Kızlar selamm,
Doğuma hazırlık konusunda bence şimdiden bilinçlenmeye başlamamız gerekiyor . İzmir'de Ege Üniversitesinin açmış olduğu EGESEM kurslarında DOĞUM ÖNCESİ EĞİTİM VE HAZIRLIK SINIFI kursu var .Kurslar Ege ünV. içinde verilecek. Eşlerle beraber katılım olabiliyor. Doğuma sıkıntısız ve en iyi şekilde gitmemiz için bu kursların önemli olduğunu düşünüyorum.Yanlız kursun açılabilmesi için yeterli çoğunluk bekliyorlar. Ön talep alınıyor. Ona göre kurs açılacak. Eğer bu konuda adım atmak isterseniz beklemeyin derim... Bende burada İzmir'de ilgilenen arkadaşlarla tanışmak isterim belki hep beraber gideriz . :))))
evet 4.nde canım, ikinci tetanoz aşısını da olcam ogun , seker testide yapılcak hayırlısıyla bakalım..
iyiki buraya üye olmuşum ya ne güzel konusuyoruz,, nete gırıyodum bikaç soru yazıyodum cevap olark kadınlar kulubu cıkıp duruyodu, merk ettım girdim. iyikide girmişim:)))
aşı olunduğunu bile bilmiyordum ben ne aşısı bu tetanos mu? neden yapılıyor? doktorum henüz bişey söylemedi o konuda, heralde vakti geldiğinde söyleyecek. İçimi rahat tutmam lazım yoksa böyle olmaz bu iş:)
merhba canım, bende izmirdeyım, benım doguma biraz daha az var :) kurs nekdr sürüyo acaba, ve hangı gunler hangi saatler?? ben çalısıyorum cünkü.
merhba canım, bende izmirdeyım, benım doguma biraz daha az var :) kurs nekdr sürüyo acaba, ve hangı gunler hangi saatler?? ben çalısıyorum cünkü.
AA ne güzel İzmirdesin beraber gidebiliriz:))) doğum haftası 36 olana kadar başvuru olabiliyormuş . Yani sende katılabilirsin. 8 hafta sürecek bir eğitim haftada 2 saat olacakmış. Bende çalıştığım ve 18 de çıktığım için yetişmem mümkün değil dedim ama katılımcıların isteğine göre saati ileri alabiliyoruz dedi ve en erken 18.30 da olsun dedim ön başvuryu ona göre aldılar. eğer katılımcı sayısını arttırırsak kursa hemen açılabilirmiş bence hemen arttıralım bu sayıyı :)))
iyikide gelmişsin bana çok yardımın dokunuyor :)
evet gıdebılırız aslında ama,, bende işten 18.30 cıkıyorum, işyerımde ters ege ünivtesine, gazıemırdeyım canım ben, bana cok ters oluyo ege üniv. kampustemı olcakmış? , ön basvuru içinde oraya gtmekmı gerekıyoo?? ben bı ınternetten bakıyım....
Asil Ben linkini veriyorum .Evt biraz ters istikamette ama istersen bir incele ve tel ile görüş çünkü genel başvuruya göre ayarlama yapabildiklerinden bahsetti danıştığım kişi .Ama İzmir'de olan arkadaşlar için güzel bir fırsat bence düşünmeliler...
:: SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ ::
ben de o jelden kullanıyorum.anlattıklarını ben de yaşadım. birikir topluca geliyo. ben de korkmuştum ilk ama netten araştırdım. bi çok insan da bunu yaşamış zaten.normal yani. hatta benim 9.haftam bitti,hala kahverengi akıntı ve o dediğin jelden kahverengi parçalar geliyo arada.korkma,ama doktoruna yaşadığın her şeyi anlat.ben öyle yapıyorum.o daha çok rahatlatıyo.
çin takvımıne göre oglum olacak kızlar :)
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum, şu an 10. haftamın içindeyim, şimdiye kadar da iki kez ultrasona gittim(ilkinde keseyi gördük, ikincisinde ise kalp atışını) ancak doktorum şimdiye kadar benden ilk yapılan HCG testi dışında hiç bir test istemedi. Ne demir, ne kan sayımı vs hiç bir şey. sizce bu normal mi? Bazı arkadaşlarımdan doktorlarının onlara sürekli bazı testler yaptırdığını, özellikle kan değerlerini sürekli takip altnda tuttuğunu duyuyorum ve tedirgin oldum benimki neden bu kontrolleri yapmıyor diye.
Bir de kontrollerin arası herkeste bir ay mı? Son kontrolüme 10 Mayısta gitmiştim, o gün bebeğin kalp atışlarını görmüştük, sıradaki randevum 11 Haziranda. 11 Haziranda 11. haftam bitmiş olacak, ikili test vs için gecikmiş olacak mıyım, sizde doktorlarınızın kontrolü takibi nasıl, beni aydınlatırsanız sevinirim.
baktım ama anlayamadımki.ben kan testini 3 gün felan adetim gecikince yaptırdım 946,7 çıktı.doktorada gidemedim daha.
kan değeri 946,7 iyimi sizce arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?