Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar selamm,
Doğuma hazırlık konusunda bence şimdiden bilinçlenmeye başlamamız gerekiyor . İzmir'de Ege Üniversitesinin açmış olduğu EGESEM kurslarında DOĞUM ÖNCESİ EĞİTİM VE HAZIRLIK SINIFI kursu var .Kurslar Ege ünV. içinde verilecek. Eşlerle beraber katılım olabiliyor. Doğuma sıkıntısız ve en iyi şekilde gitmemiz için bu kursların önemli olduğunu düşünüyorum.Yanlız kursun açılabilmesi için yeterli çoğunluk bekliyorlar. Ön talep alınıyor. Ona göre kurs açılacak. Eğer bu konuda adım atmak isterseniz beklemeyin derim... Bende burada İzmir'de ilgilenen arkadaşlarla tanışmak isterim belki hep beraber gideriz . :))))

merhba canım, bende izmirdeyım, benım doguma biraz daha az var :) kurs nekdr sürüyo acaba, ve hangı gunler hangi saatler?? ben çalısıyorum cünkü.

iyikide gelmişsin bana çok yardımın dokunuyor :)

rahat ol canım, sadece takıp et, zamanlarını kacırma, zaten doktorunda iyiyse soyler zamanı geldıgınde.. ben sana benım olduklarımı yazayım:

11&14.haftalarda : ikili test (benımkı 12.hftada yapıldı)
12&16 hftada: cinsiyet :))
18&22 hftalarda : tetanoz aşısı 1.doz (22.hftada oldum)
22.hfta: doppler ultrason
26.hftada : seker testi (önümüzdekı hfta olcam:)) )
her ay da kan-idrar tahlılı yapıyo,

merhba canım, bende izmirdeyım, benım doguma biraz daha az var :) kurs nekdr sürüyo acaba, ve hangı gunler hangi saatler?? ben çalısıyorum cünkü.

AA ne güzel İzmirdesin beraber gidebiliriz :))) doğum haftası 36 olana kadar başvuru olabiliyormuş . Yani sende katılabilirsin. 8 hafta sürecek bir eğitim haftada 2 saat olacakmış. Bende çalıştığım ve 18 de çıktığım için yetişmem mümkün değil dedim ama katılımcıların isteğine göre saati ileri alabiliyoruz dedi ve en erken 18.30 da olsun dedim ön başvuryu ona göre aldılar. eğer katılımcı sayısını arttırırsak kursa hemen açılabilirmiş bence hemen arttıralım bu sayıyı :)))

AA ne güzel İzmirdesin beraber gidebiliriz :))) doğum haftası 36 olana kadar başvuru olabiliyormuş . Yani sende katılabilirsin. 8 hafta sürecek bir eğitim haftada 2 saat olacakmış. Bende çalıştığım ve 18 de çıktığım için yetişmem mümkün değil dedim ama katılımcıların isteğine göre saati ileri alabiliyoruz dedi ve en erken 18.30 da olsun dedim ön başvuru ona göre aldılar. eğer katılımcı sayısını arttırırsak kursa hemen açılabilirmiş bence hemen arttıralım bu sayıyı :)))

evet gıdebılırız aslında ama,, bende işten 18.30 cıkıyorum, işyerımde ters ege ünivtesine, gazıemırdeyım canım ben, bana cok ters oluyo ege üniv. kampustemı olcakmış? , ön basvuru içinde oraya gtmekmı gerekıyoo?? ben bı ınternetten bakıyım....

Asil Ben linkini veriyorum .Evt biraz ters istikamette ama istersen bir incele ve tel ile görüş çünkü genel başvuruya göre ayarlama yapabildiklerinden bahsetti danıştığım kişi .Ama İzmir'de olan arkadaşlar için güzel bir fırsat bence düşünmeliler...

:: SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ ::

sagol canım bende girdim baktım, iyi fikir aslında bi görüşeyım olmassa duruma göre bi karar veririm.

Teşekkür ederim yanıtın için, dün kötü oldum görünce, ama kullanmaya devam yapacak bir şey yok.

Kizlar cin takvimine gore benimde erkekim oluyo ama saglikla gelsin hic ama hic onemli degil cinsiyeti bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum belim sirtim agriyo ins ters giden biseyler yoktur haftaya pazartesi doktordayiz bide sabah kahverengi cok az akintim geldi offf allahim yardim et bize

Canım her doktorun tarzı tabiki frkli ama bana senin dr tuhaf geldi. Ben 6. Hafta gb keseyi gördüm iki hafta sonra kalp atışları için çağırdı. Kalp atışını duyduğumda birsuru test istedi; tiroid, Demir b12 tam idrar Rubella toksoplazma vs. Ve 3 hafta sonra gel dedi. Test sonuclarını gösterdiğimde de Demir ve b12 depoların düşük ama ilaca gerek yok kırmızı et tuket dedi. Bence bu testler önemli. Senin vücudunda neyin eksik olduğunu yoksa nerden bilecek. Bence aile hekimine gidip test iste

baktım ama anlayamadımki.ben kan testini 3 gün felan adetim gecikince yaptırdım 946,7 çıktı.doktorada gidemedim daha.

Canım tıbbi olarak hamileliğin başlangıcı son reglin ilk günüdür. Ona göre sayacaksın. Bebeğin Hcg sinin ya da ne zaman dollendiginin önemi yok. 8/9. Haftalarda bbegin boyutuna göre sana yeni bir sey söyleyebilir ama o zamana kadar son reglin ilk gunünü baz alacaksin

kan değeri 946,7 iyimi sizce arkadaşlar.

Canım Hcg degerinin iyisi yada kötüsü olmaz. Hamileliğin ilk uç ayı hep yükselir ve üçüncü ayın sonunda en üst seviyesine ulaşır. Eger Hcg yükselmez, sabit kalırsa (buna bebeğin gelişimini gozlemleyemedikleri ilk haftalarda; ya da keseyi gördükleri zamanda, kesede hiçbir gelişme olmadıysa, Hcg de aynı kaldıysa) boş gebelik sayılır.
Allah hiçkimsenin basına böyle birşeyi vermesin tabiki. Fakat bil diye anlatıyorum. Yani Hcg sadece kisinin ilk haftalarda hamile olduğunu anlamak için yapılır. Başka bir fonksiyonu yok
Bu arada Ultrasona girdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…