Nisan Ayı Hamişleri

selam kızlar ve minik meleklerrr...

Uzun zamandır giremiyorum bir müddette böyle olacak sanırım. işler yoğun. akşamlarıda ev ile uğraşıyorum. bu hafta sonu kısmetse taşınacağız. bugün doktora gitmem lazım ama çok yağmur yağıyor eşim izin alabilirse o beni alacak. alamazsa yarına inşallah...

umarım herşey yolundadır. bende hala mide bulantısı yok tek sorun tavuktan tiskiniyorum. çok yorgunum. evimize geçsekte uyusak bol bol

sizleri çok öpüyyorum. sağlıklı günler diliyorum. bei unutmayın anacıımmmm

canım merhaba, bişeyler yemege calıs,ac olursan daha da bitkin kalırsın, ve mıden daha cok bulanır, canının istedıgı bıseyler ye, yada :
yogurt, elma, meyve fılan ye, makarna-pilav yiyebılıyodum ben oyleyken, aklıma gelırse daaha yazarım.

merhaba canım benmde aynı oyle oldu, 10.ve 19 hftalarda, genelde yogurtlu seyler, pılav makarna gıbı, cacık, salata ekmek, peynır aynı yanı... hele salcalı yemek 2 ay boyunca yapmadım,mutfaga gırmedım dırek kokuyo gıbıydı, allah a şükür gecti, sizinkıde gecıcek yakın zamanda merk etmeyın, canını ne ıstıyosa ondan yemeye calıs,

merhaba canım,,
geciyoo canım ya, merk etmeyın sabredın biraz, bende oyle olmustum herhsbh her sbh ıstıfra ederken, aglıyordum bazı sabahlar, 1 sbh ıstıfra etmeyım, piskolojım düzelsın dıye, ama gecti. sizinde oyle olcak dayanın :)))) benm gec baslamıstı, gec boıttı, (10ve 19.hftalarda oldu)

bak yaa,, allah yardım eder canım
geciyoo canım ya, merk etmeyın sabredın biraz, bende oyle olmustum herhsbh her sbh ıstıfra ederken, aglıyordum bazı sabahlar, 1 sbh ıstıfra etmeyım, piskolojım düzelsın dıye, ama gecti. sizinde oyle olcak dayanın :)))) benm gec baslamıstı, gec boıttı, (10ve 19.hftalarda oldu)

Allah gönlünüze göre versin canım,maşallah, benm eşimde erkek istiyodu, yanı kız olsaydı adam deprsyona grcektı herhlde,bende oyl e düşünüyordum, daha hamıle kaldıgımda oglum olcak demeye baslamıstı:), nasıp, hayırlı saglıklı olsunlarda, gerisi laf işte

Kızzz seni unuturmuyuzz aşk olsun Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine.. fazla yorma kendini.. Bebişin ultrason resmini bekliyorum bak

ayy canım aynenn beni anlatmışsın işte valla benim gibi yemek için yaşayan bir insana ağar geliyor böyle yemekten uzak durmak

inşaallah bir an önce atlatırız bu bulantıları..

valla kız erkek farketmez Allah hepimizde hayırlı evlat nasip etsin... Benim kocam şimdiden markette dalin şampuanları sabunları felan kokluyor tam şaşkın yaaa

Hanımlar merhaba,

Keseyi görmek için 4. haftada kontrole gittiğimde kesenin arkasında küçük bir bölümde kanama görmüştük, doktor crinone jel verdi 2. kutuya geçtim.6 .haftada çok şükür kalp atışlarını da duyduk,kanama da durmuş. Bugün ilginç bir şey oldu ,biraz da korktum hemen size sorayım dedim. Jel içerde birikmiş, bende geri gelmiyordu hiç sadece sıvı bir akıntı oluyordu. Bugün ilk defa geldi ve topluca, arada gri parçalar da var korktum anlamadım böyle bir şey yaşayan var mı?

valla kız erkek farketmez Allah hepimizde hayırlı evlat nasip etsin... Benim kocam şimdiden markette dalin şampuanları sabunları felan kokluyor tam şaşkın yaaa

hahaha, senin eşin de benmki gibi desene canım, benimkıde karnımı sevıyo, ogluuum diye, cok komık bu adamlar yahu

ayy canım aynenn beni anlatmışsın işte valla benim gibi yemek için yaşayan bir insana ağar geliyor böyle yemekten uzak durmak

inşaallah bir an önce atlatırız bu bulantıları..

bende oyle eskıden daha iştahlıydım, düşün bak 68 kıloyla hamıle kaldım, 22.hftada daha 3,300gr almıstım, normalde daha cok yıyordum yani.. bulantılarım gectı,yıyorum ama iştahım tam düzelmedı..
haftaya gtcem kontrole, bakalım nekadr olduk:)) kuzumuda merk edıyorum, nekdar oldu acaba

ben de o jelden kullanıyorum.anlattıklarını ben de yaşadım. birikir topluca geliyo. ben de korkmuştum ilk ama netten araştırdım. bi çok insan da bunu yaşamış zaten.normal yani. hatta benim 9.haftam bitti,hala kahverengi akıntı ve o dediğin jelden kahverengi parçalar geliyo arada.korkma,ama doktoruna yaşadığın her şeyi anlat.ben öyle yapıyorum.o daha çok rahatlatıyo.

canım annemi doktora götürdüm geldim bugün pek bakamadım foruma

haklısın yemek yedikçe dahası azğımda sürekli birşeyler oldukça azalıyor boş kaldımı azğım başlıyor yükselmeye bunaltılar :))))

gecmış olsun canım, hayırdır? onemlı bişey yoktur inşallah. leblebi ve kuruüzümde iyi gelıyo,
bulantılarının şimdi olması iyi, demekkı erken bitecek, en azından bebege onemlı zamanlarda yıyebılceksın,
ben oyuzden cok sıkıntı yasadım, iştahım yok tıksınıyodum cogu seyden(özellıkle salcalı yemeklerden) doktorum 15.hftamı ne artık yemen lazım dedı, düşün 4 hfta zoorla yedım,19.haftada gecmıstı.. şimdide cok ıstahım yok, ama yıyorum tıksinmeden:))

kızlarrrr kocamla bu akşam ismimize karar verdik kız yada erkek olsada aynı ismi koyucaz hayırlısıyla.. sen git koca isim ansiklopedisi al oku ama kitapta olmayan bir isme karar ver.. :) evettt ismimizi açıklıyorum "Meriç" koyucaz inşaallah.. canim benim sanki ismini belirledik ya içime bir aşk doğdu resmen aşık oldum bu isme ve karnımdaki fasulye tanesine.. <3

Kızzz seni unuturmuyuzz aşk olsun Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine.. fazla yorma kendini.. Bebişin ultrason resmini bekliyorum bak

günaydın canım sağolasınnnn bende sizi unutmuyorum ...

dün doktora gittim bebişin kalp atışları tren sesi gibi tıkır tıkır.. çok hoş bi duyguymuş. Ya ultrason resmini koyamıyorum mb yüksek çıkıyor. Ondan yüklenmiyor.

500 gr daha verdim dün çok dolaştım. ve çok su içtim ondan sanırım. kocaman öptüm şekerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…