu enfeksiyonu ve birliktelikten sonra kanaması dedi.Bebeğimi gördüm . Ama nasıl korkup ağladığımı anlatamam. Bugün verdiği progestan ı ve idrar yolu enfeksiyonu için verdiği antibiyotiği alacağım.Halen çok korkuyorum..Dua edin bana bebişime bişey olmasın (

günaydın 2013 yılında gece uyukularına hasret kalacak hanımlar

umut üzülme birşey olmaz inşallah bebişin seni bırakmaz sende onu

kızlar çin takvimini duydunuz mu? dün arkadaşlar bahsetti.3ünün de bebeği var ve çin takvimine göre cinsiyete baktıklarında 3ünün de tutmuş.ve onların hamile olan tüm arkadaşlarının bebeklerinin cinsiyetleri de bu çin takvimine göre doğru çıkmış. ben baktım. kız oluyo benimki takvime göre siz ne düşünüyosunuz?

banada bir arkadaş baktı forumdan erkek çıktı bakalım tutcakmı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…