Maşallah sana ben bugün tartıldım 2 kilo almışım iki haftada :))))sonumu göremiyorum
ayy mandiş maşallah canım, hızlısın yani:)) benm gıbı olmaktansa, al yanı bence:), gercı ben zaten 68 kıloyla hamıle kaldım. ama hala normal kıyafetlerımı gıyebılıyorum, hamıle pantolonu baktım gecenlerde, gobek kısmı bool geldi:)), göbegmde küçük normale gore.. bir hamıle kıyafetım bıle yok
Kizlar Bugun sabah kalktigimda giguskerimdeki siskinlik inmisdi telaslandim sizce normalmi agrida yok hic bebegim iyimi kizlar
YAA ASİL sorma sonra ne olacak halim her hafta bir kilo olursa 100 le giderim sanırım doğuma
Kizlar Bugun sabah kalktigimda giguskerimdeki siskinlik inmisdi telaslandim sizce normalmi agrida yok hic bebegim iyimi kizlar
Kontrole gitmiştim geldim kızlar. Bebiş gayet sağlıklı çok şükür. Cinsiyetini sordum söylemedi:) Ama ben erkek gibi gördüm sankiBir daha ki gelişinde belli olur dedi.Bu arada 2 li tarama testi yapıldı. Ense kalınlığı falan gayet iyidi dedi. Kan ve idrar tahlili istedi.4 Haziranda arayıp sonucu bildirecekmiş. Bu arada 1 kilo vermişim:) Bana Eyüp Ekici diye bir doktorun numarasını verdi. 25 Haziranda oraya gidip ayrıntılı ultrasona gireceksin. Bebeğin tüm organları ayrıntılı incelenecek aynı gün bana tekrar geleceksin dedi. Bugün bile toplam 260 tl ödedik. Eyüp Beye arayıp sordum ayrıntılı ultrason 350 tl miş.Bebiş gelmeden batırdı bizi:) Ama çok güzeldi kıpır kıpırdı bi görseniz:)
Kızlar benim gibi uyku sorunu yaşayan varmı içinizde, bütün gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum sabaha karşı 5-6 gibi anca dalıyorum eee 7.30 da kalkıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sürekli yorgunum..Gündüz uyumaya fırsatım yok işteyim malum.. Durum haftasonuda aynı sabaha kadar uyuyamıyorum sonra saat 13:00 - 16:00 arası uyuyorum mışıl mışıl..
günaydın anneler mutlu günler
günaydın arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum.sanırım nisan atı hamilesi oluyorum ben de.benim çizelge biraz önde:))) ama haftaya tam olarak kaç haftalık old. öğreneceğim.
kızlaaaar merhaba
ben işi bıraktım. oh dünya varmış dedim resmen. çok zorlamıştı. şimdi artık evde yayılıyorum
ama sanırım sıkılıcam
bu arada hepinizin güzel haberlerini okudum çok mutlu oldum. Allah hepimizin bebişini sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasib etsin.
hoşgeldin canım hayırlısı olsun ilk ultrason resmini bekliyoruz
ayy hayırlısı olsun canım ne güzel ya darısı başıma.. nasıl ayrıldın? istifamı ettin?
hangi kurumlarda çalışıyorsunuz kızlar.ben rehber öğretmenim şanlıurfanın bir ilçesinde görev yapıyorum.şimdilik rahatım çünkü okulun son günleri.kimsecikler yok:))))yoksa sanırım ben de stres olrdum.bir aydır o şekildeydim.çocuklara artık kızıyordum hiç tahammülüm kalmamıştı.şimdi pozitifi görünce bütün stresim gitti:)))
hoşbulduk canım.inşallah en kısa zamanda ekleyecem.ben tüp bebekle hamiş oldum ilk denememde sanırım çoğul gebelik.yani ben öyle tahmin ediyorum.sen neden bu kadar streslisin tatlım.
Canım aynı problem bende de var. Çok huzursuz bir uyku uyuorum. Sayikliiorum, sürekli donüyorum sonra wc faslı da var tabiki. Umarım yakında gecer
Bir de benim karnım Resmen şişti, normal mıdır bu?
Bu arada arkadaslar nette bi sitede (reklam olur mu adını söylesem bilemedim) ebru hamile giyimin ürünleri var, indirimli. Ben aldım siz de bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?