kızlar acayip midem bulanıyor halsizim bitkinim kahvaltı yapamadım kraker yedim sabahtan beri yok kesilmiyor şimdide limonlu şeker attım ağzıma sanki azald gibi ama bitkinlik bulantı hepsi birden fenayım ne önerirsiniz
ayy canım benimde miğdem çok fenaaaa hiçbirşey yiyemiyorummm ezine peyniri ve kuru ekmek + cacık + yoğurt + pilav yediğim şeyler bunlar.. salçalı yemek yok ketçapmış mayonezmiş yağlı yemekler felan ööööööö kahvaltı bile edemiyorum domates yiyemiyorum
herkese merhaba
demek bulantılardan şikayet ortak nokta haline geldi... yaklaşık 4 haftadır neler çekiyorum ve ben de çok çocuk isterken şimdi sadece bir daha hamile kalmak mı böğğğğğğğ diyorum
inşallah canım yaaa ilk hamile kadığımı duyduğumda bir çok çocuğum olsunkalabalık evimiz olsun derdim eşime taki akşama kadar yok dedim şimdiden buysa gerisini tahmin etmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sorunsuz sıkıntısız rahat hamilelik geçirmeyi nasip etsin
ayy bizimde gönlümüzden 8 senedir kız geçiyor Allah biliyor ya eşim benim deli gibi kız istiyor resmen çıldırıyor yani kız çocuğu görünce.. Korkuyorum valla erkek olursa sevmez diye hatta takılıyorum erkek olursa sen sevmeyeceksin galiba çocuğu diyorum ''yok ya bebek sonucunda onuda severiz herhalde.. '' diyor.. şaşkın
selam kızlar ve minik meleklerrr...
Uzun zamandır giremiyorum bir müddette böyle olacak sanırım. işler yoğun. akşamlarıda ev ile uğraşıyorum. bu hafta sonu kısmetse taşınacağız. bugün doktora gitmem lazım ama çok yağmur yağıyor eşim izin alabilirse o beni alacak. alamazsa yarına inşallah...
umarım herşey yolundadır. bende hala mide bulantısı yok tek sorun tavuktan tiskiniyorum. çok yorgunum. evimize geçsekte uyusak bol bol
sizleri çok öpüyyorum. sağlıklı günler diliyorum. bei unutmayın anacıımmmm
merhaba canım benmde aynı oyle oldu, 10.ve 19 hftalarda, genelde yogurtlu seyler, pılav makarna gıbı, cacık, salata ekmek, peynır aynı yanı... hele salcalı yemek 2 ay boyunca yapmadım,mutfaga gırmedım dırek kokuyo gıbıydı, allah a şükür gecti, sizinkıde gecıcek yakın zamanda merk etmeyın, canını ne ıstıyosa ondan yemeye calıs,
Allah gönlünüze göre versin canım,maşallah, benm eşimde erkek istiyodu, yanı kız olsaydı adam deprsyona grcektı herhlde,bende oyl e düşünüyordum, daha hamıle kaldıgımda oglum olcak demeye baslamıstı:), nasıp, hayırlı saglıklı olsunlarda, gerisi laf işte
valla kız erkek farketmez Allah hepimizde hayırlı evlat nasip etsin... Benim kocam şimdiden markette dalin şampuanları sabunları felan kokluyor tam şaşkın yaaa
ayy canım aynenn beni anlatmışsın işte valla benim gibi yemek için yaşayan bir insana ağar geliyor böyle yemekten uzak durmak
inşaallah bir an önce atlatırız bu bulantıları..
Hanımlar merhaba,
Keseyi görmek için 4. haftada kontrole gittiğimde kesenin arkasında küçük bir bölümde kanama görmüştük, doktor crinone jel verdi 2. kutuya geçtim.6 .haftada çok şükür kalp atışlarını da duyduk,kanama da durmuş. Bugün ilginç bir şey oldu ,biraz da korktum hemen size sorayım dedim. Jel içerde birikmiş, bende geri gelmiyordu hiç sadece sıvı bir akıntı oluyordu. Bugün ilk defa geldi ve topluca, arada gri parçalar da var korktum anlamadım böyle bir şey yaşayan var mı?
canım merhaba, bişeyler yemege calıs,ac olursan daha da bitkin kalırsın, ve mıden daha cok bulanır, canının istedıgı bıseyler ye, yada :
yogurt, elma, meyve fılan ye, makarna-pilav yiyebılıyodum ben oyleyken, aklıma gelırse daaha yazarım.
canım annemi doktora götürdüm geldim bugün pek bakamadım foruma
haklısın yemek yedikçe dahası azğımda sürekli birşeyler oldukça azalıyor boş kaldımı azğım başlıyor yükselmeye bunaltılar :))))
Kızzz seni unuturmuyuzz aşk olsunAllah yardımcın olsun canım dikkat et kendine.. fazla yorma kendini.. Bebişin ultrason resmini bekliyorum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?