Kızlar dua edin bana bugün 11 de kontrolüm var. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense sanki bebeğime birşey olmuş gibi geliyorHamilelik belirtisi falan hiç birşey kalmadı. Sadece çoook fazla uyuyorum.
Kızlar dua edin bana bugün 11 de kontrolüm var. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense sanki bebeğime birşey olmuş gibi geliyorHamilelik belirtisi falan hiç birşey kalmadı. Sadece çoook fazla uyuyorum.
Kızlar benim gibi uyku sorunu yaşayan varmı içinizde, bütün gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum sabaha karşı 5-6 gibi anca dalıyorum eee 7.30 da kalkıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sürekli yorgunum..Gündüz uyumaya fırsatım yok işteyim malum.. Durum haftasonuda aynı sabaha kadar uyuyamıyorum sonra saat 13:00 - 16:00 arası uyuyorum mışıl mışıl..
Kızlar benim gibi uyku sorunu yaşayan varmı içinizde, bütün gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum sabaha karşı 5-6 gibi anca dalıyorum eee 7.30 da kalkıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sürekli yorgunum..Gündüz uyumaya fırsatım yok işteyim malum.. Durum haftasonuda aynı sabaha kadar uyuyamıyorum sonra saat 13:00 - 16:00 arası uyuyorum mışıl mışıl..
Banada tuzdan yaptılar ama ben burunla üst dudağım arasında kaşımışım ne kız ne erkek diyebiliyoruz dedilerrr banabende dün endokrine gittim 1 hafta daha kontrol belki insülim başlıycaklar birde kum döküyorum bunada şükür, dğn mobilya baktım biraz ama inanılmaz şeyler vardı bayıldım, önlük aldım bebişe bide çekmece kokusu.. haftaya salı kontrolum 2li testim ve ense kalınlığı ölçümüm var hayırlısı bakalım.. Bendede korku oluyor acaba bebek yok mu diye zaten zor bulmuşum 4. tüp denemesinde hergünüm korkarak geçiyor benimde..
günaydın hızla kilo almaya başlayan anneler
çok şükür daha almaya başlamadım.... sonum hayır olsun .. hedef en fazla 72.... şuan 60 61 arası.... ama tartıda yalnız olmamak cok guzel.... kaçırsamda ya ben hamileyim deyip rahatlıyorum valla...
Kontrole gitmiştim geldim kızlar. Bebiş gayet sağlıklı çok şükür. Cinsiyetini sordum söylemedi:) Ama ben erkek gibi gördüm sankiBir daha ki gelişinde belli olur dedi.Bu arada 2 li tarama testi yapıldı. Ense kalınlığı falan gayet iyidi dedi. Kan ve idrar tahlili istedi.4 Haziranda arayıp sonucu bildirecekmiş. Bu arada 1 kilo vermişim:) Bana Eyüp Ekici diye bir doktorun numarasını verdi. 25 Haziranda oraya gidip ayrıntılı ultrasona gireceksin. Bebeğin tüm organları ayrıntılı incelenecek aynı gün bana tekrar geleceksin dedi. Bugün bile toplam 260 tl ödedik. Eyüp Beye arayıp sordum ayrıntılı ultrason 350 tl miş.Bebiş gelmeden batırdı bizi:) Ama çok güzeldi kıpır kıpırdı bi görseniz:)
Kontrole gitmiştim geldim kızlar. Bebiş gayet sağlıklı çok şükür. Cinsiyetini sordum söylemedi:) Ama ben erkek gibi gördüm sankiBir daha ki gelişinde belli olur dedi.Bu arada 2 li tarama testi yapıldı. Ense kalınlığı falan gayet iyidi dedi. Kan ve idrar tahlili istedi.4 Haziranda arayıp sonucu bildirecekmiş. Bu arada 1 kilo vermişim:) Bana Eyüp Ekici diye bir doktorun numarasını verdi. 25 Haziranda oraya gidip ayrıntılı ultrasona gireceksin. Bebeğin tüm organları ayrıntılı incelenecek aynı gün bana tekrar geleceksin dedi. Bugün bile toplam 260 tl ödedik. Eyüp Beye arayıp sordum ayrıntılı ultrason 350 tl miş.Bebiş gelmeden batırdı bizi:) Ama çok güzeldi kıpır kıpırdı bi görseniz:)
hamile hisedememe hemen hemen herkeste olan bişey galiba. bende kontrolle her gittigimde aynı şeyleri hisediyorum. bide bulantım aşerme gibi sıkıntılar olmayınca daha cok oluyor boyle korkular... bu arada çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum zoru başarıyorlar valla. insanda garip bir yorgunluk hali oluyor... dün fazla yurudum ayakta kaldım. sanki heryanım dökülüyor gıbı oldu... iyi günler hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?