Nisan Ayı Hamişleri

sağlıkla sıhhatle güzel haberlerini alırsın canım inşaallah Artık çokkk dikkat et kendine eğilmek gerinmek yükseklere felan yok

inşallah canım.evet olabildiğince dikkat ediyorum zaten çevremdekiler yatiyor:))) aman onu kaldırma şöyle yapma böyle yapma vs vs. inşallah sağsalim herşey yolunda gider

hiç mutlu değilim canım dün o kadar kötü bir gün geçirdimki anlatamam... Ağlamaktan gözlerim şişti işyerindeki strese dayanamıyorum artık..

işinde yoğun ve stresli birde bebişinin hormanlarını tekmelesiyle çoşmuş desene
şöyle düşün sen ağlarsan bebişinde ağlar sen üzülürsen oda kıyabilirmisin onun ağlamasına
haksızsın demiyorum seni anlıyorumda az önce biriyle kavga ettim beni şikayet edeceğini söyleyerek gitti çok ta tın dedim bebişimin moralini bozacak kadar değerli değilsin
dikket et kendine ve bebişine hep olumlu düşün olurmu

kızlar sizin bulantılar ne durumda ne zaman başladı ben de bişe yok.bir da nasıl besleniyorsunuz.benim iki gündür vücut ısım biraz yüksek sizde de böyle bişe oldu mu.geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum bu neden olabilir

ayyy canım benim bu kelimeden nefret ediceksin emin ol ama bunların hepsi ''normal''

Benim bulantılar 6.haftada başladı.. ilk 1-2 hafta çok kötü oldum ama bu sıralar biraz daha iyiyim.. İştahım azaldı biraz , sürekli uykum var yorgunum çünkü geceleri uyuyamıyorum.. Yani gece uyuyamamanda normal
Beslenmeye gelince valla çok çok dikkat edemiyorum malesef.. Sadece her gün folik asitimi düzenli içmeye çalışıyorum, yanımda meyve ve kuruyemiş (badem,ceviz,kurukayısı, fındık) bulunduruyorum.. Balık tüketmeye çalışıyorum.. En kötü ihtimal tonbalığı yiyorum.. Sabahları yada akşamları bir bardak süt içmeye çalışıyorum tabi unutmazsam..

Revindell gayet iyi besleniyorsun bence daha ne olsun :)

Ahhh keşke öyle bir şansım beninde olsaa :) ama çok zor ...
tadını çıkar bu fırsatın :)

hiç mutlu değilim canım dün o kadar kötü bir gün geçirdimki anlatamam... Ağlamaktan gözlerim şişti işyerindeki strese dayanamıyorum artık..

Seni çok iyi anlıyorum bende aynen senin gibi birkaç kişinin egosunu doyuramamakla meşgulüm açıkçası çok korkuyorum bu stres bebeğe zarar verirmi diye ama bu ortamda nasıl stressiz kalınır bilemiyorum

:))) öğretmen olman ne güzel ben İzmir'de özel bir şirkette veritabanı yönetimi ile uğraşıyorum kısaca bilgisayarlarla cebelleşiyorum şimdi ki aklım olsaydı öğretmen olmayı tercih ederdim benim kardeşimde öğretmen ve 2. çocuğunu bile büyüttü ben korkumdan bu yaşa kadar bekledim. :)

Son düzenleme:
Kızlar is problemi olanları çok iyi anlıyorum. Ben küçük yerlerde çalıştığım için kurumsal yerlerin farklı olcagini sanmıştım ama yanilmisim Glb. Ben patronlarımdan o kadarcekim ki; hele son patronumdan. Yabanciydi ofiste dilini bilen BI ben vardım ne yapsam bağırır hatta kufrederdi; unı okuyup bunları çekmek zor geldi, çıktım. Onceleri kariyer die parcalardim kendimi ama anladım ki benden değerli değil hicbisi. İyiki de cikmisim. Dediklerimi yanlış anlamayın: sadece kariyer için değil para için de çalışıyordum. Zaten kimse başka türlü sevmediği BI iste çalışamaz. Yani duygularınızı çok iyi anlıyorum ama hamilelikte hissettiklerimiz ılerde cocuğumuzun kişiliğine yansıyor bunu burda bir ark da anlatmıştı; bu yüzden sakın olmaya çalışın

güzel ANNELER HAMİŞLER kızımla şimdi müzik saati kıpır kıpır geceleri uyutmadıgı zaman ve 2 ayımın mahvaldugu zaman kusmaktan hiçbirşey yiyemiyordum ama şimdi ben gülüyorum oda gülüyor anne kız gibi olduk şimdiden :))) allah güzel miniklerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip eder inşallah vakit geçtikçe hızlı büyüsün doğsun istiyorum ÖZLETİYOR KENDİSİNİ stres yapmayın .... kusanlar için tavsiyem fazla tuzlu yada tatlı yemeyin vücut ısınız içinde tansiyonunuza dikkat

ayy hayırlısı olsun canım ne güzel ya darısı başıma.. nasıl ayrıldın? istifamı ettin?

