Bende ondan korkuyorum iste canim tehlikeli olmasin bebis icin antibiotik falanda alamayiz ins folik asitttendir ya yan etkisi falan benim ev doktorum sali geliyo bakal bi gidecen eger iltihap varsa hamileler icin antibitik var kizarkadadum almisti ondan verri artik allha yardicimiz olsun valla herseyden gozum kortu
canım resim yükledin sanırım ama resim gözükmüyor
bebeğin cinsiyeti belli olunca düşün derim ama yine de sen bilirsin =)
Gunaydin bende bugun temizlik yapiyorum ama yavas yavas dinlenerek bebisleri yormayalimmm ama daha kahvalti bile yapmadim
kızlar çin takvimini duydunuz mu? dün arkadaşlar bahsetti.3ünün de bebeği var ve çin takvimine göre cinsiyete baktıklarında 3ünün de tutmuş.ve onların hamile olan tüm arkadaşlarının bebeklerinin cinsiyetleri de bu çin takvimine göre doğru çıkmış. ben baktım. kız oluyo benimki takvime göresiz ne düşünüyosunuz?
Ayyy evet görünmemiş canım ya odada iki tane kırmızı koltuk var karşı duvara park yatak almayı düşünüyorum.. biraz acele ediyorum galiba ama neyseOdanın içi aydınlık olsun diye fildişi beyazı felanmı yapsam acaba:26:
canım benm bebegım takvimde kız cıkmıştı, ama erkek bizimki:))) bizimki tutmadı yani
merhaba Kızlar,
ben bu ara çok gerginim, sinirliyim eşimle sürekli tartışmaya başladık o birşey söylediğinde de başlıyorum ağlama.
midem de çok kötü zaten moralim bozuldu. olur olmadık yerde zamanda ağlıyorum. ben böle biri değildim sanırım hamilelikten oluyor böle ama bu durum herşeyden daha da kötü sanırım. benim gibi ruh hali bozulan var mı?
kızlar acayip midem bulanıyor halsizim bitkinim kahvaltı yapamadım kraker yedim sabahtan beri yok kesilmiyor şimdide limonlu şeker attım ağzıma sanki azald gibi ama bitkinlik bulantı hepsi birden fenayım ne önerirsiniz
ayy canım benimde miğdem çok fenaaaa hiçbirşey yiyemiyorummm ezine peyniri ve kuru ekmek + cacık + yoğurt + pilav yediğim şeyler bunlar.. salçalı yemek yok ketçapmış mayonezmiş yağlı yemekler felan ööööööö kahvaltı bile edemiyorum domates yiyemiyorum
kızlar acayip midem bulanıyor halsizim bitkinim kahvaltı yapamadım kraker yedim sabahtan beri yok kesilmiyor şimdide limonlu şeker attım ağzıma sanki azald gibi ama bitkinlik bulantı hepsi birden fenayım ne önerirsiniz
yanında kuru üzüm ile beyaz leblebi poşetiyle gez. ara ara at ağzına . ama fazlada abartma
bu arada tüm nisan annelerine hayırlı doğumlar
uff o dediklerini bile yiyemiyorum bir kaçgündür azdı zorla yiyordum ama bugün bambaşka ya çok kötüyüm geçmez dimi bulantı beklemekten başka yapacak birşey yokmudur ki
teşekkürler dadlum kuru üzüm iyi fikir hemde kan yapar derler öğlen arasında gidip alaım üzümde
canım beyaz leblebi aldım ben iyi geliyor gerçekten mide suyunu alıyor , marketlerde satılıyor tadımın leblebisini al lezzetli en azından.. inş. faydası olur miğde bulantına..
canım beyaz leblebi aldım ben iyi geliyor gerçekten mide suyunu alıyor , marketlerde satılıyor tadımın leblebisini al lezzetli en azından.. inş. faydası olur miğde bulantına..
evet . ama leblebiyi abartmayın fazlası böbrek taşına sebep oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?