Nisan Ayı Hamişleri

Ya öyle bişey olsa kan ve idrar testi yaptırmıştım çıkardı orda değilmi? doktordan sonuçları telefonla öğrendim ben herşey çok güzel dedi..

canım resim yükledin sanırım ama resim gözükmüyor
bebeğin cinsiyeti belli olunca düşün derim ama yine de sen bilirsin =)

Ayyy evet görünmemiş canım ya odada iki tane kırmızı koltuk var karşı duvara park yatak almayı düşünüyorum.. biraz acele ediyorum galiba ama neyse Odanın içi aydınlık olsun diye fildişi beyazı felanmı yapsam acaba:26:

Gunaydin bende bugun temizlik yapiyorum ama yavas yavas dinlenerek bebisleri yormayalimmm ama daha kahvalti bile yapmadim

ayyy ben cumartesi günü süpürgeyi açtım toz aldım çamaşırları yıkadım astım felan, yemek yaptım sonra benim yeğenler geldi ''yenge bahçedeki ağaçtan erik toplayalımmı'' dediler.. heveslerini kıramadım bahçenin altına dayadım merdiveni bel dalları çektim aşağıya onlar erikleri topladı.. galiba orda biraz zorladım kendimi kasığım batmaya başladı pazar günü full dinlendim Allah'a şükür iyiyim şimdi..

canım benm bebegım takvimde kız cıkmıştı, ama erkek bizimki:))) bizimki tutmadı yani

canım günaydın, evet acele etme, bi 7 aylık olsun bencede, daha erken snra daha güzelini gorurusun, pişman olursun, hem cınsiyetide bellı olsun..ben daha almadım mesela, cok baktım bende, park yatak alıcam ama, ısrarla almıyorum şimdilik:)))

merhaba Kızlar,

ben bu ara çok gerginim, sinirliyim eşimle sürekli tartışmaya başladık o birşey söylediğinde de başlıyorum ağlama.

midem de çok kötü zaten moralim bozuldu. olur olmadık yerde zamanda ağlıyorum. ben böle biri değildim sanırım hamilelikten oluyor böle ama bu durum herşeyden daha da kötü sanırım. benim gibi ruh hali bozulan var mı?

canım benm bebegım takvimde kız cıkmıştı, ama erkek bizimki:))) bizimki tutmadı yani

ayy bizimde gönlümüzden 8 senedir kız geçiyor Allah biliyor ya eşim benim deli gibi kız istiyor resmen çıldırıyor yani kız çocuğu görünce.. Korkuyorum valla erkek olursa sevmez diye hatta takılıyorum erkek olursa sen sevmeyeceksin galiba çocuğu diyorum ''yok ya bebek sonucunda onuda severiz herhalde.. '' diyor.. şaşkın

kızlar acayip midem bulanıyor halsizim bitkinim kahvaltı yapamadım kraker yedim sabahtan beri yok kesilmiyor şimdide limonlu şeker attım ağzıma sanki azald gibi ama bitkinlik bulantı hepsi birden fenayım ne önerirsiniz

ben ben bennn

canım o kadar sinirliyimki anlatamam sana ama benim eşime karşı değil tavrım işyerimde çok huzursuzum sevmediğim bir iş ve insanlarla uğraşıyorum bide üstüne hamilelik hormonları devreye girince deliriyorum resmen heran patlamaya hazır bomba gibiyim.. çok duygusalım en ufak bişeyde ağlamak geliyor içimden ama tutuyorum kendimi..

Bide beni panik atak gibi bişey sardı çekmece hızlı kapansa çat!! diye aklım çıkıyor resmen korkudan..
Gelecek korkusu sardı şimdiden nasıl yetiştirip terbiye vericem ben bu çok takılıyor kafama.. Allahımmm sıyırma noktasına geldim galiba

Son düzenleme:

ayy canım benimde miğdem çok fenaaaa hiçbirşey yiyemiyorummm ezine peyniri ve kuru ekmek + cacık + yoğurt + pilav yediğim şeyler bunlar.. salçalı yemek yok ketçapmış mayonezmiş yağlı yemekler felan ööööööö kahvaltı bile edemiyorum domates yiyemiyorum

uff o dediklerini bile yiyemiyorum bir kaçgündür azdı zorla yiyordum ama bugün bambaşka ya çok kötüyüm geçmez dimi bulantı beklemekten başka yapacak birşey yokmudur ki

yanında kuru üzüm ile beyaz leblebi poşetiyle gez. ara ara at ağzına . ama fazlada abartma
bu arada tüm nisan annelerine hayırlı doğumlar

Son düzenleme:
uff o dediklerini bile yiyemiyorum bir kaçgündür azdı zorla yiyordum ama bugün bambaşka ya çok kötüyüm geçmez dimi bulantı beklemekten başka yapacak birşey yokmudur ki

canım beyaz leblebi aldım ben iyi geliyor gerçekten mide suyunu alıyor , marketlerde satılıyor tadımın leblebisini al lezzetli en azından.. inş. faydası olur miğde bulantına..

teşekkürler dadlum kuru üzüm iyi fikir hemde kan yapar derler öğlen arasında gidip alaım üzümde

canım beyaz leblebi aldım ben iyi geliyor gerçekten mide suyunu alıyor , marketlerde satılıyor tadımın leblebisini al lezzetli en azından.. inş. faydası olur miğde bulantına..

evet . ama leblebiyi abartmayın fazlası böbrek taşına sebep oluyomuş

inşallah canım yaaa ilk hamile kadığımı duyduğumda bir çok çocuğum olsunkalabalık evimiz olsun derdim eşime taki akşama kadar yok dedim şimdiden buysa gerisini tahmin etmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sorunsuz sıkıntısız rahat hamilelik geçirmeyi nasip etsin

herkese merhaba

demek bulantılardan şikayet ortak nokta haline geldi... yaklaşık 4 haftadır neler çekiyorum ve ben de çok çocuk isterken şimdi sadece bir daha hamile kalmak mı böğğğğğğğ diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…