canım istifa ettim ama patronum biraz zor bıraktı. daha yapacağımız çok şey vardı falan dedi. ben dayanamıyorum çok kötüyüm bir faydam olmayacak dedim. bu zamana kadar çok fayda verdin dedi. hem kıdem hem ihbar tazminatını verdi :) hepsinden Allah razı olsun. şimdi daha da beter oldu mide bulantım hiç pişman hşssetmiyorum olmam da inşallah darısı başınıza sahiden

Kızlar ben dün kuzumun kalp atışını duydum ilk kez, geçen kontrolde tam görememiştik, tabi duyar duymaz başladım ağlamaya, sesi dünden beri kulağımdan gitmiyo, çok fazla mide bulantım olmadığından bi de kalp atışını da göremeyince kürtaj planları yaparak korka korka gitmiştim kontrole ama bebeğimin gübür gübür sesini duydum Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ay canıııım çok sevindim tebrik ederim.

ben de daha duyamadım o gübür gübür sesi :) 9 haziranda randevum inşallah ben de duyarım :)

ay canıııım çok sevindim tebrik ederim.

ben de daha duyamadım o gübür gübür sesi :) 9 haziranda randevum inşallah ben de duyarım :)

İnşallah canım kendimi kaç gündür korkudan yedim bitirdim bi Allah bi ben bilirim eşim üzülmeme kızdığı için ona da çaktıramadım, Allah senin yüzünü de güldürsün inşallah

canım hayırlı olsun bebeşin ... allah tamamına erdirsinsin saglıkla kucagına alasın. belkide bulantıların olmaz herkeste olcak diye bişey yok. bende olmadı. sadece hiç agzımın tadı yok...yumurta peynir yogurt süt tüketmeye çalışıyorum. kuru yemiş ceviz fındık badem yemeye çalışıyorum. süt pek canım çekmiyor zorluyorum. nesfiti seviyorum. onunla daha kolay oluyor sut tüketmek.. deneyebilsin. bol su tüketmeye çalısıyorum. ilk zamanlar gece bende uyuyamıyodum. cok uzun surmedi duzeldı. birazda heycandan oluyodu galiba .. gündüz mutlaka 2 saat falan uyuyodum. çalışmayınca rahat geciyor.. çalışanlara cok cok kolaylıklar ... normalde gunduz uyuyunca sersem gıbı uyanırdım ama gayet dinç kalkıyorum. vücüt istiyor sanki...

maşallah. çok özendim size.. bizde goruruz o günleri inşallah.... saglıklı günler....

hayırlısı olsun. pişman olcagını zannetmiyorum. güzel güzel vakit gecirsiniz. stressiz. bazı şeylerin geri dönünüşümü olmuyor. bir iki kere oluyor bu hamilelik donemi sonra zaten stress. hayat şartları falan filan geciyor. kıymetını bilerek geçirelim. allah rızkınıda bir şekilde verir zaten.. böylede oluyor. mesala eşim terfi aldı. biraz daha rahatlıycaz.. sonrası allah kerim. geniş berekli rızıklar versin rabbim. işe daha sonra devam edersin.

gözün aydın canım. bende aynı şeyleri düşünüyordum. bulantım yoktu. bir rahatsızlık vermedi. keseden sonra kontrolde acaba kese boş mu... sonraki gidişte kalbı atıyomu ki. hep stersli oldu. doktorum da zaten bebek kelimesini kullanmıyodu. hamilelik var şu kadarlık. diyodu. bana gosterirken şu bebek falan nasıl anlıyosalar. küçücuk karaltıdan.. bide kan uyuşmazlıgı var bende. ondanda biraz tedirgin oluyorum. çok sorunlu bir durum degil ama insan düşünmeden edemiyor...allah saglıkla bebegimize kavuştursun....

Hepercim çok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…