Nisan Ayı Hamişleri

Kızlar arkadaşım başıma tuz serpmiş az önce farketmedim, çenemi ellemişim kızım olucakmış, burnumu elleseymişim oğlum olucakmış.. Yalnız tuzu çaktırmadan serpmek lazım başınaaaa

Kızlar dua edin bana bugün 11 de kontrolüm var. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense sanki bebeğime birşey olmuş gibi geliyor Hamilelik belirtisi falan hiç birşey kalmadı. Sadece çoook fazla uyuyorum.

Kızlar dua edin bana bugün 11 de kontrolüm var. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense sanki bebeğime birşey olmuş gibi geliyor Hamilelik belirtisi falan hiç birşey kalmadı. Sadece çoook fazla uyuyorum.

Canım insAllah hayırlısı ile donersin. Sıkıntı yapma, hangi anneye sorduysam bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra anlıyorsun dedi. İcinde bir canlının büyümesine alışmak zor

Canını sıkma tatlım hayırlısıyla git gel güzel haberlerini veeeee ultrason resmini bekliyoruzzz

Kızlar benim gibi uyku sorunu yaşayan varmı içinizde, bütün gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum sabaha karşı 5-6 gibi anca dalıyorum eee 7.30 da kalkıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sürekli yorgunum.. Gündüz uyumaya fırsatım yok işteyim malum.. Durum haftasonuda aynı sabaha kadar uyuyamıyorum sonra saat 13:00 - 16:00 arası uyuyorum mışıl mışıl..

Bende deli gibi uyuyorum maalesef İşten gidiyorum en fazla 1 saat ayaktayım. 7-8 gibi bi uyuyorum sabah 6.30 da kalkıyorum. Hiç bi işimi yapamıyorum. Ütümü bile eşim yapıyor. Acayip yorgunluk ve uyku var başka hiç birşeyim yok. Eşim diyo ki yastığa kafanı koyar koymaz uyuyosun

bendede bazen oluyor bazen geçiyor üzülme inşallah hayırlısıyla alacaksın bebişini kucağına

bende tuvalete gitmekten susamaktan uyuyamıyorum

Banada tuzdan yaptılar ama ben burunla üst dudağım arasında kaşımışım ne kız ne erkek diyebiliyoruz dedilerrr bana bende dün endokrine gittim 1 hafta daha kontrol belki insülim başlıycaklar birde kum döküyorum bunada şükür, dğn mobilya baktım biraz ama inanılmaz şeyler vardı bayıldım, önlük aldım bebişe bide çekmece kokusu.. haftaya salı kontrolum 2li testim ve ense kalınlığı ölçümüm var hayırlısı bakalım.. Bendede korku oluyor acaba bebek yok mu diye zaten zor bulmuşum 4. tüp denemesinde hergünüm korkarak geçiyor benimde..

hamile hisedememe hemen hemen herkeste olan bişey galiba. bende kontrolle her gittigimde aynı şeyleri hisediyorum. bide bulantım aşerme gibi sıkıntılar olmayınca daha cok oluyor boyle korkular... bu arada çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum zoru başarıyorlar valla. insanda garip bir yorgunluk hali oluyor... dün fazla yurudum ayakta kaldım. sanki heryanım dökülüyor gıbı oldu... iyi günler hepinize...

canım hayırlısıyla kavuşursun bebegine inşallah. rabbim bebegini korusun. saglıkla kucagına alasın inşallah. her isteyene tatırsın anneliği....

günaydın hızla kilo almaya başlayan anneler

çok şükür daha almaya başlamadım.... sonum hayır olsun .. hedef en fazla 72.... şuan 60 61 arası.... ama tartıda yalnız olmamak cok guzel.... kaçırsamda ya ben hamileyim deyip rahatlıyorum valla...

Kontrole gitmiştim geldim kızlar. Bebiş gayet sağlıklı çok şükür. Cinsiyetini sordum söylemedi:) Ama ben erkek gibi gördüm sankiBir daha ki gelişinde belli olur dedi.Bu arada 2 li tarama testi yapıldı. Ense kalınlığı falan gayet iyidi dedi. Kan ve idrar tahlili istedi.4 Haziranda arayıp sonucu bildirecekmiş. Bu arada 1 kilo vermişim:) Bana Eyüp Ekici diye bir doktorun numarasını verdi. 25 Haziranda oraya gidip ayrıntılı ultrasona gireceksin. Bebeğin tüm organları ayrıntılı incelenecek aynı gün bana tekrar geleceksin dedi. Bugün bile toplam 260 tl ödedik. Eyüp Beye arayıp sordum ayrıntılı ultrason 350 tl miş.Bebiş gelmeden batırdı bizi:) Ama çok güzeldi kıpır kıpırdı bi görseniz:)

çok şükür daha almaya başlamadım.... sonum hayır olsun .. hedef en fazla 72.... şuan 60 61 arası.... ama tartıda yalnız olmamak cok guzel.... kaçırsamda ya ben hamileyim deyip rahatlıyorum valla...

Maşallah sana ben bugün tartıldım 2 kilo almışım iki haftada :))))sonumu göremiyorum

maşallah canım, cok sevındım,, hayırlısıyla 4.hazırandada benım seker test im var, iyi haberlerle gelırız ınşallah.
ah kuzularımız, :)))
senin içine erkek gibi doguyosa dogru cıkıyoo genelde:)

güzun aydın canım. buarada kesenizde bol bol bereketler valla. saglıklı günler...

Canım valla çalışan anneler olarak ne kadar zorlandığımızı tahmin edebilirsiniz az çok.. ben resmen vurdura vurdura geliyorum işe artık zaten çok stresli bir işim var akşam 7 de çıkmak için kırk takla atıyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Ayyy sevindim canım güzel geçmiş kontrolün haniii ultrason resmiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…