beta hcg 946,7 çıktı iyimi sizce haç haftalıktır acaba
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum, şu an 10. haftamın içindeyim, şimdiye kadar da iki kez ultrasona gittim(ilkinde keseyi gördük, ikincisinde ise kalp atışını) ancak doktorum şimdiye kadar benden ilk yapılan HCG testi dışında hiç bir test istemedi. Ne demir, ne kan sayımı vs hiç bir şey. sizce bu normal mi? Bazı arkadaşlarımdan doktorlarının onlara sürekli bazı testler yaptırdığını, özellikle kan değerlerini sürekli takip altnda tuttuğunu duyuyorum ve tedirgin oldum benimki neden bu kontrolleri yapmıyor diye.
Bir de kontrollerin arası herkeste bir ay mı? Son kontrolüme 10 Mayısta gitmiştim, o gün bebeğin kalp atışlarını görmüştük, sıradaki randevum 11 Haziranda. 11 Haziranda 11. haftam bitmiş olacak, ikili test vs için gecikmiş olacak mıyım, sizde doktorlarınızın kontrolü takibi nasıl, beni aydınlatırsanız sevinirim.
hahaha, senin eşin de benmki gibi desene canım, benimkıde karnımı sevıyo, ogluuum diye, cok komık bu adamlar yahu
gecmış olsun canım, hayırdır? onemlı bişey yoktur inşallah. leblebi ve kuruüzümde iyi gelıyo,
bulantılarının şimdi olması iyi, demekkı erken bitecek, en azından bebege onemlı zamanlarda yıyebılceksın,
ben oyuzden cok sıkıntı yasadım, iştahım yok tıksınıyodum cogu seyden(özellıkle salcalı yemeklerden) doktorum 15.hftamı ne artık yemen lazım dedı, düşün 4 hfta zoorla yedım,19.haftada gecmıstı.. şimdide cok ıstahım yok, ama yıyorum tıksinmeden:))
kızlarrrr kocamla bu akşam ismimize karar verdik kız yada erkek olsada aynı ismi koyucaz hayırlısıyla.. sen git koca isim ansiklopedisi al oku ama kitapta olmayan bir isme karar ver.. :) evettt ismimizi açıklıyorum "Meriç" koyucaz inşaallah.. canim benim sanki ismini belirledik ya içime bir aşk doğdu resmen aşık oldum bu isme ve karnımdaki fasulye tanesine.. <3
canım aile hekimine gidiyormusun?.. ben mesela ilk aile hekimine gittim 2 tüp kan aldılar değerlere baktılar.. sonra özel hastanedeki doktoruma gittim oda benden hem idrar hemde kan tahlili istedi işte guatır, tiroid felan varmı diye.. Değerler çok güzel çıkmıştı.. Mesela benden de HCG testi istemediler.. sonuçların hiç birisinde HCG değerim yok.. Benimde 2.kontrolüm haziranın 22 sinde yani tam bir ay sonra..
Ama duyduğum kadarı ile her doktorun hassasiyeti farklıymış.. Ama bence bunları doktorunla paylaş..Hiçbir kan testi istememesi de çok normal değil bence
hahaha, senin eşin de benmki gibi desene canım, benimkıde karnımı sevıyo, ogluuum diye, cok komık bu adamlar yahu
gecmış olsun canım, hayırdır? onemlı bişey yoktur inşallah. leblebi ve kuruüzümde iyi gelıyo,
bulantılarının şimdi olması iyi, demekkı erken bitecek, en azından bebege onemlı zamanlarda yıyebılceksın,
ben oyuzden cok sıkıntı yasadım, iştahım yok tıksınıyodum cogu seyden(özellıkle salcalı yemeklerden) doktorum 15.hftamı ne artık yemen lazım dedı, düşün 4 hfta zoorla yedım,19.haftada gecmıstı.. şimdide cok ıstahım yok, ama yıyorum tıksinmeden:))
canım aile hekimine gidiyormusun?.. ben mesela ilk aile hekimine gittim 2 tüp kan aldılar değerlere baktılar.. sonra özel hastanedeki doktoruma gittim oda benden hem idrar hemde kan tahlili istedi işte guatır, tiroid felan varmı diye.. Değerler çok güzel çıkmıştı.. Mesela benden de HCG testi istemediler.. sonuçların hiç birisinde HCG değerim yok.. Benimde 2.kontrolüm haziranın 22 sinde yani tam bir ay sonra..
