sağlıkla sıhhatle güzel haberlerini alırsın canım inşaallahArtık çokkk dikkat et kendine eğilmek gerinmek yükseklere felan yok
malesef özel bir bankada çalışıyorum 5 senedir....
hiç mutlu değilim canım dün o kadar kötü bir gün geçirdimki anlatamam... Ağlamaktan gözlerim şişti işyerindeki strese dayanamıyorum artık..
kızlar sizin bulantılar ne durumda ne zaman başladı ben de bişe yok.bir da nasıl besleniyorsunuz.benim iki gündür vücut ısım biraz yüksek sizde de böyle bişe oldu mu.geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum bu neden olabilir
ayyy canım benim bu kelimeden nefret ediceksin emin ol ama bunların hepsi ''normal''
Benim bulantılar 6.haftada başladı.. ilk 1-2 hafta çok kötü oldum ama bu sıralar biraz daha iyiyim.. İştahım azaldı biraz , sürekli uykum var yorgunum çünkü geceleri uyuyamıyorum.. Yani gece uyuyamamanda normal
Beslenmeye gelince valla çok çok dikkat edemiyorum malesef.. Sadece her gün folik asitimi düzenli içmeye çalışıyorum, yanımda meyve ve kuruyemiş (badem,ceviz,kurukayısı, fındık) bulunduruyorum.. Balık tüketmeye çalışıyorum.. En kötü ihtimal tonbalığı yiyorum.. Sabahları yada akşamları bir bardak süt içmeye çalışıyorum tabi unutmazsam..
Ahhh keşke öyle bir şansım beninde olsaa :) ama çok zor ...kızlaaaar merhaba
ben işi bıraktım. oh dünya varmış dedim resmen. çok zorlamıştı. şimdi artık evde yayılıyorum
ama sanırım sıkılıcam
bu arada hepinizin güzel haberlerini okudum çok mutlu oldum. Allah hepimizin bebişini sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasib etsin.
hiç mutlu değilim canım dün o kadar kötü bir gün geçirdimki anlatamam... Ağlamaktan gözlerim şişti işyerindeki strese dayanamıyorum artık..
hangi kurumlarda çalışıyorsunuz kızlar.ben rehber öğretmenim şanlıurfanın bir ilçesinde görev yapıyorum.şimdilik rahatım çünkü okulun son günleri.kimsecikler yok:))))yoksa sanırım ben de stres olrdum.bir aydır o şekildeydim.çocuklara artık kızıyordum hiç tahammülüm kalmamıştı.şimdi pozitifi görünce bütün stresim gitti:)))
ayy hayırlısı olsun canım ne güzel ya darısı başıma.. nasıl ayrıldın? istifamı ettin?
Kızlar ben dün kuzumun kalp atışını duydum ilk kez, geçen kontrolde tam görememiştik, tabi duyar duymaz başladım ağlamaya, sesi dünden beri kulağımdan gitmiyo, çok fazla mide bulantım olmadığından bi de kalp atışını da göremeyince kürtaj planları yaparak korka korka gitmiştim kontrole ama bebeğimin gübür gübür sesini duydum Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ay canıııım çok sevindim tebrik ederim.
ben de daha duyamadım o gübür gübür sesi :) 9 haziranda randevum inşallah ben de duyarım :)
kızlar sizin bulantılar ne durumda ne zaman başladı ben de bişe yok.bir da nasıl besleniyorsunuz.benim iki gündür vücut ısım biraz yüksek sizde de böyle bişe oldu mu.geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum bu neden olabilir
güzel ANNELER HAMİŞLER kızımla şimdi müzik saati kıpır kıpır geceleri uyutmadıgı zaman ve 2 ayımın mahvaldugu zaman kusmaktan hiçbirşey yiyemiyordum ama şimdi ben gülüyorum oda gülüyor anne kız gibi olduk şimdiden :))) allah güzel miniklerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip eder inşallah vakit geçtikçe hızlı büyüsün doğsun istiyorum ÖZLETİYOR KENDİSİNİ stres yapmayın .... kusanlar için tavsiyem fazla tuzlu yada tatlı yemeyin vücut ısınız içinde tansiyonunuza dikkat
canım istifa ettim ama patronum biraz zor bıraktı. daha yapacağımız çok şey vardı falan dedi. ben dayanamıyorum çok kötüyüm bir faydam olmayacak dedim. bu zamana kadar çok fayda verdin dedi. hem kıdem hem ihbar tazminatını verdi :) hepsinden Allah razı olsun. şimdi daha da beter oldu mide bulantım hiç pişman hşssetmiyorum olmam da inşallah darısı başınıza sahiden
Kızlar ben dün kuzumun kalp atışını duydum ilk kez, geçen kontrolde tam görememiştik, tabi duyar duymaz başladım ağlamaya, sesi dünden beri kulağımdan gitmiyo, çok fazla mide bulantım olmadığından bi de kalp atışını da göremeyince kürtaj planları yaparak korka korka gitmiştim kontrole ama bebeğimin gübür gübür sesini duydum Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?