Ama duyduğum kadarı ile her doktorun hassasiyeti farklıymış.. Ama bence bunları doktorunla paylaş..Hiçbir kan testi istememesi de çok normal değil bence
günaydın anneler
benimkide bazen oğlum bu baban varya şöyle yaptı böyle yaptı diye konuşurum hemen sinirleniyor dolduruyorsun oğlumu doğuncada bana zıt olacak deme öyle diye :)))
dediklerini Aldım masamda hepsi atıştırıyorum bugün biraz daha iyi sanki midem dün çok fenaydım yaa
günaydınlarr canımm, hahah bende arada oyle yapıyorum nasıl olsa benımle ogluşum diyorum, bu seferde o gıcık oluyo:)),
eşimde yeri gelıyo benı gıcık edıyo, alıyo ultrason resmını hahaha bana benzıyo ogluuummm diyo,
Revindell, Aile hekimine hiç gitmedim açıkçası, nasılsa doktorumun takibindeyim diye ama dediğin gibi ona bi görünsem fena olmayacak sanırım. Aile hekimliği merkezlerinde kan testi de yapıyorlar mı acaba bilgin var mı? Az önce doktorumu aradım, saç dökülmesi problemim olduğunu, demir testine ihtiyacım olup olmadığını sordum, bence bu testlere gerek yok, hormonal değişimlerdendir dediAnkara'da çok tavsiye edilen bir doktor, güvenimi kaybetmek de istemiyorum ama bu da bana garip geliyor, anlayamadım gerçekten. İkili testi de sordum, bebeğin boyu 4.5 cm'i geçmişse yaparız dedi. Geçmemişse ne olacak peki. off kafayı yemek üzereyim gerçekten.
hahahaaa sende desene resime bakarak benzetemezsin ama ben konuşa konuşa benzetebilirim hıh :)))
henüz beni kızdaramıyor eşim demek ilerde eline koz geçecek ultroson resimlerini saklamalıymış :))
mandiş hakıkaten benzıyo eşime ya:))), dogunca atarım sana ıkısıninde resmini, ben bile benzettim kafasını burnunu:)))))))))))))),,
ama huyu da bana benzıcek o daha fena) hıhıhı
canım internette sat tarihinden hesaplasana kaç haftalık olduğunu bulursun..
canım gunaydın,bende aiıle hekımıne ayda bır kere 8.hftadan snra gtmeye basladım,,senınde aıle hekımıne ayda bırkere gıtmende fayda var, ordada kayda alıyolar, bende ılk dogum doktoruma gıdıyorum, ordan tahlıller cıkınca aıle hekımıne gıdıp gosterıyorum, tahlılller temızse zaten saglık ocagnda kayda alıyolar okadr:)))) soruyo hangı ılacları kullanıyosun diye,, bırde tetanoz aşımı 22.hftada saglık ocagında oldum, ama dogum doktorundan onay alarak, yanı bence onemlı olan dogum doktorunun dedıklerii..
ikili testte 11 ve 14. hftalar arasında yapılıyoo, için rahat olsun...
canım gunaydın,bende aiıle hekımıne ayda bır kere 8.hftadan snra gtmeye basladım,,senınde aıle hekımıne ayda bırkere gıtmende fayda var, ordada kayda alıyolar, bende ılk dogum doktoruma gıdıyorum, ordan tahlıller cıkınca aıle hekımıne gıdıp gosterıyorum, tahlılller temızse zaten saglık ocagnda kayda alıyolar okadr:)))) soruyo hangı ılacları kullanıyosun diye,, bırde tetanoz aşımı 22.hftada saglık ocagında oldum, ama dogum doktorundan onay alarak, yanı bence onemlı olan dogum doktorunun dedıklerii..
ikili testte 11 ve 14. hftalar arasında yapılıyoo, için rahat olsun...
Teşekkür ederim bilgiler için, ben de ikili yürüteyim bu işi en iyisi. İkili test için de geç kalmış olmayacağım iyi bari sevindim. zor bir işmiş bu, doktorum çok güvenilen bi isim ama ufacık bir şey bile insanın içine kurt düşürebiliyor. daha sıkı takip ediliyor olma hissi insanı rahatlatan bir şey sanırım bu süreçte. elimde olsa evime bi ultrason alıp her akşam TV yerine monitörü seyrederdim
baktım ama anlayamadımki.ben kan testini 3 gün felan adetim gecikince yaptırdım 946,7 çıktı.doktorada gidemedim daha.
sende benm gıbısın desene, bende merk edıyorum kuzumu, son gttıgımde 24cm ve 500 gr, hftaya kontrolum var nekdar oldu acaba yavrum:))))
ama dogum doktorunu ilk once dınle canım, bana saglık ocagnda 16.hftada aşı yapalım dedıler, dogum doktorum daha erken dedı, 22.hftada oldum ilk aşıyı.,, yınede saglık ocagnada gıtmektee fayda var, kan tahlılın yoksa saglık ocagındada yapıyolar tahlılleri canım.. aklına takılan bısey olursa, bildigim kadarıyla yardımcı olurum.
hadiii o zaman senin durum vahim asil doğunca her gören aaa babasına benziyor diycek babasıda kabarcakta kabarcak :)))bence sen şimdiden sinirlenmiyor hatta hoşuna gidiyormuş gibi davranki üstüne gelmesin çok :)))
hahhaha, valla napcaz bakalım,tamam babasına benzesin istiyodum ama,,adam benı gıcık edıyo bıde kah kah gülüyoo
zamn gectıkce daha cok merk edıyorum ya kuzumu, önümüzdekı kontrolu iple cekıyorum canım.
az kaldı kontrolede seninki ayın dördündeydi dimi
benzesinler babalarına ama babaları gıcık etmesin bizi istiyoruz çok şey değilde işte biz buna gıcık olduğumuzu belli edince daha çoküzerimize geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?